mr_x3 01.04.05, 20:48 Ktoś poszedł po rozum do głowy :) Prostują krawężnik przy zjeździe z Trasy Siekierkowskiej na Wał Miedzeszyński (przy wjeździe na stację BP) - to nie jest żart choć dziś 1 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dario05 Re: Prostują Wał IP: *.chello.pl 04.04.05, 00:49 Widzialem, potwierdzam. Szkoda ze tak pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Prostują Wał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 09:35 Prostuja, prostuja i tylko zastanawiam sie w jaki sposob kierowcy jadacy od strony Wawra beda skrecac w Fieldorfa? Nie kazdy jest takim mistrzem kierownicy aby przy predkosci 40 km/h przeskoczyc przez 2 pasy przez sznur pojazdow poruszajacych sie z predkoscia 80 km/h! A co bedzie jak taki manewr bedzie chcial wykonac rowerzysta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario05 Re: Prostują Wał IP: *.chello.pl 04.04.05, 10:33 > tylko zastanawiam sie w jaki sposob kierowcy jadacy od strony Wawra beda skrecac w Fieldorfa? Skret bedzie prosty dopiero wtedy gdy samochody beda jezdzic prosto z mostu Trasa Siekierkowska. > A co bedzie jak taki manewr bedzie chcial wykonac rowerzysta ? A to rowery moga sie poruszac po jezdni Walu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% szydery Re: Prostują Wał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 02:11 Robert wszystko moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Prostują Wał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:59 Gość portalu: Dario05 napisał(a): > A to rowery moga sie poruszac po jezdni Walu? A nie mogą? Tyle razy tą trasa jezdzilem i jak do tej pory nie zauważylem stosownego zakazu. A moze jednak jest? jesli tak to, bardzo prosze, wskaz mi lokalizacje tego znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autobus Re: Prostują Wał IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 15.04.05, 02:53 roberto_spod_roweru powiada: > A nie mogą? Tyle razy tą trasa jezdzilem natknij sie tam na mnie, odechce ci sie :-) T3 bluestar pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
mr_x3 Re: Prostują Wał 04.04.05, 12:12 A dlaczego akurat 40km/h? Ja mam wrażenie, że jaacy Wałem poruszają się szybciej niż zjeżdżający z Trasy. Co to za problem zjechać na pas do skrętu? Sznur pojazdów będzie przecież mniejszy, bo nie będzie ściśnięty na jednym pasie ruchu. Dla rowerzystów to nic nie zmieni, bo każdy normalny rowerzysta jedzie ścieżką rowerową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Prostują Wał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:57 mr_x3 napisał: > Dla rowerzystów to nic nie zmieni, bo każdy normalny rowerzysta jedzie ścieżką > rowerową. Niestety zyjemy w nienormalnym kraju i w zimie nikt nie chce odsniezac sciezek rowerowych i dlatego niektorzy rowerzysci sa ZMUSZENI do jazdy po jezdni. A po drugie: sciezki rowerowe sa budowane dla rowerow górskich a na nich rowerem szosowym w ogole nie da sie jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
jelen3 Re: Prostują Wał 12.04.05, 08:04 W Polsce się nie da. Witam na forum ZDM ;-) Odpowiedz Link Zgłoś