Dodaj do ulubionych

Ja też będę

IP: 168.143.123.* 06.02.03, 22:39
Obserwuj wątek
    • niech Re: Ja też będę 06.02.03, 22:43
      No dokoncz. Jaka bedziesz?
    • Gość: Karolina Re: Ja też będę ponetna IP: 209.234.157.* 06.02.03, 22:44
      • niech Re: Ja też będę ponetna 06.02.03, 22:48
        Ty tez? To kto jeszcze? Albo lepiej nie pisz. Po co masz kogos obrazac.
        • buggi ReDo Niecha 06.02.03, 22:54
          Niech wyslalam ci maila, nie bede odpisywac na forum
      • Gość: karolina Re: Ja też będę ponetna IP: 209.234.157.* 06.02.03, 22:52
        To w takim razie sie wycofuję
        • niech Re: Ja też będę ponetna 06.02.03, 22:54
          Lepiej pozno niz wcale.
      • buggi Re: Ja też będę ponetna 06.02.03, 23:47
        krztusze sie ze smiechu, aniolku z blond loczkami ( Farba niszczy wlosy)
        • niech Re: Ja też będę ponetna 06.02.03, 23:47
          Moje? Ale ja nie mam...
          • buggi Re: Ja też będę ponetna 06.02.03, 23:50
            niech napisała:

> Moje? Ale ja nie mam...

czemu sie odzywasz niepytany. To do Karola bylo.

PS ja wiem, ty masz dredy i beret ( czerwony, jak u Komandosa?)
            • niech Re: Ja też będę ponetna 06.02.03, 23:53
              Niebieski. Jak u trupa.
              • buggi Re: Ja też będę ponetna 07.02.03, 00:01
                niech napisała:

> Niebieski. Jak u trupa.

wybacz, nie zalapalam. Masz niebieski kolor oczu? Jak u trupa? Czy moze o
                Karola ci chodzilo.

PS jeszcze raz dzieki za zdjecie, bede spac spokojnie.
        • karolina-k Przynęta 08.02.03, 13:54
          Aniołku? Bez przesady, noc chyba ze chodzi o Błękitnego Anioła. To jak najbardziej - ja!
          Z blond loczkami? Mam loki, nie przeczę, ale kasztanowe.

• Gość: Niech Re: Przynęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 14:12
            Karol, ty caly jestes jednym wielkim kasztanem. Nie wolisz pojsc na spacer?
            Przewietrzysz sie.
            • karolina-k Re: Przynęta 08.02.03, 14:19
              Kasztanem? Wszystko jasne! Stad te wstawki - "cala bym cie zjadl"
              Spacer? Odpada, mam grype, strasznie kaszle, czuje sie dziesiaj jak bibulka.
      • karolina-k Jak ty wygladasz dziecko! 08.02.03, 14:13
        Karolino? Serio tam bedziesz?
        Takaaaa ponetna? Wszystko u ciebie na opak. Nieogolone nogi wystaja ci spod kraciastej spodnicy, za to nie
        masz wlosów na glowie, ale - pokaz mi sie tu - na placach jak najbardziej. Cos poradzimy. Zmien sukienkę! Zaloz z
        dekoltem z przodu. Aaaaa z przodu tez jestes owłosiona?
        No to podrzuce ci golf. Za mały? Biust ci splaszcza.
        Trudno, tak nigdzie nie pojdziesz. Zostajesz ze mną w domu!
        • Gość: Niech Re: Jak ty wygladasz dziecko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 14:24
          Coraz bardziej karol dowciapny sie stajesz. To podobno przychodzi z wiekiem.
          Tylko sie spiesz, zeby zdazyc z pointa.
          • karolina-k Wygladasz dzis jak dziecko 08.02.03, 14:27
            A gdzie sie podzial twoj dowcip?
            Znow nie jestes we wlasnym sosie. To niedobrze. Zaczynam sie o ciebie martwic. Walizki spakowane?
            • Gość: Niech Re: Wygladasz dzis jak dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 14:29
              Mam nadzieje ze twoje tak. Chyba ze - co zreszta widac - lubisz bywac tam,
              gdzie cie nie chca.
              PS. O kurwa, ale ty jestes nudziarzem. Normals przy tobie to szczyt erudycji.
              Normals, wracaaaaaaaaj!!!!!!!!
              • karolina-k Re: Wygladasz dzis jak dziecko 08.02.03, 14:34
                Nie ekscytuj sie tak, dostaniesz wrzodów! I przestan myslec o Normalsie, to fajansiarz. Poza tym nie przeklinaj, bo to
                nie ladnie. Dobrze wiesz, że co jak co ale nudna to ja nie jestem. Nie docinaj mi. Szkoda czasu.
                Bylam wczoraj w Samirze. Kupilam to co polecales, czyli oliwiki i kawe z kard.
                Wiec teraz siedze w lozku i sobie ja popijam.
                Chyba umre tej zimy....
                • Gość: Niech Re: Wygladasz dzis jak dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 14:38
                  Obiecanki cacanki.
                  PS. Fajans przy tobie to Harrods, a normals staje sie calkiem milym towarzyszem
                  forumowych dysput.
                  PS2. Mam nadzieje ze zdarzaja sie przypadki zadlawienia sie kardamonem.
                  • zarlaczka Re: Wygladasz dzis jak dziecko 08.02.03, 14:44
                    Nieszek nie mówiłam, że Normim się da dogadać, a Karolcię przepędzić nada, to
                    się nie słuchałeś. A teraz to już chyba na wieki wieków Karol.
                    • karolina-k Dziecinna jestes 08.02.03, 14:48
                      Znowu jestes zazdrosna? Nie masz o co. On mnie nie lubi. Ale ja dzis jestem ciezko chora, kto wie moze umre?
                      Pojde do nieba i zostanę - tak jak chcialyscie - aniolem.
                      Jak by co, w spadku masz moje loki.
                      • Gość: Niech Re: Dziecinna jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 14:51
                        Czy tym sie wyciera kurz? O tak, skutecznie, kurz sam przed tym ucieka.
                        • karolina-k Re: Dziecinna jestes 08.02.03, 14:56
                          Zarloczko, zawsze mozesz sprzedac loki fryzjerowi. Jest ich może z 10 dag, ale - powiedzmy sobie to szczerze -
                          jaka jakos! Na rozowe wino wystarczy.
                          Do kurzu sie nie nadają, moga porysowac meble. Polecema za to sciereczki Pronto.
                      • zarlaczka Re: Dziecinna jestes 08.02.03, 14:51
                        Zazdrosna to może niezupełnie. Ja już taką naturę mam, że jak ktoś jest moim
                        kumplem (nawet takim, który mi się notorycznie naraża), to go przed złymi
                        wpływami własną piersią bronię. Jak bym była twoją kumpelką to bym Ciebie
                        strzegła. Za loki wielkie dzięki, ale w takowych jakoś nie bardzo gustuję.
                      • buggi Re: Dziecinna jestes 08.02.03, 15:42
                        Umarl Karol, umarl i lezy na desce.....
                  • karolina-k Jestem jak grzeczne dziecko 08.02.03, 14:45
                    O rany, wlasnie sie zakrztusiłam! Ale nie kawa, lecz tabletka. Co ten lekarz - fajansiarz sobie mysli, ze takie tabletki to
                    sie łatwo lyka? I to trzy razy dziennie? Chyba nimi pogram w pchelki. Gdybys byl mily, to bym cie zaprosila na maja
                    partyjke. Ogranie ciebie zajęloby mi jakis kwadransik.
                    Ale ja tu umieram, a ty - przez wrodzona grzecznosc - zyczysz mi smierci...
                    ps. moze lepiej leczyc sie nalewka, likierem, tudziez wisniowka? Jestes bardziej doswiadczony, poradz cos!
                    • Gość: Niech Re: Jestem jak grzeczne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 14:47
                      Idz do sasiada, moze ma cykute.
                      PS. Podobno seria kopow w tylek leczy twoje przypadlosci. A i nam da odetchnac.
                      • karolina-k Jestes niegrzeczny 08.02.03, 14:51
                        Wiesz co Niech, bo moze za chwile umre i mi tego nigdy nie powiesdz, co ja ci takiego zrobilam?
                        Czym cie tak rozczarowalam?
                        Przeciez sam mi tlumaczyles, ze to tylko zabawa.
                        Ale dlaczego z cykutą?
                        • kwik przepraszam sie sie wtracam 08.02.03, 14:57
                          ale cykuta jest dobra pod cykorie (uzupelnienie kontrastu smakowego).
                          • karolina-k Re: przepraszam sie sie wtracam 08.02.03, 14:59
                            Nie pod cybulę, jest wtedy o niebo lepsza. Mowia, że to niebo w gebie, choc moze to tylko podania ludowe?
                            • Gość: Niech Jeeeeeeeeezuuuuuuuuu!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:01
                              Dwie nudziary na raz - lub jedna w dwoch wcieleniach!!! Czemu zes mnie
                              opuscil!!! Co ja ci takiego zrobilem! Powiedz przynajmniej w ktorym wcieleniu!
                              • kwik Re: Jeeeeeeeeezuuuuuuuuu!!!!!!!! 08.02.03, 15:03
                                to chyba mania przesladowcza (kara za nudne wcielenia).
                              • karolina-k Re: Jeeeeeeeeenyyyy 08.02.03, 15:04
                                Jedna z nas może powiedziec tu i teraz to samo. Ale ja nie chce wojny, mam pokoj, siedze w nim sobie teraz. Niechu,
                                może bys tam zabral swoj zgrabny tylek i mnie odwiedził?
                                Mozesz przyjsc z Cykutą (kto to bedzie Zarlok?).
                                • Gość: Niech Kwiiiiiiiii, kwiiiiiiiii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:08
                                  Nikt was tu nie zapraszal. Choc rozumiem, ze poniewaz weszlyscie otworem
                                  wentylacyjnym, nie uwazacie sie za intruzow. Moze byscie tak zalozyly sobie
                                  forum "kwik karola" czy cos podobnego.
                                  • karolina-k Kwitnie miesiac maj 08.02.03, 15:14
                                    Ja weszłam drzwiami frontowymi. Stales na ganku, w rece trzymals kwiaty (filolki jak mniemam), chleb i wodkę.
                                    Za wspaniala goscine dziekuje! I zapraszam do siebie!
                                    ps. ty nie jestes tutaj gospodarzem, co najwyzej najemca. Ale jakim!
                                    • Gość: Niech Re: Kwitnie miesiac maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:18
                                      Masz racje, nie jestem tu gospodarzem. Ale ty nie jestes tu gosciem. Ty jestes
                                      tu nudziarzem. Lokalnym, etatowym nudziarzem. Wolontariuszem zreszta.
                                      Kwiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
                                  • kwik szanowny niechu 08.02.03, 15:17
                                    nie wiedzialam, ze do tego forum potrzebne jest zaproszenie.
                                    skoro tak jest (+ jestem nudna) - przepraszam, zyczac jednoczesnie sukcesow na
                                    niwie edukacyjnej.

uklony.
                                    • Gość: Niech Re: szanowny niechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:22
                                      Zaproszenie dostaja wybrani - inni poddawani sa selekcji. Ty ja przeszlas. Z
                                      wynikiem negatywnym. To moja ocena. Ale zapytaj sie innych nauczycieli - moze
                                      cie jednak przepuszcza.
                                      PS. A powiedz mi kwiiiiiku, czy to zbieg okolicznosci ze bywasz dosc czesto na
                                      tych forach, gdzie i ja przesiaduje? A moze po prostu bywasz czesto na
                                      wszystkichh i stad takie bledne moje mniemanie. Lub - co tez niestety jest
                                      mozliwe - jestes ktoryms tam czims wcieleniem.
                                      • kwik Re: szanowny niechu 08.02.03, 15:29
                                        nie przesladuje cie, bywam na roznych (juz przeciez sprawdzales?:)
                                        imho jestescie zabawni i tyle. ja nie jestem, jak stwierdziles, wiec na sile
                                        wciskac sie nie bede.
                                        ps. nie jestem niczyim wcieleniem.
                                        pozdrawiam
                                        • Gość: Niech Re: szanowny niechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:32
                                          Trzymam za slowo.
                                          • kwik Re: szanowny niechu 08.02.03, 16:00
                                            trzymaj.
                                            ironia bywa czasem niezrozumiana :)

ps. instrukcja obslugi postu: nie odczytywac jako zlosliwosci :P
                                • zarlaczka Re: Jeeeeeeeeenyyyy 08.02.03, 15:13
                                  Karolku na to żebym była Twoją Cykutą też trzeba zasłużyć, a Tobie jakoś
                                  ostatnio konceptu brak, ale staraj się, staraj, to kto wie.
                                  • karolina-k Re: Jeeeeeeeeenyyyy 08.02.03, 15:16
                                    Chcialabym miec kiedys tyle polotu, co ty. To moje zyczenie do swietgo Mikolaja!
                                    • Gość: Niech Re: Jeeeeeeeeenyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:19
                                      No tak, na razie masz tylko nalot. Jak wiekszosc rzeczy nieuzywanych.
                                      • karolina-k Re: Jeeeeeeeeenyyyy 08.02.03, 15:23
                                        Skoro tak uwazasz, Niech ci będzie. Mogę miec nalot. I co tam jeszcze chcesz.
                                        Kiedy do mnie wpadniesz, bo mimo wszytsko chcialabym tego dożyc (zwaz ze jestem ciezko chora)?
                                        • Gość: Niech Re: Jeeeeeeeeenyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:26
                                          To ze jestes chora niektorzy stwierdzili po pierwszych twoich postach. Ze mnie
                                          lekarz traba, potrzebowalem troche wiecej czasu. Diagnoza: sen. Najlepiej
                                          wieczny.
                                          PS. Kwiiiiiiiiiii...
                                          • karolina-k terele fere 08.02.03, 15:31
                                            I to jest w porzadku?
                                            Ja ci zycze wszystkiego najlepszego: zony blondynki, najlepiej juz na 14 lutego.
                                            ps. alejka idzie ksiadz. Chyba do mnie...
                                    • zarlaczka Re: Jeeeeeeeeenyyyy 08.02.03, 15:21
                                      Każdy by chciał, ale cóż, nie wszystkim Bozia równo dała. Taka karma, taki
                                      kimset, jak to rzecze Twój idol.
                                      • karolina-k Idol? 08.02.03, 15:25
                                        Moim idolem jest Leszczyński, gdzies czytalam ze mial kiedys swoja kapele. Na idola jak najabardziej sie wiec nadaje
                                        • Gość: Niech Re: Idol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:28
                                          Tys sam jak z kapeli. Oj dana, dana. Taki czerstwy i pyzaty. Kartofelek.
                                          Kwiiiiiiiiiii...
                                        • zarlaczka Re: Idol? 08.02.03, 15:28
                                          Karol, kto jest Twoim idolem, to ja wiem doskonale. I pomału ta Twoja miłość
                                          wzruszać mnie zaczyna. Czy Niesio Cię hołubi, przymila się, czy bluzga czy
                                          wreszcie błotem oblewa, Ty na posterunku jesteś i o uczuciu swoim prawisz. To
                                          musi być prawdziwe love.
                                          • karolina-k Re: Idol? 08.02.03, 15:53
                                            Co ty wiesz o prwadziwym love? Bladego pojecia nie masz. Albo jestes taka mloda, albo masz wyjatkowego pecha.
                                            A może prawdziwa milosc jest przed toba.
                                            W sieci milosci nie znajdziesz. Ręcze ci. Predzej spotkasz ja na ulicym, w metrze, predzej wielblad przejdzie przez
                                            ucho igielne, niz zainteresuje sie kims takim jak Niech.
                                            Chciaz mialby cudne brazowe loki i niebieskie oczy. Zreszta Zarloczko, ja juz wybralam.

Duzo milosci, dziewczyno!
                                            ps. z Niechem to miala byc tylko zabawa, ale sie skiepscila, bo to kiepski towar.
                                  • Gość: Niech Re: Jeeeeeeeeenyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:17
                                    Koncept rzecz zuzywalna. Tak jak uroda zuzywa sie od ogladania jej w lustrze,
                                    tak koncept od naduzywania na forum. Robi sie wylenialy, szary, pokruszony -
                                    caly karol, caly on.
                                    • karolina-k Re: Jeeeeeeeeenyyyy 08.02.03, 15:20
                                      Cala ja, cala ja!
                                      Chowam się teraz ze wstydu pod koldre.
                                      Niestety to nic nie da, bo jest pod nia lustro. Mam za swoje! Babcia zawsze mi mowila - Karolina, wiecej skromnosci!
                                      Chcecie to opowiem wam cos o Krakowie.
                                      • Gość: Niech Re: Jeeeeeeeeenyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:24
                                        Trzymasz lustro pod koldra? Rozsadny wybor. Nie zuzyje sie.
                                        PS. Chyba ze ogladasz w nim te swe czesci, ktore trzymasz pod koldra. Brrrr...
                                        • karolina-k Jemen 08.02.03, 15:28
                                          Pod koldra, a w zasadzie pod poduszka to ja mam teraz tylko glowe. Takie brednie o mnie mowisz, ze nie moge
                                          czasem tego sluchac.
                                          Lustrom za bardzo nie ufam, wole się przegladac w oczach mezczyzn.
                                          No ale dzis jestem chora, moze nawet smiertelnie, no wiec wpadnij do mnie wreszcie! Bo kompletnie nie wiem jak dzis
                                          wygladam?

• Gość: Niech Nuuuuuuuuudyyyyyyyy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:36
                                            Ten idiota tarabani w swoj bebenek az paleczki polamal! Teraz wali glowa, ale
                                            halas! Ciszyyyyy, wiecej ciszyyyyyyy!
                                            • karolina-k Zabierzcie go stad, zanim ... 08.02.03, 15:43
                                              Wiesz co, o 15 ide do lekarza. Moge cie tez zabrac. Masz schizofrenie. W najlepszym wypadku - ciezka obsesję. Nie
                                              moi drodzy, epizod psychotyczny to to nie jest. Ciekawa jestem co jest przyczyna choroby (zalamania nerwowego)?
                                              No nie, wszystko jest takie jasne, jak sie jest naraz pod 60 nickami, to się w glowie pieprzy.
                                              A miala byc to tylko zabawa.
                                              Zabawa, to sie robio niebezpieczne.
                                              • buggi Re: Zabierzcie go stad, zanim ... 08.02.03, 15:45
                                                niebezpieczne zwiazki Karol to twoja domena. szkoda ze sie tak nacielas. tu i
                                                lekarz nie pomoze
                                                • karolina-k Re: Zabierzcie go stad, zanim ... 08.02.03, 15:54
                                                  A jakie jeszcze inne moje zwiazki znasz?
                                              • Gość: Niech Bleeeeeeeeeeeeeeeeee, bleeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:46
                                                O 15? To sie spiesz, masz spore szanse sie spoznic. Jak mowi staropolskie
                                                przyslowie: lepiej najgorszym byc psycholem niz zadawac sie z karolem.
                                                • karolina-k tak, przyslowia sa madroscia tego forum 08.02.03, 15:56
                                                  • buggi Re: tak, przyslowia sa madroscia tego forum 08.02.03, 15:58
                                                    zapodac jszcze jedno?
                                                  • zarlaczka Re: tak, przyslowia sa madroscia tego forum 08.02.03, 16:00
                                                    Bugol miej litość w sercu i nie kop leżącej.
                                                  • Gość: Niech Re: tak, przyslowia sa madroscia tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 16:02
                                                    Myslisz o upadlej? A skad ona mialaby wiedziec jak to sie robi? Z kolorowych
                                                    czasopism?
                                                  • zarlaczka Re: tak, przyslowia sa madroscia tego forum 08.02.03, 16:05
                                                    Ale ona upadłą się stała z Twojego powodu. Podrywasz dziewczyny po całym forum
                                                    GW, serca im zabierasz, wiązankę z nich robisz, a na koniec depczesz. Nieszek,
                                                    litości dla Twych ofiar.
                                                  • Gość: Niech Re: tak, przyslowia sa madroscia tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 16:01
                                                    Szkoda slow, kopa mu zapodaj.
                                                  • karolina-k Nie trzeba, dziekuje bardzo 08.02.03, 16:02
                                                    Z Niechem przystajesz, smieszna się stajesz. Pasuje?
                                                    Nie. No to bron swojej twierdzy, maly rycerzu, a potem wysadz się razem z nia w powietrze!
                                                  • Gość: Niech Buhahahaha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 16:00
                                                    Coraz wiecej czasu dzieli cie od wizyty u lekarza. A szkoda, mialas szanse na
                                                    jakies zainteresowanie twoim cialem. To bylby ten pierwszy raz - do
                                                    zapamietania go na cale zycie. Czy ostatni? Nie, przeciez znowu moglabys sie
                                                    rozchorowac.
                                                  • tradycja1 Re: Buhahahaha!! 08.02.03, 16:07
                                                    Karolina co z ta opowiescia o Krakowie...?
                                                    Jednej jeszcze nie opowiedziales o krakowskich wlascicielach restauracji...
                                                  • karolina-k Re: Buhahahaha!! 08.02.03, 16:09
                                                    Tradycjo, przesle ci to mejlem. Wszystko, ze szczegolami, bo wypad naprawde byl udany.

• karolina-k Smiejesz się? To kolejny symptom 08.02.03, 16:08
                                                    Dlaczego nie mozesz zniesc, ze ktos ze mna jest. Predzej czy pozniej musisz sie z tym pogodzic. Nie badz dziecinny.
                                                    Kup sobie na noc kobiete. I bedzie po sprawie.
                                                  • buggi Re: karol, ty sie szanuj 08.02.03, 16:14
                                                    cala E. robi sobie jaja. Kobieto, slepa i glucha jestes? Wystawiasz na
                                                    posmiewisko, czym sie sama o litosc prosisz . Przeczytaj swoje posty jeszcze
                                                    raz, sa uzenujace; czyta sie je i ma sie wrazenie, ze to wycie wyglodnialego
                                                    psa. Dam ci rade ► Sex shop
                                                  • karolina-k Szanuj ojczyzne 08.02.03, 16:21
                                                    No nie, cala edukacja, czyli dwie osoby?
                                                    Po drugie - to ja rzekomo jestem dretwa, a wy wszyscy tacy zabawowo. No wiec jak to jest z ta zabawa i robieniem
                                                    sobie jaj?
                                                    Dlaczego Niech sie wkurza na glupie jajka.
                                                    I dlaczego tak się wkurza, a nie inaczej (popatrz sobie na swoje posty) ?
                                                    Rozczarowalas mnie!
                                                  • zarlaczka Re: Szanuj ojczyzne 08.02.03, 16:24
                                                    > Dlaczego Niech sie wkurza na glupie jajka.

Bo to nie jego.
                                                  • karolina-k Czaisz baze! 08.02.03, 16:28
                                                    Brawo!
                                                  • zarlaczka Re: Czaisz baze! 08.02.03, 16:33
                                                    Karol nie chwal mnie, bo i tak Niech za mną nie przepada i jeszcze bardziej mu
                                                    podpadnę.
                                                  • buggi Re: Zarlaczko 08.02.03, 16:39
                                                    Karol to jakis ciezki przypadek Zarlaczko, psychoza dalece posunieta. Ona nie
                                                    zaczai bazy, ona nawet nie wie, co to znaczy "czaic baze".
                                                  • karolina-k Co to znaczy czaic baze, Buggii? 09.02.03, 10:56
                                                    Slownik francuski niestety milczy.
                                                  • buggi Re: Co to znaczy czaic baze, Buggii? 09.02.03, 14:27
                                                    karolina-k napisała:

> Slownik francuski niestety milczy.

jesli nie potrafisz napisac poprawnie "Buggi" ( za kazdym razem wychodzi ci
                                                    cos innego), to w jaki sposob chcesz znalezc w slowniku tak trudny wyraz,
                                                    jakim jest " czaic baze"? Przepraszam, to sa AZ DWA slowa.

PS poszukj w slowniku hiszpanskim
                                                  • karolina-k Bez takich prosze 08.02.03, 16:41
                                                    Mowiliscie cos do mnie? Bylam w kuchni. Wlasnie skonczyla mi sie jajka.
                                                  • buggi Re: Karolku 08.02.03, 16:45
                                                    mnie ciebie zal. Gdyby to na mnie tak psy wieszano,jak na tobie, dawno
                                                    zabralabym swoje foremki i przenioslabym sie do innej piaskownicy. Za co cie
                                                    ten wstretny Niech tak gnebi? Rzucilas mu piachem w oczy?
                                                  • karolina-k Re: Karolku 08.02.03, 16:50
                                                    Spytaj Niecha!
                                                    Mnie sie zdaje, że pewnej srody wrzucilam kamyczek do jego ogrodka z licznymi figurkami z cukru i on zburzyl
                                                    mu swiety porzadek.
                                                    Bo Niech zna sie na co drugim zarcie.
                                                    Panie i Panowie z Towarzystwa Wzajemnej Adoracji.
                                                    Bywajcie zdrowi, bo grypa szalaje!
                                                  • Gość: Niech Tylko, jajek, tylko jajek, jajek brak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 16:50
                                                    Jajka sie skonczyly? No to niefart. Idz do sasiada - tego od cykuty.
                                                  • karolina-k Re: Tylko, jajek, tylko jajek, jajek brak! 08.02.03, 16:52
                                                    Zawsze mozesz sie kapsnac!
                                                  • Gość: Niech O raaaaaanyyy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 16:16
                                                    Dobrze ze nie jestem balonem, bo juz dawno moje szczatki podskakiwalyby w
                                                    powietrzu. A badz sobie z kim czy czym chcesz - i widze wersal. Zabij go swoimi
                                                    nudziarstwami lub odwrotnie. Tylko jedna male pytanie - skoro z nim jestes, to
                                                    co tu robisz? Na forum z nim jestes? A moze on jest klawiatura? Nie, ty jestes
                                                    facetem, to raczej myszka.
                                                  • karolina-k Re: O raaaaaanyyy!!! 08.02.03, 16:24
                                                    Czy ja tu czesto bywam, czy ja tu jestem w nocy? Oto klasyczne pytanie retoryczne (nie jakis tam erotyczne).
                                                    Serwus Niech, czas zabrac sie za kolacje. Dzis sa u nas znajomi.
                                                  • buggi Re: O raaaaaanyyy!!! 08.02.03, 16:30
                                                    karolina-k napisała:

> Czy ja tu czesto bywam, czy ja tu jestem w nocy? Oto klasyczne pytanie
                                                    retorycz
                                                    > ne (nie jakis tam erotyczne).
                                                    > Serwus Niech, czas zabrac sie za kolacje. Dzis sa u nas znajomi.

O wlasnie "u nas". U ciebie i....? kogo?
                                                  • Gość: Niech Re: O raaaaaanyyy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 16:33
                                                    Szkoda, liczylem ze z wlasciwym swoim poczuciem humoru karol napisze ze
                                                    najwiecej czasu jego partner poswieca mu w nocy, a ja bym odpisal, ze widocznie
                                                    ciemnosc ulatwia kontakty z karolem.
                                                    PS. A tak w ogole to jakas pierdola, wpierw kwiczy ze jest sam, teraz szczeka,
                                                    ze tuz za plecami (ach, ten oddech na plecach) czeka kolega, marudzi o szukaniu
                                                    kogos przez net (ma jakies doswiadczenia - pewnie tez niezbyt udane, jak
                                                    widac). Gdzie sie tacy rodza? W trakcie sieciowych awarii?
                                                  • miltonia Re: O raaaaaanyyy!!! 08.02.03, 16:49
                                                    Niech, Twoja desperacja i chęć docieczenia złożonej osobowości Karolci jest
                                                    godna podziwu. Czym więcej pytasz, tym mniej wiesz, czym bardziej Karolcię
                                                    postponujesz, tym więcej ją zachęcasz do dalszych starań o Twoje względy. Ona
                                                    się nie obrazi, ani jej nie można obrazić, bo jej nie ma, bo nie istnieje. Ale
                                                    Ty w to ciągle nie możesz uwierzyć.
                                                  • Gość: Niech Re: O raaaaaanyyy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 16:55
                                                    No ale ktos jednak musi w te klawiszki walic. Kto? Spytajmy sie. Karol, kim
                                                    jestes? Tfu, przejezyczylem sie, czym jestes?
                                                  • karolina-k Baraaaaaanyyy!!! 08.02.03, 16:57
                                                    Od kopania się spociles i nie wiesz kogo (co) noga potraktowales? No nie, teraz to ty mnie rozczarowales!
                                                  • Gość: Niech Re: Baraaaaaanyyy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 17:00
                                                    On przeciez jest z krwi i kosci. I jajec. Holenderskich.
                                                  • karolina-k Re: Bara bara!!! 08.02.03, 17:08
                                                    Holenderskich? A nie strusich? Znow mnie oszukali....
                                                    Drogie Kółko Różancowe, postawcie swojego Niecha wysoko na regale z Ikei, tylko nie przy oknie, bo się chlopiec
                                                    spocil. Jeszcze się przeziebi, rozchoruje i co wy wtedy nieboraki zrobicie? Swiat sie wam zawali! Bedziecie pisac -
                                                    Niechu jestes? Niechu odezwij się slowkiem...
                                                    Jak juz bedzie na tej gornej polce (bo on jest towar extra, z gornej polki), od czasu do czasu napchajcie go solidnie
                                                    cukrem, bo - nikt tak jak Niech - nie lubi cukrowania!
                                                  • Gość: Niech Re: Bara bara!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 17:12
                                                    Bierz sie za te jajka. Nieeeeee, nie za te!!!! Idiotko, przeciez moglas mu
                                                    krzywde zrobic.
                                                  • karolina-k Bura! 08.02.03, 17:26
                                                    Zarloczka, dawaj cukier bedziemy robic kogel-mogiel. Moze nawet ajerkoniek z tego wyjdzie?
                                                    Beda - jak to zwykle na edukacji - niezle jaja.
                                                  • Gość: miltonia Re: Bara bara!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.02.03, 17:28
                                                    Jeśli Niech jest z górnej półki, dlaczego więc mamy go stawiać na meblu z
                                                    dolnej półki?
                                                    A Ty Karolciu tak koniecznie chcesz być częścią owego kółka różańcowego(nie
                                                    bardzo wiem, dlaczego piszesz je z dużej litery, tak nabożnie nie musisz do nas
                                                    podchodzić), że zatraciłaś całkowicie poczucie godności.
                                                    Niech aż tak bardzo cukrowania nie lubi, gdybyś miała więcej rozumku, byś to
                                                    wiedziała. Chociażby po tym, jak Cię traktuje, mimo całej Twojej słodyczy,
                                                    którą go koniecznie do siebie chciałaś przylepić.
                                                  • Gość: Niech Re: Bara bara!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 17:31
                                                    Co ty, Milton, z byka spadles?! Ja nie lubie cukrowania?! Ja jestem od niego
                                                    uzalezniony przeciez. Kadzcie mi, lascie sie do mnie, a dostaniecie swoje.
                                                    Karol juz dostal, nie? Dlatego caly czas o jajkach pisze.
                                                  • karolina-k Re: Bara bara!!! 08.02.03, 17:38
                                                    Serwus kruku i wrono! Jak tam twoje samopoczucie. Martwie się, bo masz zbyt wielkiego poczucia
                                                    odpowiedzialnosci.
                                                    No ale czymu sie tu dziwić, w koncu masz duzo rozumu, jestes - jak przyslowia - madroscia tego forum. Wiesz jak
                                                    obchodzic się z Niechem (zgaduje - jak z jajkiem?)
                                                    Cala edukacja cie podziwia i bije ci teraz brawa!!!!
                                                  • Gość: Niech Re: Bara bara!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 17:43
                                                    Nie, kochana, to nie jest jajko, to jest sol. Tak, sol tez sie przyda, ale do
                                                    czegos innego. Nie widzialas jeszcze jajka? No coz, jakby ci to powiedziec...
                                                    No dobra, zrob sobie herbate.
                                                  • karolina-k Poslic, przysolic. Cukrzyca 08.02.03, 17:50
                                                    Herbata zaparza się, zaraz ja poslodze, albo nie bo za slodko mi.
                                                    Co do soli? Chetnie bys mi przysolil, no nie?
                                                    Ale ja z innej bajki jestem.
                                                  • karolina-k Zapomniłam dodac: ja mam chore nerki. 09.02.03, 13:49
                                                    Wiec poprosze nie dodawac soli, ale tez nie bić mnie po nerkach
                                                  • tradycja1 Re: Bara bara!!! 08.02.03, 18:07
                                                    Karolina a ja czekam na krakowskie opowiesci...chce przywolac wspomnienia,
                                                    nakarmic sie czyms co przydarza sie innym...
                                                  • miltonia Re: Bara bara!!! 08.02.03, 17:44
                                                    To Ciebie Karolciu podziwiamy za upór i wytrwałość.
                                                    I nie martw się o mnie więcej, bo to mnie bardzo rozczula.
                                                  • karolina-k Re: Barbarellla! 08.02.03, 17:53
                                                    Ja ciebie tez podziwiam, ze tez chce ci sie to czytac? Ja to co innego, jestem chora, jajka sie gotuja, co mam robic?
                                                    Bawie sie.
                                                    ps. ale ty cos nie za bardzo. To sa zarty, takie tam, nie zadne bara bara....
                                                    ps2. a Niecha to nie docenisz? Niech, gore?
                                                  • Gość: Niech Re: Barbarellla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 18:00
                                                    Fakt. W przypadku karola to moga byc tylko zarty, nie zadne tam bara-bara. No
                                                    chyba ze brrr-brrr.
                                                  • miltonia Re: Barbarellla! 08.02.03, 18:01
                                                    Karolciu, czytać Ciebie, to sama przyjemność. A ja Ciebie podziwiam, że chce Ci
                                                    się to wszystko pisać, szczególnie że już wiesz, że cała para i tak idzie w
                                                    gwizdek.
                                                  • Gość: Niech Re: Barbarellla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 18:11
                                                    W gwizdek i w jajka, jesli juz skupic sie na szczegolach.
                                                  • karolina-k Spiesze z wyjasnieniem 09.02.03, 11:04
                                                    Pytanie: Jeśli Niech jest z górnej półki, dlaczego więc mamy go stawiać na meblu z
                                                    dolnej półki?
                                                    Bo meble z Ikei sa ikona masowosc. Maja swoj styl (nie przecz), ale pradukuje sie je w milionach egzemplarzy. Niech
                                                    tez ma swoj styl, za to go kochacie, ale dzieli je sprawiedliwie na tysiace nicków.

ps. Do kólka różańcowego wole się nie zapisywac, ale moze sa jeszcze wolne miejsca w chórze? No to poprosze
                                                    dwa. Kolo Zarłoczki.
                                                  • miltonia Re: Spiesze z wyjasnieniem 09.02.03, 11:18
                                                    Nie wiem , co masz na myśli używając wielce górnolotnego sformułowania "ikona
                                                    masowości", a jeśli wg. Ciebie Niech to stylowa masówka, to jest to możliwie
                                                    najgorsza kombinacja. Dobra dla ludzi bez wiedzy, gustu i wyczucia, miłośników
                                                    wszelakiej tandety i kiczu. Teraz to lepiej zejdź z drogi Niechowi i jego
                                                    wielbicielkom, bo może być z Tobą marnie.
                                                  • karolina-k Speszylas mnie 09.02.03, 11:23
                                                    Strasz mnie ile wlezie
                                                  • Gość: Niech Re: Speszylas mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 11:37
                                                    Karol, jak tam jajka? Zadowolone z kolacji?
                                                  • karolina-k Re: Troche mnie speszyles 09.02.03, 11:40
                                                    Jajka? to byly niezle jaja.
                                                    Dzis podobne serwuje Miltonia. Pewnie sie najesz do syta.
                                                  • Gość: Niech Re: Troche mnie speszyles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 11:43
                                                    Karol. Przyjrzyj sie sobie uwaznie. Jaka ma dzis plec? Nie wiem jak sie do
                                                    ciebie zwracac.
                                                    PS. Rozumiesz, zabawy z jajkami moga sie zabawnie skonczyc.
                                                  • karolina-k Niech nie zaczynaj 09.02.03, 11:46
                                                    Juz ty dobrze wiesz kim ja jestem - jak wygladam, jakie mam loki i takie tam.
                                                    Ala my tu gadu gadu, a ja jestem umierajaca. Dlaczego nie spytasz mnie o zdrowie? Dlaczego nie wypijesz za nie?
                                                  • Gość: Niech Re: Niech nie zaczynaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 11:53
                                                    Niektorzy twierdza, ze jestes dwuplciowa, ale ja jak zawsze biore cie w obrone
                                                    i stanowczo stwierdzam, ze jestes facetem. Co prawda bez jaj, ale te sawsze
                                                    mozesz sobie dokupic.
                                                  • karolina-k kukulcze jajo 09.02.03, 11:57
                                                    Mow sobie o mnie co chcesz.

• Gość: Niech Re: kukulcze jajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 11:58
                                                    Mialas chyba na mysli przepiorcze. Tak to w kazdym razie wyglada.
                                                  • karolina-k Re: kukulcze jajo 09.02.03, 12:03
                                                    Przyznaje, jaja wielkosci strusich ma Miltonia i Bugii. Dlatego je tak kochasz, lubisz, szanujesz.
                                                    Ja najwyzej moge sprzatac w tym klubie.
                                                  • Gość: Niech Re: kukulcze jajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 12:04
                                                    Wolalbym zebys tu nie sprzatala? Nie mozesz posprzatac u siebie w domu?
                                                    Wszedzie walaja sie skorupki.
                                                  • karolina-k Re: kukulcze jajo 09.02.03, 12:08
                                                    Chyba skorupy z Biskupina? Buggi rozbiła mi swoj rodzinny dzban podczas snu. Ze przezylam, moge tylko sobie
                                                    podziekowac.
                                                    ps. Niech, czy mozesz wypic za mnie jakis maly kieliszeczek, bo nie chce cie straszyc ale czuje sie coraz marniej
                                                  • Gość: Niech Re: kukulcze jajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 12:12
                                                    Jesli to skorupy, to twoje jajka nie byly od dawna w uzytku. Nie dziwota - ale
                                                    nic to karol. Jak umrzesz zetra cie na proszek i zrobia z ciebie afrodyzjak.
                                                    Ogierem to ty moze nie byles ale co sie nachwaliles...
                                                  • karolina-k Re: kukulcze jajo 09.02.03, 12:13
                                                    Cale forum E (czyli dwie osoby na krzyz) mowi, że Miltonia przygotowuje ci makaron z 12 jaj.
                                                  • Gość: Niech Re: kukulcze jajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 12:17
                                                    Kompleks braku jaj? Tobie by starczylo jedno, biedaku.
                                                    PS. Dwie osoby to para. A ty co, pa czy ra.
                                                  • karolina-k Pa! 09.02.03, 12:18
                                                  • Gość: Niech Re: Pa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 12:19
                                                    Przynajmniej sugestie lapiesz w lot. To wez sobie jeszcze ten krzyz. Na droge.
                                                  • karolina-k Pa pa ra pa pa pa 09.02.03, 12:23
                                                    Kochany, to ty wyjedzasz! Oddaje ci wiec ten poreczny krzyz.
                                                    .
                                                  • Gość: Niech Re: Pa pa ra pa pa pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 12:27
                                                    Niestety, zeby wyrzucic karola trzeba by miec mieszkanie bez drzwi i okien. Ale
                                                    jak go wtedy wyrzucic? No to kto go wpuscil? Ja nie! Sam wlazl. Mam swiadkow.
                                                    Po co wlazl? On lubi sie przechwalac publicznie. Czym? Jaki jest piekny i
                                                    jurny. A jest? Hmmm, tu jest pewien problem. Nie mozemy nic na tem temat
                                                    napisac. To moze uszkodzic portal.
                                                    PS. Karol, otworzono wlasnie serwis towarzyski portalu. Wyslij swoja fotke i
                                                    czekaj cierpliwie. Tylko rece precz od klawiatury, smyku.
                                                  • karolina-k Re: Pa pa ra pa pa pa 09.02.03, 12:31
                                                    Znowu sie wkurzyles? I pokazujesz mi tu swoje kurze jaja. O nie, chłopczyku, juz ty mi wredy najemco - meska
                                                    skakanko - nie bedziesz pokazywal drogi palcem.
                                                    Najpierw umyj sobie rece!
                                                  • Gość: Niech Re: Pa pa ra pa pa pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 12:36
                                                    Slowo sie rzeklo - karol u plotu. Rak nie umyje bo jeszcze zaczniesz moimi
                                                    palcami grzebac sobie w nosie - w ramach pewnych kompensacji. Masz chlopczyku
                                                    marchewke i wegielki, idz ulepic balwana. Jak wyglada balwan? Masz tu tez swoja
                                                    legitymacje szkolna, na zdjeciu jest wlasnie on. I pamietaj - marchewke wkladaj
                                                    w balwanka, pociecho ty moja.
                                                  • karolina-k marchewkowe pole rosnie wokol nas 09.02.03, 12:39
                                                    Ojeje, uuuuu, aj, aj - ale boli. Pszlo mi w piety i je urwalo.
                                                    Cala E. bije cie brawa!!!
                                                    ps. ale spokoj, wlasnie maluje paznokcie u stop. Jaki kolor tu wybrac. Karminowy, czy bordowy?
                                                  • Gość: Niech Re: marchewkowe pole rosnie wokol nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 12:43
                                                    Pletwy zazwyczaj sa zielone. Sporo juz tu napisales o swoich podbojach, ale
                                                    jeszcze wiecej o zamalowywaniu ciala i ukrywaniu zapachu. Nie bede cie odsylal
                                                    na forum uroda, bo to bylaby perwersja. Moze jest jakies forum o obrazach.
                                                    Ostatnie dzielo Pollocka - karol. Fuuu, jakos mi sie to glupio skojarzylo.
                                                  • karolina-k Cukrzyca mi nie grozi 09.02.03, 12:51
                                                    Cukru brakuje? Niech, nie zrozum mnie zle, ja ci tego cukru nie zaluje, on strasznie smiesznie tani jest. Tylko, ze jakos
                                                    mi on do ciebie nie pasuje. Co innego zielone oliwki z beczki. To rozumiem.
                                                    ps. Ide na spacer. Pierwszy do dwoch dni. Musze to wszystko sobie przemyslec. A potem napisze - �Niechu
                                                    wszytsko sobie przemyslalam�
                                                  • Gość: Niech Re: Cukrzyca mi nie grozi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 13:01
                                                    Idz, karol, idz. Zawsze jest jakas szansa, ze nie wrocisz. Choc pewnie twoj
                                                    duch wcieli sie w kolejnego nudziarza. Taki los tego forum, nieskromnie dodam i
                                                    ze i moj na tym forum. Nieopatrznie kiedys musialem zdradzic moja najwieksza
                                                    sieciowa tajemnice - nuda mnie zabija! Karol robi to perfekcyjnie.
                                                  • zarlaczka Re: Cukrzyca mi nie grozi 09.02.03, 13:13
                                                    Zdaje się, że Ty lubisz być zabijany.
                                                  • Gość: Niech Re: Cukrzyca mi nie grozi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 13:17
                                                    Nuda? Nie, to takie nudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka