Gość: Krasnal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 20:37 Kto powiedział, że dziewczyny mają być wydepilowane i czemu włosy pod pachami czy na łydkach budzą taką odrazę? Przecież to wbrew naturze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gładka Re: Bolący temat-depilacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 21:48 marzy mi się, zeby faceci zaczęli się depilować. Skoro tak lubią gladkie dziewczęce nóżki może sami też powinni cos w tym kierunku zrobić i wyrywac sobie włosy z brody pincetką. Na dłużej starcza i włosy wyrastają słabsze.... -gładka nóżka Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Bolący temat-depilacja :))))) 24.06.02, 22:23 Ja tam uwielbiam reklamę z tą fetyszystką, która dla większych doznań chyba jedną nogę sobie goli a drugą depiluje. Potem apaszkę sobie po nich spuszcza (to ten fetysz) i jeszcze to filmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Bolący temat-depilacja :))))) 26.06.02, 19:50 d.z. napisał(a): > Ja tam uwielbiam reklamę z tą fetyszystką, która dla większych doznań chyba jed > ną > nogę sobie goli a drugą depiluje. Potem apaszkę sobie po nich spuszcza (to ten > fetysz) i jeszcze to filmuje. Mnie fascynuje INNA OD DEPILOWANYCH NÓG, ta, co po niej łażą robaki. Jak łatwo się domyślić, przed wydepilowaniem robaki wspinały się chwytając ją łapami za włochy i tak pięły się w górę po kosmatej nodze. A po depilacji to nie jest takie proste. Stad płynie wniosek: NIE CHCESZ MIEĆ ROBAKÓW, TO SIĘ DEPILUJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_vivien_ Re: Bolący temat-depilacja 24.06.02, 22:31 Gość portalu: gładka napisał(a): > marzy mi się, zeby faceci zaczęli się depilować. Skoro tak lubią gladkie > dziewczęce nóżki może sami też powinni cos w tym kierunku zrobić i wyrywac > sobie włosy z brody pincetką. Na dłużej starcza i włosy wyrastają słabsze.... > > -gładka nóżka O nie, nigdy ! Ja uwielbiam włosy u panów. Może nie owlosienie a `la goryl, ale włosy w przeciętnej ilości. To takie męskie i lubię łapką swą gładką przesuwać po zasierścionej z lekka piersi twardej. I lubię to, ze ja odrózniam się od mężczyzny gładkością skóry bez włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Bolący temat-depilacja 27.06.02, 20:57 _vivien_ napisał(a): > > O nie, nigdy ! Ja uwielbiam włosy u panów. Może nie owlosienie a `la goryl, ale > > włosy w przeciętnej ilości. To takie męskie i lubię łapką swą gładką przesuwać > po > zasierścionej z lekka piersi twardej. I lubię to, ze ja odrózniam się od > mężczyzny gładkością skóry bez włosów. Pięknie to napisałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
_vivien_ Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 14:04 matrek napisał(a): > _vivien_ napisał(a): > > > > O nie, nigdy ! Ja uwielbiam włosy u panów. Może nie owlosienie a `la goryl > , ale > > > > włosy w przeciętnej ilości. To takie męskie i lubię łapką swą gładką przes > uwać > > po > > zasierścionej z lekka piersi twardej. I lubię to, ze ja odrózniam się od > > mężczyzny gładkością skóry bez włosów. > > Pięknie to napisałaś :) Dziekuję. Bardzo mi miło, ze Ci się podobało...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek >>>To po prostu POWINNOŚĆ KOBIET!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 23:27 >>>To po prostu POWINNOŚĆ KOBIET!!! A jeśli im się to nie podoba, to... dużo jest robotników przyjezdnych z podlaskiego na budowach. Włosy w różnych miejscach u kobiety *z wyjątkiem głowy)? FUJ FUJ FUJ!!! >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Re: >>>To po prostu POWINNOŚĆ KOBIET!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 11:43 A ja się zgadzam, że to wbrew naturze! Ciekawe kto to wymyślił? Osobiscie w ogóle sobie mojej kobiety nie wyobrażam nie wydepilowanej (nawet golenie mnie mierzi, bo włosy po tym odrastają sztywne i bleeee....) i stąd moja refleksja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snam Re: hmmm... kobieta musi byc.... zadbana.... IP: *.chello.pl 26.06.02, 20:37 Ja jestem zdecydowanie za tym zeby wszystkie panie i dojrzale panny sie depilowaly. A szczegolnie w miejscach intymnych. Nie ma nic lepszego dla aktywnych pieszczot jak starannie wydepilowana i zadbana "yoni". Tylko taka piczunia potrafi czlowieka zachecic i zmusic do najwyzszego wysilku i pelnego wykazania swych "lingwistycznych" zdolnosci az do pelnego spelnienia i zaspokojenia swej partnerki. Aby w koncu pozwolic sobie na ukojenie i usnac z zanikajacym szeptem slodkiego imienia swojej ukochanej na wilgotnyvh wargach w ostatnich przeblyskach swiadomosci...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: hmmm... kobieta musi byc.... zadbana.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:24 YONI? Mniamciu, mniamciu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Snam.... IP: *.chello.pl 30.06.02, 18:00 Snam a do Catsa ty nie pisujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Bolący temat-depilacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:25 teraz są maści, bez bólu i wygląda to znacznie bardziej estetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
_vivien_ Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 14:18 Gość portalu: marcin napisał(a): > teraz są maści, bez bólu i wygląda to znacznie bardziej estetycznie Kremy nie usuwają włosa razem z cebulką. Maszynki do depilacji tak. Odrastające włosy są coraz słabsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Bolący temat-depilacja 28.06.02, 09:25 Jak widzę babkę na ulicy, której nogi przypominają kaktusy - to jakoś tak dziwnie to wyglada. Przyzwyczaiłem sie do widoku nóg (szczególnie jednej damskiej pary) na których te włosy są depilowane co jakis czas. Ale co kto lubi.... A "jeże" pod pachami? pod pachy to ja nikomu nosa i oczu nie wkładam.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Bolący temat-depilacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 09:31 Ale jak w środku komunikacji publicznej taka jeżyca się trzyma poręczy u góry to jest to POWALAJĄCE!!! >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Bolący temat-depilacja 28.06.02, 09:34 Pndzelek Ale ja w środkach komunikacji miejskiej nie patrzę na pachy jezycy tylko na.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia Re: Bolący temat-depilacja 28.06.02, 11:41 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Ale jak w środku komunikacji publicznej taka jeżyca się trzyma poręczy u góry > to jest to POWALAJĄCE!!! > A co jak w środku komunikacji publicznej taki OWŁOSIONY POD PACHĄ FACET trzyma się poręczy u góry? Gwarantuję, że nie jest to apetyczny widok gdy takiemu delikwentowi kapie pot na sąsiadów! Szcególnie, że faceci preferują "francuski prysznic" od zwykłej kąpieli. Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Bolący temat-depilacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 16:40 zosia napisał(a): > Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > > > Ale jak w środku komunikacji publicznej taka jeżyca się trzyma poręczy u g > óry > > to jest to POWALAJĄCE!!! > > > A co jak w środku komunikacji publicznej taki OWŁOSIONY POD PACHĄ FACET trzyma > się poręczy u góry? Gwarantuję, że nie jest to apetyczny widok gdy takiemu > delikwentowi kapie pot na sąsiadów! Szcególnie, że faceci preferują "francuski > prysznic" od zwykłej kąpieli. > Zosia co to ??, konkurs na najbardziej odrażający post ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Do Zosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 17:04 A co to jest "francuski prysznic"? >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś Re: Depilacja- -bolący temat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 17:51 mi się wydaje, że tu chodzi o co innego - nie o to, czy kobiety lepiej wygladają, gdy ich pachy czy łydki są gładkie, bo to jest oczywiste, ale o to czemu promuje się takie trendy, które są wbrew naturze i czemu to dotyczy tylko kobiet!!! Jakoś przed wiekami nikomu nie przychodziło nic takiego do głowy, a kobiety budziły niemniejsze pożądanie... A a propos meższczyzn to obserwuję tendencję w kierunku gładkości męskich torsów i nie zdziwie się jak za lat parę i oni będa musieli (jeżeli nie będą chcieli budzić obrzydzenia, tak jak teraz owłosione kobiety) sie depilowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Depilacja- -bolący temat IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.02, 18:31 Gość portalu: antoś napisał(a): > mi się wydaje, że tu chodzi o co innego - nie o to, czy kobiety lepiej > wygladają, gdy ich pachy czy łydki są gładkie, bo to jest oczywiste, ale o to > czemu promuje się takie trendy, które są wbrew naturze i czemu to dotyczy tylko > > kobiet!!! Jakoś przed wiekami nikomu nie przychodziło nic takiego do głowy, a > kobiety budziły niemniejsze pożądanie... > > A a propos meższczyzn to obserwuję tendencję w kierunku gładkości męskich > torsów i nie zdziwie się jak za lat parę i oni będa musieli (jeżeli nie będą > chcieli budzić obrzydzenia, tak jak teraz owłosione kobiety) sie depilowac! Jakos przed wiekami Panie sie nie myly i tez budzily porzadanie. Dzeiki temu my jestesmy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc2001 Re: Depilacja- -bolący temat IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 29.06.02, 18:37 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Jakos przed wiekami Panie sie nie myly i tez budzily porzadanie. Dzeiki temu my > > jestesmy. > > Pozdrawiam sugerujesz powrót do natury?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Depilacja- -bolący temat IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.02, 18:45 Nie, nie calkiem, podstawy higieny musza byc zachowane. A czy sie depilowac czy nie to juz kazdy powinien sam zdecydowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zosia Re: Do Zosi 30.06.02, 10:50 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > A co to jest "francuski prysznic"? > Definicja "francuskiego prysznica": specyficzna forma kąpieli, polegająca na zastosowaniu dezodorantu o silnym zapachu zamiast wody z mydłem. Pozdrawiam Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 22:04 ja mam, kochani, w domu damską maszynkę do golenia, depilator, pensetkę do wyrywania na prąd, dwie zwykłe pensetki, cały zestaw wosków do różnych części ciała, pianę w sprayu, piankę w tubkach i na ostatek rozjaśniacz do niechcianych włosków na twarzy - chyba nic nie pominęłam? - i uważam, że powinno się umożliwić odliczanie zakupów tego wszystkiego od podatku. Podpadło by może pod, hmm, renowację, przebudowę, może wkład budowlany? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Bolący temat-depilacja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 22:08 martolka napisał(a): > ja mam, kochani, w domu damską maszynkę do golenia, depilator, pensetkę do > wyrywania na prąd, dwie zwykłe pensetki, cały zestaw wosków do różnych części > ciała, pianę w sprayu, piankę w tubkach i na ostatek rozjaśniacz do > niechcianych włosków na twarzy - chyba nic nie pominęłam? - i uważam, że > powinno się umożliwić odliczanie zakupów tego wszystkiego od podatku. Podpadło > by może pod, hmm, renowację, przebudowę, może wkład budowlany? :)) Ulga remontowa pasowałby tu, jak ulał:-))) A może by jakieś lobby...??? Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 22:15 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Ulga remontowa pasowałby tu, jak ulał:-))) > A może by jakieś lobby...??? nooo, jestem jak najbardziej za lobbujmy więc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Bolący temat-depilacja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 22:27 abc2001 napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > Ulga remontowa pasowałby tu, jak ulał:-))) > > A może by jakieś lobby...??? > > nooo, jestem jak najbardziej za > lobbujmy więc !!! A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego i gdzie zacząć:( Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 22:33 Gość portalu: beata_ napisał(a): > > A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego i gdzie zacząć > :( trzeba mieć dojście do "ciała ustawodawczego", trochę gotówki i ... ... dalej to już proste, wystarczy zmiana ustawy do ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Bolący temat-depilacja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 22:39 abc2001 napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego i gdzie z > acząć > > :( > > trzeba mieć dojście do "ciała ustawodawczego", trochę gotówki i ... > ... dalej to już proste, > wystarczy zmiana ustawy do ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych :) No to kiszka:((( Dojście to ja mam głównie do swojego ciała, a z gotówką u mnie też nienajlepiej...pozostaje mi tylko to dalej, co jest już proste ponoć... Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Bolący temat-depilacja 29.06.02, 22:46 Gość portalu: beata_ napisał(a): > abc2001 napisał(a): > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > > A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego i gd > zie z > > acząć > > > :( > > > > trzeba mieć dojście do "ciała ustawodawczego", trochę gotówki i ... > > ... dalej to już proste, > > wystarczy zmiana ustawy do ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych > :) > > No to kiszka:((( Dojście to ja mam głównie do swojego ciała, a z gotówką u mnie > > też nienajlepiej...pozostaje mi tylko to dalej, co jest już proste ponoć... niestety, bez pierwszych nie ma dalej :((( no i po lobbingu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Bolący temat-depilacja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 22:58 abc2001 napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > abc2001 napisał(a): > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > > > > > A wiesz może jak to się robi? Tzn. lobbuje, bo nie wiem od czego > i gd > > zie z > > > acząć > > > > :( > > > > > > trzeba mieć dojście do "ciała ustawodawczego", trochę gotówki i ... > > > ... dalej to już proste, > > > wystarczy zmiana ustawy do ustawy o podatku dochodowym od osób fizycz > nych > > :) > > > > No to kiszka:((( Dojście to ja mam głównie do swojego ciała, a z gotówką u > mnie > > > > też nienajlepiej...pozostaje mi tylko to dalej, co jest już proste ponoć.. > . > > niestety, bez pierwszych nie ma dalej :((( > no i po lobbingu... A coo, u ciebie tak samo???:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aliquis Re:Pytanie... IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 29.06.02, 22:54 No więc jak już mamy być "piękne i gładkie", to jaki depilator drogie panie najbardziej polecają? Chodzi mi o najskuteczniejszy. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re:Pytanie... 30.06.02, 00:30 Gość portalu: Aliquis napisał(a): > No więc jak już mamy być "piękne i gładkie", to jaki depilator drogie panie > najbardziej polecają? Chodzi mi o najskuteczniejszy. > ??? o co to znaczy najskuteczniejszy? Ma wyrywać włoski, a boleć i tak będzie, cudów nie ma. Ja używam Silkepil Brauna - trzy poziomy szybkości wyrywania - przy każdym boli identycznie więc nie wiem po co się fatygowali z montowaniem tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snam Re: niestety, uroda wymaga poswiecen... IP: *.chello.pl 30.06.02, 12:07 Tak to juz jest, ze nic za darmo, Uroda wymaga poswiecen. Chcesz byc piekna to musisz pocierpic. Ale sama wiesz, ze warto....... Odpowiedz Link Zgłoś