Dodaj do ulubionych

Ruska hipokryzja.

IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 11:09
Dzisiaj, kiedy rozwazane sa, i slusznie, akcje odwetowe w Afganistanie,
chcialbym przypomniec, kto jest odpowiedzialny za calkowite zdziczenie tego
niegdys spokojnego kraju.
To sowiecko-russki polityczny bandytyzm doprowadzil do destabilizacji
Afganistanu, uczynil z niego gniazdo terroryzmu i nedzy.
Wszystkie ruskie deklaracje poparcia dla USA odbieram jako hipokryzje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fufek Re: Ruska hipokryzja. IP: 192.168.0.* / 195.205.178.* 14.09.01, 14:22
      No dobrze, ale dlaczego napisałeś to aż 6 razy?
      • Gość: Bor''ka Re: Ruska hipokryzja. IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 15:01
        Cos nawalilo w poznanskim SDI.
        Sorry.
    • Gość: alek Re: Ruska hipokryzja. IP: *.dialup.tiscalinet.it 20.09.01, 21:32
      Zgadzam sie w 100%
    • Gość: wowa Re: Ruska hipokryzja ??? IP: 195.116.250.* 21.09.01, 11:50
      To ZSRR pierwszy podj?? walk? z terroryzmem. Przegrali
      poniewaz nikt im nie pomogl nawet USA , które zbiera
      teraz ?niwo swego ignoranctwa na wa?ne sprawy
      miedzynarodowe...
      • Gość: Jędras Re: Hipokryzja. IP: *.dialup.medianet.pl 21.09.01, 14:23
        Wielbiciele i przyjaciele Czeczeńców !
        Zastanowcie się wreszcie nad tym co robicie. Mamy już mafię czeczeńską w
        Polsce. Teraz to tylko "brakuje" nam terroryzmu w ich wykonaniu.
        Mam nadzieję, że Wasze harce są pod kontrolą.
        Bo to robią się już b. niebezpieczne zabawy. Niebezpieczne dla polskiego
        społeczeństwa.
        Wsadźcie sobie Wasze fobie do ... kieszeni. I zacznijcie wreszcie myśleć w
        kategoriach interesu polskiego państwa i społeczeństwa.

• Gość: cień Re: Ruska hipokryzja ??? IP: *.acn.waw.pl 21.09.01, 14:43
        Gość portalu: wowa napisał(a):

> To ZSRR pierwszy podj?? walk? z terroryzmem. Przegrali
        > poniewaz nikt im nie pomogl nawet USA , które zbiera
        > teraz ?niwo swego ignoranctwa na wa?ne sprawy
        > miedzynarodowe...

Nie pleć głupot. ZSRR popierał terroryzm.
        • Gość: Bor'ka Re: Ruska hipokryzja ??? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 15:20
          Wowa, ja juz szlocham.
          Oczywiscie, nasz drogi Zwiazek Radziecki zawsze tylko zwalczal teroryzm !
          W 1956 roku w Budapeszcie, a 1968 w Pradze.
          A przez caly XIX wiek matuszka Rasieja miala klopoty z polskimi terorystami.

Uwzgleniajac Twojo blyskotliwa logike Jedras i fakt , ze mamy w Polsce glownie
          mafie ROSYJSKA, to chyba powinnismy jednak znowu ruszyc na Moskwe.
          Wodzu prowadz!!!
          • Gość: Jędras Re: Hipokryzja ??? Tak. IP: *.dialup.medianet.pl 21.09.01, 17:11
            Gość portalu: Bor'ka napisał(a):

> Wowa, ja juz szlocham.
            > Oczywiscie, nasz drogi Zwiazek Radziecki zawsze tylko zwalczal teroryzm !
            > W 1956 roku w Budapeszcie, a 1968 w Pradze.
            > A przez caly XIX wiek matuszka Rasieja miala klopoty z polskimi terorystami.
            >
            > Uwzgleniajac Twojo blyskotliwa logike Jedras i fakt , ze mamy w Polsce glownie
            > mafie ROSYJSKA, to chyba powinnismy jednak znowu ruszyc na Moskwe.
            > Wodzu prowadz!!!

Ty doładnie wiesz o co mi chodzi, więc nie pajacuj. Jeżeli zgnie chociaż jeden
            Polak z rąk Czeczeńców - to ty będziesz za to w jakiś sposób odpowiedzialny. Ja
            nie wiem czy Ty napędzasz to "Towarzystwo Przyjaźni P.-Cz." czy jakoś tak - za
            kasę, czy robisz to społecznie. Mnie to wisi. Tak samo jak Ruski, Chińczycy czy
            inne Pigmeje.
            Natomiast powinno do Ciebię dotrzeć, że po ataku na WTC już prawie nic nie będzie
            jak kiedyś. Tak samo wróg jest zupełnie gdzie indziej. Teraz to terroryzm. I
            każdy powinien zadać sobie pytanie, czy jego działalność nie spowoduję czegoś
            złego, tragicznego i nieodwracalnego. Zwłaszcza w Poznaniu ... .
            PS
            Mafia ruska, białoruska czy inna - przy mafii czeczeńskiej to b. dobrze wychowane
            przedszkolaczki. Baw się z nimi dalej. Tylko żeby Cię Twoimi własnymi kichami nie
            udusili.
            • Gość: Bor'ka Re: Hipokryzja ??? Tak. IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 17:58
              Powtarzasz gazetowe frazesy.
              Po wojnie irackiej NIC sie nie zmienilo.
              Co bedzie teraz po prostu nie wiadomo.
              Oczywiscie , ze teroryzm jest zagrozeniem, a ruscy go zawsze popierali.
              Oni i teraz kombinuja wylacznie, jak wyciagnac z tego najwiecej korzysci, a nie
              jak walczyc z terroryzmem.
              Nie wiem, co sie tak czepiles Czeczeni, mnie ona malo podnieca.
              • Gość: Bukraba Re: Hipokryzja ??? Tak. IP: *.chello.pl 22.09.01, 12:21

> Powtarzasz gazetowe frazesy.
                > Po wojnie irackiej NIC sie nie zmienilo.
                > Co bedzie teraz po prostu nie wiadomo.
                > Oczywiscie , ze teroryzm jest zagrozeniem, a ruscy go zawsze popierali.
                > Oni i teraz kombinuja wylacznie, jak wyciagnac z tego najwiecej korzysci, a nie
                >
                > jak walczyc z terroryzmem.
                > Nie wiem, co sie tak czepiles Czeczeni, mnie ona malo podnieca.

Lecz się koleś z fobii !
                Moja prababcia cierpiała na taką samą przypadłość jak Ty. Wszędzie widziała
                rusków.
                Życzę zdrowia !

• Gość: Bor'ka Druzba, Druzba!!! IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 12:56
                  Hmmm...
                  Sedziwa niewiasta znala ich zapewne nieco lepiej.
                  Tak jak ja.
                  I dlatego nie miala zadnych zludzen, co do ich prawdziwej natury.
                  A Tobie moj liberalny przyjacielu, radze poprzestac na ruskich pierogach.
                  • Gość: Bukraba Re: Druzba, Druzba!!! IP: *.chello.pl 22.09.01, 13:39

> Hmmm...
                    > Sedziwa niewiasta znala ich zapewne nieco lepiej.
                    > Tak jak ja.
                    > I dlatego nie miala zadnych zludzen, co do ich prawdziwej natury.
                    > A Tobie moj liberalny przyjacielu, radze poprzestac na ruskich pierogach.

Koleś opisz koniecznie swoją bohaterską wojnę z ruskimi ! Strasznie ciekaw jestem
                    tej Twojej martyrologii. Napewno byłeś bardzo dzielny !
                    Ja, po pierwsze nie jestem przyjacielem idiotów ogarniętych fobiami i
                    szaleństwem. Dlatego nie mogę być Twoim przyjacielem.
                    Po drugie - nie jestem liberalny. Zwłaszcza dla przydupasów Czeczeńów, Afgańców,
                    Talibów, Albanów ogarniętych amokiem nienawiści. I nie próbuj się teraz
                    gorączkowo odcinać od tych Twoich przyjaciół z "W.Cz." Ty wiesz o czym ja
                    piszę ! W siebie w Poznaniu masz już przerypane ... . Lepiej się stamtąd zmyj,
                    bo nawet M. Ci nie pomoże.
                    A po trzecie - bardzo, ale to bardzo lubię ruskie pierogi.

Bez odbioru.

• Gość: Bor'ka Re: Druzba, Druzba!!! IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 13:49
                      Chyba jestes pijany, co?
          • Gość: wowa Re: Rosja... IP: 195.116.250.* 28.09.01, 14:19
            Rosja jest nasza matka i powinnismy bronic jej zaciekle.
            A zdrajcy powinni byc ukarani...
          • Gość: wowa Re: niemcy IP: 195.116.250.* 28.09.01, 14:21
            Jak nie pomozemy Rosji to ona rzuci nas Niemcom na pozarcie...
            • Gość: Bor'ka Re: niemcy IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 15:36
              Moze Rosja jest Twoja matka, ale nie moja.

Zwiazek Sowiecki szkolil przez lata terorystow i teraz WSZYSCY cierpimy z tego
              tytulu, Rosja rowniez.
              • Gość: palker Re: niemcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 19:04
                Nie wiem Bor'ka czy odnotowałeś rosyjski akces do NATO, po wizycie Putina w
                Niemczech. Jasne, że to gra polityczna. Ale czy nie stanowi to preludium do
                czegoś znacznie ważniejszego? W jaką grę twoim zdaniem gra Rosja?
                • Gość: Bor'ka Re: Rosja IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 19:42
                  Strategia Rosji jest dosc czytelna, ale wcale nie glupia.
                  Rosja za poparcie amerykanskiego odwetu, "kupi" sobie prawo moralne do rozprawy
                  z Czeczenia i podobnymi konfliktami, ktorych jest sporo, choc malo kto je zna.
                  Osiagnie, zaleznie od natezenia konfliktu, odroczenie rozszerzenia NATO na
                  Kraje Baltyckie i byc moze wolna reke do stopniowego uzalezniania Ukrainy, co
                  jest obecnie glownym ruskim zmartwieniem.
                  Jedyny slaby element tej gry dla Rosji, to spadek cen ropy.
                  Surowce i tzw. commodities, czyli na ogol nisko przetworzone produkty, stanowia
                  80% exportu Federacji Rosyjskiej.
                  No, ale kto sie spodziewal spadku cen ropy?
                • Gość: alek Re: niemcy IP: *.dialup.tiscalinet.it 28.09.01, 20:55
                  Gość portalu: palker napisał(a):

> Nie wiem Bor'ka czy odnotowałeś rosyjski akces do NATO, po wizycie Putina w
                  > Niemczech. Jasne, że to gra polityczna. Ale czy nie stanowi to preludium do
                  > czegoś znacznie ważniejszego? W jaką grę twoim zdaniem gra Rosja?

To gra to rosyjska ruletka.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka