Gość: wewe IP: *.devs.futuro.pl 23.08.05, 00:11 plan jest prosty: zurich-legia 3-0 craxa-legia-3-0 i znowu bedzie bredzenie o dobrej grze od pola karnego do pola karnego.mam Legie gdzies, ale wstyd w Europie przynosi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cdude Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 23.08.05, 07:21 "Oddał tylko jeden celny strzał na bramkę, miał kilka udanych podań." No to Leglej bedzie gwiazda. Kupowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legion Banda 2 łysych --- WON z Legii !!! IP: *.plusgsm.pl 23.08.05, 08:31 Zygo i Bednarz - idzcie rządzić jakimś cyrkiem !!! Podziwiam cierpliwosc Waltera, bo ja to bym was na zbity pysk ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:19 Pasiaki już na Was czekają!Za Zielińskiego zatrudnijcie Liczke,a On napewno spuści Was do 2 ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: 212.244.198.* 23.08.05, 10:44 lepiej zmude bedzie jeszcze spokojniej i jeszcze wiecej poklonow dla zaslug trenera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielegia Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 23.08.05, 11:08 a co mnie obchodzi legła, jak będzie w dole tabeli tez o niej codziennie beda pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary sorry panie jacek IP: 217.153.152.* 23.08.05, 11:14 ale trenerem niestety nie jesteś dobrym i nie bedziesz bo z chleba chlebaka nie będzie. czas na kogoś z know how. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byko BEZCZELNY I BEZKRYTYCZNY IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 11:18 nie rozumiem dlaczego redaktor przeprowadzający wywiad pozwala na tak łatwe mijanie się z prawdą trenera zielińskiego. przykład:" Tymczasem zdaniem bezpośrednich obserwatorów nasza gra wcale nie była taka zła. Tak mówił choćby Tomek Wieszczycki w Canal+. " oglądałem mecz legii z groclinem w canalplus i akurat doskonale pamiętam że wieszczu powiedział że po tym meczu legię można tylko ganić. następna sprawa to cały wątek stwarzania i niewykorzytywania sytuacji. o jakich sytuacjach zieliński mówi? przecież tak na prawdę jedyna klarowna w całym tym nieszczęsnym meczu to ta która miała miejsce bodajże w 89 min a spitolił ją karwan. w pozostałych meczach ligowych w tym sezonie nie było lepiej. nie można mówić o braku skuteczności, lecz o braku pomysłu na grę. nie ma akcji, nie ma podań otwierających drogę do bramki, na boisku króluje chaos a zawodnicy legii charakteryzują się coraz mniejszą pewnością siebie. zdaje się że za poukładanie zespołu jedynym odpowiedzialnym jest trener zieliński. on w dalszym ciągu " wierzy, że będzie lepsza gra ". na jakiej podstawie? bo nie może być gorsza, chyba tylko dlatego. szkoda że brak mu pomysłu i charyzmy by narzucić legii jakiś styl i pomysł na grą. ja już w niego nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Wyznanie handlowe opiekuje się Legią i gdzie ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:20 Wielka Legia? Wolałem jednak Zarajczyka, i choć było z kasą nienajlepiej, ale w myśl starego powiedzenia - bidnie ale solidnie. Szkoda tego klubu. Raz jeszcze sprawdza się opinia, że czegokolwiek dotkną się nasi starsi bracia w wierze obracają w proch i pył. Szkoda Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 11:22 "FC Zurich to nie jest łatwy przeciwnik." z takim podejsciem daleko Legia nie zajedzie. gdybym uslyszal/przeczytal: to wymagajacy rywal, ale zrobimy wszystko, aby wygrac - wiedzialbym, ze sam Zielinski wierzy w zwyciestwo. a tak - okazuje sie, ze w najgorszej formie jest sam trener. szkoda, bo dobrze sie zapowiadalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorsky Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.pliva.pl 23.08.05, 11:33 "...Dopóki leżymy, nikt nas nie może trafić..." co racja to racja, sie leży to i nawet nie trafią w piłkarzy, tylko prosto w bramke , oj Legio Legio kiedy ty sie podniesiesz, oby w czwartek , pozdro z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Legła wszawa IP: *.promax.media.pl 23.08.05, 11:56 Czy jak legła w końcu spadnie do II ligi to też będzie o niej codziennie. Czy GW jest oddizałem onetu? A może jakaś spółeczka (ta od spółkowania) z TVN. Czy do was pajace nigdy nie dotrze, że legła to: 1. Zespół bez znaczących osiągnięć w ostatnich sezonach 2. Przeciętny zespół środka tabeli o poziomie zbliżonym do GKS Bełchatów, Górnika Łęczna i innych "tuzów" I wreszcie, że jej porównywanie do Wisły jest po prostu żałosne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budinho Re: Legła wszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:24 A może przypomnieć Ci że ta "LEGŁA" rozwaliła 3 miesiące temu waszą Skisła na miazgę w Warszawie? Denerwują mnie tego typu zaczepki. Legia była, jest i wielką pozostanie. Tak jak Wisła, to jeden z najbardziej utytułowanych klubów w Polsce. Żal mi jak patrzę na naszych piłkarzy i widzę w ich oczach nie moc. Nie wiem co się z Legią stało, ale napewno to nie przeciętna drużyna. CZY WYGRYWASZ CZY NIE, JA I TAK KOCHAM CIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Legła wszawa (do budinho) IP: *.promax.media.pl 23.08.05, 16:10 Nie jestem kibicem Wisły, ale jak sie domyślam tym zwycięstwem 5:1 będziecie żyli jeszcze kilka (naście) lat, bo to wasz ostatni sukces, tyle że pokonaliście Wisłę już pewną mistrzostwa, która nie walczyła już o nic. Legia ma najwięcej kibiców w Polsce (buhahahahahahahahahahaha) Tzw. elektorat negatywny, tutaj zgoda, starczy posłuchac co się o legii śpiewa na różnych stadionach (z wyjątkiem szczecina) A tak poza tym, polecam jakiś szybki kurs ortografii, ale z tego co wiem przeciętny kibic legii, gdy już siedem klas skończy, to uchodzi za inteligenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byko zastanów się kto jest pajacem IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 13:00 skoro to taki przeciętniak ta legia, to po co się tak gorączkujesz? swoim komentarzem dajesz tylko dowód na to że legia to wielki klub, bo tylko takie mają rzesze zwolenników jak i zajadłych przeciwników. i zrozum, że media trąbią o legii na okrągło dlatego, że ma ona najwięcej kibiców w kraju, czy tobie się to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uncle Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: 217.153.80.* 23.08.05, 12:00 Co Wy tak wszyscy boicie sie o tą Legie w lidze jest kilkanaście zespołów i nikogo nie martwi słaba postawa np.Wisły Płock. Legia jest cienka, KELNERZY i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:32 dobrze graja maja supertrenera,moze w koncu spadna do IV ligi tam gdzie ich miejsce!!dziady!!zlodzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki64 Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: 193.109.212.* 23.08.05, 12:54 Ale refleks, łowca talentów pojechał teraz do Hiszpanii, kiedy gra w pucharach się zaczęła i nowych zawodników nie można już zgłosić do tych rozgrywek. Gdzie ten sztab klubowy i klubowi łowcy talentów byli w maju, czerwcu, lipcu ... Bednarz pojechał na wycieczkę na koszt klubu - bo jak inaczej wytłumaczyć wyjazd, na którym ogląda się piłkarza,który /1/ jest rezerwowy, /2/ strzela raz na bramkę,/3/ ma kilka poda, i to nie wiadomo czy celnych, ha, ha, ha, toż to taki geszefciarz jakich w Legii już jest pełno /vukovic, magiera, surma, karwan, szałachowski/ Gdze te wzmocnienia, gdzie te talenty - Jacki placki z Legii nie potrafią budować składu i tyle. Legia kupuje tak zawodników, żeby dać zarobić geszefciarzom-pośrednikom i swoim beztalentnym działaczom. I te żałosne plagiatowanie Wisły / wisła kupiła paulistę, to my też jakiegoś ligi portugalskiej lub hiszpańskiej/, Wisła kupiła Błaszczykowskiego to Legia jedzie do pcimia i kupuje klacika, janczyka, albo innego cipolnika co piłki przyjąć nie potrafi itd. Kto opiniował tych zawodników kupionych do legii za trenera Zielińskiego Panie Jacku Zieliński ? Kto oceniał ich umiejętności i przydatność, czy jak zwykle chodziło odziałę z transeru od pośredników ? Krytykował Pan nieelegancko i bezczelnie Okukę, Kubickiego a sam co potrafi ze swymi kumplami-piłkarzami 7 Nie wystarczy być kumplem trenera żeby być piłkarzem, zwłaszca dobrym piłkarzem, Panowie Zieliński, Bedbarz i Zygo. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó 23.08.05, 12:54 Kibicuję Legii od zawsze. Teraz jednak chcę by odpadła z UEFA. Może to doprowadzi do zmian w zarządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokdaun ? Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.infovide.pl 23.08.05, 13:00 kto to pisał ? Odpowiedz Link Zgłoś
grunio W tym przypadku trudno o cud 23.08.05, 13:13 Legia przeżywa zbyt gwałtowną przebudowę drużyny. Odeszło zbyt wielu podstawowych graczy a ich następcy muszą jeszcze długo się uczyć. To ciężki błąd władz klubu. Możemy zapomnieć o czołowej lokacie w lidze = obecnie najważniejsze zadanie to walka o utrzymanie się w tzw. ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki64 Re: W tym przypadku trudno o cud IP: 193.109.212.* 23.08.05, 13:42 Sokołowski starszy, saganowski, boruc - odeszli. Reszta co odeszła i tak nie grała. Więc argumentowanie, że zmiana składu jest tak duża i gwałtowna nie jest chyba prawdziwe.Wystarczy popatrzeć na zmiany w wiśle krakau, czy groclinie. Nie ma drużyny, która w ogóle by się nie zmieniała. Gra 11 - jedni odchodzą drudzy przychodzą i to jest naturalne a nie brak jakichkolwiek zmian. Trzeba tylko umieć to robić. Polityka transerowa legii to tragedia, kto widział talent u tych nabytków, kto to opiniowwał, kto akceptował takie wydatki ... żenada, nawet jak na polaczkowatą ligę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan DAJCIE ZAGRAC ZA ROK HEKO NA LAZIENKOWSKIEJ :-) !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legla legla warszawa IP: *.aster.pl 23.08.05, 14:56 leeeeeeeeeeeeeeeeeeegla warsszawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr. Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:40 Może wreszcie legia spadnie z ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany ale zielinski ma duza glowe .oczy mowia IP: *.citynet.pl 23.08.05, 16:03 cos innego niz usta . Trudno domyslec w jakim jest naprawde humorze na tym zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: Jacek Zieliński: Musimy przejść przez to wspó IP: *.aster.pl 23.08.05, 16:22 Dzizas... Moze sie uda, probujemy stworzyc sytuacje, moze sie mecz ulozy... Ta niemoc pana ZIelinskiego jest dobijajaca. Zwlaszcza w polaczeniu z przekonaniem, ze w gruncie rzeczy nie jest zle. Zycze Legii szybkiego odpadniecia z UEFY i przegranych ze trzech meczow w lidze. Moze wtedy towarzystwo sie otrzasnie i wezmie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 435 co robi zarzad? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.05, 17:06 Przeciez tak juz dluzej byc nie moze. Wyniki klubu mowia same za siebie. Pora na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocho Re: co robi zarzad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:18 Przede wszystkim trzeba wywalić Bednarza. Zrobił takie wzmocnienia, że niech go ch... strzeli. Zieliński z takimi zawodnikami to raczej za wiekiego pola manewru nie ma. Chociaż Magierę to mógłby wywalić spokojnie. Po co on jeszcze gra w piłkę to nie mam pojęcia. Do Mazura Karczew się może nadaje ale to też nie jest takie pewne (bez obrazy Mazura). Podobnie kiepscy są właściwie wszyscy zawodnicy. Bez kupna kilku naprawdę wartościowych zawodników, żaden trener w Legii nic nie zdziała. Odpowiedz Link Zgłoś