Dodaj do ulubionych

Gondolierzy znad Wisły

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 16:30
Czy można popłynąć jakimś statkiem spacerowym po Wiśle ?
Obserwuj wątek
    • Gość: 7891344 Re: Gondolierzy znad Wisły IP: *.shell.nl 02.06.02, 23:50
      w czwartek dojechałem rowerem nad Wisłę; między Młocinami a Łomiankami jest
      takie jedno miejsce. Robiło się późnawo, tak koło 20-tej. Z krzaków
      paredziesiąt metrów w górę rzeki, na moim brzegu, jakiś starszy facet wypłynął
      płaskodenną łodzią na środek nurtu. Nawigował za pomocą długiego kija. Może on?
      Płynął w dół rzeki.
    • d.z. Re: Gondolierzy znad Wisły 03.06.02, 08:19
      A kim jest ten Gondol(Jerzy)??? ;)))))
      • Gość: pan_laga Re: Gondolierzy znad Wisły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:28
        d.z. napisał(a):

> A kim jest ten Gondol(Jerzy)??? ;)))))

gondol jerzy, syn gondola edwarda i gondolki malwiny, brat gondola bronka,
        gondola jaremy, gondola geralda i gondola zenobiusza oraz gondolki joli i
        gondolki józefy.zam. w wypasie dolnym. bez zawodu. nie karany.pracuje dorywczo
        przy darciu pierza. stan posiadania : łyzka do spożywania zupy, ziemniaków i do
        wkładania butów,scyzoryk /wspólnie z gondolem edwardem/, 4 metry snopowiązałki, 2
        pary galotków, skarpety czerwone, ubiór nocno-dzienny
        /rajtuzy+mycka+bezrekawnik+szorty spacerowe/. hobby: jedzenie witamin w
        tabletkach.
        amen
        pan laga
        • krwiozercza_emerytka Re: Gondolierzy znad Wisły 04.06.02, 08:32
          Gość portalu: pan_laga napisał(a):

>
          > gondol jerzy, syn gondola edwarda i gondolki malwiny, brat gondola bronka,
          > gondola jaremy, gondola geralda i gondola zenobiusza oraz gondolki joli i
          > gondolki józefy.zam. w wypasie dolnym. bez zawodu. nie karany.pracuje dorywczo
          > przy darciu pierza. stan posiadania : łyzka do spożywania zupy, ziemniaków i do
          >
          > wkładania butów,scyzoryk /wspólnie z gondolem edwardem/, 4 metry snopowiązałki,
          > 2
          > pary galotków, skarpety czerwone, ubiór nocno-dzienny
          > /rajtuzy+mycka+bezrekawnik+szorty spacerowe/. hobby: jedzenie witamin w
          > tabletkach.
          > amen
          > pan laga

No przecież jak w morde strzelił to przecież Twój życiorys o lago
          • Gość: pan_laga Re: Gondolierzy znad Wisły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 21:38
            krwiozercza_emerytka napisał(a):

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
            >
            > >
            > > gondol jerzy, syn gondola edwarda i gondolki malwiny, brat gondola bronka,
            >
            > > gondola jaremy, gondola geralda i gondola zenobiusza oraz gondolki joli i
            > > gondolki józefy.zam. w wypasie dolnym. bez zawodu. nie karany.pracuje dory
            > wczo
            > > przy darciu pierza. stan posiadania : łyzka do spożywania zupy, ziemniaków
            > i do
            > >
            > > wkładania butów,scyzoryk /wspólnie z gondolem edwardem/, 4 metry snopowiąz
            > ałki,
            > > 2
            > > pary galotków, skarpety czerwone, ubiór nocno-dzienny
            > > /rajtuzy+mycka+bezrekawnik+szorty spacerowe/. hobby: jedzenie witamin w
            > > tabletkach.
            > > amen
            > > pan laga
            >
            > No przecież jak w morde strzelił to przecież Twój życiorys o lago

skąd wiesz ? nigdy mnie nawet nie widziałeś /-as/. nie znasz ani jednej osoby,
            ktora mnie zna lub choc na oczy widziala. nie wiesz jak się nazywam, gdzie
            mieszkam, ile mam lat, czym się zajmuje itd. zatem ? tak sobie pierdolisz na
            wiatr byle pierdolić ?
            amen
            pan laga
            • krwiozercza_emerytka Re: Gondolierzy znad Wisły 05.06.02, 09:53

> skąd wiesz ? nigdy mnie nawet nie widziałeś /-as/. nie znasz ani jednej osoby,
              > ktora mnie zna lub choc na oczy widziala. nie wiesz jak się nazywam, gdzie
              > mieszkam, ile mam lat, czym się zajmuje itd. zatem ? tak sobie pierdolisz na
              > wiatr byle pierdolić ?
              > amen
              > pan laga

No mylisz się strasznie drogi panie_lago. Prześledziłam wszystkie wypowiedzi z
              Twym szanownym udziałem. Ile ciekawych rzeczy można się dowiedzieć to chyba sam
              sobie z tego sprawy nie zdajesz

Twoja na zawsze
              emetya

• Gość: opt Nowinki z zycia pana lagowej rodzinki IP: *.dialup.tiscali.it 04.06.02, 22:24

> d.z. napisał(a):
          >
          > > A kim jest ten Gondol(Jerzy)??? ;)))))
          >
          > gondol jerzy, syn gondola edwarda i gondolki malwiny, brat gondola bronka,
          > gondola jaremy, gondola geralda i gondola zenobiusza oraz gondolki joli i
          > gondolki józefy.zam. w wypasie dolnym. bez zawodu. nie karany.pracuje dorywczo
          > przy darciu pierza. stan posiadania : łyzka do spożywania zupy, ziemniaków i do
          >
          > wkładania butów,scyzoryk /wspólnie z gondolem edwardem/, 4 metry snopowiązałki,
          > 2
          > pary galotków, skarpety czerwone, ubiór nocno-dzienny
          > /rajtuzy+mycka+bezrekawnik+szorty spacerowe/. hobby: jedzenie witamin w
          > tabletkach.
          > amen
          > pan laga

To stad taka znajomosc szczegolu.

• Gość: pan_laga Re: Nowinki z zycia pana lagowej rodzinki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:32
            Gość portalu: opt napisał(a):

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
            >
            > > d.z. napisał(a):
            > >
            > > > A kim jest ten Gondol(Jerzy)??? ;)))))
            > >
            > > gondol jerzy, syn gondola edwarda i gondolki malwiny, brat gondola bronka,
            >
            > > gondola jaremy, gondola geralda i gondola zenobiusza oraz gondolki joli i
            > > gondolki józefy.zam. w wypasie dolnym. bez zawodu. nie karany.pracuje dory
            > wczo
            > > przy darciu pierza. stan posiadania : łyzka do spożywania zupy, ziemniaków
            > i do
            > >
            > > wkładania butów,scyzoryk /wspólnie z gondolem edwardem/, 4 metry snopowiąz
            > ałki,
            > > 2
            > > pary galotków, skarpety czerwone, ubiór nocno-dzienny
            > > /rajtuzy+mycka+bezrekawnik+szorty spacerowe/. hobby: jedzenie witamin w
            > > tabletkach.
            > > amen
            > > pan laga
            >
            > To stad taka znajomosc szczegolu.
            >
            >

skąd wiesz ?
            amen
            pan laga
          • Gość: Dzidka A ja widziałam pana lagę :-) IP: *.datastar.pl 05.06.02, 11:16
            Szedł sobie w getrach i meloniku po Placu Zamkowym, stukając laseczką z bursztynową gałeczką :-)))
            • pan_lacha Re: A ja widziałam pana lagę :-) 05.06.02, 11:20
              Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Szedł sobie w getrach i meloniku po Placu Zamkowym, stukając laseczką z burszty
              > nową gałeczką :-)))

Getry pan_laga wygrzebał na śmietniku przy Wilczej. Melonik zakosił z
              wypozyczalni strojów teatralnych Teatru Polskiego zaś za laseczkę z bursztynową
              gałeczką jest sciagany przez wymiar sprawiedliwości, gdyż sie tego nie bał i ją
              zajebał z DESY na Mdm-ie. Do pościgu przyłączyli sie takze muzealnicy i
              pracownicy DESY. pan_laga jak narazie jest nieuchwytny, gdyż kamufluje sobie
              twarz mułem z Kanałku Żerańskiego!

Amen
              pan_lacha
              • japoneczka Re: A ja widziałam pana lagę :-) 05.06.02, 11:24
                Największą radością dla pana lagi jest ujrzenie jak ktoś marnuje czas i energię
                by stworzyć pana lachę i się z pana lagi nieudolnie naśmiewa.
                Brawa panie lago jest pan dzieckiem nieudanego komika pana lachy
                • pan_lacha Re: A ja widziałam pana lagę :-) 05.06.02, 11:28
                  japoneczka napisał(a):

> Największą radością dla pana lagi jest ujrzenie jak ktoś marnuje czas i energię
                  >
                  > by stworzyć pana lachę i się z pana lagi nieudolnie naśmiewa.
                  > Brawa panie lago jest pan dzieckiem nieudanego komika pana lachy

Każdemu należy się miłość ojcowska i odrobina radości w życiu nieudolna chińska
                  podróbko japoneczki!

Amen
                  pan_lacha
    • Gość: TJ Re: Gondolierzy znad Wisły IP: *.chello.pl 05.06.02, 11:25
      Jezus, Maria!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka