Dodaj do ulubionych

To chyba jakiś straszny sen!

IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 12.09.01, 08:13
Boże, niech ktoś wreszcie ogłosi, że to wszystko to tylko scenariusz filmu SF.
Przecież to do wczoraj nie mieściło się nawet w najbardziej wybujałych
wyobrażeniach. Jak możemy się czuć bezpieczni, skoro terroryści nie cofnęli się
nawet przed atakiem na USA. Codziennie wstajemy, idziemy do pracy, do
restauracji, rozmawiamy na forum o totalnych bzdurach, a tymczasem wystarczy
kilka chwil i cały świat się zmienia. Już nigdy nie będzie taki sam.
Obserwuj wątek
    • Gość: boa Re: To chyba jakiś straszny sen! IP: *.chello.pl 12.09.01, 08:27
      Mój syn odczytał mi przepowiednię Nostradamusa, którą przysłano mu na liście
      dyskusyjnej. Brzmi: trzecia wielka wojna zacznie się, gdy wielkie miasto będzie
      płonąć (to nasze tłumaczenie z angielskiego, więć może być nieprecyzyjne). Ale
      wizja apokalipsy już krąży po internecie.
      • Gość: D.Z. Re: To chyba jakiś straszny sen! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:09
        Hmmm...
        No cóż od szczęścia do nieszczęścia jest tylko jeden kroczek,
        od nieszczęścia do szczęścia .... bardzo daleko.
      • Gość: ar Re: To chyba jakiś straszny sen! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.09.01, 01:43
        Wg. przepowiedni Nostradamusa na przełomie 1994-95r. miało dojść do wojny
        między Rosją wspieraną przez USA a Ukrainą i Białorusią. (Tłumaczenie
        przepowiedni zawartej w czterowierszu 78 z CenturiiV).
        • Gość: Rafal Re: To chyba jakiś straszny sen! IP: *.telia.com 14.09.01, 08:12
          Mercy killings
          • Gość: Tuzin Re: To chyba jakiś straszny sen! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:29
            macie dzieciaki:
            http://www.quadek.smars.pl/okurwa.jpg
        • Gość: starmech Re: To chyba jakiś straszny sen! IP: *.kn.saix.net 15.09.01, 02:44
          Gość portalu: ar napisał(a):

> Wg. przepowiedni Nostradamusa na przełomie 1994-95r. miało dojść do wojny
          > między Rosją wspieraną przez USA a Ukrainą i Białorusią. (Tłumaczenie
          > przepowiedni zawartej w czterowierszu 78 z CenturiiV).

BZDURA !!! KTO CHCE NIECH WIERZY - WOLNA WOLA !!!

• Gość: ar Re: To chyba jakiś straszny sen! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.09.01, 18:46
            Przytoczyłem specjalnie ten czterowiersz, żeby pokazać, że nie we wszystko
            należy wierzyć. I mam nadzieję, że jak najmniejsza liczba ludzi uwierzy.
      • gdabski Re: To chyba jakiś straszny sen! 15.09.01, 14:54
        Ja dostałem tak:

"In the City of God there will be a great thunder, Two brothers torn apart by
        Chaos, while the fortress endures, the great leader will succumb", "The third
        big war will begin when the big city is burning"

"Na miasto Boga spadnie wielki grom, dwaj bracia rozdzieleni przez Chaos, w
        czasie gdy twierdza przetrwa, wielki lider ulegnie" , "Trzecia wielka wojna
        zacznie się gdy wielkie miasto będzie płonąć"

Nostradamus, 1654
    • Gość: starmech Re: To chyba jakiś straszny sen! IP: *.kn.saix.net 15.09.01, 02:41
      Masz racje Fufek, ale lokalni fundamentalisci rowniez planowali wysadzic w
      powietrze palac kultury w Warszawie ( i tylko dlatego, ze zbudowali go Rosianie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka