Dodaj do ulubionych

Wątek historyczny

30.12.20, 13:15

Kiedyś dawno dawno temu, za siedmioma lasami, siedmioma górami i siedmioma dolinami nadwiślański opozycjonista o nazwisku Adam Michnik stworzył pierwszą niezależną i demokratyczną gazetę w Polsce, którą nazwał Gazeta Wyborcza.
Jakiś czas potem Polska jako kraj też między dzięki innymi tej gazecie stała się krajem niezaleznym i demokratycznym, tak jak i ta gazeta.
Czas sobie płynął i płynął tak jak woda w Wiśle płynie z nadwiślańskiej krainie pojawił się internet!!!
I tak powstało pierwsze polityczne forum dyskusyjne na portalu tej gazety, zwało się ono Forum Kraj!
Przez bardzo długi okres czasu było ono bezkonkurencyjnym, choć cenzura była , a prowadziła ją Wielce SZanowana stp Pani Giwi.
W owym czasie forum kwitło niczym trawka na wiosną, a niektóre watki liczyły nawet po kilkaset wpisów.
Sam pamiętam jak dla jaj zalogowałem się kilkanaście lat temu jako pierdolnienty i założyłem wątek pt. Zapisałem się do PIS i pod spodem dopisałem, ze uważam iż każdy porządny człowiek powinien to zrobić.
Zrobiłem to dla jaj , a pierwszy wpis jaki się pojawił był o treści:
"To ty naprawdę jesteś pierdolnięty"
Ten wątek osiągnął o ile dobrze pamiętam coś około 350 wpisów. NIestety potem go Giwi musiała usunął , nie wiem z jakich powodów, pewnie odgórnych.
Za Giwi, jak jakiś wpis cośkolwiek łamał to były zawiasy z dopiskiem, że ten wpis został usunięty ze względu na złamanie czegoś tam.
Obecnie jest zupełnie inaczej, wycina się całe wątki, a nawet pojedyńcze wpisy w nich, moderator tak szaleje, że z poczytnego forum, to forum stało się forum niszowym i rzadko który watek dożywa setki wpisów, to forum stało się marginalnym, była tak, ze czasami przez pół pies z kulawą nogą tu nie zajrzy !
A ten upadek zawdzięcza forum to obecnemu moderatorowi.
Dziwi mnie tylko jedno, dlaczego taki ktoś na moderacji, który zgnoił to forum jest jeszcze tolerowany?
O jego miłość do PiSu i obrony tej formacji już nie wspomnę, bo nie warto.

Na koniec dodam jeszcze jedno:
Za dobrych czasów inne tzw martwe fora tematyczne były zasilane wątkami z Forum Kraj na którym tych wątków było multum, a teraz coraz bardziej nielicznymi wątkami z obecnego forum zasilany przez tego łobuza jest KOSMOS!!!

Pozdrawiam, bo pewnie ten łobuz za tyle prawdy mnie niebawem wykończy!
--
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka