Dodaj do ulubionych

Catering dietetyczny

• anka_ka11 Re: Catering dietetyczny 24.07.17, 09:44
      Jeżeli jesteś ze Śląska to mogę polecić catering dietetyczny MasterDieta. Spróbowałam, bo chcę zrzucić parę kilo i jestem zadowolona. Dobre jedzenie i codzienne dostawy, czyli super wygoda :D Zobacz sobie jak chcesz masterdieta.pl/miasta/slask/ może skorzystasz :)
      • becia234 Re: Catering dietetyczny 24.01.19, 09:50
        Ja w Wawie zamawiam catering wygodnaDieta i jestem zadowolona . Ciesze się ze mam dużo warzyw które są smaczne i każda potrawa jest urozmaicona .
      • mofita Re: Catering dietetyczny 24.04.19, 13:42
        Polecam Catering Dietetyczny z firmy PowerMeal. Aktualnie swoje jedzenie dostarczają również na siłownie, więc możesz mieć ich potrawy codzienne pod ręką. Jeśli nie ćwiczysz to dostarczą do Twojego domu!
    • atospartos Re: Catering dietetyczny 08.08.17, 11:29
      Sprawdź ofertę na tej stronie catering-pozywny.pl/ . Jedzenie przepyszne i naturalne, zawsze na czas. Niezwykle oszczędza czas a przy okazji daje możliwość troszkę schudnąć.
    • k_oliwia Re: Catering dietetyczny 25.11.17, 23:44
      Mogę polecić Wygodną Dietę! Ja jestem z nich bardzo zadowolona. Jem smacznie,zdrowo i kolorowo a co najważniejsze regularnie!
      • nika234aa Re: Catering dietetyczny 17.01.18, 17:44
        To ja krótko i na temat: sportfood bez dwóch zdań, głownie dlatego, że polecają go sami sportowcy i trenerzy. Nie ma chyba lepszej rekomendacji.
    • Gość: Ernestina Re: Catering dietetyczny IP: *.internetia.net.pl 04.02.18, 18:29
      A mnie najlepiej sprawdził się catering dietetyczny z Warszawski Dzień od pana gesslera. Zawsze wszystko jest dostarczone na czas, a jedzenie bardzo dobre i super doprawione. ja nie musze się martwić o gotowanie, tylko mam codziennie porcję zdrowych i gotowych posiłkow.
    • donelka94 Re: Catering dietetyczny 19.02.18, 22:53
      Ja polecam lunabox, jeśli chodzi o catering dietetyczny w Warszawie. Mają bardzo smaczne wszystkie dania, które są wysokowartościowe i zawsze świeże. Posiłki są różnorodne, więc nie ma jak się znudzić. Samej na pewno nie chciałoby mi się wymyślać takich potraw.
    • polmaciej Re: Catering dietetyczny 22.02.18, 20:39
      Nie jest dokładnie powiedziane jakiej lokalizacji szukasz, ale jeśli chodzi o Warszawę to polecam catering SportFood. Zamawiam u nich od jakiegoś czasu i nie zaliczyli jeszcze żadnej wpadki. JA mam dietę 2500 kcal i jedzenie jest naprawdę smaczne i dobrze zbilansowane. Dokładam do tego siłownie i jakoś od razu się lepiej wygląda:D
    • mergana Re: Catering dietetyczny 05.03.18, 23:07
      Mnie bardzo smakują zestawy od Slim-Diet: http://slim-diet.pl/produkt/sportowa/ Jest kilka opcji do wyboru od klasycznych po typowo dietetyczne, jak np. bez laktozy czy wegańskie. Oczywiście można dobrać kaloryczność wg własnych potrzeb. Przetestowałam rożne rodzaje i ani razu się nie zawiodłam. Polecam spróbować.
      • mkobek Re: Catering dietetyczny 05.04.18, 16:05
        Victory Diet, zwłaszcza dieta vege z rybami, które uwielbiam. Jedzenie mi bardzo smakuje, zawiera wszystko to, co potrzebne do normalnego funkcjonowania. Nie ma zbyt małych porcji, więc mężczyzna w sile wieku spokojnie się naje i nie będzie szukał okazji do podjadania w nocy. Warto sobie zamówić i przetestować.
    • Gość: Gazeqq Re: Catering dietetyczny IP: 95.40.156.* 02.05.18, 22:34
      Po pierwsze: jak ktoś chce mega tanio, niech idzie do sklepu i sam sobie gotuje. Tani catering musi na czymś oszczędzić. Oszczędza więc na składnikach. A to od razu widać i czuć, w zasadzie po pierwszym kęsie. Za dobry catering uznaję Victorydiet. Łatwo ich znaleźć w sieci, nie będę wklejał linka. Jedzenie jest mega smaczne, świeże, różnorodne, dopasowane kalorycznie do moich potrzeb.
    • Gość: sabineczka Re: Catering dietetyczny IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.18, 09:39
      Jeżeli jesteś z Warszawy to mogę ci polecić lunabox.pl sama zamawiam u nich posiłki. Podoba mi się to, że mają kilka opcji do wyboru np. wegetariańską czy bez glutenu a jedzonko naprawdę pyszne ;)
      • 1-buc Re: Catering dietetyczny 16.06.18, 13:27
        Wszędzie ten sam spam https://ibb.co/hm5FFJ
    • krysiasta2 Re: Catering dietetyczny 18.06.18, 22:18
      Jeśli ktoś szuka w Warszawie fajnego cateringu to polecam Fit & Eat. Dobre jedzenie, świeże składniki i całkiem spora różnorodność - nienawidzę jeść ciągle tego samego albo opartego o podobne składniki...
    • Gość: Trener Re: Catering dietetyczny IP: *.dynamic.mm.pl 02.07.18, 15:29
      Ja zdecydowanie polecam w Warszawie Catering Pomelo. Za tą cenę chyba nie ma lepszego.
      A teraz mają promocję gdzie na hasło "fitsobota" jest 10% rabatu na wszystkie zestawy.
      • Gość: niedługolaska Re: Catering dietetyczny IP: *.play-internet.pl 11.08.18, 13:50
        Ja od roku próbuje schudnąć ale mam z tym problem :/ sama nie dawałam rady ogarnąć tych wszystkich zdrowych i odpowiednio kalorycznych diet :/ czasu brak i na przygotowywanie i na zakupy jak człowiek w pracy pół dnia. No i od roku w sumie korzystam z diet pudełkowych ale powiem tak, od firmy do firmy bo tego dużo na rynku a przypasować trudno. ja wybredniara jestem :D Jak mi smakowo i podchodziło to efektów w chudnięciu nie było, albo głodna chodziłam albo smakowo nie to co lubię. Teraz zamawiam pudełka z firmy mrmrsfit.pl/ Maja sporo diet bo i dla wegan i dla uprawiających sport i optymalna ale ja wzięłam odchudzajacą ( nie moge patrzyć na siebie kontra te chude laski na basenie :/ pora zrzucić ) No i bingo. Smacznie, wcelowali w moje wybredne gusta :D haha bo ja nie lubię co chwila jeść tego samego lubię różnorodność a tu jest , no i nie robią zupy z resztek ani fitbigosu z tego co zostało im z tygodnia ;) :D świeżuchne wszystko i pachnące robione na bieżąco i to mi pasuje :)
    • Gość: adam Re: Catering dietetyczny IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.18, 18:24
      Ja od siebie polece ntfy. Nice to Fit you kod rabatowy na każde zamówienie "mod839" . Super jest to ze mozna codziennie zmieniac posilki (kazdy z nich ma 4 opcje do wyboru)
    • Gość: Sara99 Re: Catering dietetyczny IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.18, 22:03
      Polecam BodyChief, super strona i wybór, bardzo smaczne, a z dostawą nie ma problemów, rano posiłki kurier zostawia pod drzwiami i nie budzi domowników corneey.com/wKx6FG
    • norszk22 Re: Catering dietetyczny 03.10.18, 18:25
      Moim zdaniem na cateringu nie ma co oszczędzać, bo się już parę razy na tym przejechałam :) Wybrałam najbardziej smaczną opcję według mnie i najbardziej bezproblemową czyli Fit & Eat. Dostarczają na ternie Warszawy.
    • leszekmarc Re: Catering dietetyczny 11.01.19, 22:33
      A o jakie miasto chodzi? Bo w Warszawie jakiś czas temu już pojawił się bardzo fajny catering dietetyczny który jest reklamowany Panem Mateuszem Gesslerem. Co jak co, ale smak potraw jest bez zarzutu. Widać, że wszystko przygotowywane z dbałością o szczegóły co niezmiernie mnie cieszy :)
    • kinia1990 Re: Catering dietetyczny 25.01.20, 22:47
      Nice to fit you to chyba najnowocześniejszy catering z jakiego korzystałem.

Urozmaicone menu z dużą ilością warzyw. Dzięki wygodnej aplikacji i przejrzystej aplikacji na telefon szybko można wybrać potrawy na dany dzień, które nam najbardziej nam odpowiadają. Mamy tam też ich zdjęcia, więc od razu wiemy co dostaniemy.

mic006 - to kod rabatowy nice to fit you 5% dzięki któremu obniżysz cenę zamówienia
    • mondea Re: Catering dietetyczny 03.02.20, 07:24
      Szczerze polecam catering dietetyczny od FitBoxów, taka dietka 1500 kilokalorii w wariancie standardowym – smaczna, urozmaicona, w dobrej cenie.
    • 10miriam10 Re: Catering dietetyczny 28.02.20, 10:02
      Byłam miesiąc na pudełkach Cud i Miód, efekt -4 kg na wadze a nie chodziłam głodna ani nie czułam potrzeby podjadania między posiłkami :)
    • Gość: AnetaCz Re: Catering dietetyczny IP: 91.230.98.* 28.01.22, 20:45
      Ja mam catering z burakdieta.pl/, pyszne jedzenie, które dostaję codziennie rano pod drzwi. Wybrałam dietę vege, bo od dawna chciałam ograniczyć mięso, ale nie wiedziałam, jak zmienić swoją dietę samodzielnie. Dla mnie to duże ułatwienie :)
    • Gość: Myślivka Re: Catering dietetyczny IP: *.centertel.pl 25.07.22, 18:07
      Bardzo Ci polecam Burak Dieta, mają naprawdę fajne diety w różnych opcjach, np. wege, z niskim IG czy keto, zobacz sobie na burakdieta.pl/diety/ Jedzonko bardzo smaczne, porcje całkiem duże, ja się zawsze najadam mimo że jestem na redukcji :)
    • werka.smolik Re: Catering dietetyczny 11.08.22, 09:37
      Korzystam od kilku miesięcy z cateringu www.zdrowozrobione.pl i polecam z całego serduszka!
      Jedzonko smaczne, dobrze doprawione i do tego przemiła obsługa klienta. Na start mają chyba 5% zniżki więc też fajna opcja :)
    • Gość: Renata39 Re: Catering dietetyczny IP: *.fiberlink.pl 29.09.22, 20:36
      Ja Ci polecam Burak Dieta burakdieta.pl/diety/ - mają naprawdę pyszne dania, a przy tym dietetyczne i pełnowartościowe :) Sama dzięki tej diecie schudłam już 7 kg :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka