Dodaj do ulubionych

Ciekawe miejsce - pytanie

IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 17.08.02, 21:19
Do kogo należy i co mieści się w domu ukrytym za gęstymi krzaczorami przy
ulicy Idzikowskiego, fragment pomiędzy Sobieskiego i Witosa? Ciekawi mnie to
od lat chociaż poważnych badań w celu ustalenia powyższego nie podjąłem.
Miejsce w każdym razie jest ciekawe, a nawet powiedziałbym bardzo ciekawe...
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Ciekawe miejsce - pytanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.08.02, 23:49
      Tak na oko to ile ten dom moze miec? I bardziej sprecyzuj gdzie on sie znajduje
      to sie przy okazji do niego przejade.

Pozdrawiam,
      Mariusz
    • Gość: Mariusz Re: Ciekawe miejsce - pytanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.08.02, 23:24
      Bylem tam dzisiaj. W sumie to mogles powiedziec, ze na jego terenie znajduje
      sie pies, to bym nie musial uczyc sie fruwac nad plotem :)) Bede tam drugi raz
      i mam nadzieje, ze sie czegos wiecej dowiem poza faktem, ze dom jest w calkiem
      niezlym stanie i rzeczywiscie te drzewa i krzaki doskonale go maskuja przed
      okiem ciekawskich (o ile myslimy o tym samym budynku). W zwiazku z tym, ze jest
      tam pies to musi byc ktos kto tego psa karmi czyli wlasciciel albo opiekun
      domostwa. Jutro albo w niedziele postaram zamienic sobie z nim kilka slow i mam
      nadzieje, ze dowiem sie czegos ciekawego na temat tego domu.

Pozdrawiam,
      Mariusz
      • Gość: Paweł Re: Ciekawe miejsce - pytanie IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 24.08.02, 09:23
        Bingo Mariusz. To ten dom. O psie nic nie wiedziałem. Czekam na kolejny odcinek.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka