Dodaj do ulubionych

solidaruch=zlodziej to nie jest uproszczenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:28
tylko prawda
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: solidaruch=zlodziej to nie jest uproszczenie IP: *.chello.pl 26.02.05, 09:28
      Gość portalu: Jarr napisał(a):

> tylko prawda

Myślę, że jeszcze kilka przymiotów można by było dodać do Twojego stwierdzenia.
      • terenia.nasweter Re: solidaruch=zlodziej to nie jest uproszczenie 26.02.05, 14:49
        Słowa byłego prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Wałęsy spadły na mnie jak
        grom z jasnego nieba. Byłam w szoku.
        Całe to wydarzenie odebrałam jako cios w najwyższe wartości religijne i
        humanistyczne, w moje osobiste imponderabilia.
        Mam nadzieję, że w IV RP potwarca odpowie za to bluźnierstwo !

• Gość: Tadeusz Pod wpływem twojego pisania jestem za aborcją IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 26.02.05, 20:40
          Podaj mi swoje imię to będę go używał zamiast określenia idiotka
          • gienia.gienia Czy Śniadek już siedzi. Bo Krzak tak !!!! 26.02.05, 21:56
            Gość portalu: Tadeusz napisał(a):

• kpt.ziobro Re: Czy Śniadek już siedzi. Bo Krzak tak !!!! 27.02.05, 10:20
              Dramat mój sprowadza się zaś do tego, że do niedawna darzyłem pana Lecha Wałęsę
              wielkim szacunkiem jako osobę godną zaufania. Dwukrotnie poparłem jego
              kandydaturę w wyborach prezydenckich. Jednak w miarę upływu czasu, kiedy mogłem
              obserwować jego zachowania i decyzje, jak obalenie rządu premiera Jana
              Olszewskiego i poparcie tzw. lewej nogi, krytyczny stosunek do NASZEGO BOHATERA
              NARODOWEGO śp. pułkownika Ryszarda Kuklińskiego i wreszcie entuzjastyczne
              opowiedzenie się za aneksją Polski przez Unię Europejską, moja opinia o nim
              uległa zmianie in minus.
          • magdusia93 Re: Pod wpływem twojego pisania jestem za aborcją 28.02.05, 13:08
            Gość portalu: Tadeusz napisał(a):

> Podam Ci moje imię to będziesz go używała zamiast określenia idiotka
            Terenia cię ozłoci.
      • kpt.ziobro Re: solidaruch=zlodziej to nie jest uproszczenie 27.02.05, 12:16
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Gość portalu: Jarr napisał(a):
        >
        > > tylko prawda
        >
        > Myślę, że jeszcze kilka przymiotów można by było dodać do Twojego
        stwierdzenia.
        Tacy przywódcy, jak: Andrzej Gwiazda, Anna Walentynowicz, Krzysztof Wyszkowski,
        a także ja i tysiące innych, zostali wypchnięci na emigrację lub wyeliminowani
        innymi metodami na pozycje, które nie dawały możliwości skutecznego wpływu na
        to, co działo się w latach dziewięćdziesiątych XX w.
        Nikt nas nie pytał, czy na to pozwalamy !!!

• pam_pa_ram_pam I tak, i nie.... 28.02.05, 15:17
      Generalnie 90% ludności Polski ma "coś na sumieniu". Czyste jak łza są co
      najwyżej są co najwyżej małe dzieci do 12 roku zycia... potem już są kradzieże,
      napady itd itp.
      A tzw. "porządni obywatele" mają na sumieniach jak nie jazdę po pijanemu, to
      choć przekraczanie ograniczeń prędkości, nabywanie nielegalnych kopii wartości
      intelektualnych, unikanie opodatkowani itd itp, że o łapownictwie w służbie
      zdrowia nie wspomnę.
      Natomiast do "Solidaruchów" to ja bym przypisał określenie "frustrat". Ta
      frustracja mizernymi osiągnięciami RP3 prowadzi do wzajemnych oskarżeń
      o "zdradę", szukania "winnych" i wybielania siebie. Ostatnio pojawił się nowy
      motyw: Wypieranie się nieudacznej RP3 i głoszenie nadejścia PR4, w której jej
      twórcy zaczną wszystko "od początku" unikając oskarżenia, że przez blisko dwie
      dekady (czyli tyle, ile trwała II RP) nie udało im się doprowadzić do porządku
      służby zdrowia, że nie zbudowali autostrad, mostów, dorobili się 20%
      bezrobocia, pchnęli ludność PRG-ów w beznadziejną egzystencję bez widoku na
      zmianę tego stanu itd itp.
      • magdusia93 Re: I tak, i nie.... 28.02.05, 15:25
        pam_pa_ram_pam napisał:

> Generalnie 90% ludności Polski ma "coś na sumieniu". Czyste jak łza są co
        > najwyżej są co najwyżej małe dzieci do 12 roku zycia... potem już są
        kradzieże,
        >
        > napady itd itp.
        > A tzw. "porządni obywatele" mają na sumieniach jak nie jazdę po pijanemu, to
        > choć przekraczanie ograniczeń prędkości, nabywanie nielegalnych kopii
        wartości
        > intelektualnych, unikanie opodatkowani itd itp, że o łapownictwie w służbie
        > zdrowia nie wspomnę.
        > Natomiast do "Solidaruchów" to ja bym przypisał określenie "frustrat". Ta
        > frustracja mizernymi osiągnięciami RP3 prowadzi do wzajemnych oskarżeń
        > o "zdradę", szukania "winnych" i wybielania siebie. Ostatnio pojawił się nowy
        > motyw: Wypieranie się nieudacznej RP3 i głoszenie nadejścia PR4, w której jej
        > twórcy zaczną wszystko "od początku" unikając oskarżenia, że przez blisko
        dwie
        > dekady (czyli tyle, ile trwała II RP) nie udało im się doprowadzić do
        porządku
        > służby zdrowia, że nie zbudowali autostrad, mostów, dorobili się 20%
        > bezrobocia, pchnęli ludność PRG-ów w beznadziejną egzystencję bez widoku na
        > zmianę tego stanu itd itp.
        Masz dużo racji. To są sfrustrowane ścierwa, impotenci i nieudacznicy !
        • pam_pa_ram_pam Re: I tak, i nie.... 01.03.05, 10:41
          magdusia93 napisała:

> Masz dużo racji. To są sfrustrowane ścierwa, impotenci i nieudacznicy !

Problem w tym, że za chwilę dorwą się do władzy - i wtedy porządzą... co z
          tego, że głupio, ważne że z etosem. Straty ekonomiczne dla nich się nie liczą.
          • stan.borys I tak .... 01.03.05, 10:48
            pam_pa_ram_pam napisał:

> magdusia93 napisała:
            >
            > > Masz dużo racji. To są sfrustrowane ścierwa, impotenci i nieudacznicy !
            >
            > Problem w tym, że za chwilę dorwą się do władzy - i wtedy porządzą... co z
            > tego, że głupio, ważne że z etosem. Straty ekonomiczne dla nich się nie liczą.

Za eksperymenty tych życiowych nieudaczników i tak my jako społeczeństwo
            zapłacimy.
            • Gość: Polak Re: I tak .... IP: *.chello.pl 02.03.05, 08:39
              stan.borys napisał:

> pam_pa_ram_pam napisał:
              >
              > > magdusia93 napisała:
              > >
              > > > Masz dużo racji. To są sfrustrowane ścierwa, impotenci i nieudaczni
              > cy !
              > >
              > > Problem w tym, że za chwilę dorwą się do władzy - i wtedy porządzą... co
              > z
              > > tego, że głupio, ważne że z etosem. Straty ekonomiczne dla nich się nie l
              > iczą.
              >
              > Za eksperymenty tych życiowych nieudaczników i tak my jako społeczeństwo
              > zapłacimy.
              Solidaruch to ku.., a nie człowiek !
    • Gość: ania TO JEST FORUM SRUSTROWANYCH POSTKOMUCHÓW IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 08:58
      no comments
      • Gość: Postkomuch Re: TO JEST FORUM SRUSTROWANYCH POSTKOMUCHÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:14
        Nie zmienia to faktu, że solidaruch to gnida, a nie człowiek !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka