Gość: xxxx IP: *.acn.waw.pl 02.10.04, 09:43 Ponieważ teraz decydują tajne sondaże, zróbmy sondaż jawny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: v Jestem ZA IP: *.acn.waw.pl 02.10.04, 16:31 Popieram taką demokrację. To nowe punkty dla PiSu - tyle że ujemne. He He Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Jestem ZA IP: *.chello.pl 02.10.04, 16:33 Odwolac go i to jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 00:25 my też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan a dlaczego chcesz go odwołać? IP: 217.11.142.* 04.10.04, 00:29 coś zrobił lub czegoś nie zrobił czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg 04.10.04, 00:31 Ja! - A ktoś ty? - "Kaczor" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Wawy Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 07:19 Każdy kto jest przeciw korupcji uprawianej przez PiS i jego koalicjanta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Za IP: 195.94.206.* 04.10.04, 09:43 Jestem ZA!!!!!!!!!!! Na taczke konusa i wywozimy go, wszystko jedno gdzie, byle daleko. Może ktoś go przygarnie, tylko kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Za 05.10.04, 05:46 Najlepiej do prałata Jankowskiego, tylko nie wiadomo gdzie on ostatecznie wyląduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggi Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg IP: 195.187.84.* 04.10.04, 10:12 Natychmiast odwołac i Urbańskiego tez !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Sondaż - Kto jest za odwołaniem L.Kaczyńskieg IP: 62.233.175.* 04.10.04, 10:13 Zdeydowanie za - pod warunkiem, że zabierze ze soba także Borowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Za krótkie rączki, komuchu 04.10.04, 10:23 Jak mądrzy ludzie ostrzegali, że RAZEM z PiS, PO i PSL przygotowaliście antysamorządowy śmieć w postaci sprzecznej z konstytucją (a przez Trybunał Konstytucyjny bezwstydnie przyklepanej za stołek dla Safianowej) nowej ustawy warszawskiej, to chęć skoku na kasę i stołki gmin warszawskich tak wam przesłoniła świat, że nawet wam nie przemknęło przez zakute łby, że skoczyć może całkiem kto inny niż byście chcieli. Tacy palanci jak Wy, komuchy, nie mają moralnego prawa do decydowania o czymkolwiek w Warszawie, więc spadajcie ze swoim "referendum". Warszawiacy sami sobie poradzą z tym centralistycznym maniakiem Kaczorem, za wasze usługi raz na zawsze dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Ukos - chyba cie pogieło IP: *.acn.waw.pl 04.10.04, 11:14 To sie nazywa nos - komucha wywącha nawet przez modem. Ty masz chyba coś z rozumem na "UKOS" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Janek Nie damy ukrzywdzić Naszego Pasterza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 11:54 Tego malusia co takie słodziuchne oczeta ma i nóżeczki takie malutkie slodziuszka naszego bobaskowego nerwusia nie damy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Nie damy ukrzywdzić Naszego Pasterza ! 05.10.04, 05:47 I te paluszki, a raczej "chwytaczki"... Odpowiedz Link Zgłoś