Gość: kinoman IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 21:55 No wlaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinoman Re: Jaki film polecicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 22:09 tia... chyba żadnego nie polecicie, bo wszyscy poszli spać... Smutne to... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Jaki film polecicie? 24.06.02, 22:18 Gość portalu: kinoman napisał(a): > tia... chyba żadnego nie polecicie, bo wszyscy poszli spać... Smutne to... Oj a co Ci możemy polecić skoro nie wiemy co lubisz hę??? Jeśli lubisz komedie w typie Barei to idź na "Dzień Świra" ale to w sumie smutna komedia bo o nas. Jeśli lubisz się pobać to "Azyl" polecam, Jeśli lubisz kawał dobrego warsztatowo kina to "Gosford Park", No nie wiem co Ci polecić skoro nie znam zupełnie Twoich upodobań ale te co wymnieniłem są takie raczej dla wszystkich (za wyjątkiem dzieci)... Odpowiedz Link Zgłoś
_vivien_ Re: Jaki film polecicie? 24.06.02, 22:27 d.z. napisał(a): > Gość portalu: kinoman napisał(a): > > > tia... chyba żadnego nie polecicie, bo wszyscy poszli spać... Smutne to... > > Oj a co Ci możemy polecić skoro nie wiemy co lubisz hę??? > Jeśli lubisz komedie w typie Barei to idź na "Dzień Świra" ale to w sumie smutn > a > komedia bo o nas. > Jeśli lubisz się pobać to "Azyl" polecam, > Jeśli lubisz kawał dobrego warsztatowo kina to "Gosford Park", > No nie wiem co Ci polecić skoro nie znam zupełnie Twoich upodobań ale te co > wymnieniłem są takie raczej dla wszystkich (za wyjątkiem dzieci)... Ja myslę, ze najlepiej jak kinoman, ktory tak zna kino, ze aż nie potrafi znależć recenzji, pójdzie na fantastyczny fim pt. Yreeeek. Ostatnia nominacja. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jaki film polecicie? 24.06.02, 22:49 d.z. napisał(a): > Jeśli lubisz komedie w typie Barei to idź na "Dzień Świra" ..... Dz Bareja byl niepowtarzalny i NIC nie moze byc w stylu ... bo co to znaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Jaki film polecicie? 24.06.02, 22:56 atob napisał(a): > d.z. napisał(a): > > Jeśli lubisz komedie w typie Barei to idź na "Dzień Świra" ..... > > Dz Bareja byl niepowtarzalny i NIC nie moze byc w stylu ... bo co to znaczy??? Witam! Chodziło mi o to, że komedie Barei pokazywały ówczesność w krzywym zwierciadle. Dzień Świra czyni to samo. U Barei sprawcą tego wszystkiego był system, z którego On kpił, u Koterskiego człowiek człowiekowi... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jaki film polecicie? 24.06.02, 23:05 Heehehehehehe dzis na Tv Polonia byl ostatni odcinek "Alternatywy 4". Widzialem to kilka razy a zawsze tak samo smieszy:))) I z calym szacunikiem do "Dnia Swira" to "sowa sokola nie urodzi" No rozumiemy sie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Jaki film polecicie? 25.06.02, 00:54 porównywanie `dnia świra` z filmami barei to totalna pomyłka. gdzie rzym, gdzie krym ?! to tak, jakby porównać ` w samo południe" z "żandarm się żeni". to dwie zupełnie inne jakosci. no i ` dzień swira~` nie jest komedią................ amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinoman Re: Jaki film polecicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 11:48 Byłem na "Dniu świra" i muszę stanąć w obronie d.z., chyba wiem o co mu chodzi i niepotrzebnie sie czepiacie! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Jaki film polecicie? 26.06.02, 12:38 teraz wakacje - sezon ogorkowy:( w kinach sama komercja; Spiderman albo Yrek Azyl mial byc thriller'em jest .... sensacja? Gosford Park - niezle na tle reszty, ale nie rzuca na kolana kawal dobrego kina (nieszablonowy, 'myslacego' i dajacego temat do przemyslen) to Fanatyk podobno dobry jest tez Monster' Ball - ktos byl? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z dzięki Kinomanie 26.06.02, 13:35 Gość portalu: Kinoman napisał(a): > Byłem na "Dniu świra" i muszę stanąć w obronie d.z., chyba wiem o co mu chodzi > > i niepotrzebnie sie czepiacie! Dzięki za zrozumienie. Może moje porównanie było nie do końca właściwe ale cieszę się, że choc Ty zrozumiałeś o co mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś