Dodaj do ulubionych

NOSIŁ WILK RAZY KILKA...

IP: *.wesola.com 26.03.04, 13:04
HIP, HIP HURRA!!! HIP, HIP HURRA!!! NA STOŁKU WILKA JUŻ NIE MA!!! NOSIŁ WILK
RAZY KILKA, PONIEŚLI I WILKA!!!
Obserwuj wątek
    • krzysztofplebs Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 30.03.04, 05:09
      na szczęście pociągnął za sobą innych nieudaczników i klakierów:
      Jastrzębskiego, swoje bezwolne narzędzie Prządkę i mam nadzieję Zdzieborskiego,
      chociaż ten pływak był języczkiem u wagi w rozmowach dwóch radnych ( Ryszard
      Brzezik i Maciej Królak), którzy pożegnali się z b. szefową kluchni w szpitalu
      MSW, a dziś szefową klubu w odwrocie" = "Wesoła Razem" Heleną Kaźmierczak.
      Czerwony jak burak ( także ideologicznie) Bogdan Wilk zaraz po odwołaniu zaczął
      kąsać zarząd dzielnicy , którego - jak sam mawiał - był "oberburmistrzem". Zlew
      zawsze pozostanie zlewem...
    • krzysztofplebs Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 30.03.04, 05:14
      Był silniejszy od Prokuratury Okręgowej w Warszawie i Prokuratury Rejonowej
      dla Dzielnicy Warszawa Praga Południe, która w kolejnym podejściu do jego
      poświadczenia nieprawdy nie wzięła nawet pod uwagę wytycznych sądu w tej
      sprawie i nadal nie ujrzała nic zdrożnego w wysyłaniu do wojewody nie
      podjetej uchwały. "Oberburmistrz" jak siebie nazywał rządził przez
      wyrzuconego z SLD za nie płacenie skladek burmistrza Andrzeja Jastrzębskiego
      i bezwolne narzędzie - wiceburmistrza Prządkę - komiczną postać
      ogólnowojskową. Był bezczelny do granic przyzwoitości. Kilka lat temu
      wyprzedził w kolejce po działkę miejską 13 oczekujących rodzin. W radzie był
      niemal "od zawsze". Najpierw zdecydowany komuch ( w drodze awansu społecznego
      dzięki LWP dosłużył się wysokiej emerytury, a zaczynał jako dowódca kompanii
      w wesołowskim pułku), zawsze mówił , że "on nie bierze", a rozdawał karty
      przy pomocy "sojuszy" zakrapianych gorzałą w słynnej sali
      myśliwskiej "Kościuszkowca". Buc nad buce, zero kultury osobistej. Z miejsca,
      gdy przegrał głosowanie ( oczywiście sam na siebie głosował)przystapil do
      frontalnego ataku na zarząd ( dlaczego tak późno?!). Zarząd poleci w
      statutowym trybie. Drugi buc Andrzej Jastrzębski ( ulubione powiedzenie "tyle
      i aż tyle")to typowa chorągiewka. Gdy SLD rosło w siłę przykleił sie do tej
      partii w ostatniej chwili i został radnym, później przestał płacić składki
      partyjne. Swoją władzę opierał na chlaniu z Wilkiem i Słowikowskim ( kolejny
      beton ogólnowojskowy). Ten zapyziały komuszy układ doskonale uzupełniala
      niejaka Helena Kaźmierczak - też radna od lat głównie w opraciu o emerytów,
      którym za państwowe i społeczne pieniądze fundowała różne rzeczy. Wcześniej
      szefowa kuchni w szpitalu MSW ( u boku nie żyjącego już swojego męża -
      kierownika tej
      placówki), po jego śmierci zdecydowanie "przykościelna", handlowała
      kosmetykami, wykorzystując swoje układy w szkołach i przychodni zdrowia
      zapisując jednak działalność na córkę Jej wypowiedzi na sesjach mogą tylko
      budzić politowanie.

• krzysztofplebs Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 03.05.04, 09:34
      Polecam wycedzoną na sesji w dniu 29 kwietnia 2004 przez Wilka ( a właścicie to
      już tylko małego wilczka)wypowiedź pod adresem swego dawnego koalicjanta
      Edwarda Zdzieborskiego: "nierób cwaniak i szumowina". Dlaczego jako jeszcze
      przewodniczący rady Bogdan Wilk - według własnej ( ale tylko własnej)oceny
      najmądrzejszy radny w historii Wesołej - tolerował tego "nieroba, cwaniaka i
      szumowinę" aż tak długo, a w czasie glosowania nad odwołaniem zarządu
      z "nierobem, cwaniakiem, szumowiną" był przeciw?!
      • krzysztofplebs Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 30.05.04, 10:46
        ogólnowojskowe wazeliniarstwo Wilka wyszło na sesji w dniu 25 maja. Polecam
        zapis magnetofonowy, bo tego się po prostu nie da opisać.Wilk jest
        niereformowalny, jak ongiś PZPR, ktorej wiernie slużył, dziś odwala pokazówkę w
        kościele, a żeby byc lepiej widzialnym nie chodzi do swojego gazrnizonowego
        tylko do Wesołej, gdzie przecież domek wybudowany na danej przez miasto działce
        przy Sikorskiego przekazał dzieciom, więc jego parafia pozostała na Placu
        Wojska Polskiego...Ale dla szpanu nawet poruszał się rowerem po Wesołej. czego
        Wilk nie zrobi dla złapania władzy w swoje ręce. Nie tyle "obermurmistrz" - jak
        siebie nazywał, co "obercwaniak"
      • szepiet.07 Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 02.11.04, 02:50
        krzysztofplebs napisał:

> Polecam wycedzoną na sesji w dniu 29 kwietnia 2004 przez Wilka ( a właścicie
        to
        >
        > już tylko małego wilczka)wypowiedź pod adresem swego dawnego koalicjanta
        > Edwarda Zdzieborskiego: "nierób cwaniak i szumowina". Dlaczego jako jeszcze
        > przewodniczący rady Bogdan Wilk - według własnej ( ale tylko własnej)oceny
        > najmądrzejszy radny w historii Wesołej - tolerował tego "nieroba, cwaniaka i
        > szumowinę" aż tak długo, a w czasie glosowania nad odwołaniem zarządu
        > z "nierobem, cwaniakiem, szumowiną" był przeciw?!
        Extra tekst tego wilczunia, kto mu go napisał???
    • krzysztofplebs Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 23.09.04, 17:11
      Chyba wreszcie poniosą i taki wstyd na całą Polskę. Popularny niczym
      Jankowski...
      • eraser19 Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 29.10.04, 00:24
        Czekam Cruel, aż go do końca poniosą. Czy będzie salut?!
        • Gość: Cruel Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... IP: *.wesola.com 30.10.04, 09:40
          Mam nadzieję, że będzie "kaput".
          Pozdrawiam
          • krzysztofplebs Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 30.10.04, 10:09
            Też pozdrawiam, Cruel. Po prostu musi być kaput, a potem się wygrzebie Wilkowi
            jeszcze inne sprawki... a uzbierało się, oj uzbierało...
            • szepiet.07 Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 01.11.04, 13:13
              Popatrz no Plebs, a on taki niby święty...Wyjaśnij w wolnej chwili jak to było
              z jego mieszkankami i z tą działeczką przy obecnej Sikorskiego.Tak na
              marginesie powinien być zakaz mieszkania przez starych komuchów przy ulicach
              takich patronów!
              • nikita121 Re: NOSIŁ WILK RAZY KILKA... 04.11.04, 00:40
                Ponieśli go w końcu, czy nie, bo zaczyna mnie ta zabawa z wilczuniem nudzić?!
                • krzysztofplebs Re: Przesiadł się z roweru. 05.11.04, 00:21
                  nikita121 napisała:

> Ponieśli go w końcu, czy nie, bo zaczyna mnie ta zabawa z wilczuniem nudzić?!
                  Na razie wilczunio przesiadł się z roweru z powrotem do samochodu, widoczbnie
                  już nie musi robić badań Holtera, które uniemożliwiały mu sprawne prowadzenie
                  sesji, gdy był ś.p. przewodniczącym rady...Osobiście widziałem go w UP w
                  Wesołej, może wreszcie odebrał wezwanie z Prokuratury Rejonowej dla Pragi
                  Południe, a może go tam dowiozą i dlatego przyzwyczaja się do samochodu...
          • krzysztofplebs Re: Cruel, co to za ogon? 05.11.04, 00:22
            Gość portalu: Cruel napisał(a):

> Mam nadzieję, że będzie "kaput".
            > Pozdrawiam
            CRUEL, kto Ci jakiś ogon przyprawił? Chodzi mi o tego "Trojana"
            • cruel.trojan Re: Cruel, co to za ogon? 05.11.04, 18:22
              krzysztofplebs napisał:

> Gość portalu: Cruel napisał(a):
              >
              > > Mam nadzieję, że będzie "kaput".
              > > Pozdrawiam
              > CRUEL, kto Ci jakiś ogon przyprawił? Chodzi mi o tego "Trojana"

Sam go sobie "przyprawiłem" :)
              Jeśli uważasz że ja to nie ja tzn. "Cruel" to jesteś w błędzie.
              Natomiast jeżeli wyzywanie mnie i obrażanie jest z Twojej strony celowe to
              chyba dążysz do tego abyśmy się pogniewali. :(
              • krzysztofplebs Re: Cruel, co to za ogon? 05.11.04, 23:11
                cruel.trojan napisał:

> krzysztofplebs napisał:
                >
                > > Gość portalu: Cruel napisał(a):
                > >
                > > > Mam nadzieję, że będzie "kaput".
                > > > Pozdrawiam
                > > CRUEL, kto Ci jakiś ogon przyprawił? Chodzi mi o tego "Trojana"
                >
                > Sam go sobie "przyprawiłem" :)
                > Jeśli uważasz że ja to nie ja tzn. "Cruel" to jesteś w błędzie.
                > Natomiast jeżeli wyzywanie mnie i obrażanie jest z Twojej strony celowe to
                > chyba dążysz do tego abyśmy się pogniewali. :(
                Niech Ci będzie CRUEL Trojan
    • krzysztofplebs Re: Na ławę z nim!. 06.11.04, 19:15
      Na razie nie "na gałąź", ale na ławę...i życzę mu śmierci publicznej conajmniej
      przez kilka lat...
      • eraser19 Re: Na ławę z nim!. 06.11.04, 20:27
        krzysztofplebs napisał:

> Na razie nie "na gałąź", ale na ławę...i życzę mu śmierci publicznej
        conajmniej
        >
        > przez kilka lat...
        MOZE LEPIEJ POD ŁAWĘ, niech się uchla póki co, może nie dożyje procesu?
        • nikita121 Re: Na ławę z nim!. 06.11.04, 20:54
          eraser19 napisał:
          MOŻE LEPIEJ POD ŁAWĘ, niech się uchla póki co, może nie dożyje procesu?
          I Fafika mu do towarzystwa, ta rozcięta gęba pasuje jak ulał!
          • Gość: Fafik Re: Na ławę z nim!. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 20:59
            Nikita - przebijasz innych. W moim plebiscycie Forumowicza-chama - wysuwasz się
            na lidera. Ale spokojnie inni depczą ci po piętach.
            • nikita121 Re: Na ławę z nim!. 06.11.04, 21:25
              Z szacunkiem kmiocie do kobitki!
              • Gość: Fafik Re: Na ławę z nim!. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 21:29
                Punktujesz dalej - wypowiedź zapisuję do mojej kolekcji. W internecie płeć jest
                nieznana, a po wypowiedziach sądzę, że z kobietą to masz niewiele wspólnego.
                • nikita121 Re: Podajcie sobie łapy. 07.11.04, 14:09
                  Gość portalu: Fafik napisał(a):
                  > Punktujesz dalej - wypowiedź zapisuję do mojej kolekcji. W internecie płeć
                  jest nieznana, a po wypowiedziach sądzę, że z kobietą to masz niewiele
                  wspólnego.
                  Zamknij się pedale ślimmakopodobny, podaj faficzyno swoją brudną łapę
                  wilczuniowi...bo mat p-ko Wilkowi to już na szczęście kwestia miesięcy, na
                  kolana pułkowniczku, błagaj o litość!
                  • krzysztofplebs Re: Podajcie sobie łapy. 07.11.04, 15:16
                    nikita121 napisała:
                    Mat p-ko Wilkowi to już na szczęście kwestia miesięcy, na
                    kolana pułkowniczku, błagaj o litość!
                    Na kolana? Ten najbardziej wspaniały ( jedynie według swej oceny) radny w
                    historii Wesołej, no może przegrać tylko z drugim namaszczonym przez Opatrzność
                    Andrzejem Klimmem, nie uklęknie, bo by już nie wstał, chorowity jest...
                    • eraser19 Re: Podajcie sobie łapy. 07.11.04, 15:44
                      krzysztofplebs napisał:

> nikita121 napisała:
                      > Mat p-ko Wilkowi to już na szczęście kwestia miesięcy, na
                      > kolana pułkowniczku, błagaj o litość!
                      > Na kolana? Ten najbardziej wspaniały ( jedynie według swej oceny) radny w
                      > historii Wesołej, no może przegrać tylko z drugim namaszczonym przez
                      Opatrzność
                      >
                      > Andrzejem Klimmem, nie uklęknie, bo by już nie wstał, chorowity jest...
                      Nie ma co same gwiazdy w tej Wesołej!
                      • Gość: obserwator.2236 Re: Podajcie sobie łapy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:15
                        Ale spadające!
                        • krzysztofplebs Re: Podajcie sobie łapy. 08.11.04, 00:27
                          Gość portalu: obserwator.2236 napisał(a):

> Ale spadające!
                          Gwiazda Klimma już na szczęście dawno zgasła, czekamy na następnych ( poza
                          Wilkiem)faworytów do wykopania najlepiej w Kosmos...bo daleko!
                          • szepiet.07 Re: Podajcie sobie łapy. 08.11.04, 00:49
                            Jak by tak jeszcze zgasły dochody z lewych zwolnień, to by było po ptokach!
                            • eraser19 Re: Podajcie sobie łapy. 08.11.04, 23:03
                              Gdzie ten wilczunio z gwiazdkami i belkami...?
                              • obserwator.2236 Re: Zakręciło go 08.11.04, 23:18
                                Pewnie marzy o "topieniu" smutków w towarzystwie Nikity
                                • nikita121 Re: Zakręciło go 08.11.04, 23:47
                                  obserwator.2236 napisała:

> Pewnie marzy o "topieniu" smutków w towarzystwie Nikity
                                  Facet, zostaw Nikitę w spokoju, ja wiem z kim mam się spotykać, z wilczuniem mi
                                  nie po drodze, nie lubię zlewów
                                  • obserwator.2236 Re: Zakręciło Cię? 09.11.04, 00:01
                                    Lubisz lubisz,tylko wstyd Ci się przyznać, bo zadawać się z trepami, to trochę
                                    kulawo...
                                    • nikita121 Re: Zakręciło Cię? 09.11.04, 00:11
                                      Nie jestem wcale kulawa i mam czajniki na miejscu, a trepów nie znoszę od
                                      urodzenia!
                                      • obserwator.2236 Re: Zakręciło Cię? 09.11.04, 00:21
                                        To szybko zaczęłaś, od urodzenia?!!!
                                        • szepiet.07 Re: Zakręciło Cię? 09.11.04, 01:01
                                          OBSERWATORZE zejdź z tej biednej Nikity bo jej duszno!
                                          • obserwator.2236 Re: Spadaj Szepiet! 09.11.04, 01:08
                                            Lepiej idź spać. Dobrze Ci radzę. Posłuchaj starsza i bardziej
                                            doświadczona "męszczyzna". Okey?
                                            • eraser19 Re: Spadaj Szepiet! 09.11.04, 01:10
                                              obserwator.2236 napisała:

> Lepiej idź spać. Dobrze Ci radzę. Posłuchaj starsza i bardziej
                                              > doświadczona "męszczyzna". Okey?
                                              Co tak dzisiaj wszystkich układasz do snu OBSERWATORZE, zupełnie jak ten anonim
                                              na Forum "nasz Sulejówek" chce ululać Plebsa, a to trudne!
                                              • Gość: obserwator.2236 Re: Spadaj Szepiet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 01:19
                                                No dobra, to mogę tu z Wami siedzieć i do białego rana. Tylko nie wiem, kto
                                                najbardziej na tym ucierpi
                                              • obserwator.2236 Re: Spadaj Szepiet! 09.11.04, 01:21
                                                Jak chcecie to moge siedzieć tu z Wami do białego rana. Tylko ciekawe,kto na
                                                tym lepiej wyjdzie?
                                                • krzysztofplebs Re: Spadaj Szepiet! 09.11.04, 22:11
                                                  Ja wyszedłem nieźle, a nawet bardzo dobrze, pomijając to, że moja "utrzymanka"
                                                  za 200 tys. pani radna z Sulejówka zaległa w szpitalu...Zdrowia jej nie życzę,
                                                  dla mnie może podzielić los innych amatorów cudzego: jacusia O. czy tego
                                                  dwuczłonowego z Sulejówka!Na cudzym nieszczęściu i wężykiem, wężykiem...
                                                  • obserwator.2236 Re: NIE ŻYCZ DRUGIEMU.... 09.11.04, 22:18
                                                    NIE BĄDŹ ZŁOŚLIWY PLEBS! ŻYCZ JEJ ZDROWIA! MOZE "JESZCZE" DO CZEGOŚ SIĘ
                                                    PRZYDA....
                                                  • krzysztofplebs Re: NIE ŻYCZ DRUGIEMU.... 09.11.04, 22:43
                                                    A do czego ona może się przydać?
                                                  • szepiet.07 Re: NIE ŻYCZ DRUGIEMU.... 09.11.04, 23:18
                                                    Masz rację Plebs do niczego, znam znacznie przyjemniejsze osoby...
                                                  • eraser19 Re: NIE ŻYCZ DRUGIEMU.... 11.11.04, 23:32
                                                    Czy wilczunio ma już dyżurną szczoteczkę do kłów?
                                                  • obserwator.2236 Re: NIE ŻYCZ DRUGIEMU.... 11.11.04, 23:36
                                                    szepiet.07 napisał:

> Masz rację Plebs do niczego, znam znacznie przyjemniejsze osoby...

Jakie?
                                                  • szepiet.07 Re: Co z tą szczoteczką? 13.11.04, 00:29
                                                    Co z tą szczoteczką wilczunia, czym biedaczyna wyszoruje kły w pierdlu?
                                                  • szepiet.07 Re: Co z tą szczoteczką? 13.11.04, 21:30
                                                    szepiet.07 napisał:

> Co z tą szczoteczką wilczunia- ulubieńca Cruela i Plebsa - czym biedaczyna
                                                    wyszoruje kły w pierdlu?
                                                  • eraser19 Re: Co z tą szczoteczką? 13.11.04, 23:47
                                                    zapomniał...
                                                  • nikita121 Re: Co z tą szczoteczką? 14.11.04, 00:45
                                                    zaniesiemy mu z udowolstwem
                                                  • szepiet.07 Re: Co z tą szczoteczką? 15.11.04, 07:18
                                                    A on te kły w ogóle myje?
                                                  • szepiet.07 Re: Co z tą szczoteczką? 18.11.04, 02:49
                                                    No, dobra kiedy ta sprawa przeciwko niemu?
                                                  • eraser19 Re: Co z tą szczoteczką? 20.11.04, 02:14
                                                    Właśnie, kiedy?!
                                                  • krzysztofplebs Re: Co z tą szczoteczką? 20.11.04, 21:29
                                                    Słabiutko, coraz słabiej panie..,. jak panu tam ?!
                                                  • szepiet.07 Re: Co z tą szczoteczką? 23.11.04, 23:34
                                                    Ciebie też wilczuniu będzie bronił tak, jak niejakiego oskarżonego Zygmunta G.
                                                    niejaki Andrzejek? A przecież tak się nie lubiliście, jak razem byliście w
                                                    radzie...!!!
                                                  • krzysztofplebs Re: Co z tą szczoteczką? 29.11.04, 20:21
                                                    A jak się obecnie wilczunio czuje, czy pomału się oswaja?
                                                  • nikita121 Re: Co z tą szczoteczką? 29.11.04, 22:32
                                                    A z czym ta biedaczyna ma się oswajać? Dybie na niego drugi na liście inspektor
                                                    TOZ Eugeniusz Siwek. A ten nie przepuści, nawet pod koła samochodu jest gotów
                                                    się rzucić w imię protestu...
                                                  • krzysztofplebs [...] 23.12.04, 09:51
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • krzysztofplebs Cruel, co z Wilkiem? 01.01.05, 15:11
                                                    Cruel, masz jakieś przecieki o Wilku?
                                                  • nikita121 Re: Cruel, co z Wilkiem? 02.01.05, 19:47
                                                    Może wiceprzewodniczący Karski coś wie...?
                                                  • szepiet.07 Re: 8 lutego trzy latka!!! 05.01.05, 04:08
                                                    Nawet on nie wie, na razie podobno nie został jeszcze wyznaczony termin
                                                    rozprawy - 8 lutego miną trzy lata od daty zawiadomienia o przestępstwie...!
                                                  • nikita121 [...] 08.01.05, 01:35
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • kzbyszynski Procesik 05.02.05, 23:17
                                                    Procesik karny wilczunia 17 lutego o godzinie 10.45 s. 234 w SR dla Warszawy
                                                    Pragi. Wreszcie!!! Sygnatura IV K 1558/04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka