Gość: marcy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.05, 00:05 I tylko Legia, Legia, Legia Warszawa!!! Magic zawsze w wypowiedzi troche statystyki zamieści, się śledzi - się wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucyferos To było piękne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:47 Legia dała koncert, pokazując, że w tych piłkarzach tkwi jednak duży potencjał. Co do Wisły- dziadostwo typowo krakowskie.A propo's Francowskiego-dno to przede wszystkim wypowiedzi tego gnojka, gra-czasami-też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Brawa Franek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 01:42 ...za samokrytyke...Mam nadzieje ze szybko wrocisz do formy....I ze bedziemy sie cieszyc z Twoich bramek podczas spotkan Reprezentacji oraz podczas meczykow Ligi Mistrzow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puziol Co za weekend :( IP: *.wirion.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 03:04 zaczęło się nawet dobrze, bo tylko remis $realu (choć dużo lepsza byłaby porażka), ale potem lawina :/ Najpierw wstyd za Gołotę, potem Barca remisuje (dałbym to nawet do neutralnych wiadomości, gdyby nie hat trick Forlana i 0 bramek Eto'o :() a teraz ta szmaciana $legia wygrała =[ uhhh podniecają się bo im jeden mecz wyszedł, przy zerowej motywacji Wisły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisiol Rozżalony troglodyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:21 Chciałem przeprosić cię za legię, pna może nie chciała wygrać, tak zgadzam sie zdecydowanie, z twoim trafnym spostrzeżeniem że Wisła nie miała mmotywacji, dorzuciłbym jeszcze że on po prostu chciała przegrać, chciała oddać zwycięstwo Legii po raz piąty z rzędu na Łazienkowskiej, Należałoby jeszcze dodać że obok jedynego meczu, który wyszedł Legii, jeszcze sędzia był kupiony prawdopodobnie, i Radek majdan jako były portowiec zaprzyjaźniony z legionistami specjalnie puścił te pięć bramek. Oj już mam dość sarkazmu, teraz do idioty który napisał poprzednią wiadomość, nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak ty, kibicujesz Wiśle, szczęść Boże, ale szacunku od tego kibicowania się nigdy nie nauczysz, wiesz czym się różnia najlepsi kibicy w Polsce (opinia autorytetów footbalu) od kibiców Wisły, otóz tym mój drogi statystyku, że my mam honor, i jak nam coś nie wyjdzie to chowamy głowę w piasek, dlatego won do piaskownicy. Poza tym Mistrzom kraju chyba nie przystoi przegrywać 5:1 z rzekomo słabą drużyną, której wychodzi jeden mecz w rundzie. Czasem czytając te posty wydaję mi się że ludzie nie myslą co piszą ty nie tylko nie myslałeś ale się zbłaźniłeś, a ja gdybym był kibicem jakiegokolwiek klubu to bym nie chciał siedzieć na jednej trybunie z błaznem. P.S. Sprawdź sobie w słowniku co oznacza słowo troglodyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gc Re: Co za weekend :( IP: *.pse.pl / *.pse.pl 23.05.05, 10:07 Jeże;i "szmaciana Legia" wygrywa 5;1 z Wisłą, to co to świadczy o tej druzynie !!??? Jaka jest wtedy Wisła ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puziol Re: Co za weekend :( IP: *.wirion.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:17 Nie musze w przeciwieństwie do ciebie sprawdzać słownikowych regółek. A szacunku dla Legi nigdy nie będę mieć. To oszuści ileż to razy kupywali mecze. Szkoda słów, brażajcie mniem, w końcu jesteście (jak mniemam) kibicami legii...to was usprawiedliwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Co za weekend :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:37 Nie będziemy Cię już obrażać. Szkoda czasu. Mógłbyś ten czas wykorzystać na lekturę słownika ortograficznego. Wpadnij na forum za jakiś czas i wytłumacz nam co znaczy regółka, Legi, musze, kupywali, mniem Odpowiedz Link Zgłoś