Dodaj do ulubionych

Kaczyński jest obleśny

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.03.05, 09:28
Czy nikt tego nie widzi?

O.
Obserwuj wątek
    • habitus Re: Kaczyński jest obleśny 23.03.05, 11:00
      Jest niezręczny w sformułowaniach, mówiąc skanduje i głośno przełyka ślinę, ma
      za wysoki głos i za niski wzrost. Ma naprawdę ciężko, bo te cechy właściwie
      przekreślają medialny wizerunek polityka.
      • Gość: Automobilista Re: Kaczyński jest obleśny IP: 62.233.175.* 23.03.05, 11:01
        oryginalny Lord Farquaad chociaż głos miał bardziej zdecydowany :D
    • Gość: Olga a ja uważam, ze jest słodki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:01
      A ja uważam, że jest bardzo przystojny, taki słdziutki... lekki wicherek na
      głowie, sympatyczny głos, schludny (nie to, co brat) i szramancki wobec kobiet
      • Gość: Perkoz Re: a ja uważam, ze jest słodki IP: 62.173.207.* 23.03.05, 11:03
        Buuuachacha, no tak jest szarmancki, skoro ma nos na wysokości cipek i może
        mówić"jak Ty pięknie pachniesz dzisiaj" :)
        • Gość: el matador Re: a ja uważam, ze jest słodki IP: *.aster.pl 23.03.05, 11:52
          oburza mnie jego bezczelność.jak można kandydować na Prezydenta Polski
          doprowadziwszy wczześniej Warszawę do zupełnej ruiny gospodarczej,społecznej i
          kulturalnej.
          Kiedyś szczytem roztargnienia było poprosić o azyl w ZSRR,obecnie szczytem
          bezczelności jest to,by po doprowadzeniu do wzrostu bezrobocia w Warszawie o
          15.ooo i zmniejszeniu o połowę realnych inwestycji warszawskich i tysiącach
          wpadek i niepowodzeń w najprostszych codziennych zagadnieniach rozwoju miasta w
          czasie przezydentowania Warszawie; - wystawianie się "na chama" i "po trupach"
          na Prezydenta Polski.Ten człowiek nie ma żadnego honoru.Ja na jego miejscu po
          takich przerażających "dokonaniach" nawet nie myślałbym nigdy o kandydowaniu na
          najwyższe stanowisko w naszej Ojczyzny.
          • Gość: Harry Re: a ja uważam, ze jest słodki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:28
            Gość portalu: el matador napisał(a):

> oburza mnie jego bezczelność.jak można kandydować na Prezydenta Polski
            > doprowadziwszy wczześniej Warszawę do zupełnej ruiny gospodarczej,społecznej
            i
            > kulturalnej.
            > Kiedyś szczytem roztargnienia było poprosić o azyl w ZSRR,obecnie szczytem
            > bezczelności jest to,by po doprowadzeniu do wzrostu bezrobocia w Warszawie o
            > 15.ooo i zmniejszeniu o połowę realnych inwestycji warszawskich i tysiącach
            > wpadek i niepowodzeń w najprostszych codziennych zagadnieniach rozwoju miasta
            w
            >
            > czasie przezydentowania Warszawie; - wystawianie się "na chama" i "po
            trupach"
            > na Prezydenta Polski.Ten człowiek nie ma żadnego honoru.Ja na jego miejscu po
            > takich przerażających "dokonaniach" nawet nie myślałbym nigdy o kandydowaniu
            na
            >
            > najwyższe stanowisko w naszej Ojczyzny.

Też uważam, że to szczyt bezczelności ze strony tego obleśnego karła.
            • atak.spawacza Kaczor ?!!! 23.03.05, 14:03
              Ale żonę to ma śliczną !
              • Gość: Perkoz Re: Kaczor ?!!! IP: 62.173.207.* 23.03.05, 15:14
                Fakt, mozna by jej już zaspawać :))))
          • Gość: Mar prezeydent miasta a bezrobocie????? IP: *.skorosze.2a.pl 23.03.05, 14:10
            w jaki sposób prezydent miasta może mieć wpływ na bezrovbocie?????
            • jhbsk Re: prezeydent miasta a bezrobocie????? 23.03.05, 14:55
              Choćby przez zablokowanie inwestycji.
              • mar_elx a widziałeś ty WRASZAWIAKA, który 23.03.05, 15:25
                by pracował przy budowie???? Przy każdym placu budowy stoją autobus z
                rejestracjami z Podlasia albo Lubelszczyszny...
                • wanda43 Re: a widziałeś ty WRASZAWIAKA, który 23.03.05, 17:07
                  a wiesz dlaczego?bo przetargi na roboty budowlane w Warszawie wygrywaja wlasnie
                  firmy z podlasia czy lubelszczyzny.Moze i sa tansi,ale i tez firmy warszawskie
                  placa najwyzsze podatki.
            • derduch Re: prezeydent miasta a bezrobocie????? 23.03.05, 14:59
              Bardzo prosto, jak jest z prawicy to nie ma żadnego wpływu, jak z lewicy to ma
              wpływ i to jego wina.

Jak ziobro powie najgorszą bzdure, to jest to dowód i prawda, jak ktokolwiek z
              lewicy, to jest to zwykła manipulacja i bezpodstawne ataki.

:-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka