Dodaj do ulubionych

Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskiego

IP: *.acn.waw.pl 02.10.04, 09:43
Ponieważ teraz decydują tajne sondaże, zróbmy sondaż jawny
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: v Jestem ZA IP: *.acn.waw.pl 02.10.04, 16:31
      Popieram taką demokrację. To nowe punkty dla PiSu - tyle że ujemne.
      He He
      • Gość: Maro Re: Jestem ZA IP: *.chello.pl 02.10.04, 16:33
        Odwolac go i to jak najszybciej!
        • Gość: balnina Re: Jestem ZA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 23:07
          Za
    • Gość: my Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 00:25
      my też
    • Gość: corgan a dlaczego chcesz go odwołać? IP: 217.11.142.* 04.10.04, 00:29
      coś zrobił lub czegoś nie zrobił czy jak?
    • krzysztofplebs Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg 04.10.04, 00:31
      Ja!
      - A ktoś ty?
      - "Kaczor"
      • Gość: Mieszkaniec Wawy Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 07:19
        Każdy kto jest przeciw korupcji uprawianej przez PiS i jego koalicjanta !
    • Gość: Andrzej Re: Za IP: 195.94.206.* 04.10.04, 09:43
      Jestem ZA!!!!!!!!!!! Na taczke konusa i wywozimy go, wszystko jedno gdzie, byle
      daleko. Może ktoś go przygarnie, tylko kto??
      • krzysztofplebs Re: Za 05.10.04, 05:46
        Najlepiej do prałata Jankowskiego, tylko nie wiadomo gdzie on ostatecznie
        wyląduje...
    • Gość: loggi Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg IP: 195.187.84.* 04.10.04, 10:12
      Natychmiast odwołac i Urbańskiego tez !!!!!
    • Gość: Automobilista Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg IP: 62.233.175.* 04.10.04, 10:13
      Zdeydowanie za - pod warunkiem, że zabierze ze soba także Borowskiego.
    • ukos Za krótkie rączki, komuchu 04.10.04, 10:23
      Jak mądrzy ludzie ostrzegali, że RAZEM z PiS, PO i PSL przygotowaliście
      antysamorządowy śmieć w postaci sprzecznej z konstytucją (a przez Trybunał
      Konstytucyjny bezwstydnie przyklepanej za stołek dla Safianowej) nowej ustawy
      warszawskiej, to chęć skoku na kasę i stołki gmin warszawskich tak wam
      przesłoniła świat, że nawet wam nie przemknęło przez zakute łby, że skoczyć
      może całkiem kto inny niż byście chcieli. Tacy palanci jak Wy, komuchy, nie
      mają moralnego prawa do decydowania o czymkolwiek w Warszawie, więc spadajcie
      ze swoim "referendum". Warszawiacy sami sobie poradzą z tym centralistycznym
      maniakiem Kaczorem, za wasze usługi raz na zawsze dziękujemy.
      • Gość: xxxx Ukos - chyba cie pogieło IP: *.acn.waw.pl 04.10.04, 11:14
        To sie nazywa nos - komucha wywącha nawet przez modem.
        Ty masz chyba coś z rozumem na "UKOS"
        • Gość: Ubogacony Janek Nie damy ukrzywdzić Naszego Pasterza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 11:54
          Tego malusia co takie słodziuchne oczeta ma i nóżeczki takie malutkie
          slodziuszka naszego bobaskowego nerwusia nie damy !!!!!
          • krzysztofplebs Re: Nie damy ukrzywdzić Naszego Pasterza ! 05.10.04, 05:47
            I te paluszki, a raczej "chwytaczki"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka