sceptyk 10.06.05, 00:27 Forum Warszawa. Juz najwyzszy czas pozbyc sie tego glupka. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=25010977 Internauci z Warszawy proszeni są o dopisywanie się na Moderacji do żądania zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roberta Re: Na Forum o Moderacji zażądałem zmiany admina IP: 139.124.58.* / *.lp3.univ-mrs.fr 10.06.05, 00:29 łojjojoj jakiś pedofil myśli że ktoś go uznaje! nie pisz zobczonych rzeczy! KASUJCIE MU POSTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? a od czego jest kosz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:00 nie wiem - czy myślisz że admin może te wszystkie głupoty czytać i do tego osądzać które łamią - choćby konstytucję - nie mówiąc o przyzwoitości? Jak napotykasz coś co ci się nie podoba to KASUJ (kosz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx a jak mozna cos z tego kosza wyciagnac?? IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 11:05 zwlaszcza takiego co tam sie znalazlo nieslusznie. wiesz madralo? jesli tak to moglbys napisac Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Podciągnąć tyły ! 10.06.05, 12:42 Jak bardzo zagrożona jest dziś polskość, jak bardzo niszczy się nasz patriotyzm i godność narodową. Profesor Jerzy Robert Nowak podaje przykłady, jak dziś zajadle walczy się z polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8( nie jestem mądralą a z kosza jak ze 'szredera' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:06 raczej się nic nie wyciąga - chyba problem był inny, nie? Dlaczego coś obraźliwego jest na forum - a jak jest, to można wywalić do kosza. nie wiem w czy problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: nie jestem mądralą a z kosza jak ze 'szredera IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 22:27 cala zadyma zaczela sie wlasnie od wyrzucenia do kosza czegos,co nie zaslugiwalo na to wyrzucenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o) ale przecież tego żaden admin nie sprawdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:35 i to - niestety - całkiem normalne kiedyś (i to nie raz) jakiś mściwiec wyciął mój post, który był jak najbardziej 'neutralny' forum to jest po prostu niekontrolowalny chaos Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ale niesterty na Wawie byl chaos regulowany 10.06.05, 22:38 przez przyglupa. Co spowodowalo jeszcze wiekszy chaos. A moze raczej szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ale przecież tego żaden admin nie sprawdza 10.06.05, 23:59 Gość portalu: :o) napisał(a): > i to - niestety - całkiem normalne > > kiedyś (i to nie raz) jakiś mściwiec wyciął mój post, który był jak najbardziej > 'neutralny' > > forum to jest po prostu niekontrolowalny chaos Zobaczysz, jak Pndzel zostanie adminem, to za "ch.. mu w oko" dostaniesz bonusa. Ja sie juz ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś