Dodaj do ulubionych

Żegnaj KASPRZYCKA!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:35
Właśnie otrzymałem wiadomość, że największa lala Stołecznej - Basia
Kasprzycka odchodzi z redakcji...wielka szkoda - nie będzie na kim zawiesić
oka wśród dyżurnych dziennikarzy. Nie wiem tylko czy ma to związek z listą
Wildstaina? Może ktoś wie coś więcej?
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:34
      Pewnie wychodzi za mąż. Po co mężatce praca w Stołecznej?
      • Gość: mhm Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: 5.2.* / *.mnii.gov.pl 03.02.05, 16:08
        A co z Karoliną Kowalską? Zostaje???
        • Gość: gizmo Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:13
          Bez przesady, pięciolatka wykonana. Skąd one by tylu mężów wzięły? Z Wietnamu?
          • Gość: Ignaś Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 16:42
            Kowalskie są - i to nawet dwie;-)
    • Gość: gh Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:33
      Przeszła do FAKTU.
      • kzbyszynski Re: Żegnaj KASPRZYCKA! 05.02.05, 23:24
        przynajmniej sie trochę "odeskimosi"
    • Gość: Fuzzy Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.02.05, 23:38
      Kurde, az zal mi, ze nie pracje w Fakcie, ba nie jestem dziennikarzem,
      hehehehe... Tyle lasek pracuje w tych redakcjach, ech..., hehehehehe...

Pozdrawiam,

Fuzzy

• Gość: Automobilista Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.devs.futuro.pl 07.02.05, 10:15
      Znałem Basię ze studiów, zawsze jakaś taka dziwna była :D

"Fakt" będzie w sam raz dla niej :)
      • Gość: Fuzzy Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.02.05, 10:18
        Ale!!! Pieknym KOBIETOM wszystko uchodzi...., hehehehehe...

Pozdrawiam,

Fuzzy
        • Gość: Automobilista Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.devs.futuro.pl 07.02.05, 10:49
          Żeby jeszcze piękna była :D
          • Gość: Fuzzy Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.02.05, 21:28
            Basia
            Kasprzycka odchodzi z redakcji...wielka szkoda - nie będzie na kim zawiesić
            oka wśród dyżurnych dziennikarzy.
            Moge tylko na powyzszym oprzec swoja wypowiedz, bo nigdy w zyciu, niestety JEJ
            nie widzilem.
            Gusta i gusciki, hehehehe...

Pozdarwiam,
            Fuzzy
            • Gość: Jazmen Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.chello.pl 08.02.05, 15:17
              Jaka szkoda! znam Basię od dawna i ostatnio widziałem Ją z jakimś piłkarzem...
              • Gość: Fuzzy Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.02.05, 00:18
                Dzieki!!!

Pozdrawiam,
                Fuzzy
                • Gość: Stefek Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:19
                  Kto to jest ta Kasprzyńska? nigdy nie czytałem żadnego jej artykułu i chyba
                  jednak nie jest to wielka strata.
                  • Gość: Fusek Re: Żegnaj KASPRZYCKA! IP: *.chello.pl 09.02.05, 21:21
                    Basiu! Mogłaś być ze mną szczęśliwa a nie chciałaś!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka