Dodaj do ulubionych

Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspólnie

IP: *.devs.futuro.pl 23.08.05, 00:11
plan jest prosty: zurich-legia 3-0 craxa-legia-3-0 i znowu bedzie bredzenie o
dobrej grze od pola karnego do pola karnego.mam Legie gdzies, ale wstyd w
Europie przynosi...
Obserwuj wątek
    • Gość: cdude Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 23.08.05, 07:21
      "Oddał tylko jeden celny strzał na bramkę, miał kilka udanych podań."
      No to Leglej bedzie gwiazda. Kupowac!!!
    • Gość: Legion Banda 2 łysych --- WON z Legii !!! IP: *.plusgsm.pl 23.08.05, 08:31
      Zygo i Bednarz - idzcie rządzić jakimś cyrkiem !!! Podziwiam cierpliwosc
      Waltera, bo ja to bym was na zbity pysk ...
    • Gość: SS Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:19
      Pasiaki już na Was czekają!Za Zielińskiego zatrudnijcie Liczke,a On napewno
      spuści Was do 2 ligi
      • Gość: undertaker Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: 212.244.198.* 23.08.05, 10:44
        lepiej zmude bedzie jeszcze spokojniej i jeszcze wiecej poklonow dla zaslug
        trenera
    • Gość: nielegia Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 23.08.05, 11:08
      a co mnie obchodzi legła, jak będzie w dole tabeli tez o niej codziennie beda
      pisać
    • Gość: stary sorry panie jacek IP: 217.153.152.* 23.08.05, 11:14
      ale trenerem niestety nie jesteś dobrym i nie bedziesz bo z chleba chlebaka nie
      będzie. czas na kogoś z know how.
    • Gość: byko BEZCZELNY I BEZKRYTYCZNY IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 11:18
      nie rozumiem dlaczego redaktor przeprowadzający wywiad pozwala na tak łatwe
      mijanie się z prawdą trenera zielińskiego.
      przykład:" Tymczasem zdaniem bezpośrednich obserwatorów nasza gra wcale nie
      była taka zła. Tak mówił choćby Tomek Wieszczycki w Canal+. " oglądałem mecz
      legii z groclinem w canalplus i akurat doskonale pamiętam że wieszczu
      powiedział że po tym meczu legię można tylko ganić.
      następna sprawa to cały wątek stwarzania i niewykorzytywania sytuacji. o jakich
      sytuacjach zieliński mówi? przecież tak na prawdę jedyna klarowna w całym tym
      nieszczęsnym meczu to ta która miała miejsce bodajże w 89 min a spitolił ją
      karwan. w pozostałych meczach ligowych w tym sezonie nie było lepiej.
      nie można mówić o braku skuteczności, lecz o braku pomysłu na grę. nie ma
      akcji, nie ma podań otwierających drogę do bramki, na boisku króluje chaos a
      zawodnicy legii charakteryzują się coraz mniejszą pewnością siebie. zdaje się
      że za poukładanie zespołu jedynym odpowiedzialnym jest trener zieliński. on w
      dalszym ciągu " wierzy, że będzie lepsza gra ". na jakiej podstawie? bo nie
      może być gorsza, chyba tylko dlatego. szkoda że brak mu pomysłu i charyzmy by
      narzucić legii jakiś styl i pomysł na grą.
      ja już w niego nie wierzę
    • Gość: rex Wyznanie handlowe opiekuje się Legią i gdzie ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:20
      Wielka Legia? Wolałem jednak Zarajczyka, i choć było z kasą nienajlepiej, ale w
      myśl starego powiedzenia - bidnie ale solidnie. Szkoda tego klubu. Raz jeszcze
      sprawdza się opinia, że czegokolwiek dotkną się nasi starsi bracia w wierze
      obracają w proch i pył. Szkoda Legii.
    • Gość: sponsor Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 11:22
      "FC Zurich to nie jest łatwy przeciwnik."
      z takim podejsciem daleko Legia nie zajedzie.
      gdybym uslyszal/przeczytal: to wymagajacy rywal, ale zrobimy wszystko,
      aby wygrac - wiedzialbym, ze sam Zielinski wierzy w zwyciestwo.
      a tak - okazuje sie, ze w najgorszej formie jest sam trener.
      szkoda, bo dobrze sie zapowiadalo...
    • Gość: sikorsky Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.pliva.pl 23.08.05, 11:33
      "...Dopóki leżymy, nikt nas nie może trafić..."
      co racja to racja, sie leży to i nawet nie trafią w piłkarzy, tylko prosto w
      bramke , oj Legio Legio kiedy ty sie podniesiesz, oby w czwartek , pozdro z
      Krakowa
      • Gość: behemot Legła wszawa IP: *.promax.media.pl 23.08.05, 11:56
        Czy jak legła w końcu spadnie do II ligi to też będzie o niej codziennie. Czy
        GW jest oddizałem onetu? A może jakaś spółeczka (ta od spółkowania) z TVN. Czy
        do was pajace nigdy nie dotrze, że legła to:
        1. Zespół bez znaczących osiągnięć w ostatnich sezonach
        2. Przeciętny zespół środka tabeli o poziomie zbliżonym do GKS Bełchatów,
        Górnika Łęczna i innych "tuzów"
        I wreszcie, że jej porównywanie do Wisły jest po prostu żałosne?
        • Gość: Budinho Re: Legła wszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:24
          A może przypomnieć Ci że ta "LEGŁA" rozwaliła 3 miesiące temu waszą Skisła na
          miazgę w Warszawie? Denerwują mnie tego typu zaczepki. Legia była, jest i wielką
          pozostanie. Tak jak Wisła, to jeden z najbardziej utytułowanych klubów w Polsce.
          Żal mi jak patrzę na naszych piłkarzy i widzę w ich oczach nie moc. Nie wiem co
          się z Legią stało, ale napewno to nie przeciętna drużyna. CZY WYGRYWASZ CZY NIE,
          JA I TAK KOCHAM CIE!
          • Gość: behemot Re: Legła wszawa (do budinho) IP: *.promax.media.pl 23.08.05, 16:10
            Nie jestem kibicem Wisły, ale jak sie domyślam tym zwycięstwem 5:1 będziecie żyli jeszcze kilka (naście) lat, bo to wasz ostatni sukces, tyle że pokonaliście Wisłę już pewną mistrzostwa, która nie walczyła już o nic. Legia ma najwięcej kibiców w Polsce (buhahahahahahahahahahaha) Tzw. elektorat negatywny, tutaj zgoda, starczy posłuchac co się o legii śpiewa na różnych stadionach (z wyjątkiem szczecina) A tak poza tym, polecam jakiś szybki kurs ortografii, ale z tego co wiem przeciętny kibic legii, gdy już siedem klas skończy, to uchodzi za inteligenta...
        • Gość: byko zastanów się kto jest pajacem IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 13:00
          skoro to taki przeciętniak ta legia, to po co się tak gorączkujesz? swoim
          komentarzem dajesz tylko dowód na to że legia to wielki klub, bo tylko takie
          mają rzesze zwolenników jak i zajadłych przeciwników. i zrozum, że media trąbią
          o legii na okrągło dlatego, że ma ona najwięcej kibiców w kraju, czy tobie się
          to podoba czy nie.
    • Gość: uncle Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: 217.153.80.* 23.08.05, 12:00
      Co Wy tak wszyscy boicie sie o tą Legie w lidze jest kilkanaście zespołów i
      nikogo nie martwi słaba postawa np.Wisły Płock. Legia jest cienka, KELNERZY i tyle.
      • Gość: dino Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:32
        dobrze graja maja supertrenera,moze w koncu spadna do IV ligi tam gdzie ich
        miejsce!!dziady!!zlodzieje!!
    • Gość: jarecki64 Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: 193.109.212.* 23.08.05, 12:54
      Ale refleks, łowca talentów pojechał teraz do Hiszpanii, kiedy gra w pucharach
      się zaczęła i nowych zawodników nie można już zgłosić do tych rozgrywek. Gdzie
      ten sztab klubowy i klubowi łowcy talentów byli w maju, czerwcu, lipcu ...
      Bednarz pojechał na wycieczkę na koszt klubu - bo jak inaczej wytłumaczyć
      wyjazd, na którym ogląda się piłkarza,który /1/ jest rezerwowy, /2/ strzela raz
      na bramkę,/3/ ma kilka poda, i to nie wiadomo czy celnych, ha, ha, ha, toż to
      taki geszefciarz jakich w Legii już jest pełno /vukovic, magiera, surma,
      karwan, szałachowski/ Gdze te wzmocnienia, gdzie te talenty - Jacki placki z
      Legii nie potrafią budować składu i tyle. Legia kupuje tak zawodników, żeby
      dać zarobić geszefciarzom-pośrednikom i swoim beztalentnym działaczom.
      I te żałosne plagiatowanie Wisły / wisła kupiła paulistę, to my też jakiegoś
      ligi portugalskiej lub hiszpańskiej/, Wisła kupiła Błaszczykowskiego to Legia
      jedzie do pcimia i kupuje klacika, janczyka, albo innego cipolnika co piłki
      przyjąć nie potrafi itd.
      Kto opiniował tych zawodników kupionych do legii za trenera Zielińskiego Panie
      Jacku Zieliński ? Kto oceniał ich umiejętności i przydatność, czy jak zwykle
      chodziło odziałę z transeru od pośredników ?
      Krytykował Pan nieelegancko i bezczelnie Okukę, Kubickiego a sam co potrafi ze
      swymi kumplami-piłkarzami 7
      Nie wystarczy być kumplem trenera żeby być piłkarzem, zwłaszca dobrym
      piłkarzem, Panowie Zieliński, Bedbarz i Zygo. Ot co.
    • reniferek1 Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó 23.08.05, 12:54
      Kibicuję Legii od zawsze. Teraz jednak chcę by odpadła z UEFA. Może to
      doprowadzi do zmian w zarządzie?
    • Gość: nokdaun ? Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.infovide.pl 23.08.05, 13:00
      kto to pisał ?
    • grunio W tym przypadku trudno o cud 23.08.05, 13:13
      Legia przeżywa zbyt gwałtowną przebudowę drużyny. Odeszło zbyt wielu
      podstawowych graczy a ich następcy muszą jeszcze długo się uczyć. To ciężki
      błąd władz klubu. Możemy zapomnieć o czołowej lokacie w lidze = obecnie
      najważniejsze zadanie to walka o utrzymanie się w tzw. ekstraklasie.
      • Gość: jarecki64 Re: W tym przypadku trudno o cud IP: 193.109.212.* 23.08.05, 13:42
        Sokołowski starszy, saganowski, boruc - odeszli.
        Reszta co odeszła i tak nie grała. Więc argumentowanie, że zmiana składu jest
        tak duża i gwałtowna nie jest chyba prawdziwe.Wystarczy popatrzeć na zmiany w
        wiśle krakau, czy groclinie. Nie ma drużyny, która w ogóle by się nie
        zmieniała. Gra 11 - jedni odchodzą drudzy przychodzą i to jest naturalne a nie
        brak jakichkolwiek zmian. Trzeba tylko umieć to robić. Polityka transerowa
        legii to tragedia, kto widział talent u tych nabytków, kto to opiniowwał, kto
        akceptował takie wydatki ... żenada, nawet jak na polaczkowatą ligę ...
    • Gość: Jan DAJCIE ZAGRAC ZA ROK HEKO NA LAZIENKOWSKIEJ :-) !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:20
    • Gość: legla legla warszawa IP: *.aster.pl 23.08.05, 14:56
      leeeeeeeeeeeeeeeeeeegla warsszawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • Gość: adr. Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:40
      Może wreszcie legia spadnie z ligi
    • Gość: zszokowany ale zielinski ma duza glowe .oczy mowia IP: *.citynet.pl 23.08.05, 16:03
      cos innego niz usta . Trudno domyslec w jakim jest naprawde humorze na tym
      zdjeciu.
    • Gość: leszek k Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.aster.pl 23.08.05, 16:22
      Dzizas... Moze sie uda, probujemy stworzyc sytuacje, moze sie mecz ulozy... Ta
      niemoc pana ZIelinskiego jest dobijajaca. Zwlaszcza w polaczeniu z przekonaniem,
      ze w gruncie rzeczy nie jest zle. Zycze Legii szybkiego odpadniecia z UEFY i
      przegranych ze trzech meczow w lidze. Moze wtedy towarzystwo sie otrzasnie i
      wezmie do roboty.
    • Gość: 435 co robi zarzad? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.05, 17:06
      Przeciez tak juz dluzej byc nie moze. Wyniki klubu mowia same za siebie. Pora
      na zmiany.
      • Gość: Kocho Re: co robi zarzad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:18
        Przede wszystkim trzeba wywalić Bednarza. Zrobił takie wzmocnienia, że niech go
        ch... strzeli. Zieliński z takimi zawodnikami to raczej za wiekiego pola
        manewru nie ma. Chociaż Magierę to mógłby wywalić spokojnie. Po co on jeszcze
        gra w piłkę to nie mam pojęcia. Do Mazura Karczew się może nadaje ale to też
        nie jest takie pewne (bez obrazy Mazura). Podobnie kiepscy są właściwie wszyscy
        zawodnicy. Bez kupna kilku naprawdę wartościowych zawodników, żaden trener w
        Legii nic nie zdziała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka