Gość: gosc IP: *.fastres.net 06.06.05, 23:46 Kaczor - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska-polka CZAS ROZPOCZĄĆ SEZON NA KACZKI ;O) 07.06.05, 01:13 wszyscy nalezymy do jakiejs mniejszosci. Dzisiaj oni jutro ty Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Ile jeszcze będzie o tej "paradzie"??? 07.06.05, 05:41 Ile jeszcze będzie o tej "paradzie"??? Pismaki dmą w balon od miesiąca i jakaś trzeciorzędna sprawa urosła do miana pierwszego problemu Warszawy. Tak jakby mnie obchodziło czy jakaś "parada" będzie czy też jej nie będzie... Czy nie pora się odrobinę wyciszyć panowie żurnaliści i inni? Swoją drogą co to za obłęd, żeby paradę urządzać w Mieście w czerwcowy weekend?! Nawet masakryczni rowerzyści demonstrują w piątki, żeby w weekend masować sobie siodełkiem prostaty gdzieś po cichych zielonych lasach... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek PS. A ten biedroń to mógłby włosy zacząć myć 07.06.05, 05:43 PS. A ten biedroń to mógłby włosy zacząć myć, bo aż się mu świecą od tego łoju... i swojego fryzjera powinien wysłać na Sybir... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Do Pendzla! Pan Biedroń w odróżnieniu od Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:05 Ma odwagę cywilną,i przedstawia się z imienia i nazwiska co w tym, brudnym ksenofobicznym i Fundamentalistycznym kraju jest szczytem odwagi!!!!!może przedstawisz się z imienia i nazwiska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 07.06.05, 17:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: PS. A ten biedroń to mógłby włosy zacząć myć IP: *.aster.pl 08.06.05, 00:15 pan_pndzelek napisał: > PS. A ten biedroń to mógłby włosy zacząć myć, bo aż się mu świecą od tego > łoju... i swojego fryzjera powinien wysłać na Sybir... To wszystko przez ten lubrykant którym smaruje sobie kiszkę stolcową przed kopulacją analną. Reszte tego kitu wyciera we włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Re: Ile jeszcze będzie o tej "paradzie"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:12 tej parady pewnie by pies z kulawą nogą nie zauważył gdyby nie postawa pana Kaczyńskiego, który z walki z paradą uczynił istotny element swojej kampanii wyborczej - ale tak to już jest jak nie ma się NIC innego do zaoferowania, to należy stworzyć problem. A o twojej opinii o pismakach nie będę się wypowiadać, bo w podobnym tonie co Ty wypowiadali się działacze PZPR, którzy "kochali" demokrację ludową. Poza tym jak cię nie obchodzi "parada" to po prostu nie czytaj o tym. Nikt cię do tego nie zmusza. A nie pomyślałeś, że większość ludzi która chce iść na paradę pracuje w tygodniu? Tak trudno się tego domyślić? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Ile jeszcze będzie o tej "paradzie"??? 07.06.05, 08:38 Ot, odezwał się obrońca "uciśnionych" pismaków... W jednym masz rację, gó*wno mnie jakieś parady obchodzą, czy to będzie parada Thumana czy parada homoseksualistów, ale nie mogę o niej nie czytać (choćby mimochodem) skoro codzień na portalu te teksty są na wszystkich głównych miejscac... Teraz jasne ciołku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Re: Ile jeszcze będzie o tej "paradzie"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:48 to nie wchodź na ten portal. Załóż własny gdzie takich informacji nie będzie, za to będą takie które interesują (tylko) ciebie. Naprawdę nikt cię nie zmusza do korzystania z portalu gazety. Co do ciołka - mów mi jeszcze. Dobrze to świadczy o twoim poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tora [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Ile jeszcze będzie o tej "paradzie"??? IP: *.chello.pl 07.06.05, 10:40 To pedały pracują normalnie w tygodniu? A ja myślałem,że oni maja jakiś inny system pracy,jak to pedały,wszystko robią przecież od tyłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF [...] IP: *.Interpl / 217.17.41.* 07.06.05, 11:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz Re: PARADA KACZORÓW IP: 208.62.154.* 07.06.05, 12:31 Super sobie kawal tu napisales, mam nadzieje ze jestes z siebie dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Jasssssne, związana z wyborami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 09:26 A w zeszłym roku była związana z nadchodzącymi wyborami. Poza tym to szarganie pamięci Ojca Świętego. I Grot-Rowecki się obrazi. I Benedykt na pewno już do nas nie przyjedzie. I jeszcze jak to tak można sodomitów wypuszczać na ulice miasta, w którym jest sławna palma! A jak będzie padać deszcz w dniu wyborów to będzie prowokacja środowisk homoseksualnych!!! W międzyczasie Kaczka trafiła na pierwszą stronę holenderskiego dziennika De Volkskrant jako ilustracja do artykułu o łamaniu praw człowieka. Dziękujmy panu prezydentowi za ładną promocję obrazu Polski za granicą! www.rowni.int.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubio oj Polko, Polko! IP: 195.136.112.* 07.06.05, 09:35 Ty byś najchętniej Kaczora sprowadziła do mniejszości? Przydałoby się trochę tolerancji dla Kaczek i innych poglądów, a nie tylko swoich .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liv oj Polaku, Polaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:45 Tak, przydałoby się troche tolerancji... zwłaszcza Kaczorowi i jemu podobnym. Jak do tej pory, nie widzę, żeby ją przesadnie okazywali (np. zabraniając pokojowej manifestacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Asiu ów eufemizm jest aż nadto czytelny IP: *.aster.pl 08.06.05, 20:23 Czas polowań się zacząl,pozwolmy jej trochę pofruwać , może coś smisznego wykwacze!! Odpowiedz Link Zgłoś
page62 Kaczor Donald był poważniejszy - HEHEHE 07.06.05, 02:12 i pobili cie twoją własną bronią, homofobie. cytując TWOJE WŁASNE SŁOWA: "spieprzaj dziadu!" [nie moderować - przecież pan HEHE prezydent Łorsoł tak mówi]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Liściasta palma w-prez Urbańskiego IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 07.06.05, 07:11 Mówi wiceprezydent Andrzej Urbański www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=64468 - Bardzo się cieszę, że palma wreszcie ma liście. Niestety, ta historia (kilkumiesięczne uzgodnienia, kto i na jakiej zasadzie ma naprawić liście – przyp. red.), pokazała, że nawet najprostsze sprawy, mogą okazać się bardzo trudne do załatwienia. - Zdobyliśmy doświadczenie, że trzeba zmienić prawo, aby tego typu projekty nie sprawiały tylu problemów formalnych. Chodzi zwłaszcza o prawo autorskie. Miasto nie mogło finansować bezpośrednio palmy, ponieważ artystka zachowała prawa do palmy. W trakcie pojawił się też problem zajęcia pasa drogowego. - Zakup liści przez MPRO był moim pomysłem i okazał się najlepszym rozwiązaniem problemu. - Mam nadzieję, że będzie powstawać coraz więcej takich publicznych projektów. Może uda się ominąć część problemów, jeśli podobne inicjatywy będą realizowane wspólnie z miastem. Data: 2005-06-07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Wiece nienawiści zamiast Parady IP: 194.181.197.* 07.06.05, 07:41 Po co to chamstwo i agresja. Ideolo wam miesza w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubio Lecz się komunisto... IP: 195.136.112.* 07.06.05, 09:37 zauważyłem pewną prawdidłowość, wszyscy którzy swoich oponentów nazywają faszystami okazują się komunistami, smutne i prawdziwe, jak wielu ma siano zamiast mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Pedaly politycznie grozne!!!! IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 07.06.05, 09:57 [Kaczor] "Sugerował, że organizatorzy chcą mu zaszkodzić w jego kampanii o fotel prezydenta kraju." No to teraz zaczelismy sie bac pedalow panie profesorze? A moze warto bylo przez obojetnosc i nieutrudnianie zawalczyc o ich glosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino skończcie już z tymi pedałami! IP: 82.160.251.* 07.06.05, 10:15 Dzien w dzien jakis artykul o paradzie pedalow... Jakby nie bylo wazniejszych spraw w Warszawie tylko banda zboczencow awanturujaca sie o prawo do zorganizowania orgii na ulicy. To stalo sie juz meczace i o ile do tej pory nie mialem nic przeciwko tej paradzie, o tyle teraz jestem jej zdecydowanie przeciwny. Wlasnie ze wzgledu na to jak bardzo jest promowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF [...] IP: *.Interpl / 217.17.41.* 07.06.05, 11:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: skończcie już z tymi pedałami! IP: 82.160.251.* 07.06.05, 15:20 wzniosles sie na wyzyny swoich mozliwosci intelektualnych... gratuluje elokwencji! Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: skończcie już z tymi pedałami! 07.06.05, 12:11 > do tej pory nie > mialem nic przeciwko tej paradzie, o tyle teraz jestem jej zdecydowanie > przeciwny. Wlasnie ze wzgledu na to jak bardzo jest promowana. zapomniałeś napisać, że byłeś wiernym czytelnikiem, ale od dziś przestajesz kupować papierowe wydanie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz Re: skończcie już z tymi pedałami! IP: 208.62.154.* 07.06.05, 12:38 w takim razie nigdy nie byles za ta parada, zwlaszcza ze nazywasz ludzi ktorzy w niej beda partycypowali "banda zboczencow " Dzieki Bogu nie mieszkam w Polsce, to wszystko brzmi jak jakiz zart, zacofanie. LUDZIE OBUDZCIE SIE/ Odpowiedz Link Zgłoś
cassini A jaki kościół będą profanować w Warszawie? 07.06.05, 11:34 W paryżu w niedzielę pederaści sprofanowali Notre Dame - ciekawe co sprofanują i kogo pobiją w Warszawie. Oczywiście Gazeta jak zwykle o tym nie wspomniała. I ktoś jeszcze wierzy że mamy wolne media? Śmiechu warte, cenzura jest jeszcze gorsza niż za "komuny", o zakazie tzw Parady Równości krzyczały wszystkie media z gazetą na czele, ale niewygodne dla światopoglądu (lub orientacji seksualnej redaktorów) fakty są przemilczane i ukrywane. Znikają nawet wszelkie informacja w jakikolwiek sposób powiązane, wszystko po to żeby uniemożliwić dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
poenari Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? 07.06.05, 11:43 A mógłbyś jakieś źródła podać ? Chętnie przeczytam. Może być po angielsku lub niemiecku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cassini Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? 07.06.05, 12:05 Niestety, tylko notatka po francusku, nie szukałem niczego w innych językach. fr.news.yahoo.com/050605/202/4g6pz.html Jednocześnie przepraszam Gazetę - była notatka 05-06-2005 21:05 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53621,2749810.html. Odpowiedz Link Zgłoś
poenari Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? 07.06.05, 12:11 Dzięki... zaraz "zaprzęgnę" do pracy jednego kolegę, który może przetłumaczyć tekst. Do archiwum GazWyba nie mogę się dostać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino link IP: 82.160.251.* 07.06.05, 15:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53621,2749810.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? IP: *.aster.pl 08.06.05, 00:24 poenari napisał: > A mógłbyś jakieś źródła podać ? Chętnie przeczytam. Może być po angielsku lub > niemiecku. > > Pozdrawiam prawy.pl/czytaj.php?id=3436&pocz=0&xx=&dz=nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? 08.06.05, 06:33 Szalenie obiektywne źródło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? IP: *.winn-dixie.com 07.06.05, 12:40 "sprofanują" chyba takiego slowa w jezyku polskim to nie ma////////// co ty na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? IP: *.winn-dixie.com 07.06.05, 12:41 Poczekaj do soboty to sie dowiesz.........jezeli jestes taki ciekawy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? IP: 82.160.251.* 07.06.05, 15:26 a potem jestescie zdziwieni (pederasci i ich wielbiciele/sympatycy), ze ludzi szlag trafia i ze jakos nie bardzo maja chec was tolerowac... Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: A jaki kościół będą profanować w Warszawie? 07.06.05, 16:35 Zastanów się nad przyczynami tej obustronnej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF [...] IP: *.Interpl / 217.17.41.* 07.06.05, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Zajmijcie się wreszcie czymś poważnym... 07.06.05, 12:51 od dwóch tygodni nic tylko czy parada będzie czy nie będzie, kto i co pierdnął na ten temat w mediach - to maisto ma realne poważne problemy a nie takie sztucznie nadmuchiwany PROBLEM bo paru gościom zabroniono poświecić publicznie gołymi tyłkami... Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Zajmijcie się wreszcie czymś poważnym... 07.06.05, 16:12 skoro zeczywiscie Warszawa ma problemy to niechze sie Kaczka zajmie ich rozwiazywaniem a nie zakazywaniem pokojowych manifestacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Skandaliczny wyczyn Zycia Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:06 Witam! Mam pretensję do Zycia Warszawy,o zamieszczenie ogloszenia, czy też komentarza,do mającej się odbyć w Warszawie Parady Równosći.Zycie Warszawy zrobilo to, bez slowa komentarza ze swojej strony. Ultrakatolickie (Ortodoksyjne) Stowarzyszenie z Krakowa, a raczej sekta, które jest autorem tego ogloszenia, jest znane z brutalnych ataków na środowisko gejowskie w Polsce!!Jest ono synonimem zabobonu, wsteczności, ono posuwa się też do szantażu.Moim zdaniem, tym ugrupowaniem powinna się zająć, Agencja Bezpieczeństwa Państwowego!! , Rozważam skierowanie z powódctwa cywilnego przeciwko Zyciu Warszawy sprawy do sadu!!!!!!! Z Poważaniem . Od dzisiaj przestalem czytać waszą gazetę, a pracuje także w mediach!!!!!!!!!!!!!Jestem Gejem!! Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Podaj linka 07.06.05, 13:23 To „Życie Warszawy” czy GW?? Pewnie chodzi Ci o Stowarzyszenie tego kontr reformatora Piotra Skargi ? Podaj linka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Re: Podaj linka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:45 Zycie Warszawy.z Soboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek No i podał linka buehehehe 07.06.05, 19:10 Gość portalu: Werter-6 napisał(a): > Zycie Warszawy.z Soboty!!!! No i "podał" linka buehehehe, powyżej jeszcze raz go "skopiowałem" tego linka co by nie zaginął... Ty werter, z ciebie to taka bardziej rozedrgana histeryczka jest... ten tekst z poprzedniego posta to przednia rozrywka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 coś tobie powiem Pendzlu niedomyty, IP: *.aster.pl 07.06.05, 19:38 z czarnej farby, ja jestem gejem, ale nie rozedrganym, a Ty jestes "ukrytką" a to coś strasznego!!Pokazano mnie Ciebie na ulicy,BRRRRRRRRR. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Zachowania Pana_ Pndzla!!!!!!!!!Oto mail do niego 07.06.05, 20:18 dodaj adres do książki | dodaj adres do reguł Od: werter-6@gazeta.pl Data: 2005-06-07 19:58 Do: pan_pndzelek@gazeta.pl Temat: rozwiń nagłówek Oto dowod na Twoją "europejską" korespondencję z forumowiczmi!skarżą się na Ciebie forumowicze,na To twoje chamstwo i prostackie odzywki,sprawa w sądzie, nie daruje Tobie takiego zachowania w stosunku do mnie , i nie może tego tlumaczyć brak kinderstuby z Twej strony.Z Poważaniem Werter-6 He he "pan" biedroń... niezłe jaja... Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: pan_pndzelek Data: 07.06.2005 17:52 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz He he "pan" biedroń... niezłe jaja... z biedronia to taki "pan" jak z koziej du*py rajzetasza... brudas, flejtuch i rozedrgany przygłup... za to ty jesteś parobas... -- _________________________________________________________________ Zapraszam na moje Forum Prywatne poświęcone żywotnym problemom Warszawy. Urbanizacja, seks i Okęcie... www.pan.pndzelek.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 08.06.05, 04:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eizoo Re: Skandaliczny wyczyn Zycia Warszawy 07.06.05, 15:47 Gość portalu: Werter-6 napisał(a): > Jestem Gejem!! Masz Porsche? Masz dom w eleganckiej dzielnicy? Ubierasz się u Armaniego i Zegna? Bo jak nie to żaden z ciebie gej, tylko zwykły pedał... Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Skandaliczny wyczyn Zycia Warszawy 07.06.05, 16:36 Nie znasz niczego nowszego? Bo ten kawał to jakiś stary jest Odpowiedz Link Zgłoś
eizoo Re: Skandaliczny wyczyn Zycia Warszawy 07.06.05, 17:41 Znam Ale do was pedałów jeszcze ta stara prawda nie dotarła Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Taaaa... i co jeszcze masz histeryczna ciociu? 07.06.05, 19:11 Taaaa... i co jeszcze masz histeryczna ciociu? Jęczmień na oku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Pendzlu a co Tobie pozostalo ?? IP: *.aster.pl 07.06.05, 19:33 jak Tylko ręce trzymać na koldece,chcialbyś wiedzieć? krypto ciotko!!możemy się umówić! ale wiem z opowiadań, ze jesteś strasznie brzydki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WDR Re: Skandaliczny wyczyn Zycia Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:23 A idź siewyżywaj.. pedale jeden. Od kiedy to mniejszosć ma dyktować większości co ma robić ? Parada . równości.. kogo z kim ????? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Polnische Kultur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.05, 21:42 Aus WDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Wiece Wolności zamiast Parady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:37 meczą mnie juz te dyskusje o patradach równych prawach gejów czy pedałów wszystko jedno jak ich tam nazwac, pan w gazecie promujący swoją ksiazke o egzotycznych zwiazkch seksualnychh podaje przyklad ze w szwecji zastanawiaja sie nad legalizacja trojkatów(w afryce zjadanie mózgów podbitych wrogów tez było legalne)ale mam pytanie czy musimy małpować? Ja nieobnosze sie z moją seksualnością chociaz mój partner nie protestuje jak sie bzykamy ...wiec moze dzisiaj zawoałam zalegalizowac nekrofilie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczynskiMaMalego Re: Wiece Wolności zamiast Parady IP: 82.160.69.* 07.06.05, 23:43 www.kaczynskimamalegofituka.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulfon (agresywny) Re: Wiece Wolności zamiast Parady IP: *.chello.pl 08.06.05, 00:16 Sram na to! co to ma być? główny temat to parada gejów! W naszym kraju ze wszystkiego można zrobic główny temat. Jestesmy mistrzami w samodestrukcji ! Chiałbym kiedys przeczytać w porannej prasie, ze w Warszawie (i Polsce) wzrosło drastycznie zatrudnienie, płace przescognęły poziom szwajcarii, a warunki bytowe warszawiaków to mieszkanie 3-4 pokojowe i spokój duszy. W takiej sytuscji konflikt typu homoseksualiści-miasto byłby tylko ciekawostką, albo by wcale tego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Wiece Wolności zamiast Parady 08.06.05, 06:42 Masz rację kolego. Wraz ze wzrostem bogactwa zwiększa się tolerancyjność społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Spotakamy się w sądzie Panie Pendzlu!!!!!!!. IP: *.aster.pl 08.06.05, 05:21 Okazuje się ze nie tylko ja zamierzam to zrobic ,a na pczątek ban! w Gazecie Wyborczej. Chamstwo tolerowane nie dędzie, tobie sie Ciagle wydaje że wymiar sprawiedliwosci ma to "Gdzieś" otoż pomylileś sie!!!Za obelgi zaplacisz! nie odpuścimy Tobie! mamy pieniądze na prawników Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 08.06.05, 05:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay PARADA W BRUKSELI 08.06.05, 06:30 Grupa parlamentarzystów Parlamentu Europejskiego z Intergroup on Gay and Lesbian Rights spotyka sie jutro w Strasbourgu by zajac oficjalne stanowisko w sprawie zakazania Parady Rownosci w Warszawie. Parlamentarzyści napiszą protes, który następnie zostanie wysłany do Prezydenta Polski, Prezydenta Warszawy i Marszałka Sejmu.. Ponad to Parlament Europejski skieruje oficjalne zapytanie dotyczące zakazu Parady w Warszawie do Komisji Europejskiej. Posłowie zarządają reakcji władz Unii Europejskiej na bezprawne działania Prezydenta Warszawy łamiącego nie tylko polskie prawo, ale także podstawowe prawa obywateli gwarantowane w traktatach europejskich, przez ustawodawstwo UE. Z Brukseli Mike Urbaniak, Kampania Przeciw Homofobii Źródło: www.homiki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Pierdzistołki-darmozjady urzędnicze 08.06.05, 06:54 shygay napisał: > Parlamentarzyści napiszą protes, który > następnie zostanie wysłany do Prezydenta Polski, Prezydenta Warszawy i Marszałka Sejmu.. No to pierdzistołki-darmozjady urzędnicze się naharują bidaki... aż mi ich żal i tego ich ciężkiego i nikomu niepotrzebnego trudu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shechunat ha-Tikva Ten WERTER 6 to dziwny jakis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:24 zrozumiałem z poprzednich postów, że słowo polaku uzywa jako obelgi, językiem mu bliskim jest niemiecki (czy może jidisz?), niech jedzie więc na paradę równości do Berlina lub TelAviw (Jaffa افا ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter.6 Slowa" Polaku" używam w innym kontekscie IP: *.aster.pl 08.06.05, 17:03 Do Shechunat ha-Tikva!! Mianowicie, chce, aby Ono nie kojarzylo, się za granicą,także w Izraelu, z kradzieżami samochodów,napadami,antysemityzmem,ksenofobią, bo te czyny są dla mnie,czymś gorszym niż jakakolwiek obelga!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 08.06.05, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Singapur : Rząd zakazał parady gejów i lesbijek IP: *.aster.pl 09.06.05, 00:18 Singapur: Rząd zakazał parady gejów i lesbijek PAP 08-06-2005, Rząd Singapuru zakazał jako "pozostającej w sprzeczności z interesami społeczeństwa" organizowanej tu co roku największej w Azji parady gejów i lesbijek. Jak podaje agencja Reutera, singapurskie władze już po raz trzeci w ciągu ostatniego półrocza zdelegalizowały festiwal, sygnalizując w ten sposób znaczącą zmianę w polityce rządu, do niedawna wykazującego bardziej tolerancyjne nastawienie wobec mniejszości seksualnych. Rzecznik singapurskiej policji oświadczył w środę, że zdaniem służb bezpieczeństwa, "festiwal będzie organizowany jako impreza wyłącznie gejowska, co pozostaje w sprzeczności z interesem publicznym". Festiwal - "Nation.05" - odbywał się w Singapurze co roku od 2001 r. W ubiegłym roku wzięło w nim udział około ośmiu tysięcy ludzi. Tegoroczna azjatycka taneczna parada gejów i lesbijek prawdopodobnie zostanie przeniesiona do Tajlandii, na chętnie odwiedzaną przez turystów wyspę Phuket. Singapurska społeczność gejów zareagowała na zakaz oskarżeniem władz o homofobię. Mniejszości seksualne Singapuru korzystają z większej swobody od 2003 r., kiedy to ówczesny premier Goh Chok Tong zadecydował, iż homoseksualiści mogą być zatrudniani na kluczowych stanowiskach w administracji i nie będą dyskryminowani. Mniejszości seksualne znalazły się jednak ponownie pod pręgierzem, gdy po ubiegłorocznej sierpniowej paradzie, wysokiej rangi urzędnik Ministerstwa Zdrowia Singapuru oświadczył, że festiwal gejów i lesbijek mógł przyczynić się do wzrostu przypadków AIDS w państwie. Uwaga ta wywołała oburzenie w środowiskach gejów. Jakkolwiek w Singapurze liczba osób zarażonych wirusem HIV - w porównaniu z innymi krajami Azji - jest stosunkowo niewielka, w 2004 r. notowano rekordowo wysoką liczbę aż 311 nowych przypadków - o 28 procent wyższą niż rok wcześniej. Jedną trzecią osób, które zaraziły się wirusem, stanowili mężczyźni ze środowiska gejów. W pozostałych przypadkach głównym źródłem zarażenia były prostytutki w sąsiednich krajach Azji Południowo-Wschodniej. W marcu rząd Singapuru nie wyraził zgody na zorganizowanie koncertu na rzecz ofiar AIDS, a w grudniu 2004 r. - na świąteczną gejowską paradę tańca. Jak podano, parada ta była sprzeczna z "moralnymi wartościami, wyznawanymi przez większość Singapurczyków". Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Singapur : Rząd zakazał parady gejów i lesbij 09.06.05, 06:36 Mamy nowy wzór do naśladowania..., do tej pory naśladowaliśmy Europę i USA od dzisiaj obieramy nowy kierunek wyznaczany prze azjatyckie "demokracje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shechunat ha-Tikva Re: Singapur : Rząd zakazał parady gejów i lesbij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:28 Singapur czysty jest i bogaty cóż złego w tym wzorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi Re: Wiece Wolności zamiast Parady IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 00:24 Gość portalu: gosc napisał(a): > Kaczor - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shechunat ha-Tikva werter -a w jakim .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:35 a w jakim kontekscie sie wypowiadasz jak rozmawiasz z cudzoziemcami? mówisz, ze polacy sa tacy i owacy, ksenofoby, homofoby, złodzieje i pijacy (bo jak pijak to i złodziej pewnie?) super fajny PR robisz jak mniemam swojej ojczyźnie; niemcy potrafia sprzedać kit o niemieckiej jakości, izraelczycy o umiłowaniu pokoju, amerykanie o walce z teroryzmem, a my, werter-polaku? potrafimy sie opluwać tylko? demokracja polega tez na tym, ze jak demokratycznie wybrane władze zakazyja demonstracji to powinniśmy to uszanować, (bo ktoś te władze wybrał do choleryl, i kogoś reprezentują), jeśli koniecznie chcesz parady zrób ja u siebie w ogródku na sadybie... Odpowiedz Link Zgłoś