Gość: grzegorz cenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 01:37 a co z pięknisiem Lericiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: master Ignerski? :-/ IP: 212.160.234.* 14.10.04, 15:00 jakim cudem autor napisał, zę Ignerski nie był skory do pozostania w Polonii?:- / Ciekawe, naprawde ciekawe... Ja wiem, zę Wrocaław i Warszawa to miasta na W i mozna się łatwo pomylić (;- ]) , ale ebz przesady, zeby w takim dzienniku jak GW był takie błędy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfon Re: Ignerski? :-/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:44 To nie żaden błąd - były plany zatrudnienia Ignerskiego po tym jak we Wrocławiu posypała się drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki POLONIA WARSZAWA!!! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 08:33 Panowie! - trzeba ostro zacząć! Mam nadzieję na piękną koszykówkę w tym sezonie. W zeszłym było naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: W weekend Polonia-Warbud rozpoczyna sezon EBL IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 15.10.04, 10:39 No to w sobotę pierwsza porażka. Zyskowski zechce pokazać co potrafi jak trener, a skład ma porównywalny do Polonii Odpowiedz Link Zgłoś