Dodaj do ulubionych

Na Forum o Moderacji zażądałem zmiany admina

10.06.05, 00:27
Forum Warszawa. Juz najwyzszy czas pozbyc sie tego glupka.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=25010977
Internauci z Warszawy proszeni są o dopisywanie się na Moderacji do żądania
zmiany.
Obserwuj wątek
    • Gość: roberta Re: Na Forum o Moderacji zażądałem zmiany admina IP: 139.124.58.* / *.lp3.univ-mrs.fr 10.06.05, 00:29
      łojjojoj jakiś pedofil myśli że ktoś go uznaje! nie pisz zobczonych rzeczy!
      KASUJCIE MU POSTY!
      • pra_gosia Na Forum o Moderacji zażądałem zmiany admina n/t 10.06.05, 10:57
        • Gość: ??? a od czego jest kosz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:00
          nie wiem - czy myślisz że admin może te wszystkie głupoty czytać i do tego
          osądzać które łamią - choćby konstytucję - nie mówiąc o przyzwoitości?

Jak napotykasz coś co ci się nie podoba to KASUJ (kosz)
          • Gość: kixx a jak mozna cos z tego kosza wyciagnac?? IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 11:05
            zwlaszcza takiego co tam sie znalazlo nieslusznie.
            wiesz madralo?
            jesli tak to moglbys napisac
            • niezlomny.prawicowiec Podciągnąć tyły ! 10.06.05, 12:42
              Jak bardzo zagrożona jest dziś polskość, jak bardzo niszczy się nasz patriotyzm
              i godność narodową. Profesor Jerzy Robert Nowak podaje przykłady, jak dziś
              zajadle walczy się z polskością.
            • Gość: 8( nie jestem mądralą a z kosza jak ze 'szredera' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:06
              raczej się nic nie wyciąga - chyba problem był inny, nie? Dlaczego coś
              obraźliwego jest na forum - a jak jest, to można wywalić do kosza.

nie wiem w czy problem?
              • Gość: kixx Re: nie jestem mądralą a z kosza jak ze 'szredera IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 22:27
                cala zadyma zaczela sie wlasnie od wyrzucenia do kosza czegos,co nie
                zaslugiwalo na to wyrzucenie
                • Gość: :o) ale przecież tego żaden admin nie sprawdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:35
                  i to - niestety - całkiem normalne

kiedyś (i to nie raz) jakiś mściwiec wyciął mój post, który był jak najbardziej
                  'neutralny'

forum to jest po prostu niekontrolowalny chaos
                  • sceptyk Ale niesterty na Wawie byl chaos regulowany 10.06.05, 22:38
                    przez przyglupa. Co spowodowalo jeszcze wiekszy chaos. A moze raczej szambo.
                  • buggi Re: ale przecież tego żaden admin nie sprawdza 10.06.05, 23:59
                    Gość portalu: :o) napisał(a):

> i to - niestety - całkiem normalne
                    >
                    > kiedyś (i to nie raz) jakiś mściwiec wyciął mój post, który był jak najbardziej
                    > 'neutralny'
                    >
                    > forum to jest po prostu niekontrolowalny chaos

Zobaczysz, jak Pndzel zostanie adminem, to za "ch.. mu w oko" dostaniesz
                    bonusa. Ja sie juz ciesze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka