Dodaj do ulubionych

Przeprosiny dla kibiców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:38
Boze... jaki belkot, redaktor to chyba w niedziele pil z krakusami albo
warszawiakami.

Kibole to pojeby, dziennikarze tez!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mj(L) Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 23:54
      Myślałem, że piłkarze Legii przepraszają kibiców za spektakl, jaki im
      zafundowali w niedzielę.
    • Gość: Waldek A PAN ZAMAIST PRZYJĄĆ WIAD.,TO ODBIJA PIŁECZKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 01:07
      PANIE RED. JEST MI NIEZMIERNIE PRZYKRO, ZE OSOBA TAK ZNANA I SZANOWANA W ŚROD.
      SPORTOWYM, NIE POTRAFI DO KOŃCA PRZYZNAC SIE DO BŁĘDU. KOŃCZĄC SPROSTOWANIE
      MUSIAŁ PAN "ODBIĆ"...
      TEKST WCZORAJSZY OPISYWAŁ ZAJŚCIA TYLKO I WYŁĄCZNIE W KRAKOWIE, WIĘC PANA
      SPROSTOWANIE ŚWIADCZY O TYM JAK BARDZO CHCE PAN (nie 1szy raz) "ZJECHAĆ" KIBICÓW
      LEGII. UWAŻAM, ŻE SPOSÓB W JAKI PAN TO ROBI JEST OBRZYDLIWY I NAJZWYCZAJNIE W
      ŚWIECIE PROSTACKI. MAM 48LAT I OD KIEDY CZYTAM GAZETY, ZAUWAŻYŁEM, ŻE
      NOTORYCZNIE PAN POWTARZA TAKIE DZIAŁANIA- JAK TYLKO NADARZY SIE OKAZJA.
      SWOJA DROGĄ TO OBYDWOJE WIEMY, ŻE WSZĘDZIE ZNAJDZIE SIĘ CHOĆ GARSTKA BYDŁĄ...
      SZKODA, ŻE PISZĄC TEKSTY, KTÓRE CZYTA CAŁA POLSKA KORZYSTA PAN Z NIEPEWNYCH
      ŹRÓDEŁ... JA WCZORAJ BYŁEM NA TYM MECZU I POWIEM PANU, ŻE TO KIBICE CRACOVII
      ZACZĘLI RZUCAĆ KAMIENIAMI I BUTELKAMI (KTÓRE OPRÓŻNIALI NA OCZACH BIERNYCH
      POLICJANTÓW PRZED BRAMAMI).
      SZKODA GADAĆ PANIE WEBER...
      • Gość: Cyfra Re: A PAN ZAMAIST PRZYJĄĆ WIAD.,TO ODBIJA PIŁEC IP: *.g.pppool.de 12.04.05, 09:57
        Jak bylo naprawde to przeczytajcie wypowiedz kibica Wisly ktory byl na tym
        meczu.Wypowiedz pochodzi z forum Wisly:
        Panowie - byłem na meczu, co prawda bez barw (ale widziałem kibiców w szalikach
        Wisły i przynajmniej na stadionie nikt ich nie zaczepiał!) i opowiem dokładnie
        jak było. Jeszcze przed meczem kibice Legii rozpoczęli prowokacje - "Cracovia
        pasy - białoczerwone kutasy", "Nożownicy - ch.. wam w dupę" i jeszcze bluzgi na
        Polonię. Cracovia odpowiedziała "Legia to stara..." Pierwsza połowa była bez
        dopingu (dla Papieża) i nic się nei działo. W drugiej połowie zaczęły się
        obustronne bluzgi, a około 200 debili z Cracovii niestety dąło się sprowokowac
        przez imbecyli z Legii podbiegło pod ich sektor i rozpoczęła się tam obustronna
        napinka, szarpanie krat itd. W międzyczasie trzeba przyznać, że gdy z sektora
        Pasów zaczynało się "Legia to stara..." WIĘKSZOŚC STADIONU gwizdała, a spiker
        załuszał. Co do bluzgów na Wisłę - praktycznie ich nie było, tylko JEDEN JEDYNY
        RAZ rozpoczęto ale naprawdę nieśmiałe "Wisła to stara..", ale naprawdę
        obiektywnie przyznaję zostało to błyskawicznie zagłuszone przez ogromną
        większość stadionu i piosenka ta zgasła po jednym wersie. Naprawdę poza tym nie
        było ABSOLUTNIE ŻADNYCH bluzgów na nas, co na stadionie Pasów zdarzyło się
        chyba pierwszy raz od 10 lat. Co do dalszych wydarzeń - absolutnie nie
        usprawiedliwiam tych ok. 200 może 300 debili z Craxy, którzy byli przy sektorze
        legii, ale prawdą jest fakt że rozjuszyło ich rzucenie racą w ich sektor ze
        strony Legii. Dopiero wtedy poleciały butelki i kamienie - po chwili policja
        rozgoniła obie strony, a co było po meczu to już nie wiem, bo nie widziałem.
        Panowie - i najważniejsze - na meczu było 9 tys. widzów i naprawdę
        przytłaczająca większość wyrażała dezaprobatę wobec poczynań tych nielicznych.
        NAPRAWDĘ WIDZĘ, ŻE COŚ SIĘ ZMIENIŁO. Nie zniszczmy tego, nie dajmy się grupce
        bandytów! Ci kibice Wisły w szalikach, którym nikt nic nie zrobił - WYOBRAŻACIE
        SOBIE COŚ TAKIEGO PRZED DWOMA TYGODNIAMI CHOCIAŻBY??? Bo ja nie... Naprawdę
        byłem zbudowany po tym meczu - i kompletnie nie ruszają mnie te dymy kilkuset
        pajaców, bo chyba nikt się nie spodziewał, że bandyci się zmienią! Ważne że
        zmieniła się ogromna większość normalnych kibiców i za to szacunek dla Pasów!
        Naprawdę jeszcze raz apeluję - nie zmarnujmy tego, a bandytów podszywających
        się pod barwy klubowe po prostu powoli ignorujmy i spychajmy na margines! To
        tyle pozdrawiam
        -----------------------------------------------------------------------------
        A swoje "pokokojowe" nastawienie wasi pokazali juz w pociagu jadac na mecz do
        Krakowa!
        • Gość: s Re: A PAN ZAMAIST PRZYJĄĆ WIAD.,TO ODBIJA PIŁEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 11:00
          Nie wiem gdzie stałeś i kiedy przyszedłeś na mecz, ale zapewniam Cię że już
          przed meczem kibice Cracovii pierwsi zaczęli na nas bluzgać. A kamienie i
          butelki latały dużo wcześniej przed rzuceniem racy. Wiem bo stałam w sektorze
          dla gości, Ty mogłeś tego dokładnie nie widzieć.
          • Gość: Cyfra Re: A PAN ZAMAIST PRZYJĄĆ WIAD.,TO ODBIJA PIŁEC IP: *.g.pppool.de 13.04.05, 13:54
            www.cracovia.pasy.net/index.php?option=content&task=view&id=441
      • Gość: xxxca TU JEST PRAWDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:11

• Prawda o" spokojnych" juz w pociagu kibicach Legii IP: *.g.pppool.de
        Przeczytaj komentowany artykuł »
        Gość: Cyfra 12.04.2005 09:47 + odpowiedz

Jak bylo naprawde to przeczytajcie wypowiedz kibica Wisly ktory byl na tym
        meczu.Wypowiedz pochodzi z forum Wisly:
        Panowie - byłem na meczu, co prawda bez barw (ale widziałem kibiców w szalikach
        Wisły i przynajmniej na stadionie nikt ich nie zaczepiał!) i opowiem dokładnie
        jak było. Jeszcze przed meczem kibice Legii rozpoczęli prowokacje - "Cracovia
        pasy - białoczerwone kutasy", "Nożownicy - ch.. wam w dupę" i jeszcze bluzgi na
        Polonię. Cracovia odpowiedziała "Legia to stara..." Pierwsza połowa była bez
        dopingu (dla Papieża) i nic się nei działo. W drugiej połowie zaczęły się
        obustronne bluzgi, a około 200 debili z Cracovii niestety dąło się sprowokowac
        przez imbecyli z Legii podbiegło pod ich sektor i rozpoczęła się tam obustronna
        napinka, szarpanie krat itd. W międzyczasie trzeba przyznać, że gdy z sektora
        Pasów zaczynało się "Legia to stara..." WIĘKSZOŚC STADIONU gwizdała, a spiker
        załuszał. Co do bluzgów na Wisłę - praktycznie ich nie było, tylko JEDEN JEDYNY
        RAZ rozpoczęto ale naprawdę nieśmiałe "Wisła to stara..", ale naprawdę
        obiektywnie przyznaję zostało to błyskawicznie zagłuszone przez ogromną
        większość stadionu i piosenka ta zgasła po jednym wersie. Naprawdę poza tym nie
        było ABSOLUTNIE ŻADNYCH bluzgów na nas, co na stadionie Pasów zdarzyło się
        chyba pierwszy raz od 10 lat. Co do dalszych wydarzeń - absolutnie nie
        usprawiedliwiam tych ok. 200 może 300 debili z Craxy, którzy byli przy sektorze
        legii, ale prawdą jest fakt że rozjuszyło ich rzucenie racą w ich sektor ze
        strony Legii. Dopiero wtedy poleciały butelki i kamienie - po chwili policja
        rozgoniła obie strony, a co było po meczu to już nie wiem, bo nie widziałem.
        Panowie - i najważniejsze - na meczu było 9 tys. widzów i naprawdę
        przytłaczająca większość wyrażała dezaprobatę wobec poczynań tych nielicznych.
        NAPRAWDĘ WIDZĘ, ŻE COŚ SIĘ ZMIENIŁO. Nie zniszczmy tego, nie dajmy się grupce
        bandytów! Ci kibice Wisły w szalikach, którym nikt nic nie zrobił - WYOBRAŻACIE
        SOBIE COŚ TAKIEGO PRZED DWOMA TYGODNIAMI CHOCIAŻBY??? Bo ja nie... Naprawdę
        byłem zbudowany po tym meczu - i kompletnie nie ruszają mnie te dymy kilkuset
        pajaców, bo chyba nikt się nie spodziewał, że bandyci się zmienią! Ważne że
        zmieniła się ogromna większość normalnych kibiców i za to szacunek dla Pasów!
        Naprawdę jeszcze raz apeluję - nie zmarnujmy tego, a bandytów podszywających
        się pod barwy klubowe po prostu powoli ignorujmy i spychajmy na margines! To
        tyle pozdrawiam
        • Gość: rafał TU JEST PÓŁPRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:31
          Raca z sektora Legii poleciała POD sektor Cracovii (w stronę jednej z flag) już
          po półgodzinnym ostrzale betonem i cegłowkami oraz kamieniami.

Przez cała PIERWSZĄ połowę grupy kibiców KSC ptróbowały prowokować kibiców
          Legii wyzwiskami i przyspiewkami. Legioiści zachowali ciszę.

Ci kibice Wisły po meczu zostali zaatakowani, zabrano im szaliki oraz
          uszkodzono samochód, wyrwanno lusterka,....
      • Gość: xxxca Warszawa-kibice Legii--- co wy na to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:20

• Re: czy to prawda??? IP: *.ksw.edu.pl
        Przeczytaj komentowany artykuł »
        Gość: kibic CRACOVIA 12.04.2005 11:59 + odpowiedz

jak czytam wypowiedz 48 latka to mam konwulsje. Mam nadziej że jesteś nie
        wierzący bo jak stoisz koło mnie w kościele to ja ta tam już nie pójdę.Byłem na
        meczu i to co pan pisze to wierutne bzdury. Pan redaktor ma racje to nie
        Cracovia zachowywała się nagannie. Byliśmy najgrzeczniejsi od nawet 10 lat.To
        prostaki z Wawy nas bluzgali na naszym stadionie co zaowocowało odbiciem
        pałeczki. Wybaczcie ale kiedy na własnym stadionie słyszy się obrażliwe
        przyśpiewki w swoim kierunku chyba święty by nie wytrzymał.CHamstwo i buractwo
        ze stolicy dało popis umiejętności kiedy rzucili racę świetlną na nasze flagi
        klubowe . TO bandyci kompromitujący nie tylko stolicę ale i cały ruch
        kibicowski. Gdzie onie się wychowują ??? To swołocz. Sprostowanie do wypowiedzi
        nieudolnego 48 latka : my odrzuciliśmy racę i kilka butelek które dostaliśmy od
        wieśniaków z legii. Wstyd mi że taki4e buractwo zostało wogóle wpuszczone na
        nasz stadion.Mam nadzieje że impertynent 48 letni już nigdy na "ZIEMIĘ ŚIWĘTĄ"
        nie trafi bo nie ma tam miejsca dla takich kłamców i ochydnych pomawiaczy.
        • Gość: Waldek Re: Warszawa-kibice Legii--- co wy na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:19
          i pewnie pod oknem papieskim też kibice Legii sie bili?? bo z tego co wiem to
          Crakusy z policją. Tyle że znając Was to pewnie policja was sprowokowała, a wy
          odbiliście piłeczkę. To oni Was zaczęli dręczyć pałami i polewaczkami jak zwykle
          bez przyczyny. A może przyczyną była chęć zaatakowania Legionistów po meczu??
          Mówisz o racy? To proszę niech wszyscy zobaczą:
          www2.legialive.pl/photos05/05cracovia2_f44.jpg i kibice Cracovii:
          www2.legialive.pl/photos05/05cracovia2_f76.jpg
          Tak wiec proponuję trochę pokory. Po za tym to kibice z Krakowa zrezygnowali z
          dołączenia sie do paktu poznańskiego (ok.1mieś.temu)!!
          I nie bronię legionistów, bo jak wspomniałem bydło jest wszędzie, tylko chce
          rzetelnie przedstawic sytuację.
    • Gość: wojtek Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 02:01
      Panie Weber, o czym pan mówi??? Był pan wogóle na tym meczu, czy napisał pan
      relację na podstawię transmisji w Canal+.
      dla pana wiadomości- To kibice Cracovii pierwsi zaczęli nam ubliżać spiewając '
      Legia to stara....." ale pana na tym meczu nie było więc co pan może o tym
      wiedzieć.
    • Gość: AK67 Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 05:44
      CIEKAWY JESTEM, ILE JESZCZE RAZY PAN MW BĘDZIE PISAŁ BZDURY ZANIM GW PODZIĘKUJE
      MU ZA PRACĘ. TO NIE PIERWSZY RAZ KIEDY PAN REDAKTOR MUSI ODWOŁYWAĆ TO CO NAPISAŁ
      W DNIU POPRZEDNIM. I ZAWSZE WINNE SĄ ŹRÓDŁA, KTÓRE WPROWADZAJĄ W BŁĄD PANA
      WEBERA. A MOŻE TO WARSZTAT DZIENNIKARSKI JEST DO D..PY? MOŻE NALEŻY SIĘ ZAJĄC
      ROZWOŻENIEM WĘGLA? TYLE TYLKO, ŻE DO TEGO OSTATNIEGO POTRZEBNY JEST ROZUM......
    • zakompleksiony Re: Przeprosiny dla kibiców 12.04.05, 08:15
      Panie Weber, wstydu oszczędź!
    • Gość: archie Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:27
      Witam!
      Jeśli tak mają wyglądać przeprosiny / sprostowanie to niepotrzebnie Pan się
      trudził.
      O ile wczoraj Pańskie wypociny w GW wywołały u mnie lekkki grymas na twarzy, to
      dzisiaj już się wkurzyłem.
      Chcę zapytać, czy szanujący się dziennikarz, szanującego się pisma nie powinien
      brać odpowiedzialności za to co pisze, czy nie powinien być również z tego
      rozliczany?
      Jak długo jeszcze ludzie tolerować będą taki bełkot???
      Czy rzetelność i obiektywizm coś dla Pana znaczą? Czy nie takimi właśnie
      cechami powinien wyróżniać się dziennikarz?
      Czy Pan nie widzi, że słowami: "widocznie zostałem przez kogoś wprowadzony w
      błąd" Pan się po prostu ośmiesza?
      Moja rada: niech Pan nie pisze o rzeczach, o których nie ma Pan zielonego
      pojęcia i do których nie ma Pan serca.
      Zastanawia mnie tylko jedno: skąd u Pana tyle jadu i nienawiści?
      Łączę się w bólu!
    • Gość: s Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:10
      Jestem porażona że dziennikarz poważnej gazety, za jaką chce uchodzić Wyborcza,
      pisze o czymś czego nie widział! Skoro Pan nie wie jak było to ja Panu powiem,
      bo stałam na sektorze gości. To nie my pierwsi przerwaliśmy "niepisane
      porozumienie pod nazwą Pojednanie dla Papieża" - jeszcze przed meczem grupki
      kibiców Cracovii śpiewały przed naszym sektorem "Legia to stara k...". Później
      {przed modlitwą i odśpiewaniem Barki} ta sama pieśń popłynęła z ust kibiców
      siedzących nad transparentem "Ojcze Święty żegna Cię Twoja Cracovia". To kibice
      Cracovii nie do końca uszanowali ciszę w pierwszej połowie, bo kilkakrotnie
      dało się słyszeć obraźliwe okrzyki z ich strony. I to oni zaśpiewali jeszcze
      raz swoją ulubioną piosenkę o Legii zaraz po zakończeniu pierwszej połowy.
      Nie wiem skąd czerpie Pan informacje o prowokacji z naszej strony. Przez całą
      drugą połowę kibice Cracovii rzucali w nas kamieniami i pustymi butelkami, a
      policja i służba porządkowa w ogóle nie reagowała! Policja wkroczyła na sektor
      Cracovii dopiero w momoencie, gdy Legia wykonywała rzut karny. I to nie my
      pierwsi rzuciliśmy kamieniem.
      Nie wiem jak można zdać relację z czegoś czego nie widziało się na własne oczy.
      Gdzie tu rzetelność? Jeżeli Pan czegoś nie widział, to niech Pan lepiej nic nie
      pisze.
      • Gość: kixx Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 09:26
        przeprosiny faktycznie nie tak powinny wygladac
        ale przy okazji moglibyscie sie szanowni forumowicze ustosunkowac sie do innych
        zarzutow ,jakie padly z ust hmmm "przepraszajacego",zwlaszcza do tego ostatniego

• mike_ Re: Przeprosiny dla kibiców 12.04.05, 10:23
          Co to za przebijanie się - kto pierwszy zaśpiewał "brzydko" na drugą druzynę?
          raaany, co tydzień na meczach są bluzgi, a tutaj nagle wielkie halo bo ktoś
          sobie wymyślił jakieś mrzonkowe pojednania. Tylko ślepy nie widział hipokryzji
          kibiców w zeszłym tygodniu podczas wspólnych marszów. bluzgi była, są i NIESTETY
          będą. A teraz jak dzieci - nie to oni zaczeli; a wcale, że nie -to oni zaczęli;
          nieprawda, to oni; to oni..........
          I najważniejsze: czy to ważne kto zaczął bluzgać? IMO: NIE!! Ważne jest że nie
          trzeba odpowiadać na słowne zaczepki a można skoncentorwać się na swoim
          zespole......
          kixx, ostatnie zdanie to prawda, coś się działo w Kielcach i na pewno nie było
          to w porządku. Tyle, że nie wrzucajmy wszystkich kibiców (L) obecnych w Krakowie
          do tego wydarzenia.
          • Gość: s Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 11:03
            Ważne kto zaczął, bo miało być spokojnie. I nie lubię kiedy ktoś pisze
            oczywistą nieprawdę, a tak jest w przypadku "sprostowania" Pana Webera o
            prowokacji Legionistów.
            • Gość: PawełB Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 11:53
              _mike, dokładnie to samo miąłem napisać. Nie ma żadnego znaczenia kto zaczął.
              Nawet jeśli zaczęła Cracovia, to bez naszej kontynuacji, szybciutko by
              skończyła. A tak to została rozkręcona tradycyjna spirala nienawiści,
              w której większość debili dobrze się bawiła, a póżniej, jak w przedszkolu
              " proszę Pani, a to on zaczął"
              Jak się chce pokazać klasę i wyższość to sie nie odpowiada na
              takie zaczepki. No chyba, że przyjmiemy kodeks honorowy bandytów.
              Ale wtedy na Legię to już będzie chodzić niecały tysiąc kibiców.
              Tego chcemy???
              • Gość: KonradO Przesada IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.04.05, 16:55
                ziomek poszedłeś za szeroko:-),jako pewnie jeden z nielicznych wypowiadajacych
                sie, byłem na tym meczu oczywiście w sektorze gości...moge ci napisac, ze
                przed wejsciem na stadion juz słyszałem Legia to stara...a w pierwszej połowie
                podczas ciszy od samego poczatku grupki kibicow Craksy siedzace w sasiedztwie
                dopingowały Crakse(krótko co prawda ale mimo ciszy)i bluzgali nas czyli
                prowokowali jednym słowem...od nas pojedynczych gamoni chcacych brac udział
                w "konwersacji' błyskawicznie uciszlismy a potem juz tylko reagowalismy brawami
                na ich zaczepki...pierwsza piosenka Craksy po "umawianej" ciszy to ten sam
                repertuar pt: :Legia to stara...napewno nikt nie był swiety i wina lezy tez po
                stronie L ale to co pisze pan Weber to wymioty (nie moge niestety napisac
                intelektualne) wymiooty ktorych nie przystoi pisac i jeszcze to sprostowanie
                smiechuy warte
                Pozdro dla kiboli
                (L)
                • Gość: PawełB Re: Przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:48
                  Pana Webera spuśćmy milczeniem,ale jest okazja, żeby podyskutować.
                  Podoba mi się, że zdołaliście uciszyć kilku gamoniów, chcących podtrzymać
                  "konwersację". Zastanówmy się teraz jak to zrobić raz na zawsze.
                  Bo po co te gamonie mają przychodzić na stadiony.
                  Dlaczego organ kiboli "Nasza Legia" nawet słowem nie wspomniał, że pod
                  kościołem św Anny po śmierci Papieża stali wspólnie kibice Legii i Polonii.
                  Nie należało tego faktu mocniej nagłośnić? Zamiast debilnej któtkiej
                  wzmianki, że kibice Legii jak zwykle nie zawiedli i stanęli na wysokości
                  zadania. Nie czytam tego dziadostwa od meczu z Wisłą, kiedy kibole
                  podpalili stadion (w tygodniku zero krytyki - mała wzmianka o chwili
                  szaleństwa), ale czasem wpada mi w ręcę.Żenada.
    • atob Re: Przeprosiny dla kibiców 12.04.05, 11:47
      I znow cale zlo przez Legionistow.
      A kibice Legii pewnie zastosowali przekaz podprogowy i to dlatego kibice
      Cracovi wszczeli awantury:)

A sprowokowac mozna zawsze ...na upuscic papierek . To dopiero prowokacja
      zasmiecaja nasz(tzn ich ;)) stadion.

A myslalem ze nikt nie moze pisac wiekszych bzdur od Karoliny :) .Mylilem sie
    • Gość: Andre Od Kogo Pan ucyl sie przepraszac? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.04.05, 14:54
      Chyba od twardoglowych komunistów.
    • Gość: exterminator Re: Przeprosiny dla kibiców IP: 217.153.39.* 12.04.05, 15:56
      co tak się wszyscy srają teraz z tymi kibicami?? kula w łeb każdemu a nie łamy
      gazet
    • Gość: Warsiawiak Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:25
      Kochani, jeżeli coś Wam się nie podoba w naszej Stolicy, od dziury w jezdni po
      codzienne chamstwo, bezmzyślność i łamanie prawa, napiszcie i jeśli można,
      zilustrujcie to fotografią a obiecuję, że zrobię z tego niespodziankę naszym
      Radnym, Prezydentowi i Straży Miejskiej, adres:
      jakapieknajestwarszawa@yahoo.com . Nie stój z boku, zrób coś i Ty żeby Warszawa
      stałą się normalnym europejskim miastem!!!!
      • Gość: FX Re: Przeprosiny dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 03:15
        Panie Weber, niech Pan pamięta że to kibice Legii rozpoczeli wojne w
        Czeczenii!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka