mariolkaa1234
06.05.17, 18:07
Witam. Otóż sprawa przedstawia się w ten sposób: mam stwierdzoną tokofobię i szukam informacji nt szpitali q Warszawie, w których nie będą robić problemów z kwalifikacją i ustaleniem terminu cc. Od razu proszę, żeby na mnie nie naskakiwać jaka ze mnie zła matka która nie chce rodzic sn... Kilka lat temu leczylam się ba nerwice i stany depresyjne, ostatnio było lepiej ale w zeszłym roku zginął mój brat i na prawdę nie mam żadnych fanaberii, tylko zwyczajnie blokadę psychiczna, nie tylko dotyczącą samego porodu, ale ogólnie ciąży i późniejszego życia po porodzie. W każdym razie mam zaświadczenie od psychiatry, ale żadnego skierowana do szpitala nie mam. No i pytanie, czy w ogóle ktoś będzie chciał ze mną rozmawiać na tych kwalifikacjach... Najbardziej mi zależy na szpitalu na żelaznej, inglanckiej, brudnowskim, praskim i madalińskiego ponieważ tam wiem że ojciec dziecka będzie mógł być przy porodzie a ma to dla mnie ogromne znaczenie. Jeśli ktoś z Was ma informacje, w którym szpitalu nie robią problemów to bardzo proszę o info. Pozdrawiam