zarlaczka 02.02.03, 13:28 Zabierzcie ode mnie tę cholerną zimę. Mam dość śniegu, zimna, grubych ciuchów. Może ktoś ma dojścia u decydentów pogodowych i może mi pomóc. Wdzięczność moja nie będzie znała granic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 13:37 Cześć Karol. Jak wyjdziesz z lodówki to chyba na razie ci wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 13:55 Wyszłam z zamrażalnika Normalsiu i trochę odtajałam, ale podtrzymuję swoje marzenia o pięknej, zielonej wiośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 13:57 To sobie, Karol, kup szczypiorek w warzywniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:01 Zamarznie mi po drodze biedaczek, nie będę krzywdziła roślinki, Normalsiku. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:07 To znowu nie będę miała nic zielonego, Normalsiku. Chę wiosny. Pożądam wiosny. Pragnę wiosny. Jest mi ona niezbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:10 Zjedz cos niestrawnego, Karol. Zrobisz sie zielony i bedziesz mogl sobie te zielonosc wziac do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:15 Dzięki za dobre rady, Normalsiku, ale raczej nie skorzystam, a to z przyczyny, iż bym musiała bez przerwy patrzeć w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:16 Wspolczujesz lustru? Ludzki Karol z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:19 Współczuję. Ile można patrzeć bez zazdrości na prawdziwe piękno, drogi Normalsiku. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:22 Jest piękne, ale nie tak jak ja, najdroższy Normalsiku. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:42 Lustereczko powiedz przecie... Tak, znam te historie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:50 Historia znana i prawdziwa, zwłaszcza w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:52 Czy nie za bardzo posunales sie w swej samokrytyce, Karolu? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 14:55 Obiektywizm jest moją obsesją, Normalciu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 15:02 zarlaczka napisała: > Obiektywizm jest moją obsesją, Normalciu. Zarlaczko pamietasz jak Normals chcial sie ze na umówic? Nie sadze, zby Niech i Normals to byla jedna i ta sama osoba. Niech nie nie cierpi, a Normals kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 15:11 Niech, to na pewno Normals. Nie mam żadnych wątpliwości. Po prostu Niech- Normals, to osobowość złożona. Normals Niech jest osobą uroczą, kochającą, nigdy się nie obraża, jest zawsze życzliwy. Niech Normals jest obrażalski i obrażający. Ale za to jaka całość. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 15:13 To prawda, ale nikt nie przebije Miltono-Zarlaczo-Karolo-Kwiko-Aniele. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wiosny pożądam 02.02.03, 15:19 Jak to nie przebije Niechu-Normalsie-Panie Pndzelku-Kuro-Jadziu z bufetu-Wesoła Gieniu-Sloggi-Doroto-Niedoszłu Uczniu-Markizo de kotlet mielony-Challadio-Luizo w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 13:45 miniaturke Niecha na balkonie ulepilam. Tralala Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 13:54 ze sniegu, bo zima wrócila. Niech jak zywy, slowo daje. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 13:58 ooo nie! jak chuchne to mi sie roztopisz i bedzie po zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:04 Wtedy dopiero bedzie zabawa. Rozleje sie po calym balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 13:57 rzucalam w Niecha sniezkami i biedny dostal w czape. ´Za te wszystkie zniewagi o moim wieku i iii Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 13:58 Masz racje, przesadzilem. Kobiecie w pewnym wieku nie mowi sie o wieku. A zreszta i tak ludzie tyle nie zyja. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:01 a jak ci sie Jacek i Agatka podobaly i Mis z Okienka? Moi rodzice byli zachwyceni. Loska, a moze Dziedzic, zapowiadala Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:07 niech napisała: > Dziedzic? Chyba dziedzic pruski? Ireny nie pamietasz? Nie sciemniaj Niechu. Mówimy o czasach twojej jurnej mlodosvci. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:06 to takie dwie pacynki z dobranocki w czasach rozkwitu komunizmu, kiedy to TP miala tylko dwa programy, a moze i jeden. Ja juz nie pamietam, ale Niech na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:08 A fakt, kiedyś mi przodkowie opowiadali. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:11 Bugol prawi jakies dyrdymaly z czasow kiedy jego pamiec jeszcze jako tako funkcjonowala, ale co mi do tego. Powspomina, powspomina, i zasnie. Zeby tylko fotela nie zasikal. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:13 niech napisała: > Bugol prawi jakies dyrdymaly z czasow kiedy jego pamiec jeszcze jako tako > funkcjonowala, ale co mi do tego. Powspomina, powspomina, i zasnie. Zeby tylko > fotela nie zasikal. lubie Niech jak sie zloscisz. Chyba trafilam w czuly punkt. 1:1 PS o fotel sie nie martw Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:17 Ja zloszcze? Co ty. Starym ludziom trzeba wybaczac. Tyle sie juz nacierpieli... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:12 zarlaczka napisała: > A fakt, kiedyś mi przodkowie opowiadali. Widzisz. Niech to zywe zródlo hisorii czasów starozytnych. Prawdziwy klejnot. Podpytaj go..Moze cos jeszcze opowie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:16 A co ja jeszcze o Bugolu opowiedziec moge? Starzy mowia, ze jak jakies trzydziesci lat temu usiadla w tym wozku na kolkach, to do dzis sie nie podniosla. Nawet nie wiem czy zyje, bo od dziesieciu lat z okladem przestala chrapac. Przynajmniej jest spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:20 takiej Starszyznie jak ty, to pamiec czesto zawodzi. Czego nie zapmieta to zmysli. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:20 zarlaczka napisała: > Normalsik pamiętasz faraonów? pozwole sobie odpowiedziec, bo i tak sie nie przyzna, ze piramidy dla nich budowal. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:22 Faraonow znam z podrecznikow. Ale niewielu pamietam. Karol, Bugol i jacys tam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:23 niech napisała: > Faraonow znam z podrecznikow. Ale niewielu pamietam. Karol, Bugol i jacys tam > jeszcze... no tego ci nie daruje!!! jak ty smiesz mnie w jedym rzedzie z Karolem ( nie Wojtyla bynajmniej)ustawiac.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:24 No tak Twoja odpowiedź wszystko wyjaśnia, Normalsiku. Masz rację Buggi, on je budował, tylko biedaczek już nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:43 Co wy mozecie wiedziec o tym, kto je budowal? Jak je sstawiano, wasze zwloki juz od dawna czekaly w kolejce do pochowania w nich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:45 Takie dyrdymały gadacie,a ja muszę za 15 minut wyjść. Szybciej ten liczniczek niech(Niech?)chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:49 Łapy z dala od 10000 tysięcy, wykorzystywaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:50 A czego wymagasz od dwoch zasuszonych staruszek? Zeby sie myszka poslugiwaly? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:51 Myszy,które u Nich mieszkaja,to pewnie juz poschły Z głodu oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:48 Kłamstwa nie zmienią faktów. O budowniczych piramid jest napisane w wielu książkach. Jest tam wiele wzmianek o najbardziej leniwym z nich, zwanym Normalsem Niechem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:50 Ja słyszałem o Niechfretete Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:52 A On żyje? Mumia III? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:54 Na to wygląda. Jedyny przypadek tak długiego życia. Zakonserwowany 99% alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 14:53 Wnuczka? Wasze wnuczki jeszcze zyja? To musza byc Gruzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A ja sobie 02.02.03, 14:57 Biedaku, to już nawet wnuki Ci się mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 14:59 Czytam te wasze deklaracje i zaczynam dochodzić do wniosków,że to jest forum wampirów. Jest to jedyne logiczne wyjaśnie Waszej długowieczności. Prawdopodobnie szykujecie na mnie zasadzkę na tym spotkaniu:( Odstąpcie,gdyż juzem dawno nie dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:00 Gość portalu: k`k napisał(a): > Czytam te wasze deklaracje i zaczynam dochodzić do wniosków,że to jest forum > wampirów. > Jest to jedyne logiczne wyjaśnie Waszej długowieczności. > Prawdopodobnie szykujecie na mnie zasadzkę na tym spotkaniu:( > Odstąpcie,gdyż juzem dawno nie dziewicą. Komu mialybysmy ciebie odstapic? Niechowi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:02 odstąpcie zamysłow. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 14:57 Gość portalu: k`k napisał(a): > Ja słyszałem o Niechfretete tak tak, ta to sie najbardziej narobila. noszac cegly. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:01 Ale cos w tym jest:0 Była Niechfretete,potem Niechferatu,a teraz w radiu jest Niechdźwiedzki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: Czy to jest seans spirytystyczny? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:03 A lubisz czosnek? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czy to jest seans spirytystyczny? 02.02.03, 15:05 czosnek , wode swiecona, lustro i kolek drewniany? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: Czy to jest seans spirytystyczny? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:07 Niech lubi,może ma dostęp do kamienia filozoficznego(stąd długowieczność),teraz Wy sie tłumaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:03 Gość portalu: k`k napisał(a): > Ale cos w tym jest:0 > Była Niechfretete,potem Niechferatu,a teraz w radiu jest Niechdźwiedzki to on jeszcze ztyje?????? dom duchów Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A ja sobie 02.02.03, 15:04 Obwiesilem sie czosnkiem i cebula, ale te Bugole i Karole nadal kraza i kracza. Zaczne chyba strugac kolki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k`k Re: A ja sobie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.02.03, 15:06 Rozdziobią nas kruki,wrony? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:06 niech napisała: > Obwiesilem sie czosnkiem i cebula, ale te Bugole i Karole nadal kraza i kracza. > > Zaczne chyba strugac kolki... Niech szepnij slówko i juz odlatuje Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A ja sobie 02.02.03, 15:14 znam lepsze srodki na odlot i to totalny. Ale co ty o tym mozesz wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś