sceptyk 08.05.05, 15:25 www.b3ta.com/images/features/awards2003/argie_females2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Czarne Koszule robia mur IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 15:29 nie mam nic p-ko zeby tamci zawodnicy grali w czarnych koszulach odnosze nawet wrazenie,ze nie odkladajac tych torebek dokopaliby zielonym Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Torebki ozdobą prawdziwych mężczyzn? 08.05.05, 16:34 Miłość mężczyzn do torebek rozkwitła w naszym społeczeństwie już kilka lat temu. Widziałam wiele razy, jak podstępnie wyrywali je kobietom. Nasłuchałam się o takich przypadkach, że aż przestałam nosić torebkę. Bo kto to słyszał, żeby facet, który w ręku powinien nosić jedynie bukiet kwiatów dla kobiety, nosił jeszcze torebeczkę ze skóry krokodyla. To jakaś wada genetyczna chyba. A poza tym po co im torebki? My to chociaż mamy co w nich nosić. A mężczyźni? Na komórkę macie kieszeń w koszuli, a na kluczyki od samochodu kieszeń w spod- niach. Grzebyczek w tylnej kieszonce spodni. Karta kredytowa w drugiej kieszon- ce z tyłu. Prezerwatywa od razu w majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Czarne??? 08.05.05, 17:49 Daltonizm, Sceptyku, Cię dopadł? he he PS. Podobno co drugi mężczyzna nie rozróżnia kolorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk A co, nie sa czarne??? 08.05.05, 20:11 No to w takim razie likwiduje swoj watek. Przeciez bez sensu zakladac go dla zoltych koszul. Na Forum chyba nie ma Brazylijczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: A co, nie sa czarne??? 09.05.05, 00:45 Nie likwiduj, bowiem czerń też tam jest, choć w dolnych partiach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Czarne Koszule robia mur 09.05.05, 08:58 Od kiedy to drugim strojem Argentyńczyków jest czerń? Ja tam widzę ciemnoniebieski. Choć kobiety zaraz pewnie wyskoczą z jakimś granatem, czy sjeną paloną. A tak w ogóle, to wszelkie żarty, których przedmiotem jest boski Batgol uważam za durne. Odpowiedz Link Zgłoś