Dodaj do ulubionych

NIe będzie testów na UW

IP: 193.0.122.* 20.12.04, 09:29
Konsekwencje reformy szkolnictwa przeprowadzonej przez AWS dotarły na
uczelnie wyższe. Po zniszczeniu wszystkiego, co było sensowne w naszym
systemie oświaty - np. szkolnictwa ogólnokształcącego, niszczymy poziom szkół
wyższych. Teraz troglodyci z maturami trafią na studia i będzie trzeba
obniżyć wymagania do ich możliwości - czyli tak jak w liceach o jakieś 80%
Kadra naukowa jest przerażona, a ci, którzy powinni studiować po prostu ze
względu na własną wiedzę i inteligencję tracą szanse na rozwój. A nasz biedny
kraj głupieje w zastraszającym tempie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Czerczyr Re: NIe będzie testów na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 09:44
      W pełni popieram przedmówcę. Matura maturze nie równa. Wkrótce na uczelniach
      będzie szelest dresów :(
    • Gość: gienek Re: NIe będzie testów na UW IP: 212.160.172.* 20.12.04, 13:04
      Ciekaw jestem, co na to p. U-Łybacka? Zainkasowała forsę za "reformę" i liczy
      banknoty. A nasza młodzież, jeśli ją na to stać, powinna pomyśleć o studiach za
      granicą. Tylko co z resztą, która nie chce mieć za kolegów "dresów" i nie stać
      jej na zagraniczne studia...? :-(
      • Gość: obserwator2 Re: NIe będzie testów na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:34
        Gość portalu: gienek napisał(a):

> Ciekaw jestem, co na to p. U-Łybacka? Zainkasowała forsę za "reformę" i liczy
        > banknoty.

Oszołomie! Na Łybackiej wieszano psy że odwlekła o 3 lata jeden z elementów
        reformy wprowadzonej przez AWS z UW jako jedną z 4 reform - wszystkich
        absolutnie nieudanych. Pewno 3 lata temu Ty też charczałeś na Łybacką że nową
        maturę (i zasadę że uczelnie nie mogą dublować egzaminów maturalnych) odsunęła
        w czasie. Choćby po to by uczelnie miały czas na obmyślenie strategii zaradczej
        przeciw głupocie solidaruchów. Jak widać uczelnie (też przeważnie kołtuńsko
        solidaruchowate) sobie nie poradziły.
        • Gość: P.S.J. Re: NIe będzie testów na UW IP: *.itpp.pl 21.12.04, 11:19
          Wszyscy som kołtuńscy, tylko ja i mój rocznik obróbki skrawaniem jesteśmy
          oświeceni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka