Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 05.09.05, 22:16 PZPN zaczyna gonic w pietke ciekawy jestem granicy smiesznosci ,jaka ma ten twor i czy takowa w ogole istnieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lesnik Skarga tekturowych kibiców Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:21 Gazeto!!!, pamiętaj, ze nie czytają Cię tekturowi czytelnicy, wiec zarzuć kurtynę milczenia na ten cyrk o nazwie Polonia... Co za zenada... beeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn. Re: Skarga tekturowych kibiców Polonii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.05, 22:36 A Ciebie lesnik ulepiono z gliny, kału czy innego materiału? Co za zenada... ceeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Skarga tekturowych kibiców Polonii IP: *.acn.waw.pl 05.09.05, 22:44 z innego,z innego ale tez na "G" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokator Re: Skarga tekturowych kibiców Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:50 Drewniani piłkarze, tekturowi kibice to Polonii Warszawa nowe oblicze! O'le! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Skarga tekturowych kibiców Polonii IP: *.acn.waw.pl 05.09.05, 23:05 drewniana Polonia blyskotliwa wiadomo jaka druzyna tabela mowi sama za siebie tylko te punkty... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrdy2 Re: Skarga tekturowych kibiców Polonii 06.09.05, 11:09 I czego się czepiacie kibiców Polonii?? Tu chodzi o cenę biletów a nie o wyniki w lidze. Ciekawe co byście zrobili gdyby na waszym stadionie podnieśli ceny biletów. Jak macie zamiar komentować jak dzieci, to nie komentujcie. Ja tam kibiców Polonii popieram. Bo tu teraz chodzi o prawo do wolności wypowiedzi i prawo do protestu. A sam pomysł z tekturą bardzo ciekawy i przede wszystkim normalny. Może powinni pójść porzucać kamieniami w policjantów w ramach protestu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans-sędzia PN [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.s Re: PZPN KU RWY i SZMAT Y !!!! ODP IERDO LCIE S 06.09.05, 17:04 Widzę że komuś nerwy puściły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT73 Bez honoru IP: *.chello.pl 06.09.05, 19:02 Doping z tasmy kibice z tektury. Bez kibiców bez stadionu bez honoru. Ludziki są protestem przeciwko cenom biletu. A doping z taśmy był też jakimś protestem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bez honoru-to jestes ty IP: *.kabaty.2a.pl 06.09.05, 20:03 (c)entralna (w)ojskowa (k)... (s)tara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darnell-klin_cwks Re: Skarga tekturowych kibiców Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:21 Pomimo tego ze jestem kibicem eLki uwazam ze kibice Polonii wpadli na fajny pomysl - ptotest tekturkowy -))) !!! Brawo Panowie za pomyslowosc ... wrog jest 1 - PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great PZPN przeżywa stan abberacji... 07.09.05, 00:34 Gość portalu: Gn. napisał(a): > A Ciebie lesnik ulepiono z gliny, kału czy innego materiału? Co za zenada... > ceeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Brawo kibice Polonii! IP: *.kabaty.2a.pl 06.09.05, 11:07 A ty komuchu z Legii jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to siedz cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adik Re: Skarga tekturowych kibiców Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:59 PZ-PZP-PZPN ch..e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttOMEK Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:27 Ruch Chorzów popiera kibiców Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: Skarga kibiców Polonii 06.09.05, 11:55 Pod tym względem to jednak PZPR ____________________ Zero agresji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micek Kibice,co nie częste, pokazali się z dobrej strony IP: *.crowley.pl 06.09.05, 11:57 Kibice, co nie częste, pokazali się z dobrej strony jako pomysłowi ludzie, którzy potrafią kulturalnie i w twórczy sposób zaprotestować. Ale to PZPNowi się nie podoba. PZPN by chciał by kibice już lepiej wystawili chamskie transparenty, skandowali obraźliwe hasła... Bo woli mieć za kibiców chamów, chuliganów i półgłówków, których można zawsze olewać, a samemu robić swoje przekręty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d/dm lc Re: Kibice,co nie częste, pokazali się z dobrej s IP: 195.85.249.* 06.09.05, 16:18 moze listkiewicz rozpoznal swoja podobizne na jednym z kartonow i dlatego zaczal sie awanturowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Pierwszy raz to mówię -- brawo kibice!! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.09.05, 12:03 A PZPN, jak widać, bierze przykład z Pissu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 06.09.05, 12:13 gdy kilka dni temu po raz pierwszy usłyszałem o "liście z PZPN" to myślałem, ze to jakaś ściema właściciela Polonii. Po prostu do głowy mi nie przyszło, ze w PZPN-ie siedzą tacy idioci. Bo że złodzieje, to wiedzą wszyscy. Ciekaw jestem, czy ta kretyńska grożba o ukaraniu klubu za kulturalny protest kibiców to "szczyt" intelektualnych mozliwości idiotów z Miodowej? Obawiam się że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: Skarga kibiców Polonii 06.09.05, 12:54 Chociaz jestem kibicem Legii uwazam, ze ukaranie Polonii a dokladnie jej kibicow to non sens na maxa. Niech PZPN ukarze teraz Szymona Majewskiego, za to, ze smial on nasmiewac sie z naszych wspanialych sedziow podczas swojego programu "Szymon Majewski Show" Szymonie teraz na ciebie pora dostaniesz stadionowy zakaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos co naprawdę musi się stać, aby ktoś się w końcu IP: *.katowice.pik-net.pl 06.09.05, 12:58 zajął PZPN????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Wisla Plock popiera Polonie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.09.05, 13:35 ile jeszcze czasu potrzeba do smierci pzpn, ten twór przeszkadza polskiej pilce na arenie miedzynarodowej, przyklad Wisly Plock i Wisly Kraków w pucharze UEFA, przeciez to co robili sedziowie to szkoda slow. Nie wiem czy ten skorumpowany pzpn zdaje sobie sprawe ze to ich wina tylko i wylacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loco Powstaje pytanie:co i ile przewodniczący Wydziału IP: *.chello.pl 06.09.05, 13:52 Dyscypliny PZPN Sylwester Wiśniewski wypil przed wypowiedzeniem tak niedorzecznej i osmieszajacej jego inteligencje sentencji? Czekam na odpowiedzi! Pozdrowienia dla wszystkich antyPZPNowskich obywateli! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffffu Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:25 Śmieszna w tym wszystkim to jest ale postawa PZPN. To nie tekturowe twarze ich ośmieszają....., czy tego nie widzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UDP Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:49 %@#$% Jak ja nienawidzę PZPNu. Zrobili z polskiej piłki jakaś karykature. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Skarga kibiców Polonii IP: 10.9.65.* 06.09.05, 15:34 Jestem kibicem Wisły Płock. Brawa dla kibicow KSP za pomysłowość i konsekwencję w działaniu. Życzę wytrwałości w tego typu działaniach. Ośmieszyliście PZPN na maksa. Jestem pewien, że RPO wyda werdykt na waszą korzyść. Walczycie o swoje prawa - ciekawe ile osób z PZPN ogląda mecze za darmo - nie tylko na Poloni. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk PZPN- dostaje na łeb ! Czy listkiewicz juz siedzi? 06.09.05, 17:34 Prokuratorze - wejdz do PZPN, skontroluj te bande... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:31 Listkiewicz, Tomaszewski, Wiśniewski czy PZPN to ochronka dla kretynów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Absurd a'la PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:59 Tragedia... to nie kibice osmieszaja PZPN, a on sam sie osmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
kaban86 Re: Skarga kibiców Polonii 06.09.05, 22:18 Takie cos potrafia scigac a sprzedawcow jakos nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:38 :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisły Re: Skarga kibiców Polonii IP: 212.244.249.* 07.09.05, 09:25 Brawo dla kibiców Polonii. To prawdopodobnie jeden z najbardziej pomyłowych i kulturalnych protestów w naszej lidze. Trzymam kciuki za powodzenie i nie rozumiem, dlaczego tyle tu wpisów Legii(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionista Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.ic.utoronto.ca 09.09.05, 00:00 Gość portalu: kibic Wisły napisał(a): > nie rozumiem, dlaczego tyle tu wpisów Legii(?) A co sie kibole Wisly wtracaja w wewnetrzne sprawy stolicy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h JEDEN ZWÓJ W MÓZGU=ZERO POCZUCIA HUMORU 07.09.05, 09:35 ZA ROZRÓBY NA STADIONACH JAKOŚ NIE SPIESZA SIĘ KARAĆ,ZA PRZEJAW NIEZŁEGO POCZUCIA HUMORU-NATYCHMIAST.CO ZA TĘPAKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.zdnet.com.pl 07.09.05, 09:44 Popieram...nie jestem kibicem piłki nożnej jednak zdecydowanie jestem za takim protestem, przynajmniej kolesie nie robią burd na stadionie tylko (z godnie z prawem wg mnie) protestują jak cywilizowani ludzie i do tego używają swojej inteligencji.Oby tak dalej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khysiek Czy ci z tektury to listkoludki ? IP: 195.136.189.* 07.09.05, 10:06 Bo dużo o nich słyszałem ale jeszcze nie widziałem na własne oczy :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokis Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.idea.pl 07.09.05, 22:29 PZPN nie reaguje kiedy kibice hamskimi przyśpiewkami 'raczą' nas na stadionach. Wobec naprawdę pomysłowego i kulturalnego protestu "wytacza działa". Panowie w PZPN obudźcie się. Kibice Polonii, tak trzymać :) (Lech Poznań) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionista Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.ic.utoronto.ca 08.09.05, 23:58 Popieram kibicow Polonii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Skarga kibiców Polonii IP: *.idea.pl 09.09.05, 08:48 Brawo za pomysłowy protest. Nie rozumiem oo co chodzi PZPN? Nikt nie został obrażony a PZPN robi aferę. Odpowiedz Link Zgłoś