Dodaj do ulubionych

roomservice.pl

30.05.05, 11:26
www.roomservice.pl
mam pytanie-czy ktoś korzystał z ich usług?
opinia?
Obserwuj wątek
    • Gość: rsagan Re: roomservice.pl IP: *.man.polbox.pl 30.05.05, 11:58
      tak. wszystko w porzadku. MOim zdaniem dobry pomysl - mozna zamowic
      rownoczesnie jedzenie np. z dwoch restauracji za niewielka doplata. Mam tylko
      dwa zastrzezenia: (1) w sumie przydalby sie jeszcze wiekszy wybor (szczegolnie
      ze czesc restauracji nie jest dobra - np. Latajacy Kufer czy gieesowska
      restauracja wegierska z Marszalkowskiej) (2) czasem zdarzaja sie im opoznienia,
      o ktorych na szczescie informuja telefonicznie.
    • Gość: Henia Re: roomservice.pl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.05, 23:54
      Korzystalam pare razy, nigdy nie bylo zadnych opoznien ale dzwonilam z
      zamowieniem jakies 3-4 godziny wczesniej.
      • Gość: goldi Re: roomservice.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:36
        Tej wegierskiej i Sofii juz nie ma.Czesto korzystam z ich uslug dostawa chyba
        tylko 7pln i mozna zamowic z kilku restauracji.a nawet ci zakupy dostawca po
        drodze zrealizuje za niewielka doplata.Aktualna lista restauracjhi jest na ich
        stronie www.
    • Gość: zosia Re: roomservice.pl IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.17, 10:58
      Wszystko ok. Jedzenie ciepłe, smaczne i na czas.
    • Gość: gość33 Re: roomservice.pl IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.08.17, 13:24
      Najlepszy serwis w Warszawie na dostawę jedzenia, duży wybór restauracji, ceny - każdy znajdzie coś dla siebie ;)
    • skrajniefajnie Re: roomservice.pl 20.12.17, 15:21
      Jedzenie z Najlepszych Warszawskich restauracji, dowoża rownież jako chyba jedyni na obrzeża, Konstancin. Bardzo dobra obsługa, POLECAM.
    • camille.calmy Re: roomservice.pl 12.03.18, 22:56
      Tak mialem okazje w ostatni czwartek 9-tego kwietnia. Za trzy porcje pierogow zaplacilem 127 zl - tak : STO DWADZIESCIA SIEDEM ZLOTYCH. Pierogi pochodzily ponoc z Dyspensy (Jest to jedna z najlepszych restauracji w Warszawie, która znana jest z wyśmienitej kuchni, gdzie wszystko wyrabiane jest na miejscu przy użyciu najlepszych produktów. Wysoka jakość serwowanych dań oraz ogrom pracy, potrzebny do ich przygotowania, przedkłada się na poziom cen. ) - To nie jest moja opinia. Room service zajmuje sie jedynie przewozem zamowionych (niestety przez nich samych ) potraw BEZ sprawdzenia ani jakosci, ani ilosci. Transport mnie kosztowal 15 zl, a pierogi z miesem 38 zl i ruskie 36 zl. Pierogi malutenkie, nawet jak dla dzieci i ledwo co napelnione farszem. Bylem zbyt glodnym by myslec o robieniu zdjec, ale po ich zjedzeniu nie bylem bardziej syty. Kto nie ryzykuje, ten nie ... je.
    • Gość: Rob777 Re: roomservice.pl IP: *.static.chello.pl 06.05.20, 13:40
      Mam, niestety złe doświadczenia. Zamówiłem, otrzymałem informację, że dostawa będzie do 1,5h.
      Czekałem głodny, a jak minęło 1,5h zadzwoniłem z pytaniem kiedy będzie dostawa i dowiedziałem się, że nie złożyłem takiego zamówienia. Szli w zaparte mimo, że w historii połączeń miałem 3 minutową rozmowę z nimi.
      Zaproponowali, że mogę złożyć zamówienie i czekać 1,5h. Nawet żadnych przeprosin, tylko całkowite wyparcie.
      • baranek320 Re: roomservice.pl 23.05.20, 22:02
        Musiało zajść jakieś nieporozumienie. Regularnie u nich zamawiam i ani razu nie przekroczyli podanego czasu dostawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka