Gość: looney (K.S.P.) Ale I tak tyle porządnych ludzi będzieChodzić na L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:53 Naprawdę nie rozumiem porządnych ludzi którzy dalej chcą chodzić na Legię ( i pana Waltera zresztą też ) i cieszyć się i przeżywać sport razem z takimi Su@#$%^&ami!! Jestem w stanie zaręczyć NA WSZYSTKO że na Polonii nie ma takich ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Ale I tak tyle porządnych ludzi będzieChodzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:33 Mimo, że kibicuję KSP od zawsze napiszę Ci : Obyś miał rację, obyś się nie zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale I tak tyle porządnych ludzi będzieChodzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:15 Ten "bidny pobity człowiek" był właśnie chuliganem. Niech się wszyscy nawzajem powyżynają to będzie spokój. (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oscar Wilde jakby nie byl kibicem, to.. IP: *.netcontrol.pl 29.11.04, 18:00 jesli ktos ma ochote zyc w spokoju, to niech NIE CHODZI NA MECZE i NIE BEDZIE KIBOLEM !!! durny sport :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Kibice Legii to cykory IP: *.ihit.waw.pl 29.11.04, 18:01 Są silni gdy są w grupie i mają znacznie liczebną przewagę. Kiedy nim byłem (szalikowcem Legii jeszcze 14 lat temu). Ale jak pod stadionem w Krakowie pogoniło nas kilku wiślaków (nas było ok 50-sięciu) zrezygnowałem .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Re: Taki z Ciebie był kibic?? IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 18:22 To że zrezygnowałeś z kibicowania klubowi, tylko dlatego że Cię w Krakowie pogoniono, to świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. Ty szukałeś grupy wśród której będziesz się czuł mocny, a kibic/szalikowiec jest z klubem z miłości. Nie dla towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:08 LEGIA RZADZI W STO(L)ICY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadborowy Re: PIŁKA NOŻNA - jaki kształt ma przedmiot kopany IP: *.chello.pl 29.11.04, 18:23 przez piłkarzy nożnych: zielony? długopisu? peniski? koła? Zakładam się, że nikt z tego forum nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Może z wyjątkiem Sundina, ale to przecież szwedzki hokeista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 212 niewinny?? buuuahahahaha, kretyni!! IP: 195.136.118.* 29.11.04, 18:11 niewwinny?? czy gazeta naprawde wierzy w to co napisala o niewinnosci tego kolesia???? jest napewno huliganem a przynajmniej ma zwiazki z tym ruchem, ktos po prostu sprzedal liste kontaktow ludzi polonii kolesiom od legi no i ci sobie tutaj teraz poluja po prostu, pociesze was ze i tak macie luz w porownaniu z tym co mmy mamy tutaj w krakowie narka ALWAYS HOOLIGANS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buras Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:34 to idiota jakie zasady , skopali mu dupy sponiewierali go jak psa, a ten mówi że im obiecał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.bflony.adelphia.net 29.11.04, 18:39 cos mi nie pasuje w tej calej historyjce... najbardziej podoba mi sie lojalnosc poszkodowanego wzgledem bandytow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zola Apeluję do Dziennikarzy IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 29.11.04, 18:45 Apeluję do Dziennikarzy GW oraz innych Gazet i Madiów jako jedynych praworządnych i uczciwych ludzi mających wpływ na kształt i przyszłość naszego chorego państwa żeby zrobili wszystko co w ich mocy w sprawie chuligaństwa w miastach. Opoisujcie sparwy nagłaśniajcie piętnujcie i zmuszajcie dodziałania nych niemrawych polityków i nieudaczników policjantów, wymuszajcie zmiany w Prawie karnym, zmiany w procedurach policyjnych - żeby w polskich miastach dało się normalnie żyć bez strachu o życie i zdrowie swoje i bliskich. Mieszkam w Krakowie ale jestem na granicy wyczerpania psychicznego od ciagłego strachu przed bandytami w kolorowych szlikach. Zewsząd słyszę opowieści o tym jak ktoś został pobity pod swoją klatką, na ulicy,pod sklepem, na Rynku, na miasteczku studenckim, tramwaju etc. Nie jestem sam - boi się więcej ludzi wszyscy moi znajomi bez wyjątku mieli jakies przygody - szczęśliwsze lub mniej - z kibolami, łysymi, karkami czyli po prostu bandytami. PO wejsciu Cracovii do I ligii i dominacji w polskiej lidze Wisły, Kraków - miasto kultury i nauki - zamieniło sie w Dziki Zachód, POle Bitwy , Bronx czy jak to inaczej obrazowo nazwac? Prezydent M. tandetny intelektualista bez żadnej wizji szczycący się tym że za jego kadencji zaczną budowę Opery i stadionu nie robi nic w sprawie bezpieczeństwa - siedząc sobie wygodnie w biurze i wychodząc na miasto w towarzystwie ochroniarza kierowcy i calej bandy znajomków tzw Krakusów - nie widzi że coś się zmieniło na gorsze. Jak można było wybrać na takie stanowisko takiego zadufanego człowieka bez krztyny charyzmy i wizji miasta. On nie rozumie nic a nic po co tutaj jest czego wymagają od niego obywatele i mieszkańcy. Profesor myśli o tym żeby zostało coś po nim - Opera i stadion? a ma gdzieś to że ludzie boją się wyjść wieczorem z bloku na przystanek czy do sklepu. Kiedy w Krakowie jest akurat rozgrywany mecz jednej z drużyn miasto zamienia się naprawdę w dżunglę. Karki zabili już 3 osoby ale nie mówi się o setkach dzieci i mlodziezy, studentów etc pobitych,okradzionych czy nastraszonych.Sami zresztą są sobie winni że o tym nie slychać bo są tak zastraszeni że boją się zgłaszac te incydenty na policję która jest chyba najbardziej zacofaną policją w Europie. Tutaj w dniu meczu jest niebezpiecznie jechac ok 18 tramwajem - już ironizujemy z kolegami - żeby nie brać ze sobą komórki i większej kasy kiedy wychodzimy do Rynku bo jest mecz i blokersi będą kroić przecież muszą uzbierać na mecz albo na piwko po meczu. (MIastem rządzą poza tym agencje ochrony - to i tak jest mniejsze zło chociaż ja nie widzę różnicy między nimi a Karkami no ale jednak mają pracę na której im zależy. MOje osiedle ochrania jedna z agencji ale tak się nieszczęśliwie sklada że jej pracownicy to kumple osiedlowych bandytów i jak kogoś biją albo kroją to ich się dowołać nie da - o Policji nie wspomnę). Jakiś czas temu w tramwaju w drugim wagonie w 13 -tce Czterech Kiboli-bandytów okradło bezczelnie na oczach sparaliżowanych strachem pasażerów 2 studentów wracających z domu na studia. Bezczelnie w tramwaju pokazali im że są uzbrojeni jeden miał za paskiem srebrny pistolet - może straszak ale wrażenie robił- jeden miał chyba 80 centymetrową maczetę w pokrowcu inni samym wyglądem paraliżowali- zabrali im telefony, portfele i śmiejąc się powywalali im rzeczy z plecaków, jednemu ze studenciaków bidnych zabrali nawet kielbase w papierku - Ja jak to widziałem myślałem że umrę ze strachu siedziałem na początku tramwaju i nie mogłem oderwać od nich wzroku, mogliby mnie zabić na miejscu rozebrać do naga okraść ze wszystkiego a ja i tak bym nic nie zrobił - po wszystkim spokojnie wstali zaśmiali się popatrzyli po tramwaju i wysiedli na przystanku - ludzie kleili głupa że nie widzą i nie patrzą. Ja miałem nogi jak z galarety i nie mogłem oddychać - teraz nie moge na siebie patrzeć jak sobie przypomne jaki jestem słaby i bezbronny, po prostu nie sypiam już od kilku dni, nie wychodze z domu wieczorami boję się nawet wlasnego bloku. Władze polskie a konkretnie krakowskie niemoty z Majchrowskim na czele doprowadzili juz do tego że ludzie nie mają zapewnionej podstawowej potrzeby człowieka jaką jest bezpieczeństwo obywatela. Zamykają się w biurach i willach na Woli Justowskiej, mają ochroniarzy i samochody nie muszą telepać się tak jak większość środkami komunikacji miejskiej- nie wiedzą nic o życiu. Zastanawiam sie nad zakupem broni - może to będzie coś nielegalnego ale skutecznego bo przecież nie będę paradował z maczetą w plecaku - bo po prostu czuję się bezbronny. Nie moge przeżyć tego,że juz nieraz nie zareagowałem na podobne wypadki.Chcę coś z tym zrobić Czuję się żle jestem zastraszony przez bandę bandytów Państwo nie spełnia wobec mnie swoich obowiązków, społeczeństwo polskie jest egoistyczne i otumanione (szkoda słów). Dziennikarze jak Wy czegoś nie zrobicie to te łajzy politycy nic nie zrobią bo oni wolą pierdzieć w stołek i żreć za nasze podatki. Jestem zdesperowany podobnie jak wielu moich przyjaciół i znajomych co kilka dni dowiaduję się nowych opowieści o przestępstwach dokonanych na nas. Mam dość proszę o pomoc albo zrobie coś strasznego najpierw Karkom potem sobie. Wiem że tego nikt nie przeczyta bo to za długie -zresztą kto czyta komentarze ale troche mi ulżyło - pozbieram myśli,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Apeluję do Dziennikarzy IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 29.11.04, 23:49 Ja przeczytałem i mam bardzo podobne odczucia. przemoc na ulicach przekroczyła już granice wszelkiej tolerancji, coś w końcu trzeba z tym zrobić... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Niezwykle trafne uwagi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 02:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BROŃ RADOM Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internet.radom.pl 29.11.04, 18:57 Cala Legia 8 na 1 to wy naprawde stare kozaki jestescie wielcy chuligani ja wam powiem tak CH.. WAM W DUPE PAJACE !! BROŃ&POLONIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcwks alo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:01 nie ma w warszaiwe poloni nie ma w warszawiw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 8 Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.raabego.net 29.11.04, 19:31 ludzie ktorzy to zrobili niczym nie roznia sie od ludzi katujacych jencow w obozach koncentracyjnych z 2 wojny swiatowej, to takie bezmozgie osilki z GESTAPO czy SS. ideologia zlamala i wyparla ich kregoslup moralny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio_pysio Przeczytajcie koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:46 A czy Wy drodzy koledzy spod znaku L nie zatanawialiście sie nigdy dlaczego na meczach z Legią praktycznie wszędzie (prócz miast Waszych zgód)śpiewa sie na meczach pieśń o "starej ku..e Legii". Pomyślcie o tym. A propois, to napewno zostane przez zielonych zwymyślany, bo jestem kibicem KSP.I chce mimo to byc obiektywny. Niestety , taka jest prawda, że w Madrycie czy innych miastach są zwaśnione kluby, ale np kibice dajmy na to Athletico i Realu potrafią przejść koło siebie bez słowa. Ja z chęcią pochodziłbym sobie w koszulce mojego Ukochanego Klubu czy czapce, ale znajdą się frustraci, którym to będzie przeszkadzać. U nas też są tacy. Ale wiecie co? Coś Wam powiem, ktoś wspomniał o tym ojcu z jedenastolatkiem. Wiecie co te bossy z Ł3 też upodobali sobie naszych kibiców z Akcji Kibic. I to się zdarza czesciej niz wam sie wydaje. Ale co, lepiej nie wiedziec. Nie popieram aktow przemocy z zielonej strony, ale i ze strony Polonii. To nie moze byc tak zeby ktos bal sie wyjsc na ulice w ulubionej koszulce ktora nikogo nie obraza. Niestety frustraci sa wsrod nas. Ktos wspomnial o Czarusiu K. Hehe, ale on zaczal podsycanie nienawisci mowiac, ze kibicow KSP nie ma i uparl sie na Tomka Ciesielskiego. Sam sprowadzil na siebie bat. Powiedzial za duzo i ma. Jego wina. Mysli ze jestesmy glupi i zapomnimy. Nie Kucharski nie zapomnimy. Przepros za to co powiedziales i bedzie git. Wtedy wiekszosc cofnie to co na Ciebie powiedziala, a bylo tego duzo.A glupie gatki Cezarego K to TOTALNY BEŁKOT. To on rzekomo przez swa gre w Legii sciaga kibicow na K6 Hehe dobre. Naprawde nie wszyscy pilkarze Legii sa nielubiani na Polonii. Tylko ci co identyfikuja sie z chamstwem, jak nasz "ulubieniec" Cezary. I to oni tez podsycaja nienawisc. Robia to tez dziennikarze sympatyzujacy z jednymi i drugimi. Kibice tez. Dopoki to sie nie zmieni nie bedzie spokoju . Co do metod: to wiecie jakby was tlukli to byscie czekali az sie wyzyja? My sie chcemy bronic. Tylko i az. Dziwicie sie ze nasi napadaja na 11-latka z ojcem. A jak Legia napada na Akcje kibic gdzie sa jeszcze mlodsi to milczycie. Jak Polonia napada na innych to jest bandytyzm, a jak Legia to juz nie. Tylko ze z naszej strony to sa odwety, ktorych by nie bylo gdyby nie wasz podrazniony honor. A jesli nie jest to odwet to sprawcy sa potepiani. Bo my nie chcemy sie z wami nachrzaniac. To wy zaczeliscie te glupia wojne ktora w takiej sile trwa od derby na K6 od 1997. Nie pamietacie juz plonacych budynkow. Krotka macie pamiec. Polonia sie wam nie zrewanzowala. Bo po co? Na obydwa stadiony ida pieniadze z podatkow bo to stadfiony miejskie . Niszczac nasz stadion niszczycie mienie miasta , ktore ponoc kochacie. Pomyslcie Pzdr dla umiarkowanych kibicow z obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
bober17 Re: Bandyci napad w biały dzień 29.11.04, 20:02 Dla mnie to juz jest glupota jedna wielka bo za to moga dostac pozniej w odwecie niewinni kibice innego stolecnego klubu Legii.Ja jestem fanem Legii ale nigdy nie uczestniczylem w bojce a teraz mam swiadomosc ze za fakt ze kibicuje Legii a nie Polonii moge zostac zabity....To jest smutne ale coz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:48 To teraz pomyślcie, co czuje kibic Polonii, gdzie wszystko jest odwrócone - ludzi w jego szaliku jest 4 tysiące, a w szaliku Legii 14 tysięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kras Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:04 jedyna rada - komora gazowa , inaczej juz niedlugo wszyscy sie bedziemy bac z domu wyjsc. KTO SIE BOI KARY ? dla mnie najstraszniejsza nic nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.jjs.pl 29.11.04, 20:12 A na drzewach zamiast liści będą wisiec polonniści popatrz o popatrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.ds2.uw.edu.pl 29.11.04, 20:14 znam chlopaka,to co zrobili ci zwyrodnialcy jest potworne,ale zgodnie z jego zyczniem,pozostana oni bez kary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio_pysio APEL DO ZIE(L)ONYCH KOLEGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:06 Dajcie se juz spokoj. Dopiero mowiliscie jaka Legia jest nieskazitelna. A leszek ma kompleks i to DUUUUUUUUUŻY. Maały napinacz ale wsrod was jest duzo takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ViElA Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 20:28 Buehehehe konfidentem nie jest, ale do kibicowania polonii się nie przyznal. Co to za kibic, który ściemnia, że jedzie do szpitala, przecież gdyby się przyznal, byłoby to samo, a zachowałby honor!!! WIERNA LEGII AŻ PO GRÓB!!! CHOĆBY MNIE KATOWALI! ZA TEN ZNAK (L) WARTO ODDAĆ ŻYCIE!!! LEGIA MISTRZ!!! NIE MA POLONII W WARSZAWIE NIE MA POLONII!!! Może wszyscy kibice polonii podaliby swoje adresy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josquin To pierwszy powiedział niejaki Jacek Gmoch IP: *.aster.pl 29.11.04, 20:30 Jeszcze w czasach CWKS Legia. A Kucharski tylko powtórzył za głupi aby to wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.range81-155.btcentralplus.com 29.11.04, 21:00 Gdzie polonia nie ma nie ma jej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRUCZY - GC(L)W "Bandyci napadli ciote w biały dzień" IP: *.chello.pl 29.11.04, 21:05 LEGIA WARSZAWA TO NASZA DUMA I SŁAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwet! Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:21 to był odwet za ta dziewczyne która pobili poloniscie przed derbami! pierwsi złamali zasady! honor porywac sie na kobiete i ona z o wiele gorszym stanem trafiłado szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Co ty za farmazony wstawiasz i odwracasz kota ogon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:42 em. I jeszcze napisz, że to ten chłopak ją pobił. Tak jak te niewiniątka z Wiednia co to ich niedobra austryjacka policja złapała, bo nie miała kogo. Tylko, że dwóch się przyznało, a dwóch zna metodę w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Co ty za farmazony wstawiasz i odwracasz kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:25 lajkoniki jak zawsze najlepiej zorientowane. Kto mieczem wojuje.. Jeszcze te debile z wybiórczej piszą że to przypadkowa osoba. Jak zawsze nie chciało się pismaką sprawdzić czym zajmował sie ten "zwykły" kibic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwidon Re: Forum Gazety IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 22:42 Idz juz, idz. Dosc tego. Dosc tej licytacji. Wystrazony, polzywy chlopak lezy w szpitalu i to jest najwazniejsze. Niech ktos sie zajmie tym forum. Na Boga, to forum to material na olbrzymi tekst a propos sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl przeciez to byli milicjanci IP: *.client.comcast.net 29.11.04, 22:31 ludzie to byli przebrani milicjanci. lista z nazwiskami, telefonami? kibole sa za glupi na taka akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kibice Legii tacy twardzi ze bija 8 na 1---- IP: *.man.nc.charter.com 29.11.04, 22:33 czekamy na was Krakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie nas 20tys wes 1 tys i wtedy zobaczymy czy tez bedziecie tacy twardzi jak z tym chlopakiem-takich trzeba tepic na kazdym kroku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bojki kibicow miedzy soba to co innego - to to bylo nic innego jak katowanie chlopaka przez bande debili. legio pamietaj KRAKOW czeka na was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Kibice Legii tacy twardzi ze bija 8 na 1---- IP: *.crowley.pl 29.11.04, 23:23 No i tu przytoczę fragment mojej wcześniejszej wypowiedzi Co do głównego wątku tej dyskusji to uważam, że osoba, która jest opisana w tym artykule może nie być takim niewiniątkiem. Z tego co wiem, to nikt nie tworzy list adresów czy telefonów niewiniątek grzecznie dopingujących swój klub. Myślę, że ten chłopak może mieć coś wspólnego z całkiem niedawną "ustawką" w której miało wystąpić po 15 pragnących emocji osobników z każdej ze stron. Jednakże po raz kolejny strona polonijna nawiązała do kulturalnych wzorców z Krakowa i wspierana przez fanów Cracovii w sile łącznie ok 50 osób (oczywiście wyposażonych w odpowiednie atrybuty do prowadzenia walk tj. pałki, butelki i inne) "udowodniła" swoją "wyższość" nad Legią. Efektem było kilka osób w dużo gorszym stanie niż opisywany w tym artykule. Innymi słowy mam poważne podejrzenie, że osoba ta mogła mieć związek z tą sprawą, gdyż niestety ale nic nie dzieje się bez przyczyny. No to chyba tyle ode mnie, mam nadzieję że ktoś to przeczyta i spojrzy na tą sprawę z podobnej strony co ja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Odpowiedziałem ci już wcześniej - zalewasz i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 02:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Odpowiedziałem ci już wcześniej - zalewasz i IP: 195.94.206.* 07.12.04, 12:17 Oj lajkonik nie wiesz a mądrego strugasz.Jestem kibicem Legii a mam kilku znajomych z Polonii.Jak to możliwe ?!?!?. Normalnie - poznaliśmy się na sekcji brydżowej Polonii gdzie grywałem.Znamy swoje adresy, spotykamy się aby pograć towarzysko w karty.I co dziwne nas nikt nie odwiedza z nożami i jeszcze nie pobił.A co za problem "wymienić" się adresami.Tylko jest mała różnica - nas nie interesują takie rozgrywki. Reausumująć jeśli tamten dostał - musiał być powód - pewnie taki swięty nie był. Ciekawe że większość aresztowanych to 100% nieiniątka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konopny jas NIE STRASZ,BO SIE ZESRASZ "KIBICU" IP: *.chello.pl 29.11.04, 23:40 Warszawa nie czeka na was wsiochy.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Dąbrowski Czy ktoś się wreszczcie obudzi?! IP: 62.121.129.* 29.11.04, 22:34 Czy ktoś się wreszczie obudzi i zacznie coś w tym robić, wiekszość społeczęstwa uwarza że skoro tłuką się miedzy sobą to wszystko jest w porządku ale nie jest przykład Krakowskiej Nowej Huty pokazuje że tak nie jest, jestem kibicem Warszawskiej Legii w 1996r wprowadzone nowe "nowoczesne" karty kibica z paskami magnetycznymi czemu przez osiem lat nie zaczeły działać? Jak długo policja i politycy nie zaczną poważnie myślec co zrobić, nic się nie zmieni, czy potrzebne sa sankcje jak na Anglie 20 lat temu? Czy nie potrafimy sobie sami poradzić z własnymi problemami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whe? Re: Czy ktoś się wreszczcie obudzi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 02:20 co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:42 Takich ciuli powinno się wieszać w biały dzień na drzewach."Odważni" debile i bezmózgi...niech ich szlag trafi !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś