Dodaj do ulubionych

Mam pytanie i prośbę!

06.01.05, 13:21
Zapewne wielu z was mieszka gdzies niedaleko slawnych osob jak aktorow,
piosenkarzy, piosenkarek, aktorek, malarzy, pisarek, spikerow i sportowcow.
Choćmy zrobimy baze slawnych adresow - kazdy poda adres w przyblizeniu (albo
lepiej dokladny ;)) slawnej osoby ktorej adres zna i dzieki temu wszystkie
informacje beda razem. To bedzie taka pocztowa baza slaw! ;)))

Bedziemy wtedy mogli latwiej zbierac autografy i rozne takie bajery a takze
bedziemy mogli sie z nimi zaprzyjaznic i porozmawiac. Ja mam na oku pare
adresow ale nie podam, dopoki wy nie podacie. Nic nie ma za darmo - to nie
komuna ;)

Wpisujcie ponizej adresy slawnych osob!

Pozdrawiam wszystkich milosnikow ludzi slawnych i madrych i lubiacych sztuke!
Obserwuj wątek
    • utrat Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 13:25
      prosze bardzo: ja mieszkam na pradze :)
    • Gość: Real Twoją prośbę spełnić pędzę. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.05, 13:26
      Podaję Ci adres, pod który zapewne zechcesz udać się niezwłocznie. Warszawa,
      Pl. Bankowy 1. Pracuje tam sławny, mądry i lubiący sztukę, a także zwierzątka
      człowiek. Doradzam pośpiech, już za rok mogą być zbyt wysokie progi...;)
      • pan_pndzelek Re: Twoją prośbę spełnić pędzę. 06.01.05, 13:46
        Julka Pitera - strych na Mokotowie (dokładniejszy adres w Wydziale Architektury)
        Jan Maria Jackoski - strych na Pradze (dokładniejszy adres w Wydziale Lokalowym)
      • Gość: Dorsay Re: Twoją prośbę spełnić pędzę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:02
        Panie Real, Panu się adresy pomyliły! Ten adres to Pl. Bankowy 3/5.
    • japoneczka Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 15:04
      jak was to nie interesuje to sie nie odzywajcie buraki, bo jak ktos cale zycie
      patrzy w telewizor i oglada tylko meksykanskie telenowele i slucha discopolo to
      moze nie rozumiec ze istnieje cos takiego jak chcec pobytnosci z czlowiekiem
      reprezentujacym sztuki. a wy jestescie zawistni ze ja cos wymyslilam, a sami
      pewnie siedziecie w domu przed telewizorem i nic nie umiecie.
      • pan_pndzelek Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 16:26
        A propos sztuki to Sławek Świerzyński z Bayerfull mieszka w Michałowicach
        chyba, no ale to już nie Warszawa jest...
        • niech Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 16:38
          A doktor Kulczyk nie mieszka w Polsce. Ale nie wiem na co jest chora Japoneczka.
          • jaa_ga Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 17:06
            A ja chyba wiem. Na karolaczka.
      • Gość: warszawianka jedna Re: Mam pytanie i prośbę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:38
        gdyby twoja prośba była poważna a ja niemądra, to mogłabym ci sypnąć nie tylko
        adresami ale i telefonami do rodzimych "gwiazd".
        z oczywistych przyczyn tego nie zrobię , bo straciłabym nie tylko przyjaciół
        ale również zaplecze zawodowe.
        • pan_pndzelek Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 16:53
          Już? Już się pochwaliłaś znajomościami z "gwiazdami" seriali?
          • warszawianka_jedna do pndzla wyleniałego, 06.01.05, 17:16
            nie gadam z tobą więc mnie nie zaczepiaj.

PS
            gdybyś uważnie czytał moje posty, to byś wiedział z jakiego środowiska pochodzę.
            • pan_pndzelek Re: do pndzla wyleniałego, 06.01.05, 20:46
              Taaa... "środowisko"... to dobra nazwa...
        • j_karolak o warszawiance jednej 07.01.05, 09:15
          Gość portalu: warszawianka jedna napisał(a):

> gdyby twoja prośba była poważna a ja niemądra, to mogłabym ci sypnąć nie
          tylko
          > adresami ale i telefonami do rodzimych "gwiazd".
          > z oczywistych przyczyn tego nie zrobię , bo straciłabym nie tylko przyjaciół
          > ale również zaplecze zawodowe.

Tworząc ten wątek japoneczka żywiła nie pozbawione sensu przypusczenie, że na
          zamieszczoną prośbę, cięzko będzie uzyskać jeszcze durniejszą odpowiedź.
          Okazało się, że warszawiance jednej się to udało.
          • Gość: warszawianka jedna Re: o warszawiance jednej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.05, 10:06
            z czytaniem ze zrozumieniem masz najwyraźniej kłopoty.W pierwszych 3 słowach
            dałam do zrozumienia, że wiem, że to prowokacja.

PS
            Serio mogę ci powiedzieć że problem natrętnych fanów naprawdę istnieje.
            • Gość: Fuzzy Re: o warszawiance jednej IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 10:24
              Pewnie, jakbym wiedzial, gdzie mieszka Doda... ( ona jest bardzo ladna, a co
              robi to nie wiem, bo przez chwile widzialem ja TVN w programie rozmowy w toku)
              hehehehehe...

Pozdrawiam,

Fuzzy
              • Gość: warszawianka jedna Re: o warszawiance jednej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.05, 12:15
                Pewnie, jakbym wiedzial, gdzie mieszka Doda... ( ona jest bardzo ladna, a co
                robi to nie wiem, bo przez chwile widzialem ja TVN w programie rozmowy w toku)
                hehehehehe...

Doda Elektroda, brała udział w narodowym teście IQ, wynik musiała mieć
                porażający bo wstydzili się go podać. Sądzę że amatorom silikonowych cycków to
                raczej nie przeszkadza.
                • Gość: Fuzzy Re: o warszawiance jednej IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 15:07
                  Ciekawe co ta Doda Elektroda robi? Jej ksywka kojarzy mi sie raczej z fizyka,
                  ale chyba fizykiem to Ona raczej nie jest, hehehehe...

Pozdrawiam,
                  Fuzzy
                  • warszawianka_jedna Re: o warszawiance jednej 07.01.05, 15:25
                    Ciekawe co ta Doda Elektroda robi?

Robi wrażenie na swoich wielbicielach.

• Gość: Fuzzy Re: o warszawiance jednej IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 15:44
                      A... pewnie jest modelka!!!

Pozdrawiam,
                      Fuzzy
                      • warszawianka_jedna Re: o warszawiance jednej 07.01.05, 18:40
                        pewnie jest modelka!!!

no, model to z niej jest rzeczywiście.
                        Promowanie siebie za wszelką cenę i na wszystkie sposoby to jej specjalność.
                        W programie "Mamy cię" z wdziękiem stwierdziła, że rano wygląda jak kupa.
                        Może więc rozważ swoą fascynację, bo spod makijażu, zamiast twarz wyłoni się
                        goła d...
                        • niech Re: o warszawiance jednej 07.01.05, 19:26
                          Mysle ze dupe tez ma niezla. Tylko po co jej na niej makijaz?
                          • Gość: warszawianka jedna Re: o warszawiance jednej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:43
                            Mysle ze dupe tez ma niezla.

Następny amator bazarowych piękności.
                            • niech Re: o warszawiance jednej 07.01.05, 19:53
                              No co ty, Doda to super szprycha jest! I zaden tam silikon, 100% naturale! Wiem
                              bo widzialem w telewizorze.
                              • warszawianka_jedna Re: o warszawiance jednej 07.01.05, 20:02
                                tak, tak, a świstak zawija ją w te sreberka...
                                • niech Re: o warszawiance jednej 07.01.05, 20:08
                                  Wrecz przeciwnie, raczej sie odwijala. Super lala, takiej na bazarze nie
                                  uswiadczysz. Wyzsza polka, moglibysmy ja exportowac.
                                  • buggi Re: o warszawiance jednej 07.01.05, 20:16
                                    Ja to raczej bylybym sceptyczna wobec IQ kobiet,u których obwod jedej piersi
                                    wiekszy jest od obwodu glowy.
                                    • buggi Re: bylabym mialo byc 07.01.05, 20:18

• niech Re: bylabym mialo byc 07.01.05, 20:26
                                        A moze ona ma rozum w piersiach?
                                        • buggi Re: bylabym mialo byc 07.01.05, 20:33
                                          niech napisała:

> A moze ona ma rozum w piersiach?

Mówi sie 'glówka pracuje' U Dody pracuja cycki ( za przeproszeniem). Na nia
                                          pracuja.
                                          • warszawianka_jedna Re: bylabym mialo byc 09.01.05, 17:45
                                            U Dody pracuja cycki ( za przeproszeniem). Na nia pracuja.

I tu Doda ma przewagę, w końcu co 2 cycki to nie jedna głowa.
                                            • buggi Re: bylabym mialo byc 09.01.05, 18:16
                                              warszawianka_jedna napisała:

> U Dody pracuja cycki ( za przeproszeniem). Na nia pracuja.
                                              >
                                              > I tu Doda ma przewagę, w końcu co 2 cycki to nie jedna głowa.

Hmmmm, jak to przewage????? Ja tez mam dwa i jedna glowe. Proporcje sa tylko
                                              troche inne. U mnie 1:2 u niej 2:1
                                              • Gość: warszawianka jedna Re: bylabym mialo byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:37
                                                Ja tez mam dwa i jedna glowe.

Jeśli potencjał 1 piersi Dody = potencjałowi 1 głowy, to pewnie Doda potajemnie
                                                pisze już doktorat.
                                                • buggi Re: bylabym mialo byc 09.01.05, 18:50
                                                  Gość portalu: warszawianka jedna napisał(a):

> Ja tez mam dwa i jedna glowe.
                                                  >
                                                  > Jeśli potencjał 1 piersi Dody = potencjałowi 1 głowy, to pewnie Doda potajemnie
                                                  >
                                                  > pisze już doktorat.

Pewnie tak i gdyby jeszcze jej IQ nie bylo utrzymywane w TAKIEJ tajemnicy, dalo
                                                  by sie ustalic przypuszczalna date jej, tej pracy ukonczenia. No, chyba, ze jej
                                                  ten pilkarz ( jak mu tam?)w pisaniu pomaga. Co dwie glowy i dwa cycki, to nie
                                                  byle jaka praca doktorska.
                                                  • sebpl Re: bylabym mialo byc 09.01.05, 19:59
                                                    Dwie głowy, cztery nogi.
                                                    Gdzieś to u Dody widziałem... W wannie?
                                                  • buggi Re: Kochajmy sie 09.01.05, 22:13
                                                    sebpl napisał:

> Dwie głowy, cztery nogi.
                                                    > Gdzieś to u Dody widziałem... W wannie?

"I ja tam z goscmi bylem, miód i wino pilem
                                                    A com widzial i slyszal, w ksiegi umiescilem"
                                                  • Gość: warszawianka jedna Re: bylabym mialo byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:58
                                                    Dwie głowy, cztery nogi.

To brzmi jak temat pracy doktorskiej dla Dody.
          • jaa_ga Karolaku *** 07.01.05, 12:26
            Ajlawju:))))
      • Gość: Q Re: Mam pytanie i prośbę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:10
        istnieje cos takiego jak chcec pobytnosci z czlowiekiem
        > reprezentujacym sztuki

..... Que? Como? Nie pamiemaju! Do ju spik dojcz?
      • utrat Re: Mam pytanie i prośbę! 07.01.05, 00:06
        japoneczka napisała:

> jak was to nie interesuje to sie nie odzywajcie buraki, bo jak ktos cale
        zycie
        > patrzy w telewizor i oglada tylko meksykanskie telenowele i slucha discopolo
        to
        >
        > moze nie rozumiec ze istnieje cos takiego jak chcec pobytnosci z czlowiekiem
        > reprezentujacym sztuki. a wy jestescie zawistni ze ja cos wymyslilam, a sami
        > pewnie siedziecie w domu przed telewizorem i nic nie umiecie.

sama jestes burak. adresy moga podawac w claudii i innych takich, poszukaj.
    • Gość: prywatny Dziecko, jak skończysz podstawówkę a potem IP: *.aster.pl 06.01.05, 18:00
      może uda ci sie skonczyć inne szkoly,to zrozumiesz, że działanie, jakie
      proponujesz jest karalne. Ustawa o ochronie dznych osobowych zapewnia każdemu
      obywatelowi prywatność. A jeśli kiedyś sama będziesz sławna, to nie wiem czy
      będziesz chciała, aby ktoś obcy szukał z toba kontaktu w taki sposób. To
      dziecinada !!!
      • sebpl Re: Dziecko, jak skończysz podstawówkę a potem 06.01.05, 18:19
        Japoneczko, podaj tu na Forum swój adres zamieszkania.
        Będzie to adres pierwszego człowieka sławnego inaczej. Pod ten adres wyślę Ci
        kilka namiarów. Oto próbka: al. Solidarności 76b; Konopnickiej 6, Słowackiego
        19a, Czackiego 15/17.
        Jak chcesz wiedzieć kogo możesz pod tymi adresami spotkać, to służę telefonem
        do tych miejsc. Ale najpierw adres do Ciebie. Pierwszej sławnej inaczej.
    • Gość: corgan u mnie na Słuzewiu mieszka... IP: *.zigzag.pl 06.01.05, 18:21
      - TinaTurner, czasem robi zakupy na bazarku na Wałbrzyskiej i możesz ją
      przydybac jak taszczy siaty z pietruchą i podwawelską
      - Tomasz Kammel - widuje go czesto jak czeka na 117 przy Nowoursynowskiej
      - Włodi i Wienio z Molesty oraz Tede - czasem mozna ich spotkac jak jaraja
      blanty na hustwkach pod moim blokiem (Bacha/Mozarta), a czasami jak pija pifko

Kiedyś koło studni oligocenskiej za Landem migneła mi Magda Mołek z butlą wody
      ale nie mam pewności czy tam mieszka...
    • Gość: zuza Re: Mam pytanie i prośbę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:40
      super pomysł!
      oto adresy w przybliżeniu (do kilkunastu kilometróe)
      Woronicza 17
      Karasia 2
      Plac Powstańców Warszawy ileś tam
      Plac Defilad coś tam
      jeszcze kilka sie znajdzie!
      • slodkoslony Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 20:58
        Biedna japoneczka choruje na ocieractwo 'frotteur'.

A może sama jest bardziej warta by się o nią otrzeć niż <piosenkarze ,
        malarze , sportowcy "?
    • kixx Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 20:55
      Na poczatek jeden adres
      Na stadionie Polonii bywaja czesto tak popularne i znane postacie jak
      Kazimierz Gorski,Stefan Friedman,Jerzy Engel i Joanna Bem
      • pan_pndzelek Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 21:00
        Asia Bem na Polonii? Ale razem z Januszem chyba... i na krytej, bo na żylecie
        to ich jakoś nie mogę sobie wyobrazić...

PS. A na Bratniej mieszka Jajcyś B. no ale to POD Warszawą jest...
        • kixx Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 21:16
          tam jest na odwrot niz na (tfu)Legii
          Kryta jest wlasnie odpowiednikiem zylety
      • sceptyk Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 23:03
        kixx napisał:

> Na stadionie Polonii bywaja czesto tak popularne i znane postacie jak
        > Kazimierz Gorski,Stefan Friedman,Jerzy Engel i Joanna Bem

No, ale tyle widzow to jest tylko na meczach wyjatkowych. Zazwyczaj to ich
        jedynie dwoch przychodzi. Razem z bileterem publiki jest zatem przewaznie trzy.
        • sebpl Re: Mam pytanie i prośbę! 06.01.05, 23:13
          Bileter wychodzi po pierwszej połowie. Oupss...
        • kixx Re: Mam pytanie i prośbę! 07.01.05, 10:14
          u nas ilosc przeszla w jakosc
          i niech tak zostanie
      • Gość: Automobilista Re: Mam pytanie i prośbę! IP: 62.233.175.* 07.01.05, 11:45
        > Na poczatek jeden adres
        > Na stadionie Polonii bywaja czesto tak popularne i znane postacie jak
        > Kazimierz Gorski,Stefan Friedman,Jerzy Engel i Joanna Bem

O w mordę, toż to połowa waszej frekwencji! :D
    • Gość: Fuzzy Re: Mam pytanie i prośbę! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.01.05, 23:41
      Nie jestem artysta, ale moge Ci napisac, ze mieszkam na Kabatach w Warszawie i
      mam jeszcze jedno mieszkanie na Górnym Mokotowie tez w Warszawie, jak by ktos
      nie wiedzial gdzie to jest, hehehehehe... Dokladnego adresu z powodów
      oczywistych nie podaje, hehehehehehe....

Pozdrawiam,
      Fuzzy
      • Gość: Lejzorek Górny Mokotów to wg wieśniaków Stary Mokotów IP: *.acn.waw.pl 07.01.05, 01:49
        w systemie MSI zatrudnili wsiurów którzy pozmieniali tradycyjne nazwy dzielnic
        i obiektów, pojawiłasię więc "nowa tradycja"
        • Gość: Fuzzy Re: Górny Mokotów to wg wieśniaków Stary Mokotów IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 10:17
          To, Ty chyba z Warszawy nie pochodzisz. Od urodzenia mieszkalem na Górnym
          Mokotowie, a moje okna wychodza na ul. Skolimoska, choc adres to ul. Pulawska.
          W mojej swiadowmosci od zawsze zakodowany jest Górny Mokotów. Skad Ci przyszla
          nazwa Stary Mokotów, bo komórka w ERZE, Ci tak podaje...
          Co to jest system MSI, kto to tworzy, bo chyba nie Warszawiacy!!!
          Podobny "problem" mam teraz z nowym mieszkaniem choc wszyscy mówia Kabaty, to
          jednak jest chyba Moczydlo Zachód, hehehehe....

Pozdrawiam,
          Fuzzy

• buggi Re: Fuzzy 07.01.05, 11:00
            Gość portalu: Fuzzy napisał(a):

> To, Ty chyba z Warszawy nie pochodzisz. Od urodzenia mieszkalem na Górnym
            > Mokotowie, a moje okna wychodza na ul. Skolimoska, choc adres to ul. Pulawska.
            > W mojej swiadowmosci od zawsze zakodowany jest Górny Mokotów. Skad Ci przyszla
            >
            > nazwa Stary Mokotów, bo komórka w ERZE, Ci tak podaje...
            > Co to jest system MSI, kto to tworzy, bo chyba nie Warszawiacy!!!
            > Podobny "problem" mam teraz z nowym mieszkaniem choc wszyscy mówia Kabaty, to
            > jednak jest chyba Moczydlo Zachód, hehehehe....
            >
            > Pozdrawiam,
            > Fuzzy

A do podstawowej szkoly nr. 85 nie chodziles tak przypadkiem?
            >
            • Gość: Fuzzy Re: Fuzzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 11:30
              Nie do szkoly podstawowej nr 98 przy ul. Grottgera. A do ogóniaka, wedlug
              starej nomenklatury (tej przed reforma), chodzilem do XLII LO im. Marii
              Kononickiej przy ul. Madalinskiego.

Pozdrawiam,

Fuzzy
              PS.
              A wiesz, jesli pozmieniaja nazwy naszych dzielnic w jakims tam systemie MSI, to
              ja i tak poslugiwac bede sie nazwami, jakich uzywali nasi Dziadowie...
              A te mozna znalesc w np. w przewodnikach po Warszawie z lat Polski
              Miedzywojennej, a takze uslyszec je od naszch sasiadów(tych warszawskich) i
              najblizszych.... Powyzsze nie dotyczy oczywicie wspólczesnych dzielnic i
              osiedli, hehehehe...

Pozdrawiam,
              Fuzzy
              • buggi Re: Fuzzy 07.01.05, 11:49

> Nie do szkoly podstawowej nr 98 przy ul. Grottgera. A do ogóniaka, wedlug
                > starej nomenklatury (tej przed reforma), chodzilem do XLII LO im. Marii
                > Kononickiej przy ul. Madalinskiego.
                >
                > Pozdrawiam,
                >
                > Fuzzy

Aha, to sie nie spotkalismy. Ja chodzilam do 57. Ale do Konopnickiej chodzily
                moje kolezanki z tejze podstawówki. Moze sie i znaliscie. :))))
                • Gość: Fuzzy Re: Fuzzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 12:06
                  Aha, to sie nie spotkalismy, Buggi, to nic starconego..., hehehehe...
                  A co do Twoich kolezanek to, mozliwe, bo mnie wszyscy wtedy znali, ale ksywka
                  Fuzzy pochodzi ze studiów. Az trudno w to mi uwierzyc, ze to bylo tak dawno - w
                  drugiej plowie lat osiemdziesiatych.... ale, smiej sie z tego!!!

Pozdrowienia,
                  Fuzzy
                  • buggi Re: Fuzzy 07.01.05, 13:09

> Aha, to sie nie spotkalismy, Buggi, to nic starconego..., hehehehe...

No faktycznie, zwlaszcza/jesli studiowales w polowie lat 80. Ale smiej sie z
                    tego....chachachacha.
                    > A co do Twoich kolezanek to, mozliwe, bo mnie wszyscy wtedy znali, ale ksywka
                    > Fuzzy pochodzi ze studiów. Az trudno w to mi uwierzyc, ze to bylo tak dawno - w
                    >
                    > drugiej plowie lat osiemdziesiatych.... ale, smiej sie z tego!!!
                    >
                    > Pozdrowienia,
                    > Fuzzy
                    • Gość: Fuzzy Re: Fuzzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 14:59
                      A w której polowie lat 90_tych Ty studiowalas? W tej drugiej, a moze jeszcze
                      studiujesz? Ja dyplom obronilem w 1991 roku, no w styczniu, czyli juz, ojej 14
                      lat temu..., hehehehe...

Pozdrawiam,
                      Fuzzy
                      • buggi Re: Fuzzy 07.01.05, 19:44

> A w której polowie lat 90_tych Ty studiowalas? W tej drugiej, a moze jeszcze
                        > studiujesz? Ja dyplom obronilem w 1991 roku, no w styczniu, czyli juz, ojej 14
                        > lat temu..., hehehehe...
                        >
                        > Pozdrawiam,
                        > Fuzzy

Eeeeee, to ja przepraszam. Studia konczylam w milenium, tj w 2000 roku, tj. 5
                        lat temu.
                        • Gość: Fuzzy Re: Fuzzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 23:32
                          Nie masz za co przepraszac, tylko co to Eeeeee oznaczalo? Kazdemu latka leca, a
                          na mnie leca mlodsze od Ciebie, hehehehehe...

Pozdrawiam,
                          Fuzzy
                          • buggi Re: Fuzzy 07.01.05, 23:38

> Nie masz za co przepraszac, tylko co to Eeeeee oznaczalo? Kazdemu latka leca, a
                            >
                            > na mnie leca mlodsze od Ciebie, hehehehehe...
                            >
                            > Pozdrawiam,
                            > Fuzzy

Wiem. Kiedy bylam w ich wieku, tez mi sie starsi panowie podobali. Tacy lekko
                            szpakowaci, eh....
                            • Gość: Fuzzy Re: Fuzzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 23:44
                              No tak, tylko do lekko szpakowatego pana, to mi bardzo daleko.
                              Nie uwierzysz, ale wszyscy moi znajomi ze studiów mówia mi, ze sie w ogóle nie
                              zmienilem i chyba, maja racje, hehehehe...

Pozdrawiam,

Fuzzy
                              • buggi Re: Fuzzy 07.01.05, 23:48

> No tak, tylko do lekko szpakowatego pana, to mi bardzo daleko.
                                > Nie uwierzysz, ale wszyscy moi znajomi ze studiów mówia mi, ze sie w ogóle nie
                                > zmienilem i chyba, maja racje, hehehehe...
                                >
                                > Pozdrawiam,
                                >
                                > Fuzzy

Fuzzy, wybacz,lecz kiedy czatam Twoje slodkie posty, mam wrazenie, ze piszesz
                                prawde.
                                >
                                • Gość: Fuzzy Re: Fuzzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 23:51
                                  A Ty nie pisze prawdy? Studiów w 2000 roku nie skonczylas, hehehehe...?

Pozdrawiam,
                                  Fuzzy
                                  • buggi Re: Fuzzy 07.01.05, 23:57
                                    Skonczylam, a jakze ! Fizycznie to moze sie i nie zmienilam od tamtej pory, ale
                                    zaczelam malowac paznokcie, wiesz.
                                    • Gość: Fuzzy Re: Fuzzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.01.05, 00:04
                                      Uff... jak to dobrze, bo juz myslalem, ze oszukujesz mnie..., hehehehe...
                                      Cos mi RealPlayer szwankuje, bo ciagle mi przerywa sluchanie BBC 4, kurde!!!
                                      Pozdarwiam,

Fuzzy

PS Znikam na chwile..., bo zaczynam ogladac cyce pewnej DODY.
                                      • buggi Re: Fuzzy 08.01.05, 00:13
                                        Fuzzy kochanie, w towarzystwie damy nie mówi sie "cyce", jeno piersi.
                                        • Gość: Fuzzy Re: Fuzzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.01.05, 00:16
                                          Masz racje, sorky, juz jestem gdzies indziej..., hehehehe...

Pozdrawiam,
                                          Fuzzy
          • Gość: Lejzorek Re: Górny Mokotów to wg wieśniaków Stary Mokotów IP: *.acn.waw.pl 09.01.05, 15:19
            Sam się muszę zacytować bo kolega Fuzzy nie zakumał: "Górny Mokotów to wg
            wieśniaków Stary Mokotów" w tumaczeniu z języka polskiego na język polski
            oznacza to ni mniej ni więcej, że (poprawna nazwa) Górny Mokotów to wg
            wieśniaków (czyli tych, którzy Warszawę znają z opowiadań sąsiadów
            odwiedzających stadion dziesięciolecia)Stary Mokotów (nazwa niepoprawna).
            Jeżeli to wyjaśnienie nie trafia do przekonania, służę dalszym tłumaczeniem. Ja
            też urodziłem się na Górnym Mokotowie a od kiedy zawiesili na moim domu
            tabliczkę MSI, dowiedziałem się że jest to niby Stary Mokotów. Pole Mokotowskie
            też w wieśniaczym slangu się rozmnaża i przyjmuje nazwę Pola Mokotowskie takie
            to niby bardziej światowe i paryskie jak Pola Elizejskie
            • Gość: Fuzzy Re: Górny Mokotów to wg wieśniaków Stary Mokotów IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.01.05, 23:37
              Sorky!!! Masz racje ziomku!!! Tyle jest teraz przeklaman na ten temat, ze jak
              widze taki temat, to juz mnie ponosi... Niezbyt dokladnie przeczytalem Twojego
              posta.

Pozdrawiam,
              Fuzzy

• j_karolak Re: Mam pytanie i prośbę! 07.01.05, 09:16

> Nie jestem artysta, ale moge Ci napisac, ze mieszkam na Kabatach w Warszawie
        i
        > mam jeszcze jedno mieszkanie na Górnym Mokotowie tez w Warszawie, jak by ktos
        > nie wiedzial gdzie to jest, hehehehehe... Dokladnego adresu z powodów
        > oczywistych nie podaje, hehehehehehe....

Drugi, kur*a, mądry.
        • utrat Re: Mam pytanie i prośbę! 07.01.05, 10:38
          pierwszym bylem ja zapewne. dzieki za wyroznienie :)
          • Gość: Fuzzy Re: Mam pytanie i prośbę! IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 12:10
            A wiessz, lubie Czechów i Slowaków, a szczególnie ich laski, hehehehehe...
            Jak bede mial czas, to zajrze na te strony, dzieki za linki!!!

Pozdrawiam,
            Fuzzy
            • buggi Re: Mam pytanie i prośbę! 07.01.05, 13:10

> A wiessz, lubie Czechów i Slowaków, a szczególnie ich laski, hehehehehe...

hehehehe, a czy one lubia twoja....laske?

> Jak bede mial czas, to zajrze na te strony, dzieki za linki!!!
              >
              > Pozdrawiam,
              > Fuzzy
              • Gość: Fuzzy Re: Mam pytanie i prośbę! IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 15:01
                One wszystkie lubia moja laske, mam w czym przebierac..., hehehehe...

Pozdrawiam,
                Fuzzy
    • buggi Re: Mam pytanie i prośbę! 07.01.05, 20:35
      Ja wiem gdzie mieszka slawa tego forum Karolak.
    • dr_julius_strangepork Re: Mam pytanie i prośbę! 07.01.05, 20:55
      Mnie znajdziecie w kosmosie ;)
      W koncu jestem slawna osoba .
    • sceptyk Ciekawy, inteligentny watek /nt 07.01.05, 22:57
      • utrat Re: Ciekawy, inteligentny watek /nt 07.01.05, 23:00
        nie tyle inteligentny, co swiatly i przydatny. no i ile wnoszacy!
        ČESKOSLOVENSKO forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20432

Ostravo, Ostravo... černá hvězdo nad hlavou...
        • Gość: Fuzzy Re: Ciekawy, inteligentny watek /nt IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 23:26
          No tak, tylko nadal nie wiem co takiego robi Doda Elektroda..., hehehehe...

Pozdrawiam,
          Fuzzy

• buggi Re: Ciekawy, inteligentny watek /nt 07.01.05, 23:38

> No tak, tylko nadal nie wiem co takiego robi Doda Elektroda..., hehehehe...
            >
            >
            > Pozdrawiam,
            > Fuzzy

biega bez majtek. to wszystko
            >
            • Gość: Fuzzy Re: Ciekawy, inteligentny watek /nt IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 23:48
              Aha, dzieki, wyczerpujaca odpowiedz!!!
              A w którym programie telewizyjnym mozna ja zobaczyc? Mam kablówke - UPC.

Pozdrawam,

Fuzzy
              • buggi Re: Ciekawy, inteligentny watek /nt 07.01.05, 23:51
                Poszukaj w google.

PS. Chcialam Ci ulatwic zadanie i wkleic jakis link z Doda, ale obawiam sie, ze
                jej biust nie zmiesci Ci sie na ekranie monitora. Najlepiej ustaw dwa obok
                siebie. :)
                • Gość: Fuzzy Re: Ciekawy, inteligentny watek /nt IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 23:53
                  Dzieki zaraz to zrobie!!!

Pozdrawiam,

Fuzzy
    • sebpl Re: Mam pytanie i prośbę! 07.01.05, 23:51
      Zima tegoż roku taka zmienna. Coś zakwita, coś umiera. U Ciebie wiśnie
      zakwitły, a raczej sok, ok. bądźmy szczerzy, wiśniowy alkohol.

Byłaś spontaniczna. Podzieliłaś się ze Światem swym pomysłem. Pomysł w swej
      niewinności taki świeży, taki radosny... Aż tu raptem twarda rzeczywistość,
      Pndzelek, Niech, Kixx, GIODO... jednym słowem cały świat Cię nie rozumie.

Cały świat nie chce się przyłączyć do twego pomysłu. Bądźmi szczerzy - tylko
      dlatego, że nie jesteś Owsiakiem, jego żoną, córką, no choćby... kochanką.
      Jednym słowem - żadnego punktu zaczepienia :(
      Wszyscy na Nie. Wszyscy zawistni. Nikt Cię nie rozumie!
      Oj przepadnij 2005, zgiń... przejdź jak najszybciej!
      • Gość: Fuzzy Re: Mam pytanie i prośbę! IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.01.05, 00:00
        Fuzziego nie ma na Twojej liscie, chocby jako przeciwaga dla Pndzeleka, Niecha,
        Kixxa, GIODOA..., hehehehe...

Pozdrawiam,
        Fuzzy
      • buggi Re: Mam pytanie i prośbę! 08.01.05, 00:01
        Wino "wisenka" Karolakowi w srodku zimy zakwitlo? Kwasne. I stad te skosne oczy,
        jak u Japonki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka