olgierd.tomczorek 05.12.05, 23:20 od kiedy to biblioteki są dla czytelników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil czy można obejrzeć prace konkursowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:42 i gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
220wolt Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers 06.12.05, 00:11 Hmm, a co ma choinka na zdjeciu do biblioteki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers IP: *.netlandia.pl / *.crowley.pl 06.12.05, 08:00 o to samo chcialem zapytac! chyba ze bibliotekarze dmuchaja studentow w bombki :-)to ma to zwiazek. niejaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:14 Skoro Empik to przydałby się jeszcze MacDonalds. I wypożyczalnia kaset video. Taka automatyczna, jak na stacjach benzynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarus280 no wlasnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 10:06 może nawet i samoobsługowa stacja benzynowa! a zdjęcie symbolizuje tzw. "urwanie sie z choinki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cad kto za to zaplaci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:13 czy ktos moz mi wyjacnic jakim cudem wygrywa projekt 3x drozszy niz byc powinien wg zalozen konkursowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:05 Zamiast bąbek będą książki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Ładna ta biblioteka na zdjęciu. Ale gdzie bombki? IP: *.outsourcing.atman.pl 06.12.05, 09:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil ale dlaczego nie pokazujecie obrazków zwycięskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:55 biblioteki???? jak wygląda BUW to wszyscy wiemy. gazeto, jeśli chcesz zainteresować ludzi współczesną architekturą, to rób konsekwentnie. Jakie były inne prace i gdzie je można obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Re: ale dlaczego nie pokazujecie obrazków zwycięs IP: *.biblpubl.waw.pl 06.12.05, 12:45 Prace mozna obejrzeć na 4 piętrze przed czytelnia czasopism. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: ale dlaczego nie pokazujecie obrazków zwycięs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:13 rudolfie bardzo dziękuję, jutro obejrzę. a "gazecie" dziękuję za zdjęcia nagrodzonej pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fano a mnie sie zawsze podobala ta brazowa plomba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: a mnie sie zawsze podobala ta brazowa plomba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:30 kurcze, zrobia z tego jakis biurowiec... a dopiero co "odkrylem" te biblioteke z jej klimatyczna czytelnia :( zaraz zrobil sie tlum jak w BUWie zamiast ciszy tak potrzebnej w nauce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no a mnie też sie zawsze podobala ta brazowa plomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:10 - fakt. miała swój klimat. nie do zastąpienia, :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil trochę podobne do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:19 bardzo ładna elewacja tej nowej biblioteki, może trochę mi przeszkadza, że to "cytat" z pewnej realizacji Rafaela Moneo - ratusz w Murcii (Hiszpania)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Czechowska Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 09:58 Bardzo cieszy ta wiadomość. Czekam na latwiejszy dostęp i milsze Panie bibliotekarki, chociaż i dziś przebijają wszystkich w BUWie. Tylko pan szatniarz, pamiętam, na Koszykowej wulgarnie obrażony na świat. Odpowiedz Link Zgłoś