pawelek_25 01.10.05, 20:48 Mieszkam i pracuje w tej Warszawie od 2 miesięcy. Wreszcie trafiłem na miejsce gdzie jest dużo ładnych i mądrych kobiet. Chciałem powiedzieć tylko tyle :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omar1 Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 20:56 a mozesz zdradzic koledze gdzie to cudowne miejsce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 21:36 Omar a moze nalezy sie spytac nie gdzie jest to miejsce a ile kosztuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: W Warszawie są najlepsze laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:41 Przecież wyraźnie napisał, że piękne laski są w całej Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 21:45 Widocznie czytamy rozne watki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: W Warszawie są najlepsze laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:47 Może i dwa różne, ale dochodzimy do jednego celu: tym miejscem jest Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 21:59 To ja tylko tak po cichutku powiem ze wcale nie musi to byc prawda:) A patrzac na poziom wypowiedzi na tym forum niektorych "lasek z warszawy" to juz jestem pewien ze to nie prawda... Ale wystarczy ze Warszawa ma najlepsz druzyne w pilce noznej:) Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 21:49 > dużo ładnych i mądrych kobiet w Warszawie ???! dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: W Warszawie są najlepsze laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:50 A ja dodam, że najprzystojniejsi i najinteligentniejsi mężczyźni też są w Warszawie. I to też jest dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 21:55 > dobre! Ej, blondynka, przeciez to byla ironia - rozumiesz: i-ro-nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: W Warszawie są najlepsze laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:56 dziekuje laska. Do Atoba myslisz ,ze prawdziwy facet do tego przystojny zapłaciłby lasce? Może i tak ,ale musiałby byc kompletnym świrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Apel do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:57 Laskom się nie płaci, laskom się odpłaca! Laska-szatynka Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 22:01 Prawdziwy facet napewno nie. Bo prawdziwy facet ma pewne nienaruszalne zasdy. A placa tylko swiry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: W Warszawie są najlepsze laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:03 Atob,lepiej bym tego nie ujął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Najpiękniejsze laski w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:09 Czy to jest lasek Bielański? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelek_25 hahaha z tym laskiem bielańskim było dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:14 podobało mi się. Nie wiem może trafiłem po prostu na takie kobiety ale zawsze większe miasto więc każdy powinien znależć coś dla siebie. Facet laske albo laska laske :-) P.S. [Ciekawe jak by to ostatnie zdanie cudzoziemcy zrozumieli :-) ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Laska w lasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:16 Ani facet laskę, ani laska laskę, tylko laska lasek! PS. Kto przetłumaczy to zdanie na angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 22:12 No, ostatnio slowo "zasady" jest bardzo w modzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: W Warszawie są najlepsze laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:15 Z zasady nie wierzę, że istnieją mężczyźni z zasadami. Alkohol często bezzasadnie im je zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 22:16 To oczywiscie nieprawda, ale widze, ze znasz sie na samcach...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: W Warszawie są najlepsze laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:17 Tak, na samcach już się poznałam! Dlatego jestem samotną samicą. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 22:17 co to za facet ,który idzie do/na laski pod wpływem alko? pacan? laska z twego co czytam ,nie trafiłas jeszcze na faceta! (Nie myl ich z menelami) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 22:19 Tym razem ja bym tego trafniej nie ujal;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Nie trafiłam :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:20 Jeszcze nie trafiłam, niestety. A to dlatego, że jestem kobietą z zasadami i z zasady przy pierwszym spotkaniu nie szukam kontaktu z laską :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 22:18 Sa laska. A alkohol to bardziej wytlumaczenie i alibi niz przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: W Warszawie są najlepsze laski 01.10.05, 22:24 Albo sport albo alkohol - ale naraz, to glupota i marnotrawstwo srodków..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Środki w środku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:26 Środki nie mogą marnować się w środku (lub w zarodku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska laska czyli ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:30 A teraz zamieniamy wszystkie słowa "laska" na słowo "miłość" (tak jak Czesi to robią) i wiemy, o czym ludzie marzą od początku świata. A Wy nie marzcie, tylko miłością laski darzcie! Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: laska czyli ... 01.10.05, 22:34 Laska: ja nie marze, tylko marzNe ! I dlatego te moje dobre checi....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Środki w środku 01.10.05, 22:30 Gość portalu: laska napisał(a): > Środki nie mogą marnować się w środku (lub w zarodku). laska,sa faceci którzy nigdy nie zdejmuja "kapelusza". Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Dyskusja sie rozwinela 01.10.05, 23:39 a gdzie konkretnie sa te super laski - wciaz nie wiadomo. Pawelek, zdradz tajemnice. Nie boj sie. Wszystkim rady nie dasz. Nawet tym najladniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Jako feministka zgadzam się z tą opinią ;o))) 01.10.05, 23:48 W Warszawie są najlepsze laski... chyba ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelek_25 Nie moge powiedzieć bo wszyscy by sie do mojej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:54 dzielnicy przeprowadzili czyli na Prage Południe. :-D Żartuje Wszędzie mi sie wydaje że są ciekawe dziewczyny bez względu na to w której częsci Wa-wy mieszkasz. Kobiet jest po prostu dużo i istnieje większa szansa połączenia matriału genetycznego z kimś kto uczyni twoje dzieci pięknymi i mądrymi lub tylko mądrymi albo tylko pięknymi. :-D Można sobie przebierać i wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Najładniejsze laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:38 Najładniejsze laski rzeźbią górale. Dopasowują długość do wysokości osoby potrzebującej laski. Przed zakupem można się do niej przymierzyć, bo ważne jest, by rączka laski dobrze leżała w dłoni. PS. Za tydzień zapraszam Was do Lasku Bulońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś