1kibic 23.10.04, 01:17 sto lat dla p.Jana!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hocest a może ktoś .. 23.10.04, 11:33 się wreszcie opanuje i obniży ceny karnetów i bieletów na JJ??? ceny skutecznie oganiają i odstręczają fanów JJ. owszem nigdy nie były tanie ale z roku na rok są relatywnie coraz droższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Festiwal Jazz Jamboree rozpoczęty IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 17:10 Zawsze, kiedy spędzam niedziele w domowych pieleszach, włączam sobie Trójkę i spędzam niezwykłą "Muzyczną Sjestę" z M. Kydryńskim. Dzisiejszą niemal w załości poświecił wczorajszej gwieździe J.J.- Richardowi Bona. Zjawiskowy!!! PS. Podobnie cała muzyka w każdej "Sjeście", która mnie ładuje na cały tydzień:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Festiwal Jazz Jamboree rozpoczęty 24.10.04, 21:01 A najbardziej budujące jest, że on "wciąż nazywa się Kydryński" :) --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Festiwal Jazz Jamboree rozpoczęty 24.10.04, 23:05 Widzialem wczoraj Bone. Bardzo dobry. Choc to co gral to nie byl jazz. Muzyka afrykanska na wysokim poziomie. Prawdziwi jazzmani (Steve Coleman) troche zawiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Festiwal Jazz Jamboree rozpoczęty IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:42 Byłem na sobotnich koncertach JJ Bardzo podobała mi sie polska formacja Globtroters-mam wrażenie że nie doceniona,potraktowano ich jak support dla gwiazd i mimo że publiczność zgromadzona w Sali Kongresowej domagała się bisu zarezerwowano je tylko dla gości z zagranicy(skąd te polskie kompleksy- koncert Beady Belle mnie osobiście rozczarował, Steve Coleman też tylko Bona był na miejscu)W tym kontekście pierwszy i ostatni punkt programu był najlepiej dobrany przez organizatorów i na tych wykonawcach należało się skupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oswald Jazz Jamboree 2004 IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:15 Czy gazeta nie napisze nic więcej o całej imprezie???? Czekałem na recenzję w poniedziałkowej gazecie a tu NIC- czyzby impreza nie zasługiwała na wzmiankę? Jak niedzielne koncerty-przeciez nie każdy mógł byc osobiście a największy polski dziennik olał sprawę?? Odpowiedz Link Zgłoś