Dodaj do ulubionych

Wiosny pożądam

02.02.03, 13:28
Zabierzcie ode mnie tę cholerną zimę. Mam dość śniegu, zimna, grubych
ciuchów. Może ktoś ma dojścia u decydentów pogodowych i może mi pomóc.
Wdzięczność moja nie będzie znała granic.
Obserwuj wątek
    • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 13:37
      Cześć Karol. Jak wyjdziesz z lodówki to chyba na razie ci wystarczy.
      • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 13:55
        Wyszłam z zamrażalnika Normalsiu i trochę odtajałam, ale podtrzymuję swoje
        marzenia o pięknej, zielonej wiośnie.
        • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 13:57
          To sobie, Karol, kup szczypiorek w warzywniaku.
          • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:01
            Zamarznie mi po drodze biedaczek, nie będę krzywdziła roślinki, Normalsiku.
            • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:04
              To go Karolu zjedz na miejscu.
              • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:07
                To znowu nie będę miała nic zielonego, Normalsiku. Chę wiosny. Pożądam wiosny.
                Pragnę wiosny. Jest mi ona niezbędna.
                • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:10
                  Zjedz cos niestrawnego, Karol. Zrobisz sie zielony i bedziesz mogl sobie te
                  zielonosc wziac do domu.
                  • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:15
                    Dzięki za dobre rady, Normalsiku, ale raczej nie skorzystam, a to z przyczyny,
                    iż bym musiała bez przerwy patrzeć w lustro.
                    • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:16
                      Wspolczujesz lustru? Ludzki Karol z ciebie.
                      • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:19
                        Współczuję. Ile można patrzeć bez zazdrości na prawdziwe piękno, drogi
                        Normalsiku.
                        • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:21
                          A co, masz Karol piekne lustro?
                          • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:22
                            Jest piękne, ale nie tak jak ja, najdroższy Normalsiku.
                            • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:42
                              Lustereczko powiedz przecie... Tak, znam te historie.
                              • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:50
                                Historia znana i prawdziwa, zwłaszcza w moim przypadku.
                                • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:52
                                  Czy nie za bardzo posunales sie w swej samokrytyce, Karolu?
                                  • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:55
                                    Obiektywizm jest moją obsesją, Normalciu.
                                    • buggi Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 15:02
                                      zarlaczka napisała:

> Obiektywizm jest moją obsesją, Normalciu.

Zarlaczko pamietasz jak Normals chcial sie ze na umówic? Nie sadze, zby Niech
                                      i Normals to byla jedna i ta sama osoba. Niech nie nie cierpi, a Normals kocha.
                                      • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 15:11
                                        Niech, to na pewno Normals. Nie mam żadnych wątpliwości. Po prostu Niech-
                                        Normals, to osobowość złożona. Normals Niech jest osobą uroczą, kochającą,
                                        nigdy się nie obraża, jest zawsze życzliwy. Niech Normals jest obrażalski i
                                        obrażający. Ale za to jaka całość.
                                        • niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 15:13
                                          To prawda, ale nikt nie przebije Miltono-Zarlaczo-Karolo-Kwiko-Aniele.
                                          • zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 15:19
                                            Jak to nie przebije Niechu-Normalsie-Panie Pndzelku-Kuro-Jadziu z bufetu-Wesoła
                                            Gieniu-Sloggi-Doroto-Niedoszłu Uczniu-Markizo de kotlet mielony-Challadio-Luizo
                                            w ogrodzie.
    • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 13:45
      miniaturke Niecha na balkonie ulepilam. Tralala
      • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 13:51
        Z masla?
        • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 13:54
          ze sniegu, bo zima wrócila. Niech jak zywy, slowo daje.
      • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 13:53
        To wreszcie masz się na kim wyżywać.
        • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 13:57
          Dbaj o mnie. Chuchaj czesto.
          • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 13:58
            ooo nie! jak chuchne to mi sie roztopisz i bedzie po zabawie
            • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:04
              Wtedy dopiero bedzie zabawa. Rozleje sie po calym balkonie.
        • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 13:57
          rzucalam w Niecha sniezkami i biedny dostal w czape. ´Za te wszystkie zniewagi
          o moim wieku i iii
          • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 13:58
            Masz racje, przesadzilem. Kobiecie w pewnym wieku nie mowi sie o wieku. A
            zreszta i tak ludzie tyle nie zyja.
            • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:01
              a jak ci sie Jacek i Agatka podobaly i Mis z Okienka? Moi rodzice byli
              zachwyceni. Loska, a moze Dziedzic, zapowiadala
              • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:03
                A kto to są Jacek i Agatka?
                • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:05
                  Dziedzic? Chyba dziedzic pruski?
                  • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:07
                    niech napisała:

> Dziedzic? Chyba dziedzic pruski?

Ireny nie pamietasz? Nie sciemniaj Niechu. Mówimy o czasach twojej jurnej
                    mlodosvci.
                • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:06
                  to takie dwie pacynki z dobranocki w czasach rozkwitu komunizmu, kiedy to TP
                  miala tylko dwa programy, a moze i jeden. Ja juz nie pamietam, ale Niech na
                  100%
                  • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:08
                    A fakt, kiedyś mi przodkowie opowiadali.
                    • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:11
                      Bugol prawi jakies dyrdymaly z czasow kiedy jego pamiec jeszcze jako tako
                      funkcjonowala, ale co mi do tego. Powspomina, powspomina, i zasnie. Zeby tylko
                      fotela nie zasikal.
                      • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:13
                        niech napisała:

> Bugol prawi jakies dyrdymaly z czasow kiedy jego pamiec jeszcze jako tako
                        > funkcjonowala, ale co mi do tego. Powspomina, powspomina, i zasnie. Zeby
                        tylko
                        > fotela nie zasikal.

lubie Niech jak sie zloscisz. Chyba trafilam w czuly punkt. 1:1

PS o fotel sie nie martw
                        • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:17
                          Ja zloszcze? Co ty. Starym ludziom trzeba wybaczac. Tyle sie juz nacierpieli...
                    • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:12
                      zarlaczka napisała:

> A fakt, kiedyś mi przodkowie opowiadali.

Widzisz. Niech to zywe zródlo hisorii czasów starozytnych. Prawdziwy klejnot.
                      Podpytaj go..Moze cos jeszcze opowie.
                      • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:16
                        A co ja jeszcze o Bugolu opowiedziec moge? Starzy mowia, ze jak jakies
                        trzydziesci lat temu usiadla w tym wozku na kolkach, to do dzis sie nie
                        podniosla. Nawet nie wiem czy zyje, bo od dziesieciu lat z okladem przestala
                        chrapac. Przynajmniej jest spokoj.
                        • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:20
                          takiej Starszyznie jak ty, to pamiec czesto zawodzi. Czego nie zapmieta to
                          zmysli.
                      • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:18
                        Normalsik pamiętasz faraonów?
                        • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:20
                          zarlaczka napisała:

> Normalsik pamiętasz faraonów?

pozwole sobie odpowiedziec, bo i tak sie nie przyzna, ze piramidy dla nich
                          budowal.
                          • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:22
                            Faraonow znam z podrecznikow. Ale niewielu pamietam. Karol, Bugol i jacys tam
                            jeszcze...
                            • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:23
                              niech napisała:

> Faraonow znam z podrecznikow. Ale niewielu pamietam. Karol, Bugol i jacys
                              tam
                              > jeszcze...

no tego ci nie daruje!!! jak ty smiesz mnie w jedym rzedzie z Karolem ( nie
                              Wojtyla bynajmniej)ustawiac.!!!
                            • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:24
                              No tak Twoja odpowiedź wszystko wyjaśnia, Normalsiku.
                              Masz rację Buggi, on je budował, tylko biedaczek już nie pamięta.
                              • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:43
                                Co wy mozecie wiedziec o tym, kto je budowal? Jak je sstawiano, wasze zwloki
                                juz od dawna czekaly w kolejce do pochowania w nich.
                                • Gość: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:45
                                  Takie dyrdymały gadacie,a ja muszę za 15 minut wyjść.
                                  Szybciej ten liczniczek niech(Niech?)chodzi!
                                  • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:49
                                    Łapy z dala od 10000 tysięcy, wykorzystywaczu.
                                    • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:49
                                      Znaczy 10 tysięcy.
                                  • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:50
                                    A czego wymagasz od dwoch zasuszonych staruszek? Zeby sie myszka poslugiwaly?
                                    • Gość: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:51
                                      Myszy,które u Nich mieszkaja,to pewnie juz poschły

Z głodu oczywiście
                                • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:48
                                  Kłamstwa nie zmienią faktów. O budowniczych piramid jest napisane w wielu
                                  książkach. Jest tam wiele wzmianek o najbardziej leniwym z nich, zwanym
                                  Normalsem Niechem.
                                  • Gość: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:50
                                    Ja słyszałem o Niechfretete
                                    • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:51
                                      To jego wnuczka.
                                      • Gość: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:52
                                        A On żyje?

Mumia III?
                                        • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:54
                                          Na to wygląda. Jedyny przypadek tak długiego życia. Zakonserwowany 99%
                                          alkoholem.
                                      • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:53
                                        Wnuczka? Wasze wnuczki jeszcze zyja? To musza byc Gruzinki.
                                        • zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:57
                                          Biedaku, to już nawet wnuki Ci się mylą.
                                        • Gość: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:59
                                          Czytam te wasze deklaracje i zaczynam dochodzić do wniosków,że to jest forum
                                          wampirów.
                                          Jest to jedyne logiczne wyjaśnie Waszej długowieczności.
                                          Prawdopodobnie szykujecie na mnie zasadzkę na tym spotkaniu:(
                                          Odstąpcie,gdyż juzem dawno nie dziewicą.
                                          • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:00
                                            Gość portalu: k`k napisał(a):

> Czytam te wasze deklaracje i zaczynam dochodzić do wniosków,że to jest forum
                                            > wampirów.
                                            > Jest to jedyne logiczne wyjaśnie Waszej długowieczności.
                                            > Prawdopodobnie szykujecie na mnie zasadzkę na tym spotkaniu:(
                                            > Odstąpcie,gdyż juzem dawno nie dziewicą.

Komu mialybysmy ciebie odstapic? Niechowi?
                                            • Gość: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:02
                                              odstąpcie zamysłow.
                                    • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:57

> Ja słyszałem o Niechfretete

tak tak, ta to sie najbardziej narobila. noszac cegly.
                                      • Gość: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:01
                                        Ale cos w tym jest:0
                                        Była Niechfretete,potem Niechferatu,a teraz w radiu jest Niechdźwiedzki
                                        • niech Czy to jest seans spirytystyczny? 02.02.03, 15:02
                                          Chyba zabladzilem...
                                          • Gość: k`k Re: Czy to jest seans spirytystyczny? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:03
                                            A lubisz czosnek?
                                            • buggi Re: Czy to jest seans spirytystyczny? 02.02.03, 15:05
                                              czosnek , wode swiecona, lustro i kolek drewniany?
                                              • Gość: k`k Re: Czy to jest seans spirytystyczny? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:07
                                                Niech lubi,może ma dostęp do kamienia filozoficznego(stąd długowieczność),teraz
                                                Wy sie tłumaczcie.
                                        • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:03

> Ale cos w tym jest:0
                                          > Była Niechfretete,potem Niechferatu,a teraz w radiu jest Niechdźwiedzki

to on jeszcze ztyje?????? dom duchów
                                          • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 15:04
                                            Obwiesilem sie czosnkiem i cebula, ale te Bugole i Karole nadal kraza i kracza.
                                            Zaczne chyba strugac kolki...
                                            • Gość: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:06
                                              Rozdziobią nas kruki,wrony?
                                            • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:06
                                              niech napisała:

> Obwiesilem sie czosnkiem i cebula, ale te Bugole i Karole nadal kraza i
                                              kracza.
                                              >
                                              > Zaczne chyba strugac kolki...

Niech szepnij slówko i juz odlatuje
                                              • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 15:09
                                                A masz miotle?
                                                • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:14
                                                  znam lepsze srodki na odlot i to totalny. Ale co ty o tym mozesz wiedziec.
                                                  • niech Re: A ja sobie 02.02.03, 15:20
                                                    Lewatywa? Reczywiscie niewiele wiem.
                                        • buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:04
                                          mialo byc zyje a nie tyje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka