Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 18:34 pomiedzy ambasadami mial polaczyc sie lancuch ludzi w protescie przeciwko trwajacej wojnie czy ktos byl? czy sie polaczyl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Apolonia Re: ambasady IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 18:39 Gość portalu: mysza napisał(a): > pomiedzy ambasadami mial polaczyc sie lancuch ludzi w protescie przeciwko > trwajacej wojnie czy ktos byl? czy sie polaczyl? Połączylam sie duchowo z Sudetów. Wspanialy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apolonia Re: ambasady IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 19:59 Gość portalu: mysza napisał(a): > pomiedzy ambasadami mial polaczyc sie lancuch ludzi w protescie przeciwko > trwajacej wojnie czy ktos byl? czy sie polaczyl? Wielka szkoda, że forumowicze nie uczestniczyli w manifestacji pokojowej, a moze nie chcą o tym mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: ambasady IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.04.02, 20:16 Ja byłem! Pod ambasadą Palestyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apolonia Re: ambasady IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:20 Gość portalu: Skalar napisał(a): > Ja byłem! Pod ambasadą Palestyny Odetchnęłam z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Re: ambasady IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 20:21 ja tez sie tam kręciłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apolonia Re: ambasady IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 18:01 Co myślicie na temat manifestacji pokojowych ? Odpowiedz Link Zgłoś