Gość: Carla IP: 212.191.37.* 08.03.01, 17:24 Ludzie,co myślicie o Big Brother???Ciekawa jestem opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halber Re: Big Brother... IP: *.viva-tv.pl 08.03.01, 17:37 nuda nuda nuda i smutek. tylko gruba jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
ja Re: Big Brother... 08.03.01, 20:42 zaskakujące, na jak równym poziomie intelektualnym są ci ludzie. czyżby kryterium wyboru było IQ 90? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Big Brother... IP: 135.10.10.184, 135.10.10.10, 193.155.77.* 09.03.01, 10:19 I nawet w polskiej telewizji pokazuje sie takie prymitywne podgladanie ludzi. U nas w Niemczech jest juz trzeci raz na ekranach. i coraz mniej ludzi oglada ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Big Brother... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.01, 12:10 nie, 90 ma sam boss, resztę wyciosano z nogi od stołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big B Re: Big Brother... - Do Eli IP: 212.244.185.* 17.04.01, 15:11 Czyszby wszyszczy zartroscili tym luciom w BB??? ( 500 tys. to w sumie mala sumka, prawda? ) Oni to wybrali, oni tam som i siem dobsze bawiom, tem program jest tylko na TVN wiec nikogo sie nie zmusza do ogladania. Wiec kazdy niech robi to co chce. ELA !!! Jak w Polsce bedzie trzecia edycja to ja juz tez nie bede tego ogladal BO BEDE W NIM BRAL UDZIAL !!!!!! :)) Pozdrawiam Little Brother :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR ŻENUJĄCY POZIOM IP: 212.244.184.* 19.03.01, 12:35 Skąd oni tych meneli wytrzasnęli. Pewnie ci z TVN-u, którzy ich kwalifikowali do tego programu, zrobili to z premedytacją, aby widzowie mogli mieć ubaw. Niestety ci ludzie nie okazali się być wcale śmieszni, są poprostu żenująco irytujący, beznadziejnie żałośni. Straszne prymitywny, kompletne pustostany. Karolina to kompletne zero, całkowita wydmuszka. Wróżę jej kariere w ekskluzywnej agencji towarzyskiej. Choć może nie, jest za brzydka. Słuchaliście jej wypowiedzi na temat jej stosunku do ojczyzny. Kompletny brak wstydu. Nihilizm w czystej postaci. Ostentacyjny hedonizm. Podobnie jest z Moniką. Tylko Manuela to osoba, która ma coś w głowie, chociaż jej charakter, sposób bycia są czasami irytujące. Priotr G. , krętacz o mentalności drobnego rzezimieszka i złodzieja samochodów, chyba dlatego może brać udział w programie, że dostał przepustkę z jakiegoś zakładu karnego. Grzegorz - kompletny brak przyzwoitości i samokontroli, współczuję jego rodzinie. Czy ten człowieczek zdaje sobie sprawę, że jego wybryki oglądają miliony widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: ŻENUJĄCY POZIOM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.01, 23:24 Ale TY frustrat jesteś Artur.... Odpowiedz Link Zgłoś
wasylek Re: ŻENUJĄCY POZIOM 17.04.01, 16:30 no, stosunek do ojczyzny to zdecydowanie najzwazniejsze kryterium ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pupa Re: Big Brother... IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 20:55 Gość portalu: halber napisał(a): > nuda nuda nuda i smutek. tylko gruba jest fajna Ale caly czas drze gebe i to mnie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: Big Brother... IP: 195.205.241.* 13.03.01, 10:39 Powinni ich wszystkich rozstrzelać, oprócz harleyowca, grubego kucharza, tych dwóch blondynek i... kur, które dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edgar Re: Big Brother...Harleyowiec IP: 212.45.229.* 14.03.01, 11:41 Harleyowiec zachowuje sie jak spedalony rolnik spod Londynu , albo cwaniaczek spod Różyka - taki debil prymityw , Małgosia jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anaela Re: Big Brother... IP: 157.25.128.127, 195.94.192.* 16.03.01, 13:14 Ludzie, wasze opinie dostarczają więcej rozrywki i więcej tematów do przemysleń niż słynny BB. Tworzycie legendę...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As007 Re: Big Brother... IP: 217.97.130.* 17.04.01, 13:59 Gość portalu: halber napisał(a): > nuda nuda nuda i smutek. tylko gruba jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Big Brother... IP: 212.244.249.* 10.05.01, 18:57 Masz racje tylko ta gruba jest OK. choc nie widziałem zadnego odcinka programu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio To jest po prostu żałosne..... IP: unknown, 62.32.156.* 09.03.01, 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś
kubik Re: To jest po prostu żałosne..... 09.03.01, 20:06 Co za chłam. Zupełnie nie rozumiem, dleczego ktoś miałby oglądać bandę kretynów zamkniętych na kilka miesięcy w baraku. Bardziej żałosne jest jedynie to, że polsat robi swoją wersję tego debilizmu-Polak potrafi (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: To jest po prostu żałosne..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.01, 12:08 zgadzam się, poziom debilizmu osiągnął dno, oby nie okazało się, że następne jest jeszcze głębiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Big Brother... IP: 213.76.98.* 09.03.01, 22:04 To kompletnie beznadziejny program, chyba tylko dla tych którzy nie mają poczucia wartości. macjekjpoczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Big Brother... IP: *.utfors.net 09.03.01, 23:24 Nie moge rzeczywiscie pojac,jakie korzysci moze dac ogladanie czegos tak bezsensownego jak ten caly Big Brother.Kompletny bezsens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalwin Re: Big Brother... IP: 193.91.75.* 10.03.01, 13:52 Big Brother jest lepszy niz Jan Pawel drugi, coca cola light i wakacje na Ibizie razem wzieci! Program jest genialny i pokazuje Polakow takimi jacy wlasnie sa. Ucczie sie z niego i przegladajcie jak w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefil Re: Big Brother... IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 17:03 Okresle to jednym slowem: zenada. To co nie bylo mozliwe w nawet w totalitaryzmie, stalo sie rzeczywistoscia w systemie demokratycznym. Co to pieniadze robia z ludzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek.S Re: Big Brother... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.01, 10:55 Jeśli coś mi się nie podoba(np.TV Niepokalanów),to tego nie oglądam a nie krytykuję.Zamiast się mądrzyć przeciwnicy Big Brothera zmieńcie kanał w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Big Brother... IP: *.acn.pl 12.03.01, 11:31 Moim zdaniem to bardzo ciekawy program zarówno z socjologicznego jak i psychologicznego punktu widzenia. Mam zamiar napisać pracę magisterską (z psychologii) uwzględniając zachowanie w ekstremalnych warunkach grupy tych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Big Brother... IP: *.gazeta.pl 12.03.01, 12:22 Gość portalu: Adam napisał(a): > Moim zdaniem to bardzo ciekawy program zarówno z socjologicznego jak i > psychologicznego punktu widzenia. Mam zamiar napisać pracę magisterską (z > psychologii) uwzględniając zachowanie w ekstremalnych warunkach grupy tych > ludzi! Jakich warunkach ekstremalnych? :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widok 9 Re: Big Brother... IP: 195.117.228.* 12.03.01, 12:48 Chcesz mieć warunki ekstremalne? To zrób BB z emerytami i rencistami 7 dni przed przyjściem listonosza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Boze uchowaj IP: 217.8.161.* 13.03.01, 11:56 Wczoraj zaryzykowalem i po namowach zony wlaczylem wieczorem TVN. Jakas gruba blond baba wyla cos, jakby ja zab bolal. Nigdy wiecej Big Brother. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Big Brother... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 20:34 Ostatnio moi znajomi wymyslili BB dla grubasów - lepszych jaj nie może być. Ekstremalnie tłuste potwory przez 3 miesiące na wyścigi odchudzają się, lub odwrotnie - chudziaki sie tuczą w klatce karmieni bananami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Tęsknota doprowadziła nas do drzwi BB IP: *.acn.pl 13.03.01, 16:20 Zamknięci w betonowych mrowiskach szukamy swej tożsamości w serialach, książkach, kinie i teatrze. Sztucznie wykreowani idole i autorytety już nie wystarczają- chcemy iść dalej, tam gdzie prawdziwe życie, tam gdzie możemy przeglądać się w zwierciadle ludzkich słabości ale prawdziwych słabości. Chcemy wiedzieć, że nie jesteśmy sami! Wyrwany z marazmu uczestnik codzienności staje się bohaterem. Mieszkańcy BB to w większości b. inteligentni, odważni oraz interesujący ludzie. Zostali wybrani spośród 10000 kandydatów- czy nie jest to zastanawiające??? Od takich ludzi możemy dowiedzieć się na co jako społeczeństwo jesteśmy zdolni. Jeśli ktoś zauważa jedynie golizne i głupie żarty- przykro mi ale jego świat jest smutny bo filtruje to co mądre i pouczające!!! Oni nie spadli z MARSA- to Polska w pigułce- ciężko ją przełknąć a ma ona zdrowotne właściwości - uwrażliwia na ludzkie słabości!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Adam, masz rację, to temat dla psychologa :) IP: unknown, 62.32.156.* 14.03.01, 11:00 a może raczej psychiatry? Chetnie dowiem się co mądrego i pouczającego zuważyłeś w tym programie ale nie jako psycholog ale normalny człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maq Re: Tęsknota doprowadziła nas do drzwi BB IP: 194.181.36.* 14.03.01, 15:42 ktos powiedzial ze to polska w pigulce. zastanawia mnie tylko czy kandydowali tam oprocz wiesniakow, ulomow, karierowiczow i krzykaczy takze inteligentni ludzie ktorzy do czegos powaznego juz w zyciu doszli. raczej nie. wydaje mi sie ze jest to program dobry tylko dla tych ktorzy chca na chwile zblysnac w spoleczenstwie swaja glupata i nakladaniem dopasowanej do sytuacji maski. BB to banda ludzi za kamerami ktorzy na glupocie ogladajacych i i ch pustce psychicznej oraz checi zarobienia wystepujacych w programie chca sie szybko dorobic kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carla Re: Tęsknota doprowadziła nas do drzwi BB IP: 212.191.37.* 19.03.01, 11:05 Popieram Twe zdanie.Tez uwazam ze to "Polacy w pigułce"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: Tęsknota doprowadziła nas do drzwi BB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 17:16 Gość portalu: Adam napisał(a): > Mieszkańcy BB to w większości b. inteligentni, odważni oraz interesujący > ludzie. Zostali wybrani spośród 10000 kandydatów- czy nie jest to > zastanawiające??? Od takich ludzi możemy dowiedzieć się na co jako > społeczeństwo jesteśmy zdolni. > Jakoś ogromnej inteligencji tam nie zauważyłam (może za mało oglądam), chociaż nie uważam też, że ich IQ=90. A czy nie uważasz, że jak wyjdziesz na ulicę, to też możesz zauważyć, do czego jako społeczństwo jesteśmy zdolni? Ale właściwie miałam napisać o czy innym - co zamierzasz ująć w tej swojej pracy naukowej? I jakiej - psychologicznej czy socjologicznej? A jak definiujesz ekstremalne warunki? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Big Brother... IP: *.kabatnet.waw.pl 14.03.01, 21:18 Big Brother to moim zdanie big nieporozumienie, big nuda, big strata czasu o big ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krea Re: Big Brother... IP: 10.1.200.10, 10.1.10.* 16.03.01, 13:17 Tak czytam wasze zagniewane posty i zastanawiam się, ile odcinków opuściliście :)))A tak poważnie - jaka stacja, taka ramówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bingo Re: Big Brother... i TVN IP: *.gazeta.pl 16.03.01, 13:53 Gość portalu: krea napisał(a): > Tak czytam wasze zagniewane posty i zastanawiam się, ile odcinków > opuściliście :)))A tak poważnie - jaka stacja, taka ramówka. Jaka stacja? TVN na tle polskich stacji jest ok. Mogli by pokazywać od czasu do czasu co prawda coś ambitniejszego, ale jak się porówna to co dają do Polsatu to sa doskonali. Ja się nie moge doczekać kiedy ruszy TVN 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Big Brother... i TVN IP: 193.91.75.* 16.03.01, 16:09 Big Brother jest bardzo fajny, nie wiem, moze przerasta wielu swym poziomem i dlatego sie im nie podoba, bo nie rozumieja jego idei. A warto sie wysilic, od muslenia glowa nie boli. VIVA BIG BROTHER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko myslenie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 16:47 gratuluję marto poziomu! myśl tak dalej, może coś wymyślisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Re: Big Brother... IP: *.dialup.medianet.pl 19.03.01, 17:17 Nie ma co sie tak oburzać na głupotę mieszkańców domu BB. Tak naprawde to mieszczą sie oni w wyższej strefie stanów średnich jeżeli chodzi o poziom intelekualny Polaków. Takie krzykliwe, skrajne, opinie świadczą o niedojrzałości autorów niektórych postów. Myslę, że po prostu nie jesteście przygotowani na taki eksperyment jak BB. Myslę też, że to wcale nie szkodzi jak niektórzy sobie pokrzyczą i w ten sposób poczują się odrobinę lepsi od kobitek i kolesi z BB. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WueS Re: Big Brother... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.04.01, 12:46 Big brother jest najbardziej prymitywnym programem jaki wymyslili ludzie. To jest cos na podobie zycia na goraca albo innych gazetek. Taka tania szmira tyle ze pokazywana w telewizji. Wszystko jest tak starannie dobrane pociete zeby masa sie podniecala i dyskutowala. To jest jak juz ktos powiedzial "poprostu zalosne". Nie wiem jak tu ktos wogole mogl powiedziec ze to jest fajne ... ale nie bede krytykowal tej osoby w koncu to "wolny kraj". Ktos moze powiedziec, ze oglada ten program jedynie dla smiechu, ze sie go to nie ciekawi co oni tam robia ale ze to jest smieszne. Coz jakbyscie przeczytali te gazetki o ktroych wyjzej wspomnialem to pewnie tez uznalibyscie je za smieszne. Jednak zaloze sie ze wiekszosc z was ich nie czyta. Dlaczego? Big Brother jest to pokazanie jak nisko telewizja jest w stanie upasc. Szkoda tylko ze dzieki takiemu programowi, telewizje komercyjne podwajaja liczne ogladalnosci. To wszystko jest przerazajace!!!! Jednak nikt niekomu nie moze zabronic ogladania tego programu, tylko pomyslcie jak swiadczy o czlowieku ogladanie tego "wybitnego" programu. Wiem ze zdanie innych o wlasnej osobie jest malo wazne... Jednak co wy myslicie o sobie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler Re: Big Brother... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.01, 12:03 Według mnie wygra Klaudiusz bo jest najbardziej ok, nikomu nie wadzi a i jego wszyscy lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Big Brother... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.01, 10:38 Klaudiuszowi i Małgosi grozi wykluczenie, wielki brat postanowił że widzowie o tym zdecydują więc wybór należy do was, dzwońcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uli Re: Big Brother... IP: 193.91.75.* 17.04.01, 13:34 Big brother rulez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Big Brother... MOTTO IP: 212.244.184.* 17.04.01, 13:55 Proponuję motto dla fanów Big Brothera i mieszkańców domu: "CZY TY TO WIDZISZ, CZY SIĘ NIE WSTYDZISZ" ogladać takie badziewstwo. Mieszkańcy domu całe świeta spedzili w łóżkach. To kompletne zera. Cały czas narzekali, że im alkoholu mało i przez to świeta mineły im chujowo. Co za menelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Big Brother... MOTTO IP: 193.91.75.* 17.04.01, 16:44 > Mieszkańcy domu całe świeta > spedzili w łóżkach. To kompletne zera. Cały czas narzekali, że im alkoholu mało > > i przez to świeta mineły im chujowo. Co za menelstwo. Tacy sami ludzie, jak w calej Polsce. Przecietni z tymi samymi problemami. I to chyba tak bardzo kluje w oczy. Bo wszyscy mysla: nie, nie moze byc, zeby Polacy byli wlasnie tacy. Ale tacy sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: Obrzydlistwo IP: *.ibspan.waw.pl 17.04.01, 20:44 Należałoby to utrupić, ale bez naruszania wolności. Żadnych zakazów administracyjnych ! Ale np. skłądka na nagrodę dla tych uczestników, którzy się zbuntują (jak ostatnio w Danii). Albo bojkot firm, które się reklamują obok albo sponsorują. Nie twierdzę, że to są najlepsze pomysły. Ale może ktoś znajdzie lepsze. Idea ogólna: stworzyć akcję społecznej dezaprobaty i obrzydzenia wobec tych, którzy w tym maczają łapy, a PRZEDE WSZYSTKIM tych, którzy na tym zarabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uy Re: Obrzydlistwo IP: 193.91.75.* 18.04.01, 10:02 Gość portalu: Indris napisał(a): > Należałoby to utrupić, Indris, jestes jakas nienormalna chyba. NIE OGLADAJ KRETYNKO, JAK CI SIE NIE PODOBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro. Re: Obrzydlistwo IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.05.01, 16:24 Jak Ci głupia babo się nie podoba to nie oglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś