palker 14.04.02, 17:55 Interesuja mnie mnie przeszłe i obecne losy tzw. Pałacyku Konopackich na rogu Strzeleckiej i Środkowej (Nowa Praga). Czy mogę prosić o kilka zdań na ten temat? Z góry dziekuję :-) palker Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszka44 Re: Pałacyk Konopackich 16.04.02, 18:43 AAAbsolutnie popieram... Teraz wygląda na ruinę, ale wystarczy uruchomić wyobraźnię i zobaczyć go po renowacji - kolejna praska perełka. A przy okazji napisałem 400. post :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Pałacyk Konopackich 19.04.02, 23:39 miszka44 napisał(a): > AAAbsolutnie popieram... > Teraz wygląda na ruinę, ale wystarczy uruchomić wyobraźnię i zobaczyć go po > renowacji - kolejna praska perełka. > A przy okazji napisałem 400. post :-))) Dzisiaj tamtędy przechodziłem. Okna zabite deskami, ale jedno pomieszczenie wyglada na zamieszkałe. Ciekawe, kto mieszka w takich warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
miko_ Re: Pałacyk Konopackich 02.06.02, 20:08 Przez siedem tygodni nikt nie miał czasu odpowiedzieć na tak interesujace pytanie? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Pałacyk Konopackich 05.06.02, 21:48 miko_ napisał(a): > Przez siedem tygodni nikt nie miał czasu odpowiedzieć na tak interesujace > pytanie? Dziwne... Bardzo dziwne...A w ogóle, to nie bardzo rozumiem dlaczego niektóre wątki natychmiast są 'optaszkowane', a niektóre czekają, czekają, czekają... Panowie eksperci - do roboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Pałacyk Konopackich 05.06.02, 21:59 Pewnie eksperci nie znają odpowiedzi. Mój jeden też od dawna czeka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lena^ Re: Panowie Ekspertowi - Pałacyk Konopackich!!!!! 06.06.02, 20:13 No i co????? Czeka nas tu (na odpowiedź) coraz więcej:((( Czy Panowie Ekspertowie wiedzą coś w końcu czy nie?! A może wiedzą - nie powiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Panowie Ekspertowi - Pałacyk Konopackich!!!!! 11.06.02, 20:57 lena^ napisał(a): > No i co????? Czeka nas tu (na odpowiedź) coraz więcej:((( Czy Panowie > Ekspertowie wiedzą coś w końcu czy nie?! A może wiedzą - nie powiedzą? Szkoda fatygi - nabrali wody w usta, do niczego się ich nie zmusi chyba:((( Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Pałacyk Konopackich 13.06.02, 21:18 palker napisał(a): > Interesuja mnie mnie przeszłe i obecne losy tzw. Pałacyku Konopackich na rogu > Strzeleckiej i Środkowej (Nowa Praga). > Czy mogę prosić o kilka zdań na ten temat? > Z góry dziekuję :-) > palker Trzeba było tak z góry nie dziękować:( Wygląda na to, że losy pałacyku interesują tylko ciebie i te dwadzieścia parę osób, które głosowały na ten wątek. I popatrz - wkoło wątki 'optaszkowane', a tu co? Dlaczego tak jest, Panowie Eksperci????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Pałacyk Konopackich 25.06.02, 11:12 A my czekamy, cierpliwie czekamy. Serdeczne pozdrowienia dla Kochanych Ekspertów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Pałacyk Konopackich 25.06.02, 17:20 miszka44 napisał(a): > A my czekamy, cierpliwie czekamy. > Serdeczne pozdrowienia dla Kochanych Ekspertów ;-) > > Ano czekamy, może się doczekamy...Ktoś tu chyba Palkera bardzo nie lubi - ciekaw za co??? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_21 Re: Pałacyk Konopackich 25.06.02, 18:55 Ja tez czekam az cos bedzie na temat tego palacyku a przy okazji chce jechac w najblizszych dniach i go sfocic :) Dodatkowo moj inny watek czeka na wpis. Watek dotyczy Parku Wyczolki-Leczyny. Moze ktos z Was wie cos na ten temat? Pozdrawiam, /me Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Pałacyk Konopackich 17.07.02, 11:50 beata_ napisał(a): > Trzeba było tak z góry nie dziękować:( Wygląda na to, że losy pałacyku interesu > ją > tylko ciebie i te dwadzieścia parę osób, które głosowały na ten wątek. > I popatrz - wkoło wątki 'optaszkowane', a tu co? > Dlaczego tak jest, Panowie Eksperci????!!! To może będziemy obstawiać zakłady, czy doczekamy się odpowiedzi w pierwszym 1000 postów? Może jakiś bukmacher to przeczyta i pomoże ;-) Odpowiedz Link Zgłoś