Gość: Obserwator IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.03.05, 09:28 Czy nikt tego nie widzi? O. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Kaczyński jest obleśny 23.03.05, 11:00 Jest niezręczny w sformułowaniach, mówiąc skanduje i głośno przełyka ślinę, ma za wysoki głos i za niski wzrost. Ma naprawdę ciężko, bo te cechy właściwie przekreślają medialny wizerunek polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Kaczyński jest obleśny IP: 62.233.175.* 23.03.05, 11:01 oryginalny Lord Farquaad chociaż głos miał bardziej zdecydowany :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga a ja uważam, ze jest słodki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:01 A ja uważam, że jest bardzo przystojny, taki słdziutki... lekki wicherek na głowie, sympatyczny głos, schludny (nie to, co brat) i szramancki wobec kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perkoz Re: a ja uważam, ze jest słodki IP: 62.173.207.* 23.03.05, 11:03 Buuuachacha, no tak jest szarmancki, skoro ma nos na wysokości cipek i może mówić"jak Ty pięknie pachniesz dzisiaj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: a ja uważam, ze jest słodki IP: *.aster.pl 23.03.05, 11:52 oburza mnie jego bezczelność.jak można kandydować na Prezydenta Polski doprowadziwszy wczześniej Warszawę do zupełnej ruiny gospodarczej,społecznej i kulturalnej. Kiedyś szczytem roztargnienia było poprosić o azyl w ZSRR,obecnie szczytem bezczelności jest to,by po doprowadzeniu do wzrostu bezrobocia w Warszawie o 15.ooo i zmniejszeniu o połowę realnych inwestycji warszawskich i tysiącach wpadek i niepowodzeń w najprostszych codziennych zagadnieniach rozwoju miasta w czasie przezydentowania Warszawie; - wystawianie się "na chama" i "po trupach" na Prezydenta Polski.Ten człowiek nie ma żadnego honoru.Ja na jego miejscu po takich przerażających "dokonaniach" nawet nie myślałbym nigdy o kandydowaniu na najwyższe stanowisko w naszej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: a ja uważam, ze jest słodki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:28 Gość portalu: el matador napisał(a): > oburza mnie jego bezczelność.jak można kandydować na Prezydenta Polski > doprowadziwszy wczześniej Warszawę do zupełnej ruiny gospodarczej,społecznej i > kulturalnej. > Kiedyś szczytem roztargnienia było poprosić o azyl w ZSRR,obecnie szczytem > bezczelności jest to,by po doprowadzeniu do wzrostu bezrobocia w Warszawie o > 15.ooo i zmniejszeniu o połowę realnych inwestycji warszawskich i tysiącach > wpadek i niepowodzeń w najprostszych codziennych zagadnieniach rozwoju miasta w > > czasie przezydentowania Warszawie; - wystawianie się "na chama" i "po trupach" > na Prezydenta Polski.Ten człowiek nie ma żadnego honoru.Ja na jego miejscu po > takich przerażających "dokonaniach" nawet nie myślałbym nigdy o kandydowaniu na > > najwyższe stanowisko w naszej Ojczyzny. Też uważam, że to szczyt bezczelności ze strony tego obleśnego karła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perkoz Re: Kaczor ?!!! IP: 62.173.207.* 23.03.05, 15:14 Fakt, mozna by jej już zaspawać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar prezeydent miasta a bezrobocie????? IP: *.skorosze.2a.pl 23.03.05, 14:10 w jaki sposób prezydent miasta może mieć wpływ na bezrovbocie????? Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: prezeydent miasta a bezrobocie????? 23.03.05, 14:55 Choćby przez zablokowanie inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx a widziałeś ty WRASZAWIAKA, który 23.03.05, 15:25 by pracował przy budowie???? Przy każdym placu budowy stoją autobus z rejestracjami z Podlasia albo Lubelszczyszny... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: a widziałeś ty WRASZAWIAKA, który 23.03.05, 17:07 a wiesz dlaczego?bo przetargi na roboty budowlane w Warszawie wygrywaja wlasnie firmy z podlasia czy lubelszczyzny.Moze i sa tansi,ale i tez firmy warszawskie placa najwyzsze podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: prezeydent miasta a bezrobocie????? 23.03.05, 14:59 Bardzo prosto, jak jest z prawicy to nie ma żadnego wpływu, jak z lewicy to ma wpływ i to jego wina. Jak ziobro powie najgorszą bzdure, to jest to dowód i prawda, jak ktokolwiek z lewicy, to jest to zwykła manipulacja i bezpodstawne ataki. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś