Dodaj do ulubionych

tassman za Lepperem !!

25.06.02, 11:31
Tak jestem za Lepperem. Niech rozgoni te bandę złodziei u "władzy"

tassman:)
Obserwuj wątek
    • Gość: titi Re: tassman za Lepperem !! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.06.02, 11:34
      A nie odnosisz wrazenia ze WSZYSCY u wladzy lacznie z Lepperem to
      zlodzieje?
    • Gość: Raffix Tassmanie - prowokacje Twe zbyt tanie :-) IP: *.braun.de 25.06.02, 11:36
    • Gość: Warschau Re: tassman za Lepperem !! IP: *.matrix.pl 25.06.02, 11:38
      tassman napisał(a):

> Tak jestem za Lepperem. Niech rozgoni te bandę złodziei u "władzy"
      >
      > tassman:)

A Lepper od nich nie lepszy....Poza tym oszołom, furiat i psychopata...
      A Tassman jaki jest pokazał w wątku: "zakupy -na TWOJĄ korzyść....." co tez nie
      świadczy o nim dobrze....
      • tassman Re: tassman za Lepperem !! 25.06.02, 11:42
        Chcę silnego państwa, silnej złotówki, zdrowego społeczeństwa. Cos na kształt
        przedwojennych Niemiec.

• Gość: Warschau Re: tassman za Lepperem !! IP: *.matrix.pl 25.06.02, 11:46
          tassman napisał(a):

> Chcę silnego państwa, silnej złotówki, zdrowego społeczeństwa. Cos na kształt
          > przedwojennych Niemiec.
          >

I myślisz, ze Lepper jest w stanie pójść w tym kierunku?
          Lepper to nie Piłsudzki...to zwykły populista (i to ten z najgorszych - jak
          Hitler), bez większej wyobraźni zarówno politycznej jak i ekonomicznej, żerujący
          na niewiedzy, zniechęceniu i zubożeniu społeczeństwa...O kulturze juz nie
          wspomnę...I tyle
          • tassman obym sie mylił... 25.06.02, 12:00

> I myślisz, ze Lepper jest w stanie pójść w tym kierunku?
            > Lepper to nie Piłsudzki...to zwykły populista (i to ten z najgorszych - jak
            > Hitler), bez większej wyobraźni zarówno politycznej jak i ekonomicznej, żerując
            > y
            > na niewiedzy, zniechęceniu i zubożeniu społeczeństwa...O kulturze juz nie
            > wspomnę...I tyle

A ja mam dość tych 'pseudokulturalnych' inteligentów w naszym rządzie,Sejmie,
            Senacie. Ludzi bez wyobraźni i bez krzty uczciwosci. Ludzi bez kregosłupów
            moralnych. Kłamliwych.
            Warschau ty tez widze nie doceniasz Hitlera. Co on zastał dochodząc do władzy?
            Megainflacje, totalne bezrobocie, klimaty powersalskie, fatalne nastroje wewnatrz
            kraju. I wziął to wszystko za pysk. Tych pseudo-inteligencko-polityczna hołotę
            rozgonił na 4 wiatry. I Niemcy urosły w siłę rzucając cały swiat na kolana.
            Zastanawiałes sie kiedys nad tym fenomemem: jeden kraj rzuca na kolana prawie
            cały swiat. A wiesz dlaczego? Bo swiatem wtedy rzadzili ludzi pokroju "naszych
            dzisiejszych rzadzących nami". Taki arystokratyczny dupek premier Anglii
            Chemberlain -co on osiagnął. Sprzedał Czechy i Polskę. Na oczach całego swiata.
            Były umowy spotkania i słowa poparcia z polskimi politykami. I jak przyszło co do
            czego to wypieli sie na nas. A potem w Jałcie, Poczdamie,,,,nas sprzedali.
            To mi zaczyna przypominac układ Polska-Unia Europejska.
            Obym sie mylił....

• _sindi_ Re: obym sie mylił... 25.06.02, 12:08
              Czytając miedzy wierszami wnioskuje, że Lepper powinien wybudowac kilka
              krematoriów i spalac cały chłam tzn.polityków, i wszytkich innych których
              nazywa złodziejami :-) Taaak to jest pomysł:-) Napewno zmniejszy sie bezrobocie
              bo zwolni się sporo stołków :-))
            • Gość: Warschau Re: obym sie mylił... IP: *.matrix.pl 25.06.02, 12:10
              tassman napisał(a):

>
              > *******************************
              > A ja mam dość tych 'pseudokulturalnych' inteligentów w naszym rządzie,Sejmie,
              > Senacie. Ludzi bez wyobraźni i bez krzty uczciwosci. Ludzi bez kregosłupów
              > moralnych. Kłamliwych.

Zgadza się...Ja też ich nie lubię...Ale z drugiej strony "droga" Leppera tez nie
              jest drogą jaką powinno sie przyjąć....

> Warschau ty tez widze nie doceniasz Hitlera. Co on zastał dochodząc do władzy?
              > Megainflacje, totalne bezrobocie, klimaty powersalskie, fatalne nastroje wewnat
              > rz
              > kraju. I wziął to wszystko za pysk. Tych pseudo-inteligencko-polityczna hołotę
              > rozgonił na 4 wiatry. I Niemcy urosły w siłę rzucając cały swiat na kolana.
              > Zastanawiałes sie kiedys nad tym fenomemem: jeden kraj rzuca na kolana prawie
              > cały swiat. A wiesz dlaczego? Bo swiatem wtedy rzadzili ludzi pokroju "naszych
              > dzisiejszych rzadzących nami". Taki arystokratyczny dupek premier Anglii
              > Chemberlain -co on osiagnął. Sprzedał Czechy i Polskę. Na oczach całego swiata.
              >
              > Były umowy spotkania i słowa poparcia z polskimi politykami. I jak przyszło co
              > do
              > czego to wypieli sie na nas. A potem w Jałcie, Poczdamie,,,,nas sprzedali.
              > To mi zaczyna przypominac układ Polska-Unia Europejska.
              > Obym sie mylił....
              >

Hitler miał bardzo dobrych doradców ekonomicznych...To raz...A wszystko to nie
              dlatego, zeby ulżyc narodowi niemieckiemu po wielkim kryzysie...Nie, on kierował
              się swoimi chorymi ambicjami i chorą ślepą nienawiścią, do praktycznie
              wszystkiego co nie było niemieckie...
              Widzisz, Hitler to był człowiek chory psychicznie, z urazonymi ambicjami (choćby
              ASP we Wiedniu) a tylko dzięki swojej "dziwnej" charyzmie i zdolności motania
              ludziom w głowach zaszedł na tyle daleko, ze historia dłuugo bedzie go i jego
              ofiary pamiętać....

>

Warschau :)
              • tassman lepper 25.06.02, 12:43

> Widzisz, Hitler to był człowiek chory psychicznie, z urazonymi ambicjami (choćb
                > y
                > ASP we Wiedniu) a tylko dzięki swojej "dziwnej" charyzmie i zdolności motania
                > ludziom w głowach zaszedł na tyle daleko, ze historia dłuugo bedzie go i jego
                > ofiary pamiętać....
                >
                > > tassman:)
                Warschau :)

Sam sobie zaprzeczasz. Jak chory psychicznie człowiek moze rzucic prawie cały
                swiat na kolana?? Jeśli on był głupcem w twoim mniemaniu, to co mozna powiedziec
                o tych europejskich madrych politykach owych czasów?? jeśli on był głupkiem, to
                oni byli totalnym kretynami. Widzisz to inaczej?
                dziwna charyzma?
                On widział jak pomóc krajowi. Wiedział bo pochodził z ulicy, jak ty i ja. Widział
                jak ludzie zyją, na co sie skarżą. Znał bolaczki swego kraju. Kochał swój kraj.
                kto z was kocha Polskę? który nasz obecny polityk kocha ojczynę? Nikt nie kocha
                skoro sprzedaje sie jka za martne grosze...za nic.
                Myslisz ze Hitler pozwoliłby zeby zawaliły sie stocznie W Lubece czy Hamburgu??
                Zeby zamknieto fabryki i huty w Zagłębiu ruhry? Zeby rzadzili krajem ludzie o 2,
                3 paszportach? Kim oni są?
                Ja chce "głupiego' Leppera !!!

• Gość: Warschau Re: lepper IP: *.matrix.pl 25.06.02, 12:47
                  tassman napisał(a):

>
                  > Sam sobie zaprzeczasz. Jak chory psychicznie człowiek moze rzucic prawie cały
                  > swiat na kolana?? Jeśli on był głupcem w twoim mniemaniu, to co mozna powiedzie
                  > c
                  > o tych europejskich madrych politykach owych czasów?? jeśli on był głupkiem, to
                  >
                  > oni byli totalnym kretynami. Widzisz to inaczej?

Chory psychicznie nie musi być głupkiem...

> dziwna charyzma?
                  > On widział jak pomóc krajowi. Wiedział bo pochodził z ulicy, jak ty i ja. Widzi
                  > ał
                  > jak ludzie zyją, na co sie skarżą. Znał bolaczki swego kraju. Kochał swój kraj.

Tyle, ze jego krajem była Austria!

>
                  > kto z was kocha Polskę? który nasz obecny polityk kocha ojczynę? Nikt nie kocha
                  >
                  > skoro sprzedaje sie jka za martne grosze...za nic.
                  > Myslisz ze Hitler pozwoliłby zeby zawaliły sie stocznie W Lubece czy Hamburgu??
                  >
                  > Zeby zamknieto fabryki i huty w Zagłębiu ruhry? Zeby rzadzili krajem ludzie o 2
                  > ,
                  > 3 paszportach? Kim oni są?
                  > Ja chce "głupiego' Leppera !!!

To zobaczyłbyś jak po przejęciu władzy szanowny pan fuhrer Lepper kochać będzie
                  swój kraj i prowadzić go do dobrobytu...
                  >
                  >

• rembik_ Re: tassman za Lepperem !! 25.06.02, 11:48
          no to Tassmanie nie wydaje mi się że Pan Lepper doprowadzi do tego że Polska
          będzie tak silna. Mimo całej sympatii dl w/w Pana Posła - myślę że jego plany
          budowy (odbudowy) Polski są krótkowzroczne, nie poparte analizami.... Nie jest
          to człowiek który studiował nauki polityczne, gospodarke lub cokolwiek innego
          co mogłoby Mu pomódz w "zarządzaniu" państwem. Jego działania sa zbyt
          intuicyjne...

tak mi sie wydaje....

pozdrawiam
          • tassman do Rembika !! 25.06.02, 12:01
            rembik_ napisał(a):

> no to Tassmanie nie wydaje mi się że Pan Lepper doprowadzi do tego że Polska
            > będzie tak silna. Mimo całej sympatii dl w/w Pana Posła - myślę że jego plany
            > budowy (odbudowy) Polski są krótkowzroczne, nie poparte analizami.... Nie jest
            > to człowiek który studiował nauki polityczne, gospodarke lub cokolwiek innego
            > co mogłoby Mu pomódz w "zarządzaniu" państwem. Jego działania sa zbyt
            > intuicyjne...
            >
            > tak mi sie wydaje....
            >
            > pozdrawiam

Rembik,

A co studiował kapral Hitler?

• Gość: Mar Mar też za Lepperem! IP: *.skorosze.2a.pl 25.06.02, 11:49
      I wcale nie jestem burakiem, mam nawet sygnet herbowy po pradziadku, któego i
      tak nie noszę.... ale JESTEM ZA LEPPEREM! To jest bicz na wszystkich komuchów
      przefarbowanych na liberałów, solidaruchów-socjalistów i całą bandę krwiopijców
      zwaną rządem. Lepper u władzy będzie takim samym łobuzem bez zasad - ale teraz
      przynajmniej mądrale z PO, SLDi PiS mają przed kim trząść portkami!
      • sloggi Re: Mar też za Lepperem! 25.06.02, 11:52
        Prawda, wreszcie też zrobi porządek ze zboczeńcami; wreszcie się będą musieli
        ożenić i mieć dzieci, no i chodzić w czarnych spodniach i białej koszuli w
        niedzielę do kościoła.
        Bardzo zdrowe podejście Mar.
        • tassman do Sloggiego 25.06.02, 12:04
          sloggi napisał(a):

> Prawda, wreszcie też zrobi porządek ze zboczeńcami; wreszcie się będą musieli
          > ożenić i mieć dzieci, no i chodzić w czarnych spodniach i białej koszuli w
          > niedzielę do kościoła.
          > Bardzo zdrowe podejście Mar.

Sloggi,

Az tak bardzo martwisz sie o swój los??

• Gość: Mar Re: Mar też za Lepperem! IP: *.skorosze.2a.pl 25.06.02, 12:22
          sloggi napisał(a):

> Prawda, wreszcie też zrobi porządek ze zboczeńcami; wreszcie się będą musieli
          > ożenić i mieć dzieci, no i chodzić w czarnych spodniach i białej koszuli w
          > niedzielę do kościoła.
          > Bardzo zdrowe podejście Mar.

Możee ja coś przeoczyłem, ale wydaje mi się, że Lepper nie zajmuje się kwestią
          'zboczeńców' ani światopoglądu religijnego... Natomiast odrobina przeżyć
          duchowych i zastanopwienia się nad sensem istnienia nikomu jeszcze nie
          zaszkodziła.
          • sloggi Re: Mar też za Lepperem! 25.06.02, 12:29
            Gość portalu: Mar napisał(a):

> sloggi napisał(a):
            >
            > > Prawda, wreszcie też zrobi porządek ze zboczeńcami; wreszcie się będą musi
            > eli
            > > ożenić i mieć dzieci, no i chodzić w czarnych spodniach i białej koszuli w
            >
            > > niedzielę do kościoła.
            > > Bardzo zdrowe podejście Mar.
            >
            > Możee ja coś przeoczyłem, ale wydaje mi się, że Lepper nie zajmuje się kwestią
            > 'zboczeńców' ani światopoglądu religijnego...

Mylisz się, Endriu uważa że naród powinien być jak zboże - wolny od plewów.
            • Gość: Mar Re: Mar też za Lepperem! IP: *.skorosze.2a.pl 25.06.02, 12:33

> > Możee ja coś przeoczyłem, ale wydaje mi się, że Lepper nie zajmuje się kwe
              > stią
              > > 'zboczeńców' ani światopoglądu religijnego...
              >
              > Mylisz się, Endriu uważa że naród powinien być jak zboże - wolny od plewów.

No i ma rację! Kwestią o ustalalenia pozostaje kryterium kto jest plewem a kto
              nie...
              • sloggi Re: Mar też za Lepperem! 25.06.02, 12:37

>
                > > > Możee ja coś przeoczyłem, ale wydaje mi się, że Lepper nie zajmuje si
                > ę kwe
                > > stią
                > > > 'zboczeńców' ani światopoglądu religijnego...
                > >
                > > Mylisz się, Endriu uważa że naród powinien być jak zboże - wolny od plewów
                > .
                >
                > No i ma rację! Kwestią o ustalalenia pozostaje kryterium kto jest plewem a kto
                > nie...

Nie będę cytował całego bwełkotu tego pana, ale wiedz, że jednym z kryteriów jest
                zdrowe morale, czyli tzw. katolicka wizja rodziny ( jakoś Ciebie z wózeczkiem
                sobie wyobrazić nie umiem ).
                • tassman wózek 25.06.02, 14:24
                  sloggi
                  a jak ty bys wygladał z wózkiem?
                  czy to wogóle możliwe?

• sloggi Re: wózek 25.06.02, 14:54
                    tassman napisał(a):

> sloggi
                    > a jak ty bys wygladał z wózkiem?
                    > czy to wogóle możliwe?
                    >

A jak Ty wyglądasz z wózkiem ?
                • Gość: Mar Re: Mar z wózkiem.... IP: *.skorosze.2a.pl 25.06.02, 20:10
                  sloggi napisał(a):

> Gość portalu: Mar napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > > > Możee ja coś przeoczyłem, ale wydaje mi się, że Lepper nie zajmu
                  > je si
                  > > ę kwe
                  > > > stią
                  > > > > 'zboczeńców' ani światopoglądu religijnego...
                  > > >
                  > > > Mylisz się, Endriu uważa że naród powinien być jak zboże - wolny od p
                  > lewów
                  > > .
                  > >
                  > > No i ma rację! Kwestią o ustalalenia pozostaje kryterium kto jest plewem a
                  > kto
                  > > nie...
                  >
                  > Nie będę cytował całego bwełkotu tego pana, ale wiedz, że jednym z kryteriów je
                  > st
                  > zdrowe morale, czyli tzw. katolicka wizja rodziny ( jakoś Ciebie z wózeczkiem
                  > sobie wyobrazić nie umiem ).

Ja siebie też nie umiem sobie wyobrazić z wózkiem jako mąż i ojciec. Brrrrrrr. I
                  to wcale nie tylko z jednego powodu... Ale tak już żartobliwie: katolicka wizja
                  rodziny jest taka, że to BABA chodzi z wózkiem, pierze i szoruje gary, a facet
                  jest od innych zajęć ;-)))))))))))))))))
            • tassman zboczency 25.06.02, 12:45
              sloggi napisał(a):

> Gość portalu: Mar napisał(a):
              >
              > > sloggi napisał(a):
              > >
              > > > Prawda, wreszcie też zrobi porządek ze zboczeńcami; wreszcie się będą
              > musi
              > > eli
              > > > ożenić i mieć dzieci, no i chodzić w czarnych spodniach i białej kosz
              > uli w
              > >
              > > > niedzielę do kościoła.
              > > > Bardzo zdrowe podejście Mar.
              > >
              > > Możee ja coś przeoczyłem, ale wydaje mi się, że Lepper nie zajmuje się kwe
              > stią
              > > 'zboczeńców' ani światopoglądu religijnego...
              >
              > Mylisz się, Endriu uważa że naród powinien być jak zboże - wolny od plewów.

A po co nam zboczency?;))

• tassman Mar dzieki !! 25.06.02, 12:04

> I wcale nie jestem burakiem, mam nawet sygnet herbowy po pradziadku, któego i
        > tak nie noszę.... ale JESTEM ZA LEPPEREM! To jest bicz na wszystkich komuchów
        > przefarbowanych na liberałów, solidaruchów-socjalistów i całą bandę krwiopijców
        >
        > zwaną rządem. Lepper u władzy będzie takim samym łobuzem bez zasad - ale teraz
        > przynajmniej mądrale z PO, SLDi PiS mają przed kim trząść portkami!

Mar,

Dzieki za poparcie. Tylko Lepper moze rozgonic to żmijowisko nieuczciwości.
        Mar stańmy razem po nową, zdrową silna Polskę !!!!

• _sindi_ Re: tassman za Lepperem !! 25.06.02, 11:52
      Ładnie to tak ludzi podjudzać? ;-)Na mnie najpiękniejszy polski mulat działa
      jak czaerwona płachta na byka:-) Jego krawat, jego partia i to co za
      przeproszeniem pierdoli wywołuje u mnie odruch wymiotny. Naprawde nie rozumiem
      rolników, których ośmiesza. Jak mogą stwac po jego stronie???!!! Jego blokady
      jeszcze nikomu nic dobrego nie przyniosły. Tassmanku a może to ty należysz do
      przyjaciół Bin Ladena i knujesz spiski w polskich lasach, jak donosił twój
      ulubieniec :-))
      • tassman Sindi za Lepperem !! 25.06.02, 12:06
        _sindi_ napisał(a):

> Ładnie to tak ludzi podjudzać? ;-)Na mnie najpiękniejszy polski mulat działa
        > jak czaerwona płachta na byka:-) Jego krawat, jego partia i to co za
        > przeproszeniem pierdoli wywołuje u mnie odruch wymiotny. Naprawde nie rozumiem
        > rolników, których ośmiesza. Jak mogą stwac po jego stronie???!!! Jego blokady
        > jeszcze nikomu nic dobrego nie przyniosły. Tassmanku a może to ty należysz do
        > przyjaciół Bin Ladena i knujesz spiski w polskich lasach, jak donosił twój
        > ulubieniec :-))

Sindi,

Nie lubię zgnilizny. A tylko to widzę u naszej obecnej władzy.

• indris Indris też za Lepperem 25.06.02, 12:00
      Podpisuję się pod zdaniem tassmana

Indris zrewoltowany
      • Gość: zet Re: zet też za Lepperem IP: 195.187.84.* 25.06.02, 12:07
        Facet jest prymitywnym łobuzem, ale może rozpędzi to rządowe towarzycho
        wzajemnej adoracji na cztery wiatry.
        • d.z Kiedyś... a teraz... 25.06.02, 12:26
          Kiedyś ludzie stojąc w kolejkach po mięso mówili do siebie w ten mniej więcej
          sposób. A wie Pani/Pan dlaczego u nas szynki nie ma, bo do Ruskich wywożą a
          resztę to w KC trzymają, żeby nas upodlić i na kolana rzucić...
          Teraz Lepper mówi ludziom, a wiecie dlaczego pracy nie macie, zakłady wam
          sprzedają i chcą przehandlowac polską ziemię, bo to banda u władzy, która chce
          was na kolana rzucic i zrobić niewolnikami zachodu...
          Jakie to podobne...:)))
          Gospodarka to nie pliot od telewizora, gdzie za jednym przyciśnięciem ze sportu
          skaczemy na muzyke czy film. Gdyby tego porównania użyć to i owszem jakiś to
          pilot jest z tym, że dziś sobie pstrykam, a kanały na telewizorze zmieniac się
          będą za rok, dwa, trzy. Cały dowcip polega na tym, żeby tak rozsądnie (z
          przewidywaniem) ponaciskać, aby za dwa lata w trakcie ciekawego, kryminalnego
          filmu (kiedy już ma się wyjaśnić kto zabił) nagle telewizor nie przełączył się
          na program sportowy prezentujący powtórkę w rzutach oszczepem.
          Ja tam uważam (patrząc na Leppera), że on pilota od telewizora obsłużyć nie
          potrafi, a jak mu się potem zmieni kanał to najwyżej telewizor przez okno
          wyrzuci...
          PS
          Odnośnie Hitlera. Tak jego "osiągnięcia" są wielkie i wieczne ;))) Na przykład
          rozpropagowanie w Niemczech FKK (Frei Korper Kultur).
      • tolba Re: Indris też za Lepperem 25.06.02, 12:16
        Moi szanowni prolepperowscy interlokutorzy. Pochwała chamstwa, kłamliwych
        pomówień, łamania prawa, robienia bydła w moim mieście i nie tylko, naprawdę
        mnie zaskoczyła. Odwołania do Hitlera? Argument cienki jak wężowa dupa: Niemcy,
        mimo bardzo restrykcyjnej polityki przed 1939 r. rosły w siłę najbardziej w
        czasie wojny, a to ze względu na przemysł wojenny. Przeganianie pseudoliberałów
        i kogoś tam jeszcze? Przegońcie ich, lepperianie i pokażcie następców.
        Autarkiczna gospodarka Korei Płn powinna dać wam do myślenia, bo nie wyobrażam
        sobie, aby ktokolwiek chciał nawiązywać z takimi imbecylami jak Samabrona
        kontakty polityczne i gospodarcze. Za pomocą cepa i tępej mordy wasz idol nie
        rozwiąże problemów Polski. A niczym więcej, niż te dwa atrybuty nie dysponuje.
        • tassman cep 25.06.02, 12:25
          tolba napisał(a):

> Moi szanowni prolepperowscy interlokutorzy. Pochwała chamstwa, kłamliwych
          > pomówień, łamania prawa, robienia bydła w moim mieście i nie tylko, naprawdę
          > mnie zaskoczyła. Odwołania do Hitlera? Argument cienki jak wężowa dupa: Niemcy,
          >
          > mimo bardzo restrykcyjnej polityki przed 1939 r. rosły w siłę najbardziej w
          > czasie wojny, a to ze względu na przemysł wojenny. Przeganianie pseudoliberałów
          >
          > i kogoś tam jeszcze? Przegońcie ich, lepperianie i pokażcie następców.
          > Autarkiczna gospodarka Korei Płn powinna dać wam do myślenia, bo nie wyobrażam
          > sobie, aby ktokolwiek chciał nawiązywać z takimi imbecylami jak Samabrona
          > kontakty polityczne i gospodarcze. Za pomocą cepa i tępej mordy wasz idol nie
          > rozwiąże problemów Polski. A niczym więcej, niż te dwa atrybuty nie dysponuje.

Tolba,

Cep to widze przydałby sie na twój niewypażony dziobek.

tassman::)
          >

• indris Indris prostuje i protestuje 25.06.02, 12:37
          Prostuję: NIE czyniłem, nie czynię i czynić nie będę ŻADNYCH odwołań do
          Hitlera.
          Protestuję przeciw przyrównywaniu Leppera do Hitlera. Jest to typowa
          manipulacja. Lepper nie propaguje rasizmu, nie postuluje dyktatury, cenzury,
          czy w ogóle zmiany ustroju państwa na autorytarny. Przyznaje to nawet w
          dzisiejszej "GW" Paweł Wroński w antylepperowskim artykule. Twierdzenie, że
          Lepper jest zagrożeniem demokracji jest całkowicie gołosłowne. W najlepszej dla
          jego głosicieli interpretacji oznacza ono, że jest zagrożeniem dla ich
          WYOBRAŻENIA demokracji.
          • sloggi Re: Indris prostuje i protestuje - tia, oczywiście 25.06.02, 12:41
            A Warszawę i Warszawiaków kocha i pożąda.
    • sloggi Czyżby hasło Endriu POLSKA DLA POLAKÓW Ci pasowało 25.06.02, 12:08
      Czyżby hasło Endriu pasowało Ci ?
      Hm, w polskim wydaniu jest to na szczęście jeszcze śmieszne.
      • rembik_ Re: zaraz, zaraz.... 25.06.02, 12:17
        a czy jak Pan Lepper rozpędzi towarzystwo rządzące to widzicie jakąś
        alternatywę ???

kto będzie rządził ??? ON ??? - dziękuję bardzo ja wysiadam - i tak nie maja o
        Polakach najlepszego zdania w Europie ale nie chcę żeby ktos jeszcze większa
        wioche robił.

pozdrawiam
        • sloggi Re: zaraz, zaraz.... 25.06.02, 12:21
          Ok, rozgoni tych co są - i kogo na ich miejsce ?
          Samą-bronę ? to ja nie wiem co lepsze.
        • _sindi_ Re: zaraz, zaraz.... 25.06.02, 12:22
          Przypastują nam wszystkim buźki samoopalaczem i już za 4 lata będziemy drugą
          czarną, tym razem afro-europejską drużyną na mistrzostawach świata ;-))
          Przynajmniej nikt nie powie, że przynosimy wstyd białej rasie :-))) Będzie
          fajnie, nie martw się:-)
          • rembik_ Re: zaraz, zaraz.... 25.06.02, 12:27
            Mimo wszystko się martwię - nie o siebie - ale o to w jakim kraju bedą żyły
            moje dzieci (na wszelki wypadek na razie nie planuje, chociaż czas zaczyna
            gonić :-) )

a tak BTW - Jeden z moich ulubionych polityków - Janusz Korwin-Mikke powiedziął
            że jest za zakarem aborcji ponieważ, jak praktyka pokazuje wyskrobano nie tych
            co potrzeba.

pozdrawiam
            • tassman Re: zaraz, zaraz.... 25.06.02, 12:36
              rembik_

Lepper u władzy bedzie dobrze.
              pamietacie jak wysmiewano się z tego małego kaprala z tym smiesznym waskiem? A
              potem kazdy srał po gaciach na dzwieki jego nazwiska. A dlaczego? Bo dał siłę.
              dał prace Niemcom. Dał nadzieję. dał przyszłość.
              A obecni daja nam w kość tylko...i kopa w d*** daja też.
              Chce silnej Polski. A tej nie zapewnia mi miernoty i sprzedawczyki z SLD, PO i
              innych zblazowanych-kanapowych partyjek !!
              Potrzeba człowieka spoza tych chorych, korupcyjnych układów...
              • herya Re: zaraz, zaraz.... 25.06.02, 12:40
                tassman napisał(a):

> Potrzeba człowieka spoza tych chorych, korupcyjnych układów...

To ty myślisz, że on nie ma własnych chorych korupcyjnych układów?
                Hy hy hy hy.
                • _sindi_ Re: zaraz, zaraz.... 25.06.02, 12:48
                  No pewnie, że nie ma. Jaka korupcja, jakie układy???? :-))) Andrzej L. jest drugi
                  po Bogu:-) Od dziś to on będzie zamiast św. Piotra otwierać bramy do nieba
                  dla "samoobronnych", a tych co się nie wybronią będzie wysyłać na barykady:-))
                  Musimy zacząć trenować tępy wyraz twarzy i zrobić zapas samoopalacza albo wykupić
                  karnet do solarium bo inaczej BIADA!!!! :-))))))

herya napisał(a):

>
                  > To ty myślisz, że on nie ma własnych chorych korupcyjnych układów?
                  > Hy hy hy hy.

• Gość: Warschau Re: zaraz, zaraz....zaraza lapperaza IP: *.matrix.pl 25.06.02, 12:44
                tassman napisał(a):

> Potrzeba człowieka spoza tych chorych, korupcyjnych układów...

Np. takiego, co kredytów nabrał i nie spłacił, a teraz jeszcze trzyma pod swym
                skrzydłem chocby taką (niejaką panią Hojarską), co tych kredytów też nabrała i
                nie spłaciła, co fałszowała dokumenty, co ma synka (wg. niej niewinnego i
                wspaniałego) co za rozboje i włamania siedzi w więzieniu, wreszcie taką co męża
                do grobu wpędziła swoimi poczynaniami i taką, której cała wieś się boi (sąsiedzi
                twierdzą, że pani Hojarska wraz z synami terroryzowała tych co jej podpadli)...
                Pod "swoją (samo)obronę Lepper wziął także innych gagatków...
                I tacy ludzie mają rządzić? Nie wystarczy "obecnych bandziorków"?

• tassman kredyt 25.06.02, 14:07
                  Warschau,

Premierek Millerek wziął kredyt mieszkaniowy u Gudzowatego, ale to nic nie
                  znaczy. Nie ma tu zadnych powiązań tylko czysty przypadek.....A zresztą juz
                  spłacił i wcale to nie zna Gudzowatego...Bo kto to jest?

• Gość: Warschau Re: kredyt Millerka a mój telewizorek... IP: *.matrix.pl 25.06.02, 14:21
                    tassman napisał(a):

> Warschau,
                    >
                    > Premierek Millerek wziął kredyt mieszkaniowy u Gudzowatego, ale to nic nie
                    > znaczy. Nie ma tu zadnych powiązań tylko czysty przypadek.....A zresztą juz
                    > spłacił i wcale to nie zna Gudzowatego...Bo kto to jest?
                    >

Tassmanku...
                    Premierek Millerek tez mnie razi tak, ze wyłączam telewizorek. Ale poczynania
                    fuhrera Leppera to nie jest odpowiedź na poczynania rządu. Bo one nie godzą w
                    rząd (a przynajmniej rząd nie specjalnie się nimi przejmuje - jak narazie) a w
                    zwykłych obywateli...
                    • tassman Warschauek a mój telewizorek... 25.06.02, 14:23
                      Wrschauku,

Obecny rząd to fachowcy od 7 bolesci. I lepper obnaza ich niecne gierki. PATRZ:
                      czy PSL sprowadza zboze do Polski? PSL !!!! partia która ma bronic rolników. No i
                      broni...

• Gość: Warschau Re: a mój telewizorek...powiedział IP: *.matrix.pl 25.06.02, 14:35
                        tassman napisał(a):

> Wrschauku,
                        >
                        > Obecny rząd to fachowcy od 7 bolesci. I lepper obnaza ich niecne gierki. PATRZ:
                        >
                        > czy PSL sprowadza zboze do Polski? PSL !!!! partia która ma bronic rolników. No
                        > i
                        > broni...
                        >

Dobrze, ze obnaża...Ale sposób w jaki to robi nijak nie gwarantuje, ze w kraju
                        pod władzą Samoobrony będzie lepiej siedziało a sugeruje, ze może dziać się o
                        wiele gorzej!

P.S. Nie bronię obecnej nomenklatury władzy, bo zupełnie ich działania mi sie nie
                        podobają. Ale nie widzę w Lepperze alternatywy dla kraju...
      • indris Co to znaczy POLSKA DLA POLAKÓW ??? 25.06.02, 12:46
        A gdzie i kiedy Lepper głosił takie hasło ? Obrona interesów narodowych to
        jeszcze nie to. Zasadniczy problem jest w tym, jak rozumie się słowo "Polak".
        Jeżeli rozumie się je w sensie ETNICZNYM - to jest to rasizm (zresztą
        idiotyczny, bo etnicznych Polaków niesposób zidentyfikować)i jestem przeciw.
        Ale jeżeli rozumie się je w sensie POLITYCZNYM - czyli Olisadebe jest Polakiem -
        to jestem za. O ile wiem, to Lepper nigdy nie postulował "sprawdzania
        rodowodów do 5-go pokolenia", jak ten idiota senator Ceberek z PSL.
    • jhbsk Re: tassman za Lepperem !! 25.06.02, 12:46
      Lepper jest przestępcą. Powinien odpowiadać przed sądem, a nie stanowić prawo.
      • d.z Lepper??? A któż to taki.... 25.06.02, 13:02
        ... żeby go sobie za przywódcę obierać.
        No cóż on takiego wspaniałego do tej pory uczynił?
        Blokady, wysypywanie zboża na tory, chamstwo w Parlamencie, brak elementarnych
        zasad kultury osobistej, wynoszenie na stanowiska przestępców (Chojarska) i
        obietnice dla głupców, że jak dojdzie do władzy to rezerwy budżetowe rozda
        biednym aby mogli "godnie" (jak na to zasługują) je sobie spokojnie przeżreć,
        przepić i do Wisły wysrać.
        To jest program polityczny? Cóż za głupcy mogą takie hasła uznawać za swoje?
        Jedyną zasługą tego pana jest to, że mówi to co bezndziejny, zadufany w sobie,
        bojacy się jakichkolwiek zmian w swoim życiu, niewykształcony, zaściankowy,
        prymitywny, uważający się za wiecznie oszukiwany, nic sobą nie reprezentujący
        motloch chce usłyszeć. Jak to fajnie winę za wszystkie swoje niepowodzenia,
        niewykorzystane szanse, niezrealizowane marzenia o błogim, bogatym i leniwym
        życiu móc zwalić na kogos dorabiając do tego teorię spiskową jako nadbudowę
        ideologiczną.
        To powiedzcie mi dlaczegóż (skoro jest tak źle) to w tym samym czasie do jasnej
        cholery tysiące Polaków potrafiło sobie stworzyć miejsca pracy, kupić samochody,
        jeździć za granice na wakacje, dorobić się mieszkań. Dlaczego tysiące młodych
        ludzi stoją w kolejkach do lepszych szkół (zamiast emigrować), dlaczego nasz kraj
        stał się miesjcem do osiedlania się wielu emigrantów (którzy harują, swoje dzieci
        do polskich szkół kierują i nie chcą pomocy socjalnej od państwa) w
        przeciwieństwie do wielu życiowych nieudaczników nie potrafiących nic robić.
        • tassman DZ -człowiek sukcesu 25.06.02, 14:04
          d.z. napisał(a):

> ... żeby go sobie za przywódcę obierać.
          > No cóż on takiego wspaniałego do tej pory uczynił?
          > Blokady, wysypywanie zboża na tory, chamstwo w Parlamencie, brak elementarnych
          > zasad kultury osobistej, wynoszenie na stanowiska przestępców (Chojarska) i
          > obietnice dla głupców, że jak dojdzie do władzy to rezerwy budżetowe rozda
          > biednym aby mogli "godnie" (jak na to zasługują) je sobie spokojnie przeżreć,
          > przepić i do Wisły wysrać.
          > To jest program polityczny? Cóż za głupcy mogą takie hasła uznawać za swoje?
          > Jedyną zasługą tego pana jest to, że mówi to co bezndziejny, zadufany w sobie,
          > bojacy się jakichkolwiek zmian w swoim życiu, niewykształcony, zaściankowy,
          > prymitywny, uważający się za wiecznie oszukiwany, nic sobą nie reprezentujący
          > motloch chce usłyszeć. Jak to fajnie winę za wszystkie swoje niepowodzenia,
          > niewykorzystane szanse, niezrealizowane marzenia o błogim, bogatym i leniwym
          > życiu móc zwalić na kogos dorabiając do tego teorię spiskową jako nadbudowę
          > ideologiczną.
          > To powiedzcie mi dlaczegóż (skoro jest tak źle) to w tym samym czasie do jasnej
          >
          > cholery tysiące Polaków potrafiło sobie stworzyć miejsca pracy, kupić samochody
          > ,
          > jeździć za granice na wakacje, dorobić się mieszkań. Dlaczego tysiące młodych
          > ludzi stoją w kolejkach do lepszych szkół (zamiast emigrować), dlaczego nasz kr
          > aj
          > stał się miesjcem do osiedlania się wielu emigrantów (którzy harują, swoje dzie
          > ci
          > do polskich szkół kierują i nie chcą pomocy socjalnej od państwa) w
          > przeciwieństwie do wielu życiowych nieudaczników nie potrafiących nic robić.

D.z. człowieku sukcesu,

A ile procentowo dzieci ze wsi stoi w kolejkacjh do lepszych szkół?
          A ile ludzi ze wsi jeździ na zasłuzone wakacje?
          D.z. a wiesz skad sie bierze chleb na twoim stole? Masło, ser? Wydaje mi sie ze
          wiesz. Z supermarketu. Przeciez to proste.
          Stworzyc miejsca pracy? człowieku gdzie ty zyjesz?? Pojedź chocby do Szczecina i
          tym ludzion na ulicy - zacytuję ciebie "życiowym nieudacznikom nie potrafiącym
          nic robić" powiedz im, że przecież jest duzo miejs pracy dla nich. Że władza o
          nich dba. Powiedz to górnikom, rolnikom. Powiedz to tym prostym ludziom -tam na
          ulicy. Bo prawda jest na ulicy a nie w zacisznych gabinetach, nie w tabelkach,
          zestawieniach urzedniczych tylko na ulicy wsród prostych ludzi.
          Mieszkania? najłatwiej sie dorobić "metodą Piskorskiego". Grasz na giełdzie i
          idziesz sobie potem je kupić. Przecież to proste i oczywiste. Przeciez Piskorski
          to człowiek sukcesu....Każdy to wie.
          Wiesz od czego jest rząd? Od tego zeby dbał o człowieka pracy, o każdego
          człowieka. Zeby w kraju było bezpiecznie zeby praca nie była luksusem. A co robi
          rząd?
          Kazdy to widzi.
          DZ -nie patrz prosze na Polskę siedząc dupa w warszawie. Pojedź na prowincję,
          powiedz im jakie to sukcesy odnosisz. Jak ci dobrze. Oni tam tez się z toba
          podziela tym swoim "luksusem". Zobacz ile jest % tych osób zadowolonych z obecnej
          sytuacji a ile nie.....

• tolba Re: Tass, mała prośba 25.06.02, 14:35
            Czy mógłbyś zrobić coś dla mnie i podpisać się pod takim zdaniem: 'Andrzej
            Lepper po przejęciu władzy wraz ze swoją partią polskie rolnictwo uczynią
            dochodowym, wysokowydajnym i nowoczesnym. Pieniądze na te zmiany znajdą się bez
            problemu.' Z góry dzięki i pzdr.
          • d.z Re: DZ -człowiek sukcesu - do Tassmana 25.06.02, 14:43
            Mój drogi Tassmanie!
            Szanuję Twoje poglądy i wypowiedzi, nigdy Ciebie też publicznie nie atakowałem bo
            to nie w moim charakterze.
            Chcę tylko zwrócic uwagę na fakt, iż realny socjalizm się skończył. Nikt nikomu
            nie obiecuje już, że do emerytury będzie w tym samym zakładzie pracował. Prawda
            okrutna (szczególnie dla tych, którzy teraz wspominają kosztowne osłony socjalne)
            jest taka, że o siebie trzeba dbać samemu. Kłamamie ludziom prosto w oczy i
            mówienie, że jest cudowny sposób aby bez wysiłku mieć wiele jest powiedzmy daleko
            idącym nadużyciem.
            Nie wiem dlaczego próbujesz mnie obrazić, wszak prawo do swoich poglądów mam.
            Na to co mam ciężko sobie zaharowałem. Myśląc już teraz o przyszłości staram się
            oszczędzać (choć jest to coraz trudniejsze). Na giełdzie nie gram bo nie umiem.
            Urlop (zaległy) dostanę najprawdopodobniej w październiku (właśnie się
            dowiedziałem) i raczej za granicę nie pojadę. Samochodu "prestiżowego" też nie
            posiadam. Na swoje mieszkanie ciężko zapracowałem za granicą. Pomimo w miarę
            silnej pozycji zawodowej ciągle się dokształcam (za własne pieniądze) i chadzam
            na różne kursy. Pewnie po wakacjach znów na jakiś pójdę, bo nic pewne nie jest.
            Politykom nie wierzę. Wiem, że jedyną osobą, która może mi pomóc jestem ja sam i
            do nikogo (oprócz siebie) żalu o swoje niepowodzenia (a było też ich wiele) nie
            mam. Staram też się zabezpieczyć jak potrafię na przyszłość.
            Ja wiem - jest w Polsce (jak i w każdym kraju) mnóstwo biedy i beznadziei. Jest
            żal, poczucie straconego czasu, są stracone marzenia. Jednak Pan Lepper tym, do
            których teraz nawołuje nic w życiu nie zmieni. Tych ludzi trzeba nauczyć pływać,
            a nie dawać im ciągle koła ratunkowe, zatrudniając przy okazji całą masę
            ratowników.
            Szkoda, że akurat na mojej skromnej osobie musiałeś coś odreagować. To ani moja
            ani Twoja wina, że komuś powodzi się lepiej a komuś gorzej.
            Mimo wszystko z wyrazami szacunku.
            d.z.
            • sloggi Re: DZ -człowiek sukcesu - do Tassmana 25.06.02, 14:47
              Zaraz usłyszysz, że tassman tylko tak sobie to napisał i, że wcale nie chciał
              Cię obrazić, no i jak mogłeś tak pomyśleć.
              ble, ble, ble

• moniaag1 Re: tassman za Lepperem !! 25.06.02, 14:30
      Tassmanku, wiem, ze podpuszczasz nas tu wszystkich, bo znam Cie dobrze i wiem,
      ze facet, ktory siebie nazywa Tassmanem, nigdy by takich bredni nie wypowiadal.
      Ale dyskusja wywiazala sie fajowa.

Ja bym tylko chciala spytac, moze ktos wie. Jak juz nasz kochany Lepperek wygra
      wszystkie wybory i rozpedzi towarzystwo wzajemnej adoracji, i przegoni
      wszystkich zbojow, zlodziei i nareszcie u wladzy zasiada sami sprawiedliwi
      (vide: Chojarska), to co bedzie dalej? Tak z czystej ciekawosci pytam - znaczy
      poznawczo - bo nigdy nie slyszalam o jakiejs lepperowskiej wizji naprawy
      gospodarki. Lepperek na razie skupil sie na krytykowaniu (co kazdy potrafi, ale
      Lepperkowi wychodzi to po prostu najlepiej).

Alleluja.

PS. Ja bym chciala, zeby Lepperek sie dorwal do budzetu, bo moze by mi tez dal
      jakas fajna rentke na godne zycie. A co - tylko rolnikom sie nalezy? A ja???
    • pacio Samoobrona Sp. z o.o. 25.06.02, 17:58
      Endriu to firma.
      szkoda, że nikt nie jest w stanie sprawdzić jaki jest faktyczny majątek
      Samejbrony np. w gotówce, udziałach /cichych też/, plus oczywiście główni
      udziałowcy.
      Jest to jedna z najlepiej prosperujących w chwili obecnej firm w naszym kraju.
      A że partia nie płaci podatków jak spółki handlowe, każdy orze jak morze.

Tassman też chce zarobić parę zeta, bo inaczej padnie z głodu, zgłosi się po
      zasiłek i będziemy utrzymywać Tassmana :((((
      Pzdr
      pacio

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka