Dodaj do ulubionych

Policjant strzelał do ludzi

• Gość: STEFAN Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 05.03.05, 13:30
      NIE ROZUMIEM CZEMU TEN ARTYKUŁ MA TAKI TYTUŁ,NO CHYBA POLICJANCI NIE STRZELAJĄ
      DO KACZEK,MOŻE DZIENNIKARZ BY CHCIAŁ SIĘ SPOTKAĆ Z 7 BEZSZYJNYMI LUJAMI JAK
      WIÓZŁBY DZIECI DO SZPITALA.WTEDY BY NAPISAŁ,ŻE POLICJA NIC NIE ROBI,ŻE NIE JEST
      BEZPIECZNIE.
    • Gość: hades Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:31
      byłem na miejscu zdażenia 5 min wcześniej i uważam że policjant był tak
      przewrażliwiony stanem swoich córek że nie wytrzymał i strzlił bez potrzeby
    • Gość: doświadczony Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.aster.pl 05.03.05, 13:50
      Przeżyłem podobne zdarzenie. Trzech lub czterech zaprawionych mięśniaków z
      piwami w rękach zagrodziło mi drogę.(był pózny wieczór) Gdy próbowałem ich
      ominąc zaczęli kopać mój samochód, a jeden z nich opierając się o maskę
      blokował mi możność odjechania. Zrobiłem to co mogłem w danej sytuacji; dodałem
      gazu. Koleś z oczami jak talerze kurczowo złapał się wycieraczek. Gdy już
      odbiłem od grupy "dałem po hamulcach". Gościa znioslo na środek jezdni.
      I wiecie co? Bałem sie, bałem sie o to, że znajdą się "świadkowie", którzy
      powiedza, że najechałem na niewinnych przechodniów, którzy akurat ptzechodzili
      przez środek dwupasmowej jezdni. Gnojstwo do piachu!!!
    • Gość: Mustafaa Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 05.03.05, 14:26
      Brawo! Nie ma listosci dla sk..synow!
    • Gość: peter Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.ew.pl 05.03.05, 14:35
      Tesz bym tak zrobił gdyby w moją stronę ruszyło kilku bamboli. Szczególnie iż
      człowiek jechał do szpitala z dziećmi. Pijane wyrostki są bardzo niebezpieczne.
    • starzec1 Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 14:58
      Dobrze zrobił policjant. Więcej takich policjantów i żeby tylko umieli dobrze
      strzelać -w nogi
    • brillo Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 14:58
      Powinien pozabijać bydlaków!.
    • Gość: .................. Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:00
      Co Wy wogole piszecie! Znacie prawde? Nie! Nie mozecie oskarzac niewinnych
      ludzi! Policja ZAWSZE byla niewinna! Nigdy nie mozna bylo im czegokolwiek
      zarzucic! A poza tym po co ten policjant wychodzil z samochodu skoro mu sie tak
      spieszylo zeby zawiezc corki do szpitala! Przeciez mogl potraktowac te uderzenie
      pilka w samochod jako zwykly przypadek! W koncu skad mogli wiedziec ze to jedzie
      policjant? Jego wlasna glupota spowodowala okaleczenie ludzi ktorzy nic nie
      zorbili temu czlowiekowi! To co juz w pilke nawet nie mozna grac?! Czy ten
      policjant nie mogl powiadomic kogos ze strazy miejskiej,ze chlopcy graja sobie w
      pilke na ulicy? Mial jakiekolwiek obrazenia? Najlepiej zwalic cala wine na
      mlodziez! Co ZŁEGO to oczywscie MY.. Co to za panstwo!
      • hayek1 Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 17:40
        > Co Wy wogole piszecie! Znacie prawde?

Ty za to, sądząc po treści posta, znasz prawdę. Dziwne tylko, że jest to prawda nie za bardzo pasuje do przedstawionych w artykule faktów i jest niezgodna z doświadczeniem wielu ludzi, których bynajmniej takie zachowanie grupki 7 dresów, jakie opisał policjant, nie dziwi, bo sami byli ofiarami/świadkami tego rodzaju agresji.
    • Gość: mktn Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 05.03.05, 15:04
      powinien od razu jednego zastrzelic dla przykladu. holota.
    • Gość: kundel Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:11
      je.ane psy
    • Gość: michauyrte Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:17
      No CHWDP ale jak strzelaja do "koksow" to respekcior nawet dla Policji!

Wybic DRESOW!!
    • Gość: policjant Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:18
      słowa uznania, niech sie w końcu mają na bacznośći łepki
    • Gość: zdeb Brawo! Brawo! Brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:19
      I wszystkiego najlepszego dla tego Pana. I szkoda, ze tylko po lydkach.
    • Gość: Polak Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:24
      Oto Polska właśnie, ten kto silniejszy ten ma rację.
      Masz spluwę, besjsbola, rurkę masz rację.
      Ej...
    • Gość: Zadowolony obywate Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:25
      Komendant powinien odznaczyć policjanta za odwagę. Więcej takich
      funkcjonariuszy, a kryminaliści poznają swoje miejsce. Boiskiem do rogrywania
      przez nich meczy, powinien być "spacerniak".
    • Gość: zibi Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:28
      Ten policjant to jakiś świr powini go przymknąć
    • Gość: kolega.rannych Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:32
      ten sku..el jakby niebyl taki dumny z odznaki i powiedzial im ze sie spieszy z
      chorym dzieckiem to by go przepuscili. a ze duma polskich policjantow jest w
      chmurach to postrzelil ich a inni z komedy glownej kryja tego jebaka. ja nie
      chwale tego goscia za odwage wrecz przeciwnie tepie za glupote.
    • Gość: Przemo a co by bylo,gdyby to byl ktos nie majacy broni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:38
      Kilka kwestii:
      a. pan policjant zdecydowanie powinien wiecej czasu spedzac na strzelnicy,zeby
      nastepnym razem nie trafial w nogi, tylko w korpus czy w glowe.Za to nalezy mu
      sie nagana.
      b. moze czas,by policjanci mieli lepsze "klamki" niz P-64 ?
      c. do obroncow uprzejmej i trzezwej mlodziezy grzecznie bawiacej sie w futbol
      na srodku ulicy-moze czas uswiadomic wam,ze jezdnia to nie jest miejsce do gry
      w pilke nozna ?
      d. "spokojna i nie wadzaca nikomu" mlodziez powinna odpowiedziec karnie za
      to,ze usilowala napasc na funkcjonariusza.
      e. strach pomyslec, co by bylo,gdyby to byl ktos nie majacy broni - przeciez
      zwykly obywatel wiozacy swoje dzieci do szpitala nie mialby szans z
      takimi "uprzejmymi i troszke zagubionymi we wspolczesnym swiecie" mlodziencami !
    • Gość: szkoda ze dwóch BRAWO DLA POLICJANTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:40
      Szkoda że tylko zranił, powinien zabić, gdyby jechał ktoś inny to napewno
      dostałby od tych pseudoludzi po gębie w najlepszym wypadku.
      • Gość: O.S. Re: BRAWO DLA POLICJANTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:50
        A gdyby Ciebie zabili za cichy chod po ulicy to tez bys byl za policja? Czy to
        jest normalne zeby sobie od tak wymachiwac bronia? =/ Poza tym gdyby mu sie
        rzeczywiscie spieszylo olal by chlopakow i pojechalby w strone szpitala..
        zamiast udawac "chojraka".. =/
        • Gość: DArek Re: BRAWO DLA POLICJANTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:10
          Zajecie ulicy na gre w pilke, nieprzepuszczenie samochodu z chorymi dziecmi i
          atak na policjanta to ma byc cichy chod?
          Mieli farta bo gdyby trafili na bardziej zdesperowanego ojca to by wlasnie
          pojechal do szpitala, a ze oni stali na drodze, nie bylaby to przeszkoda.
          • Gość: kkkk Re: BRAWO DLA POLICJANTA IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 21:50
            Mam nadzieję, że glina zwiedzi więzienie... Pewnie masz ponad ze cztery dychy
            na karku i nie wiesz co policja robi z młodzieżą. Ja mam 19 lat i jestem
            uczniem jednego z najlepszych liceów w Polsce, nie robie burd i nikogo nie
            biję, a raz juz "całowałem glebę" bo nie spodobało sie panu władzy że za późno
            wracam do domu... CHWDP to hasło mojego pokolenia!
    • Gość: paweł Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:56
      i co z tego ze byli notowani. Z żażenowaniem obserwuję tworzenie się państwa
      policyjnego. Prawo jest dobre, ale naduzywane przez niedoświadczonych
      funkcjonariuszy, których szkolą, nie ma co ukrywać, byli UBECY.
    • Gość: ! Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:02
      Policjant mówi, obywatel słucha. Taka zasada. I już.
      • Gość: ... Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:06
        Policjant bedzie Ci kazał skoczyć z 10 pietra wieżowca też skoczysz bo
        "policjant mówi" a Ty jako obywatel słuchasz.. powodzenia zycze!!
    • Gość: jan Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:04
      Nareszcie!!!!
      Trzeba pokazać karkom miejsce w szeregu.
      • Gość: ... Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:07
        Ciekawe czy mówił byś to samo gdyby Twoje dzieci na takich wyrośli!!
        • Gość: DArek Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:10
          Dzieci same nie wyrastaja, dzieci sa wychowywane.
    • Gość: Adek bardzo dobrze,wybic karkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:07
      i bedzie spokoj
    • Gość: Facet Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.daminet.pl 05.03.05, 16:10
      Bardzo dobrze. Następnym razem bandziory dwa razy się zastanowią zanim zaczną coś świrować.
    • Gość: Frankoslaw Re: Policjant strzelal do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:13
      Ten news ma zly tytul, przeciez policjant strzelal do drechow, nie do ludzi
      • Gość: ... Re: Policjant strzelal do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:54
        A skąd wiesz że oni sa drechami??:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka