voluptas 12.01.05, 02:17 nauka od podstaw, korepetycje, tłumaczenia z łaciny i na łacinę, materiały do egzaminów. Skuteczna i kompetentna pomoc. Kontakt: voluptas@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzychkwiatkowski Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:27 Jestem zainteresowany korepetycjami z łaciny. Jestem studentem I roku. Mieszkam w Warszawie,Mokotów.Proszę o bliższe informacje na temat korepetycji. Krzysztof Kwiatkowski Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW 03.02.05, 21:03 Witam, bardzo proszę o wysłanie maila - choćby pustego - na mój adres gazetowy - przekażę konkrety na priv. pozdrawiam voluptas@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:55 Ja tez jestem zainteresowana, nie mozna podac jakis informacji na forum, tylko od razu konspiracja, pusty mail, na priv., wielka rzecz , korki z laciny, tajne informacje, chcesz miec uczniow, to graj otwarcie od poczatku, bo sie spalisz na starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW 10.02.05, 19:16 Wiesz, każdy działa według własnych zasad, jesli rzeczywiście interesują Cię szczegóły - proszę o maila, jeśli natomiast nie podoba Ci się mój system - nikt Cię nie zmusza do jakichkolwiek kontaktów ze mną, nieprawdaż? A tym bardziej do odpowiadania na mój post. to graj otwarcie od poczatku, bo sie spalisz > na starcie. "na starcie" i "od początku" to ja byłam 9 lat temu ;) więc rada zbędna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:15 Zainteresowana ma racje, po to jest forum, zeby tu sie czegos dowiedziec, a nie tracic czas na prive korespondencje. A ze startem to chodzi chyba o start na F a nie w ogole. Ja tez sie chce z F dowiedziec ile kosztuja korki z laciny, to jakas tajemnica? Wszyscy korepetytorzy odpowiadaja wprost na takie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem_ochotnikiem Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:01 To milo, ze masz juz takie doswiadczenie, ale skoro oglaszasz sie na Forum, to znaczy, ze szukasz nowych klientow - warto wiec traktowac ich z nalezytym szacunkiem ------------------------------------------- Korepetycje z matmy? fizyki? chemii? Warszawa-Ochota - juz od 25 zl/60 min www.matma.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW 01.03.05, 13:56 Przykro mi, ale jeśli dla kogoś napisanie maila jest zbyt dużym wysiłkiem, to równiez ponad siły może być dla niego przyjście na lekcję, na którą juz się umówił. A szacunek mam - głownie do ludzi podchodzących do sprawy poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:26 Jesteś łacinniczka, wiec chyba wiesz, co to jest FORUM. Na FORUM przyszlas, na FORUM sie zareklamowalas, na FORUM zadano Ci konkretne pytania, wiec na Forum na nie odpowiedz, skoro taka jest wola forumowiczow. Masz cos do ukrycia, to nie pokazuj sie na FORUM, bo FORUM to FORUM i rzadzi sie swoimi prawami. nie umiesz sie dostosowac, to siedz w zaciszu domowym i oglaszaj sie np. w Kurierze Warszawskim/ Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 11:36 Swiete slowa panie dzieju :-) Co ma wspolnego pisanie maila z przychodzeniem lub nieprzychodzeniem na lekcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW 02.03.05, 23:23 Widzisz, każdy podaje na FORUM (o którego proweniencji tak dobitnie mnie starasz się mnie uświadomić) tyle informacji o sobie, ile uznaje za stosowne i TO jest właśnie zasada działania FORUM. Na zapytania grzecznie odpisuję i proszę o kontakt na adres prywatny - a co w tym złego? Podaję informacje konkretnej osobie, a nie całemu światu, świadomie troszcząc się o swój dobrze pojęty interes. Ponadto śmieszna jest Twoja uwaga > Masz cos do ukrycia, to > nie pokazuj sie na FORUM bo ja w przeciwieństwie do Ciebie piszę ZALOGOWANA, pod stałym nickiem, którego historię można sprawdzić używając wyszukiwarki, natomiast Ty występujesz jako totalny anonim - właściwie w ogóle nie powinnam odpowiadać na Twój post, bo takie są właśnie ZASADY POSTĘPOWANIA Z ANONIMAMI. mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:26 Voluptas masz rację, pomaga się tylko zainteresowanym osobom z Forum a nie całemu światu, tu się zapomina często o kapitale jakim jest wiedza i prawach autorskich. Masz prawo do swojej prywatności. Kochani studenci przyszła inteligencja powinni mieć więcej grzeczności oraz wiedzy no cóż "o tempora o mores" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 17:39 A TY podchodzisz powaznie nie odpowiadajac na proste pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
krutikow Re: ŁACINA - doświadczona korepetytorka - WARSZAW 15.03.05, 11:38 Czy mozna spytac w jakiej dzielnicy odbywaja sie lekcje Laciny i jaka jest cena w przypadku doroslej osoby, potrzebujacej kilku lekcji przypominajacych to, czego sie uczyla na studiach, gdyz teraz do pracy naukowej jest potrzeba pewna wiedza z laciny i greki, ale na bardzo niewysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś