grazyna-lubicz 03.10.02, 21:46 bo to niedojda,a tu na forum mówią żes ty przystojny mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadzia_z_bufetu Cała prawda o arystokracji 03.10.02, 21:51 grazyna-lubicz napisała: > bo to niedojda,a tu na forum mówią żes ty przystojny mężczyzna. Roboty porzondnej nie majom. W długach siedzom. Głupoty do łbuf im przychodzom. Teraz hrabinia już Rysia swego od niedojduf wymyśla i kce siem z kobitom dla odemiany umuwić. Tfu - ruja i porubstwo. Żeśta wszystkie nie wygineli to ja siem dziwiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Zdzinia, chcę z toba zdradzić Rysia IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 21:53 ja też ! Jak już będziesz po daj znać, czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Zdzinia, chcę z toba zdradzić Rysia 03.10.02, 21:56 No a nie mówiłam,że Zdzinia to chłop,jak inne laski tez chcą spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do lubicz 03.10.02, 21:55 Słuchajcie no lubicz, może ja was spotrzebuję? Pod jednym wszakże warunkiem: że się lubicz USPOKOICIE w końcu. _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: do lubicz 03.10.02, 21:59 Ty mi sie pndzel nie podobasz.ja chce ze Zdzichą,a mój Rysiu ze Sloggim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka lubiczów Re: do lubicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 00:05 grazyna-lubicz napisała: > Ty mi sie pndzel nie podobasz.ja chce ze Zdzichą,a mój Rysiu ze Sloggim Grażka ten zdzicha jest naprawdę grzechu wart. Ma takiego dużego pępka i mocne lędźwie. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: do lubicz 05.10.02, 18:08 O Jezu naprawdę.Ja chcę Zdzisia poznać koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś