Dodaj do ulubionych

Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:31
Nie ma co fajny kraj III świata, 200 $ za miesiąc pracy po nocach informatyka.
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami 14.12.05, 00:50
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28680
      Norma, niestety :(
    • Gość: Antysocjalistyk Re: Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 03:09
      W Arkadii pełno ogłoszeń o czekającej pracy, w innych centrach podobnie. I to
      wszystko w sytuacji, gdy rzekomo nie ma żadnej pracy dla młodych. Ech,
      lenistwo, warcholstwo i brak lania batem w d.... dla czystej tresury a nie
      żadne bezrobocie wystepuje w Polsce!
    • Gość: amo Re: Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:57
      Nic w tym dziwnego, nie tylko supermarkety. Moja sistra studentka pracowa
    • Gość: amo Re: Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:03
      ups, nie to się wcisnęło. Moja siostra studentka w lecie pracowała w
      Trójmieście za 4 pln za godzinę w sieciowej kawiarni, zero przerw, ani jednej
      przydziałowej kawy, znajomość języka obcego obowiązkowa. W Warszawie w tym
      czasie dawali po 5 zł. Supermarketów nie bronię, bo to cięzka praca, chcę tylko
      powiedzieć, ze mało kto płaci więcej.
      • Gość: gosc Re: hamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:24
        własnie . Inaczej tego sie nie da nazwac. czysty wyzysk. A bonzowie sie ciesza.
        kasy duzo a robote odwala kto inny za grosze! Ludzie miejcie honor i nie
        pracujcie za taki marne pieniadze> prawda jest taka ze do poki znajda sie tacy
        co poojda harowac dla 5 zł za godzine pracodawca bedzie tak płacił i nic sie nie
        zmieni. A jesli jeden z drugim odmowi takiej pracy za grosze wówczas beda dawac
        wiecej. Wiec to p[racownicy musza wymusic zmiane podejscia pracodawcy do zapłaty
        za prace niewolniczą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka