Gość: ..:::... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 19:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=11257550&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebpl Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA 28.09.04, 19:23 Biedny chłopak.... i rodzina jego... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:25 I kolejna jego "ekologiczna" wypowiedź: "Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 28.09.2004 16:46 -------------------------------------------------------------------------------- a 20 km przez miasto - to nie jest uciazliwe ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???? bardzo mi przykro z powodu parku - tylko po co park - jesli tlen z parku dotrze do miasta wylacznie za posrednictwem silnikow diesla ???????????????????????????????????? troche to smiesznie ...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:27 wypowiedź jest porażająca. Takiego chama i idiotę nie łatwo jest znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 19:34 Chory człowiek - to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Kolejny tekst geniusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:52 "jak widac autorytet komunikacyjny - gazeta haniebna ma lepszy wywiad niz mossad ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Kolejna wypowiedź mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:00 Arnold to tylko zwykly pedofil z Wiejskiej Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 02.12.2003 10:42 -------------------------------------------------------------------------------- DOWIEDZIALEM SIE PRZYPADKIEM KIM JEST TEN SLAWETNY ArnoldzIO, niedoszly OSZOLOM ROKU NA > FORUM, zwolennik LOTNISKA NA OKECIU ITD ITP. OTOZ OPROCZ TEGO ZE JEST ON > PSYCHOLEM, TO JEST TEZ ZWYKLYM PEDofilem, itd ciebie tez mozna obrzucic g... - a co !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Kolejny popis elokwencji mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:04 prosze, nie obrazaj chamow ... Autor: Gość: jacek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 16.12.2003 17:44 -------------------------------------------------------------------------------- jak czytam wypowiedzi tego troglotydy arnolda - od razu wiem kto tak brudzi w naszych kiblach na 30 pietrze - trzeba wolac sprzataczki o pilna interwencje - pewnie to bydle nie moze zniesc wrazenia ... ale jak on sie tam wkreca - pewnie jako kurier rowerowy tak to sie konczy stawianie wiezowcow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.chello.pl 28.09.04, 20:36 Oszołom i człowiek nawiedzony, przepełniony nienawiścią do wszystkich i wszystkiego co nie jest po jego mysli, prawdopodobnie skrzywdzony przez los lub innych ludzi. Cóż i tacy żyją wśród nas. Jak brakuje argumentów w ruch idą inwektywy ( dobrze, że nie ma możliwości technicznych, bo pewnie poszłyby i pięści). W sumie jest mi go żal, ale jego pomysły są szkodliwe społecznie - zachowanie już mniej, bo żaden normalny człowiek nie jest wstanie obrazić się na naszego internetowego "przyjaciela". Nalezy mieć nadzieję, że tunel powstanie podobnie jak potrzebne w tym mieście drogi i inwestycje. Choćby po to, aby móc kupić chleb i mleko, wywieść śmieci, nie stać w korkach, żeby pomoc zdążyła na czas, aby powstały nowe miejsca pracy tak jak wszędzie na świecie. Zdroworozsądkowych forumowiczów serdecznie pozdrawiam, a pozostałym życzę przejrzenia na oczy. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:49 jakby wyzywał Cie od szmat tylko dlatego, że zadajesz mu niewygodne pytania to by nie było Ci jego szkoda. Z resztą się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.chello.pl 29.09.04, 08:06 Jacek wyzywał mnie już nie tylko od szmat- padały mocniejsze słowa. Nie zmienię o nim zdania, a ponieważ w piatek kończy mi się tzw. praca własna i muszę stawić się rano w pracy będę rzadziej obecna na forum ( ale będę zaglądać). Jeśli macie jakieś pomysły- dajcie znać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 22:46 i to mówi wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski kieryka Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:29 No, nie tak do konca. jacek to przedstawiciel "przyjaznego" miasta ktory zostal oddelegowany przez swoja organizacje zeby tutaj robic kampanie przeciw kolejnym warszawskim inwestycjom. W tym czasie jego kolesie powolywali sie na jego posty jako na "glos ludu" w swoich operacjach wymuszania haraczy na inwestorach. Przez pewien czas byl z lekka sklocony ze swoimi mocodawcami z "przyjaznego" miasta bo ci nie dopuscili go do dzialki z 2 mln PLN wyludzonych od Carrefoura. Ale teraz idzie razem z nimi - tym razem pod szyldem "ursynowskich organizacji spolecznych" czy podobnego badziewia. Tak ze nie lekcewazyl bym tego przebieglego typka. On tu po prostu pracuje na rachunek przestepczych pseudo ekologow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek oszolomy to wywalaja kase bez planu i sensu IP: *.u.mcnet.pl 29.09.04, 08:54 kazda inwestycja - byle gdzie, byle jak - kosztem inncyh czesci miasta jest OK ??? sames cwoku oszolom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: Jacuś ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:38 Biedni mostu nie potrzebują? Niech pływają wpław?????? tak trollu jackowy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek niech znajda prace po tamtej stronie IP: *.u.mcnet.pl 29.09.04, 10:05 ja sie nie domagam wygodnego dojazdu do mojego domu - kosztem innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kko Propozycja IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 29.09.04, 10:31 Kup sobie wyspe, nie bedziesz musial do nikogo doplacac. Nie umiesz zyc w spoleczenstwie, to sie z niego wyalienuj i bedziesz mieszkal we wlasnym domu, jezdzil po wlasnych drogach i sral do wlasnego kibla. A i nam bedzie tu lzej bez ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek na razie to tu wykazujesz ze nie rozumiesz IP: *.u.mcnet.pl 29.09.04, 10:45 na czym polega zycie wsrod ludzi ja staram sie nie narzucac innym - nie smiecic i nie truc tego tez spodziewam sie po innych nie wysylam innych na wyspy ani do Suwalk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: na razie to tu wykazujesz ze nie rozumiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:50 nie narzucasz??? Cały czas to robisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kko Re: na razie to tu wykazujesz ze nie rozumiesz IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 29.09.04, 10:55 Jesli oczekujesz polemiki, to niestety nie doczekasz sie. Szkoda czasu. P.S. Pocwicz troche pisanie, bo nieskladnie ci idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie oczekuje polemiki od kko IP: *.u.mcnet.pl 29.09.04, 11:11 raczej obelg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabatczyk Re: Propozycja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 15:30 Dokładnie! Pozdrawiam, Kabatczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: oszolomy to wywalaja kase bez planu i sensu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 10:58 głupi czy naiwny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kko Re: oszolomy to wywalaja kase bez planu i sensu IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 29.09.04, 11:02 Wyglada, ze glupi ... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankowski Jacuś To zielony LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:10 Za młodu był u mnie ministrantem. Troche wykorzystałem go. łatwe, pieniądze, narkotyki i alkohol niestety pozostawiły trwały ślad na jego psychice. Urwał mi się z nim kontakt jak zaraził się wirusem HIV od jakieś tirówki. Teraz dlatego ma uczulenie na autostrady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek jakie jeszcze pomysly w zanadrzu ??? IP: *.u.mcnet.pl 29.09.04, 11:12 czy nie lepiej zyc uczciwie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 15:15 wyjatkowa gnida! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:55 "szmata do autostrady mowi o uciazliwosci ekol Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 29.09.2004 11:40 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- bluzgaj sobie pseudoekologu jesli chcesz z pewnoscia majac do wyboru wyciecie lasu i skazanie na pelzajaca smierc 200 tys ludzi wybiore to pierwsze a i tak A2 przejdzie przez park idac przez Ursynow" Ciekawa wypowiedz nieodgadnionego mistrza. Po pierwze jak widać jacek zaczyna się w czuwać w role boga. Poświęcić chce drzewa dla ludzi, którzy unikna dzięki temu śmierci. Czyżby jacuś uznał, że jak nie wybudują autostradę to ludzie na Ursynowie nie będą umierać????????? Czy to ma być jego as w rękawie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Kolejna wypowiedź mistrza:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:35 klamiesz psie !!!!!!!!!! Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 30.09.2004 09:21 -------------------------------------------------------------------------------- tranzyt powinien omijac Warszawe calkowity zakaz wjazdu tirow do Warszawy czy nie lepiej zyc uczciwie ?? chcesz skonczyc jak janina s. ? albo sypac szefow jak prokuratr kapusta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Kolejna wypowiedź frustrata:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:44 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Zgłoszę się do jacka po tą obiecana kasę:)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:49 yasioo i wampir dostaja kase za klamanie Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 29.09.2004 09:25 --------------------------------------------------------- ----------------------- dina, ewa, jaa-Ga, rysiek - od wzrosna wydatki osobowe w gdddkia moze zabraknac na asfalt lewa kasa lewa kasa lewa kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nie ja rozdaje lewa kase IP: *.u.mcnet.pl 30.09.04, 13:25 jak mowilem - nie przestaniesz dziamgac - bo co za to placa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Las jacka nie interesuje:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:57 dina to pseudoekolog Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 28.09.2004 16:50 --------------------------------------------------------- ----------------------- martwi sie o Las - ktory i tak zaraz bedzie chciala wyciac przy jakiejs innej okazji a zapomina o 200 tysiacach mieszkancow ma jakis uklad z onkologiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodi Re: Las jacka nie interesuje:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 10:30 ja pierdziele, ale obciach he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek oj, klopoty z czytaniem IP: *.u.mcnet.pl 30.09.04, 13:24 moja teza brzmi - majac do wyboru wyciecie lasu lub skazanie na pelzajaca smierc 200 tys ludzi - wybiore to pierwsze wy wolicie zagazowac ludzi - czyli jestescie mordercami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina kolejna madrość jackowa:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:43 teraz maja umierac babcie w Ursusie i na Ursynowie Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 30.09.2004 09:05 -------------------------------------------------------------------------------- traznyt powiniem omijac miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOS Re: oj, klopoty z czytaniem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 15:49 Nienormalny, jak Boga kocham, nienormalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek moze sie wyleczysz IP: *.u.mcnet.pl 01.10.04, 15:53 z tej nienormalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:15 Przyznaję jestem szaleńcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Poyeb jakich mało he, he! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: Poyeb jakich mało he, he! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 11:26 Kolejny przykład prowadzenia merytorycznej dyskusji przez jacusia. jak zawsze merytoryczny:))))))))))). Jedno mnie w tym zdaniu niepokoi. Nie rozumiem słowa wycierfal. Nie znalazłam też tego słowa w słowniku... pedfil wampir dopuszcza sie wielu przestepstw Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 04.10.2004 09:04 -------------------------------------------------------------------------------- Owsiak nie zyczy sobie zeby ten wielokrtotny przestepca wycierfal sobie gebe jego nazwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek tu chodzi o scierwo IP: *.u.mcnet.pl 04.10.04, 11:56 uderz w stol - nozyce sie odezwa jak wam sie gada z podszywka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: PRAWDZIWE OBLICZE OSZOŁOMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:25 Kolejna merytoryczna wypowiedz jacusia. Jak zawsze deagogia, oskarżenia bez pokrycia i zero argumentów merytorycznych siskom - Tylko Aktywna Korupcja -hahhahaha Autor: Gość: jacek IP: *.u.mcnet.pl Data: 04.10.2004 14:26 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Autostrada do Socjalizmu !!!! Ruskie Tiry zawioza nas do Postepu !!!! siskom_tak Socjalistyczna Inicjatywa Sitwy, Korupcji, Oszolomstwa i Manipulacji - Tylko Aktywna Korupcja lewej kazy nigdy dosyc hahahahahhaahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Socjalistyczna Inicjatywa Sitwy, Korupcji, Oszolom IP: *.u.mcnet.pl 05.10.04, 09:15 Socjalistyczna Inicjatywa Sitwy, Korupcji, Oszolomstwa i Manipulacji - Tylko Aktywna Korupcja czy nie lepiej zyc uczciwie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: Socjalistyczna Inicjatywa Sitwy, Korupcji, Os IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 13:34 ja wiem. Jacek stara się o przyjęcie do kabaretu. Pokazuje na forum jak bardzo potrafi zrobić z siebie idiotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Socjalistyczna Inicjatywa Sitwy, Korupcji, Oszolo IP: *.u.mcnet.pl 05.10.04, 14:19 Oszolomstwa i Manipilacja - Tylko Aktywna Korupcja (siskom-tak) to rzeczywiscie kabaret tylko zamiast honorarium bedzie wysoka kara czy nie lepioej zyc uczciwie ??? Odpowiedz Link Zgłoś