warka_strong 30.04.05, 02:05 Żeby tak jeszcze nasza Wisła była mniej "wonna" to rejsy byłyby zapewne przyjemniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirosław7 Re: Wars zaczyna rejsy po Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 08:48 Statek, który autor nazwał " Mewa" nazywał sie " Syrena". Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Re: Wars zaczyna rejsy po Wiśle 01.05.05, 11:18 Wisla to pachnie jak francuska perfumeria. Nie narzekaj. Poplywaj sobie po Gangesie. Choc nie polecam. Za duzo padliny plywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Czy pływają teraz statki po Wiśle? 23.08.05, 12:16 Czy też przerwa z powodu niskiego stanu wody lub "sięnieopłacalności"? A w ogóle to gdzie w necie można znaleźć ceny, rozkłady rejsów itp.? Bo Żeglugi Warszawskiej niestety nie znalazłem... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Czy pływają teraz statki po Wiśle? 23.08.05, 12:37 Niesamowite, tramwaj wodny nie dziala??? Dolac wody do Wisly!!!! Natychmiast! Przeciez nasz Prezydęt sam dbal o to by rozwinac ta komunikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Czy pływają teraz statki po Wiśle? 23.08.05, 13:14 warzaw_bike_killerz napisał: > Niesamowite, tramwaj wodny nie dziala??? Dolac wody do Wisly!!!! Natychmiast! Można by tej wody, którą przelewają politycy w kampaniach wyborczych. Ale wtedy wystąpiłoby ryzyko powodzi... Ale ja pytam o te rejsy całkiem na serio! Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Rowery wodne.. 23.08.05, 14:45 .. sa ogromnie nieekologiczne - płoszą ptactwo wodne, dewastują florę wodną.. zalecam motorówki, ślizgacze i skutery wodne. Odpowiedz Link Zgłoś
zepik Re: Czy pływają teraz statki po Wiśle? 23.08.05, 14:39 jak sie wkleja, zeby linkowało? www.zegluga-stoleczna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: Czy pływają teraz statki po Wiśle? 23.08.05, 14:43 Normalnie: zaznacz na pasku adresowym a potem "kopiuj" i "wklej" (w treść posta). Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Czy pływają teraz statki po Wiśle? 23.08.05, 14:51 Wielkie dzięki. Szukałem w goglach ale szukałem Żeglugu Warszawskiej, więc bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś