jaonna 30.09.05, 16:48 Witam wszystkich. Mam pytanie, czy na zebraniu podane moze jakies przyblizone daty oddawania lokali??? Bede wdzieczna za informacje. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
compiter Re: Po zebraniu 02.10.05, 13:07 Tak, podano terminy pomiedzy 20.11 a 15.12, zaleznie od lokalu. Do 15 chca przekazac wszystkie. Garaze - realny termin to koniec stycznia (zrozumialem tyle, ze oddanie drog ppoz mui potrwac). Dodam do wczesniej pytajacych, ze ogroszenie od Boh. Wrzesnia ma zostac zrobione juz po odbiorze budynku. Pozdrawiam, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
perkin123 Re: Po zebraniu 03.10.05, 15:37 Mam drobne pytanie z tego co ja zrozumialem z umowy to tylko takie zeczy jak droga i ter zielone mialy byc oddane pozniej. Wiec w takim razie czy odbior jest warunkowy? I jeszcze jedno pytanie ciekawy czy ta sprawa byla poruszana na zebraniu "Aneksy" do umowy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
compiter Re: Po zebraniu 11.10.05, 00:01 Niestety za opoznienia spoldzielni nie ma zadnych sankcji. Wiec mozesz wpisywac warunki w odbiorze, ale obawiam sie ze zda sie to na nic :-( Co do aneksow, zapytalem ile osob podpisalo. Odpowiedz padla - ok. 80%. Poprzednio (pol roku temu) byla mowa o 50%. Nie mam mozliwosci zweryfikowania... Odpowiedz Link Zgłoś