Dodaj do ulubionych

PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta)

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 23:01
...NAZWĘ POLSKIEJ MIEJSCOWOŚCI. TEMAT MÓWI WSZYSTKO. OTO MOJE PROPOZYCJE:
1. SWORNIGACIE K/CHOJNIC
2. ZIMNA WÓDKA - OPOLSKIE
3. WIELKIE OCZY K/LUBACZOWA
4. TERPENTYNA K/KRAŚNIKA
5. TEOLOG K/TUCHOLI
6. WINDA K/KĘTRZYNA
CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE. POZDRO. TURYSTA
OŚCI
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: *.zigzag.pl 31.08.01, 00:08
      Kadzidlo,Mordy
      • Gość: Piotr_C Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 01:05
        Cyców, Lisie Jamy,
    • Gość: vinc Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 01:32
      Babie Górki :)
      • Gość: mamusia Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: *.proxy.aol.com 04.09.01, 16:02
        moj anglojezyczny ukochany zasmiewal sie z miejsc. Redwanki kolo Slupska
        red wanki = czerwony onanista
    • Gość: Ursyn Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: *.acn.waw.pl 04.09.01, 18:31
      1. Kurejwa i Kurejewka, jak się jadzie do Augustowa.
      2. Ameryka, koło Olsztyna.
      3. Włochy, to dzielnica, nie miejscowość, ale też dobre.
    • Gość: Sasza Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: 213.25.169.* 04.09.01, 18:43
      Miłobądź
      Moskwa
      Byczki
      Pszczółki
      Jeleń
    • eela Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) 05.09.01, 10:49
      Tupadły koło Władysławowa
      Kot koło Szczytna
      Baby gdzieś na trasie W-wa - Katowice. Rozbawił mnie czyjś głos: Baby, wysiadać!
    • Gość: zet Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: 195.187.84.* 05.09.01, 11:01
      Sucha Psina
    • Gość: zamek Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 00:14
      Typy spod Łodzi mojej kochanej:
      ZGNIŁE BŁOTO i ODPADKI LEŚNE.
      Ach, no i jeszcze CHARCIABAŁDA (to na Kurpiach).
      A koło Konina (oprócz tego, że jest tam Koło) jest BEZNAZWA.
      Pozdrawiam
    • Gość: p. nagykutas (węgry) IP: *.waw.cdp.pl 06.09.01, 13:37
      .
    • Gość: D.Z. Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 21:45
      Stolec (k. Szczecina)
      • radzio_pl Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) 08.09.01, 13:07
        Zgon (na Mazurach),
        Zapluskowęsy (niedaleko Torunia)
    • Gość: Ursyn Re: PODAJ NAJBARDZIEJ ORYGINALNĄ..(licensed by Wrocław, Turysta) IP: *.acn.waw.pl 08.09.01, 16:36
      Przypomniało mnie się, Przechlewo - koło Człuchowa. Nawet "Gazeta" o niem
      pisała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka