Gość: Teki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:31 Nie ma co fajny kraj III świata, 200 $ za miesiąc pracy po nocach informatyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami 14.12.05, 00:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28680 Norma, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antysocjalistyk Re: Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 03:09 W Arkadii pełno ogłoszeń o czekającej pracy, w innych centrach podobnie. I to wszystko w sytuacji, gdy rzekomo nie ma żadnej pracy dla młodych. Ech, lenistwo, warcholstwo i brak lania batem w d.... dla czystej tresury a nie żadne bezrobocie wystepuje w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amo Re: Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:57 Nic w tym dziwnego, nie tylko supermarkety. Moja sistra studentka pracowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amo Re: Supermarkety zatrudniają ludzi przed świętami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:03 ups, nie to się wcisnęło. Moja siostra studentka w lecie pracowała w Trójmieście za 4 pln za godzinę w sieciowej kawiarni, zero przerw, ani jednej przydziałowej kawy, znajomość języka obcego obowiązkowa. W Warszawie w tym czasie dawali po 5 zł. Supermarketów nie bronię, bo to cięzka praca, chcę tylko powiedzieć, ze mało kto płaci więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:24 własnie . Inaczej tego sie nie da nazwac. czysty wyzysk. A bonzowie sie ciesza. kasy duzo a robote odwala kto inny za grosze! Ludzie miejcie honor i nie pracujcie za taki marne pieniadze> prawda jest taka ze do poki znajda sie tacy co poojda harowac dla 5 zł za godzine pracodawca bedzie tak płacił i nic sie nie zmieni. A jesli jeden z drugim odmowi takiej pracy za grosze wówczas beda dawac wiecej. Wiec to p[racownicy musza wymusic zmiane podejscia pracodawcy do zapłaty za prace niewolniczą! Odpowiedz Link Zgłoś