Dodaj do ulubionych

Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwersyt...

05.12.05, 23:20
od kiedy to biblioteki są dla czytelników?
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil czy można obejrzeć prace konkursowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:42
      i gdzie????
    • 220wolt Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers 06.12.05, 00:11
      Hmm, a co ma choinka na zdjeciu do biblioteki?
      • Gość: goral Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers IP: *.netlandia.pl / *.crowley.pl 06.12.05, 08:00
        o to samo chcialem zapytac! chyba ze bibliotekarze dmuchaja studentow w
        bombki :-)to ma to zwiazek. niejaki.
        • Gość: stefan Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:14
          Skoro Empik to przydałby się jeszcze MacDonalds. I wypożyczalnia kaset video.
          Taka automatyczna, jak na stacjach benzynowych.
          • Gość: ikarus280 no wlasnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 10:06
            może nawet i samoobsługowa stacja benzynowa! a zdjęcie symbolizuje
            tzw. "urwanie sie z choinki"
          • Gość: cad kto za to zaplaci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:13
            czy ktos moz mi wyjacnic jakim cudem wygrywa projekt 3x drozszy niz byc powinien
            wg zalozen konkursowych?
      • Gość: adam Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:05
        Zamiast bąbek będą książki
    • Gość: paolo Ładna ta biblioteka na zdjęciu. Ale gdzie bombki? IP: *.outsourcing.atman.pl 06.12.05, 09:19
      • Gość: kamil ale dlaczego nie pokazujecie obrazków zwycięskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:55
        biblioteki???? jak wygląda BUW to wszyscy wiemy. gazeto, jeśli chcesz
        zainteresować ludzi współczesną architekturą, to rób konsekwentnie. Jakie były
        inne prace i gdzie je można obejrzeć.
        • Gość: Rudolf Re: ale dlaczego nie pokazujecie obrazków zwycięs IP: *.biblpubl.waw.pl 06.12.05, 12:45
          Prace mozna obejrzeć na 4 piętrze przed czytelnia czasopism.
          • Gość: kamil Re: ale dlaczego nie pokazujecie obrazków zwycięs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:13
            rudolfie bardzo dziękuję, jutro obejrzę. a "gazecie" dziękuję za zdjęcia
            nagrodzonej pracy:)
    • Gość: fano a mnie sie zawsze podobala ta brazowa plomba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:43
      • Gość: Karol Re: a mnie sie zawsze podobala ta brazowa plomba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:30
        kurcze, zrobia z tego jakis biurowiec... a dopiero co "odkrylem" te biblioteke
        z jej klimatyczna czytelnia :(

zaraz zrobil sie tlum jak w BUWie zamiast ciszy tak potrzebnej w nauce
      • Gość: no a mnie też sie zawsze podobala ta brazowa plomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:10
        - fakt. miała swój klimat. nie do zastąpienia,
        :(
        • Gość: kamil trochę podobne do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:19
          bardzo ładna elewacja tej nowej biblioteki, może trochę mi przeszkadza, że to
          "cytat" z pewnej realizacji Rafaela Moneo - ratusz w Murcii (Hiszpania)...
    • Gość: Justyna Czechowska Re: Biblioteka przy Koszykowej chce gonić Uniwers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 09:58
      Bardzo cieszy ta wiadomość. Czekam na latwiejszy dostęp i milsze Panie
      bibliotekarki, chociaż i dziś przebijają wszystkich w BUWie. Tylko pan
      szatniarz, pamiętam, na Koszykowej wulgarnie obrażony na świat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka