Gość: Raffix IP: *.braun.de 20.05.02, 10:03 Słyszeliście - podobno taras widokowy PKiN ma być latem otwarty do północy. Kto się wybiera obejrzeć nocną panoramę naszego okaleczonego przez wiek XX-ty miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: PKiN latem do 24-tej? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 10:22 chetnie,ale czy to tylko plany,czy sa juz jakies konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: PKiN latem do 24-tej? IP: *.braun.de 20.05.02, 15:04 Gość portalu: mysza napisał(a): > chetnie,ale czy to tylko plany,czy sa juz jakies konkrety. Mam nadzieję, że konkrety. Może jak kto blisko pałacu mieszka to by potwierdził i na forum ogłosił? Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: PKiN latem do 24-tej? 20.05.02, 15:33 W zeszłem tygodniu mówił o tym na 'Wocie' szef PeKiN-u, no to chyba sprawa jest pewna. A zamknąć 'górę nocą' mają chyba dopiero koło października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: PKiN latem do 24-tej? IP: *.braun.de 20.05.02, 17:18 tolba napisał(a): > W zeszłem tygodniu mówił o tym na 'Wocie' szef PeKiN-u, no to chyba sprawa jest > pewna. A zamknąć 'górę nocą' mają chyba dopiero koło października. Oj to ja chyba się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: PKiN latem do 24-tej? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 20:48 oniewaz mam taras przed soba patrze patrze i nikogo na nim nie widze,pojde do sasiada pozycze lornetke ,za godzinke napisze czy cos sie dzieje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: PKiN latem do 24-tej? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:42 zlornetowalam-absolutne pustki albo nieczynne,albo nie ma chetnych:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix I jak, był już ktoś? Warto? IP: *.braun.de 05.06.02, 12:29 Ja bym się w sumie wybrał - Warszawa wieczorem wyglądą moim zdaniem korzystniej. Odpowiedz Link Zgłoś