aga_wa1 31.03.06, 09:40 Słyszeli Kabatczycy o zapowiedzi "Zapiecka" na Kabatach?? Niedługo wszystkie marki nam sie zleca)po Blikle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 31.03.06, 10:09 To ja proszę jeszcze o Bomi i Piotr i Paweł Odpowiedz Link
biljana Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 31.03.06, 15:47 zamiana Tesco na Bomi) to by było cos! Odpowiedz Link
chiara76 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 31.03.06, 16:04 biljana napisała: > zamiana Tesco na Bomi) to by było cos! pomarzyć zawsze można.... Odpowiedz Link
pianissima Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 31.03.06, 10:19 Niech Twoje slowa, Aga_wa1, beda prorocze )) Odpowiedz Link
malgoszac Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 01.04.06, 20:37 taaaaak, blagam niech ktos zabierze od nas tesco... ga glosuje na piotra i pawla...ehhh przydaliby sie Odpowiedz Link
hivision5 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 09:29 Najlepiej zaopatrzony Piotr i Paweł jest w blue city- po prostu rewelacja.Ale nie sądze,zeby wbili się zamiast tesco,chociaż Ja osobiście jestem za. Odpowiedz Link
aga_wa1 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 11:24 a niech ktos objaśni niebywałej...Tesco to hipermarket i co za tym idzie tanie g...no. a Piotr i Paweł i Bomi to przypadczy błądzę..kiem nie "delikatesy" nijak majace sie do hipermarketu?? czy bładze? Odpowiedz Link
jan-w Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 13:52 Powiedzmy supermarket delikatesowy. Niektóre są całkiem spore, np Piotr i Paweł w Jankach, albo BOMI w Cliffie. Napewno Tesco nie zastąpią, ale byłyby bardzo miłym uzupełnieniem. Bomi bywają też bardzo małe (Puławska). Nieobecność ta dziwi mnie, gdy widzę w pasażu Stryjeńskich/Wąwozowa, ilu ludzi skłonnych jest w tej okolicy, płacić naprawdę bardzo dużo za jedzenie. Odpowiedz Link
biljana Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 14:44 Dla mnie Bomi oraz Piotr i Pawel spokojnie moga zastapic Tesco. A jesli chcialaby kupic np. mąkę lub napoje w duzych ilosciach, to zawsze moge pojechac do Geant. Daleko nie jest. A Tesco to badziew nad badziwiami, juz blizszy jakoscia i wyborem towarow raczej do dyskontu typu Biedronka czy Leader Price niz w miare dobrego hipermarketu (Geant, Carrefour). Odpowiedz Link
malgoszac Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 15:37 zupelnie sie zgadzam. Mieszkam zaraz przy tesco, ale NIGDY (no chyba ze o 3 w nocy) tam nie kupuje - jezdze do Geanta a czasami i nawet do PiP w Blue City Odpowiedz Link
jan-w Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 15:38 Miałem na myśli: nie zastąpi tesco dla większości ludzi Odpowiedz Link
aga_wa1 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 16:02 hmmm to ja sie tez nie zgodzę))) ręka mnie broni przed wszelkiej maści "markami tanimiTesco" ale produkty markowe "chemia"soki i takie tam..można jednak dostac taniej-jak to w supermarkecie... a w Bomi za ten sam sok zaplace duzo więcej, prawda?tyle zo w sklepiku osiedlowym..tak dedukuje.. a przewagi Geanta jakos nie widze....(( pokazcie niewiedzącej_)) Odpowiedz Link
biljana Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 17:04 ))))))))) oczywiscie, ze nie zastapi TESCO dla wiekszosci ludzi, bo my chyba jestesmy jednak inny "target" a co do przewagi Geanta nad Tesco, to dla mnie jest jedna, ale decydujaca - wiekszy wybor produktow. Odpowiedz Link
malgoszac Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 03.04.06, 21:57 supermarketow nie lubie, jesli mialabym PiP albo Bomi pod nosem, to wogole bym z nich zrezygnowala - lubie duuuzy wybor, kupuje tez duzo jedzenia zagranicznego i w PiP maja tego sporo. W Geancie - jest wiekszy wybor, mniejsze kolejki do kas i szybsza obsluga, jest czysciej. Odpowiedz Link
jan-w Może oni o nas nie wiedzą ? 03.04.06, 22:12 Na razie napisałem list informujący o sytuacji do BOMI (jako posiadacz karty rabatowej w tej sieci )) ). Robcie to samo ! handel@bomi.pl Odpowiedz Link
effa.d Re: Może oni o nas nie wiedzą ? 04.04.06, 17:16 a co trzeba zrobić, zeby mieć tę kartę? Odpowiedz Link
jan-w Re: Może oni o nas nie wiedzą ? 04.04.06, 17:42 Karta się nazywa: Karta Bardzo Ważnego Klienta. Po prostu trzeba nim być. Żartuję oczywiście. Na początku istnienia BOMI, dawali za jednorazowe zakupy powyżej jakiejś sumy. Od dawna chyba z tego zrezygnowali, gdyż już o tym nie informują, ale zachowali się z klasą i "prawa nabyte" respektują Odpowiedz Link
pianissima Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 21.08.06, 18:25 A skoro jestesmy przy PiP, to jak uwazacie, gdzie jest szybciej: do Janek czy do Blue City? Ja zwykle jezdze do Janek, bo komunikacyjnie wydaje mi sie szybciej, choc to prawie 18 km, a do Blue City ok. 14. Odpowiedz Link
jan-w Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 21.08.06, 18:56 Zależy od pory dnia i dnia. Moim zdaniem Janki przez Dawidy. Odpowiedz Link
vivawawa Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 20.08.06, 12:21 proszę o opinie o pierogach!!! Odpowiedz Link
vivawawa Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 20.08.06, 14:30 byłem testowałem i nie polecam!!! czas oczekiwania na zamówienie 30 minut!!! barszczyk do picia był tylko ciepły a powinien być gorący pierogi z grzybami, za słabo doprawione i zupełnie bez smaku ciasto pierogowe za bardzo zakalcowate Odpowiedz Link
agawamala Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 20.08.06, 14:54 Byłam 2 razy. p o l e c a m . Nie czekałam - co prawda na pierogi na wynos- dłużej niż 10 minut. Bardzo fajne wnętrze, utrzymane w określonym stylu. Pierogi z bakaliami i makiem bardzo smaczne. Oczywiście w domu można ulepić cieńsze, ale to straaaszna robta. Miłe, uprzejme panie. Pewnie to już norma, ale lokal wolny od dymu z papierochów. Co kto lubi, u mnie w domu raz na jakiś czas pojawią się pierogi ze wspomnianej pierogarni. Odpowiedz Link
getin Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 23.08.06, 14:27 Lokal jest moim zdaniem po prostu za duży, a stoliki nieoznaczone numerami i stąd kłopoty kelenerek z dostraczeniem dokładnie tekich dań, jakie klient zamówił. Mnie zdezorientowana kelnerka zaproponowałą pierogi zamóione przez innego klienta, a moje (jak przyznała) zostały zaserwowane do innego stolika. Jakość pierogów oceniam zaledwie na 4. To bardzo mało jak na lokal z takimi ambicjami. Przyszłość tego przedsięwzięcia przewiduję następującą: - jeśli klienci nadal będa tak małowymagajacy, lokal się utrzyma - nastąpi na Odpowiedz Link
getin Re: ZAPIECEK- preludium plajty? 23.08.06, 14:31 Lokal jest moim zdaniem po prostu za duży, a stoliki nieoznaczone numerami i stąd kłopoty kelenerek z dostraczeniem dokładnie tekich dań, jakie klient zamówił. Mnie zdezorientowana kelnerka zaproponowałą pierogi zamóione przez innego klienta, a moje (jak przyznała) zostały zaserwowane do innego stolika. Jakość pierogów oceniam zaledwie na 4. To bardzo mało jak na lokal z takimi ambicjami. Przyszłość tego przedsięwzięcia przewiduję następującą: - jeśli klienci nadal będa tak małowymagajacy, lokal się utrzyma albo - nastąpi nasycenie okolicznego rynku, tzn. pierogi znudzą się większości okolicznych mieszkańców, spadnie liczba klientów, lokal opustoszeje, a bez podniesienia cen stanie się po prostu nierentowny. Oczywiście wolałbym, żeby dla urozmaicenia pierogarnia się utrzymała, ale prawa rynku są brutalne, tym bardziej że moim zdaniem właściciel przeszrżował z powierzchnią lokalu i liczbą miejsc. Odpowiedz Link
cranberry Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 25.08.06, 14:59 byłam w ubiegla sobote ok 15. bylo bardzo tloczno i czas oczekiwania byl dlugi, nawet na zamowione na wstepie napoje. porcje sa dosyc duze. mnie moje pierogi smakowaly (mix). z pewnoscia sie tam jeszcze wybiore, choc raczej nie w porze rodzinnych obiadow weekendowych Odpowiedz Link
biljana Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 20.08.06, 15:38 bylam, jedzenie dostalam szybko, aczkolwiek karte sobie wzielam sama) bo kelnerek bylo za malo a ludzi duzo. pierogi bardzo smaczne a obluga mila. Odpowiedz Link
prezeso1 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 20.08.06, 19:10 Byłem już wiele razy z całą rodziną w tym troje nastolatków. Wszyscy chwalili pierogi, których jest duży wybór. Kelnerki bardzo miłe, uprzejme i zawsze uśmiechnięte. Trzeba być bardzo złośliwym, żeby twierdzić, iż pierogi są z zakalcem. Firma Zapiecek zdobyła wiele nagród za pierogi w tym 1-sze za pierogi ruskie, które uwielbiam. Każdy powinien pójść sam i przekonać się osobiście, iż lepsze pierogi robiła co najwyżej babcia i to przed wojną. Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 20.08.06, 19:05 bylam i bardzo smacznie zjadlam. Pierogi ze szpinakiem i sosem serowym sa warte wizyty. Zurek przepyszny.Wcale dlugo nie czekalam. Wnetrze przestronne. Moj mezczyzna tak zasmakowal, ze byl juz dwa razy Odpowiedz Link
wozimek Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 21.08.06, 18:04 Fajnie, że oferta gastronomiczna w okolicy się urozmaica. Pierogarnie "przetestowałem" i moje wrażenia są pozytywne. Jakość jadła i obsługi oceniam dobrze. Byłem w czasie średniego natężenia (trochę ponad połowa zajętych miejsc) - czas oczekiwania 20-25 minut (w 10 minut donieśli Żur, 10-15 później pierożki). W śmieciodajni na ciepło, typu Mc Donald's, kolejki potrafią być dłuższe, ale tam nikt czasu w kolejce nie liczy . Po mojemu od czasu do czasu warto tam wdepnąć. Odpowiedz Link
robszym Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 21.08.06, 23:27 A ja mam mieszane uczucia, jak w tym zapiecku zjadałam te pierogi to nawet mi smakowały, wnętrze też bez zarzutu, duuuży plus za kącik dla dzieci. A gdy po paru dniach zjadłam pierogi u mamy, to niestety do zapieckowych mój zapał uleciał, generalnie farszu jak na lekarstwo, niektóre to jakieś takie bez smaku były, zamówiłam mix i uwierzcie, nie zawsze udało mi się trafić, czym wypełnione były, a największe rozczarowanie szpinakowym właśnie. Tradycyjne, czyli z mięskiem, kapustą i grzybami jak najbardziej ok, tylko gdzie ten farsz, skoro cena wcale nie najniższa jak na pierogi? Moim skromnym zdaniem stosunek ceny do jakości wcale zachowany nie jest. Odpowiedz Link
mstronski Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 22.08.06, 08:18 Bylem wczoraj i pierogi z miesem bardzo mi smakowaly. Co do obslugi to OK, tylko Pani przyjmujaca zamowienie jakas roztargniona byla, jak ja do niej mowilem, to odwracala glowe zeby cos tam zobaczyc a potem mowila? to co Pan zamawia? W koncu pomylila zamowienie i przyniosla 8 zamiast 11 pierogow. Ale smak ciasta i farszu miesnego smakowal mi bardzo. Oczywiscie nie robilem porownan do pierogow mojej babci bo takich nawet najlepszy zapiecek nigdy nie wyprodukuje. Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 22.08.06, 10:34 alez oczywiscie, ze czym innym sa pierogi mamy/babci. Tak jak bardzo czesto obiady rodzinne u moich rodzicow smakuja mi bardziej niz te w restauracji. Nie oznacza to jednak, ze zrezygnuje z chodzenia po knajpach. Niestety, nie mam mozliwosci jadac domowych pierogow czesto; sama nie jestem w ich robieniu mistrzynia, a czasem mam na nie ochote. I tu zapiecek sie moim zdaniem sprawdza. Odpowiedz Link
nowatu Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 23.08.06, 09:05 byłam wczoraj i szczerze dla mnie bez rewelacji...mało farszu ( nawet zimny się trafił), mało sosu i jakoś tak bez smaku... obsługa bardzo miła acz zakręcona pozytywnei oczywiście sam lokal super zrobiony! ale na kolejny obiadek wybiore sie do naleśnika Odpowiedz Link
getin Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 23.08.06, 14:32 Lokal jest moim zdaniem po prostu za duży, a stoliki nieoznaczone numerami i stąd kłopoty kelenerek z dostraczeniem dokładnie tekich dań, jakie klient zamówił. Mnie zdezorientowana kelnerka zaproponowałą pierogi zamóione przez innego klienta, a moje (jak przyznała) zostały zaserwowane do innego stolika. Jakość pierogów oceniam zaledwie na 4. To bardzo mało jak na lokal z takimi ambicjami. Przyszłość tego przedsięwzięcia przewiduję następującą: - jeśli klienci nadal będa tak małowymagajacy, lokal się utrzyma albo - nastąpi nasycenie okolicznego rynku, tzn. pierogi znudzą się większości okolicznych mieszkańców, spadnie liczba klientów, lokal opustoszeje, a bez podniesienia cen stanie się po prostu nierentowny. Oczywiście wolałbym, żeby dla urozmaicenia pierogarnia się utrzymała, ale prawa rynku są brutalne, tym bardziej że moim zdaniem właściciel przeszrżował z powierzchnią lokalu i liczbą miejsc. Odpowiedz Link
portuga Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 23.08.06, 16:17 Bylam juz z narzeczonym dwa razy w Zapiecku i pierogi nam smakowaly Dobre sa z grzybami i z jagodami Ciasto jest w porzadku, wiadomo, ze pierogi najlepsze u mamy, u babci... No ale naprawde te sa ok. Widze niedociagniecia organizacyjne, trzy osoby nam mowily ze uzupelnia serwetki, ktorych zabraklo i ostatecznie mlody czlowiek zabral serwetnik i zniknal Czestowano nas winem domowej roboty, badali opinie klientow, wino ma byc wprowadzone do karty, smaczne i mocne! Odpowiedz Link
effa.d Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 30.08.06, 18:15 udało nam się wreszcie dotrzeć do zapiecka! i daję plusa pierogi byly dobre (jadłam słodki mix, ale podjadałam mojej lepszej połowie mix nie słodki z okrasą) i niektóre mnie zachwyciły (mak jak z klusków z makiem w wigilię!, śliwka, serek niezły!), niektóre były po prostu dobre. z ilością farszu też bywało różnie. najzabawniejsze były pomyłki kuchni w zamówieniach. najpierw dostałam mix małosłodki, czyli zwykły. zjadłam jeden, ok moze sie pomylili. drugi juz sie wydał podejrzany a po rozkrojeniu kolejnego wyszło szydło, czyli pomyłka. za drugim razem dostałam wszystkie z jabłkiem i rodzynkami w rezultacie zjdałam chyba ponad dużą porcję, zapłaciłam za małą a na honorze mi nie ubyło więc i pani kelnerce wybaczyłam Odpowiedz Link
prezeso1 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 30.08.06, 21:16 A ja już jestem stałym bywalcem pierogarni i moja rodzina też włacznie z babcią, która próbuje rozpoznać recepturę. Narazie jej się to nie bardzo udaje Zanosi się więc na to, że babcia będzie musiała częściej odwiedzać pierogarnię i to wcale bez pewności, że dopnie swego. Odpowiedz Link
rubeus Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 11.09.06, 16:26 A jak się ma sprawa z 'rsukim' pierogami ? Warto się na nie skusić ? Odpowiedz Link
kaaarolinkaa Re: Ceny! 07.09.06, 12:17 wejdz na ich strone-ceny sa takie same jak w innych zapieckach Odpowiedz Link
ewanka Re: Ceny! 07.09.06, 22:18 Byliśmy tam w ubiegłą niedzielę. Tłok straszny, hałas jak w stołówce wczasowej, pierogi bardzo średnie. Ciasto takie samo na pierogi słodkie i słone, jakieś takie dziwne, bo za miękkie. Za to córka dostała pierogi z malinami podgrzewane co najmniej raz w mikrofali, bo jak wystygły to poważnie stwardniały. Jedyne jadalne był szpinakowe. Ruskie niejadalne prawie wcale. Raczej nie będziemy ich odwiedzać. Pozdr. E. Odpowiedz Link
prezeso1 Re: Ceny! 08.09.06, 09:25 ewanka napisała: > Byliśmy tam w ubiegłą niedzielę. > Tłok straszny, i dalej > Jedyne jadalne był szpinakowe. Czy ten tłok był sztucznie wywołany? Bo nie przypuszczam, żeby wszyscy udali sie do pierogarni, bo "rzucili" pierogi szpinakowe. Odpowiedz Link
raks5 jest ok 10.09.06, 03:25 bylem dzis i polecam: -czas oczekiwanie okolo 10 minut, na salatke 5 -bardzo smaczne pierozki, jak na restauracje -ceny ok (jak na restauracje z serwisem) -bardzo sympatyczne, zebe nie powiedziec, ze tez ladne, kelnereczki Odpowiedz Link
derekos czy jest OK 10.09.06, 16:43 Do Pana Prezeso1: Proszę napisać wprost, że jest pan właścicielem/pracownikiem firmy i wtedy ją zachwalać, a nie wciskać bajki o swojej babci, co to nie mogąc rozgryźć tajnej receptury wyrobów(?!) spontanicznie zachęca wszystkich do częstego odwiedzania lokalu. Cytuję dotychczasowe wypowiedzi: 1) Każdy powinien pójść sam i przekonać się osobiście, iż lepsze pierogi robiła co najwyżej babcia i to przed wojną. 2)A ja już jestem stałym bywalcem pierogarni i moja rodzina też włącznie z babcią, która próbuje rozpoznać recepturę. Narazie jej się to nie bardzo udaje Wolne żarty!! Oceniajmy lokal, ale uczciwie. Proponuję urozmaicić troche menu o coś konkretniejszego - bo ile można jeść samego ciasta? Życzę powodzenia Odpowiedz Link
prezeso1 Re: czy jest OK 10.09.06, 20:35 Odpowiedź dla Pana Derekos. Jestem tylko konsumentem pierogarni i nic więcej mnie z lokalem nie łączy. Proszę zwrócić uwagę, że nie oceniam lokalu tylko pierogi. Z sympatią odniosłem się też do kelnerek. No cóż, mam słabość do młodych i uśmiechniętych dziewcząt, może dlatego, że sam już nie jestem młody. I to wszystko. Inne przysmaki pierogarni poza barszczykiem mnie nie interesują. Proszę w związku z tym zwolnić mnie od dokonanywania oceny innych potraw serwowanych przez lokal a także od dokonywania oceny samego lokalu. Dziekuję za propozycję urozmaicenia mego menu o coś konkretnieszego, aczkolwiek nie bardzo orientuję się, co Pan ma na myśli. Mogę tylko Pana zapewnić, iż moje menu nie ogranicza sie tylko do pierogów. Np na deser lubię lody, które dla odmiany zamawiam w Słodkim Ogrodzie sąsiadujacym z pierogarnią. Pozdrawiam Pana bez chowania urazy za niesprawiedliwą ocenę mojej osoby. Odpowiedz Link
piotrek-81 Re: czy jest OK 11.09.06, 08:57 Daleki jestem od teorii spiskowych, ale to co wypisuje pan prezeso1 w tym i innych wątkach, wybitnie pasuje do kryptoreklamy. I czy to się panu podoba, czy nie - tak to właśnie wygląda. Odpowiedz Link
prezeso1 Re: czy jest OK 11.09.06, 14:42 Czyli gdybym krytykował to byłoby OK albo byłbym posądzony, że jestem z konkurencji. A że chwalę (trochę żartobliwie), to dla niektórych osób nie jest OK. Czyżby głos zabrała konkurencja? Proszę sie przyznać. Odpowiedz Link
yavorius Re: czy jest OK 04.04.07, 12:37 Dokładnie to samo wrażenie od niosłem. Pierniczenie, że babcia nie zrobi lepszych, kupa śmiechu. Odpowiedz Link
yavorius "odniosłem" oczywiście 04.04.07, 12:38 Zresztą, trudno żeby się przyznał, że tam pracuje/szefuje.... Odpowiedz Link
tahirka Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 11.09.06, 21:53 Bylam tam w sobote wieczorem z przyjaciolmi. POLECAM!!!! Choc przyniesli nam zamowione dania ZA szybko (jakies 5-8 min) niezdazylismy sie nagadac przed konsumpcja Ceny przystepne ! Jedzonko pyszne, zwlaszcza sos ziolowy I przyjemnie sie tam siedzi. Chociaz odrobinke maja za glosna muzyke ('+' - maja tez kilka stoliczkow na poczatku, gdzie jest ciszej) ---- Tahirka Odpowiedz Link
aleksandra1977 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 15.09.06, 14:13 na pewno nie będę odwiedzać tego miejsca. Byłam raz i wystarczy. Lokal jest bardzo akustyczny, za głośna muzyka, czekanie 45 minut na 8 pierogów to już lekka przesada. Probowalam pierogi z soczewica. Zupelnie mi nie smakowaly. Czy oni nie mają żadnych przypraw oprócz skwarków dozowanych w nieogranicznych ilościach? Odpowiedz Link
meteo_patka Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 16.09.06, 22:34 Zapiecek jak dla mnie jest trafnym miejscem, spójnym stylistycznie, ale to jedzenie jest jak z taniej garmażerii. nie smakowało mi. Odpowiedz Link
nandinka Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 18.09.06, 12:47 Witam Mój chłopak kupił pierogi na wynos więc nie mogę ocenić lokalu, tym bardziej że napewno tam nie pójdę. Uwielbiam pierogi i praktycznie zawsze je zamawiam kiedy wychdzę do różnych knajpek, samej też zdaża mi się robić. Natomiast te z zapiecka były delikatnie mówiąc wstrętne, tzn. kompletnie bez smaku, mało farszu, ciasto szare i twarde, o sosach wolę nie pisać. Dziwię się, że są osoby którym to smakuje ale o gustach nie powinno się dyskutować. O niebo lepsze są pierogi na bazarku (Wąwozowa) w sklepie mięsnym (o ile się nie mylę "Kogut"). Fakt, że do ugotowania/usmażenia w domu i raczej nie są tanie ale bez porównania lepsze, szczególnie ze szpinakiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
alexia12 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 10.04.07, 12:16 Mnie przyniesiono pierogi niemalże puste w środku. A ta kapka farszu, która tam była, bez smaku. Ciasto grube i ohydne. Odpowiedz Link
effa.d Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 18.09.06, 15:01 a czy mnie się wydaje, czy podnieśli ceny w Zapiecku? delikatnie o 1 zł na miksach.... czy ktoś z Was jeszcze to zauważyl? Odpowiedz Link
jareczek5 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 04.04.07, 16:44 Byłem tam ostatnio po kilkumiesięcznej przerwie i mam wrażenie, że podniesli chyba nawet o 3 lub 4 pln porcję 12 pierogów... I tłuszczyk już nie ten co kiedyś... Odpowiedz Link
sinistra80 NIgdy więcej 04.04.07, 10:55 Zamówiono z mięsem, przyniesiono ruskie. Ok, pomyłki się zdarzają. Wiec wymiana. Przyniesiono z mięsem....zamrożone w środku. Żadnego "przepraszam", "na koszt firmy...". Nic. Absolutnie nigdy więcej. Odpowiedz Link
ignasek Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 01.07.13, 16:41 Mowa o tym Zapiecku na Wańkowicza? MIałem okazje raz tam być na imprezie firmowej i miejsce całkiem fajne Odpowiedz Link
majron5 Re: ZAPIECEK pierogarnia na Kabatach. 15.07.13, 13:46 polecam, pierożki prawie jak u mamy no i panie kelnerki przesympatyczne! Odpowiedz Link