Dodaj do ulubionych

Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komunalne

• gekon1979 tak, bardzo owszem tak i dobrze 18.12.05, 15:20
      jest to tak, ze ci ktorzy mieli(albo o jej jeszcze maja)zludzenia, ze "ci ktorzy przyjda po" beda lepsi i uczciwi, powinni szybko sie otrzasnac ze zludzen
      nam iejsce starej kliki, nadeszla nowa klika-bardzo moralnie poprawna
      tak to jest, ci co najblizej oltarza w kosciele klecza, i doznaja wrecz religijnej ekstazy-da najwiekszymi sukinsynami
    • Gość: rom948 Jak czlonwe PiSmoze mieszkac w takiej psiej budzie IP: *.rybnet.pl 18.12.05, 15:22
      Partia wladzy musi jakos sie prezentowac. Nie wiadomo czy dlugo porzadza musza jak najszybciej sie nachapac:) Prawo jest dla innych a sprawiedliwosc jest po naszej stronie:D
      • Gość: AKA Ciekawe miejsce na mieszkanie komunalne.... IP: *.dynamic.hinet.net 18.12.05, 15:26
        Mieszkanie komunalne warte 400tys zlotych. Myslelem ze mieszkania komunalne sa
        dla tych ktorych nie stac na kupno. Chyba mi sie cos pomieszalo , hmmm. Chyba
        sie myle, sorki....
        • Gość: rom948 Re: Ciekawe miejsce na mieszkanie komunalne.... IP: *.rybnet.pl 18.12.05, 15:32
          i wlasnie kupuja je ci, ktorych nie stac na kupno po cenie rynkowej:)
    • sclavus Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun 18.12.05, 15:43
      a prawo teraz "PRAWO" znaczy a sprawiedliwość - "SPRAWIEDLIWOŚĆ"... a między
      nimi jest "i"... a teraz jeszcze Opus Dei...
    • Gość: Aśka Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun IP: *.c157.petrotel.pl 18.12.05, 15:54
      Słyszałam dziś, że Kaczyński dopiero ma się pożegnać za kilka dni w Urzedzie
      Miasta, bo wciąż pełni funkcję prezydenta Warszawy! Wciaż? Zupełnie tego nie
      rozumiem! Czy to znaczy, że on nadal bierze pieniadze z Urzedu Miasta? Jeśli
      tak, to faktycznie ludzie wybrali strasznie chciwego i pazernego człowieka na
      prezydenta kraju! Ja nie, na szczescie.
      • Gość: t. Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun IP: *.ny325.east.verizon.net 18.12.05, 18:33
        pelni obowiazki prezydenta warszawy tak jak pan kieres w ipn. subtelna roznica.
    • Gość: pissior [...] IP: *.range86-144.btcentralplus.com 18.12.05, 15:54
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • tomaszek015 Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun 18.12.05, 15:59
      Wypisz wymaluj jak Julka Pitera
      • sclavus Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun 18.12.05, 16:01
        Julka też od PiSiorów????
    • Gość: Andre Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun IP: *.chello.fr 18.12.05, 16:00
      Panie Prezydencie Kaczyński, i co Pan na to. Co za pazerna baba.
      • obrazoburca Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun 18.12.05, 17:15
        Pazerna by była, gdyby była w SLD
        w PiSie jest przedsiębiorcza.

Oj naucz sie Ty polskiego, naucz, bo ksiądz nie rozgrzeszy jeszcze. I co wtedy?
    • teacherone TANIE MIESZKANIA PISU 18.12.05, 16:05
      ojczym rydzyk po kolacji przy swiecach z kaczorem dostal pieniadze od lotto,
      firmy panstwowej na swoja szkole a holewinska zapisala sie do pisu i zaplacila
      za mieszkanie 28.000 zamiast 400 tys.wiadomo bylo, ze ten caly pis daje dupy
      gdzie tylko moze
      • sclavus Re: TANIE MIESZKANIA PISU 18.12.05, 17:37
        Ja bym to ujął nieco inaczej: PiSiory biorą dupy gdzie tylko dają...
    • friedmar odnowa moralna wg. PIS i tyle. 18.12.05, 16:08
      oczywiście przy następnych wyborach wzorem katolika-bulteriera Holewińska
      zostanie wykreślona z partii prawych i sprawiedliwych, by po zwycięstwie
      powrócić z jakąś teką…
      • Gość: Cahir Re: odnowa moralna wg. PIS i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:12
        Oj czepiasz się nie potrzebnie. Uważam, że to co ona zrobiła było "czyste i
        szlachetne". Kupiła mieszkanie w opłakanym stanie (bez c.o.), którego zapewne
        nikt inny by nie wziął. Zapewne odremontowała je z pomocą rodziny i przyjaciół,
        a teraz za ten gest dobrej woli spotykają ją same oszczerstwa! Pewnie uknute
        przez speców od czarnego PR Platwormy Obywatelskiej.
    • yanca3 Re: Jak radna dostała - niech odda 18.12.05, 16:19
      mieszkanie można po ukończeniu budoqwy domu w Radości przekazach dziecku z domu
      dziecka i wyjść z honorem ( jesli się go ma ).Prezydent W-wy odda im 28 tys. i
      po sprawie : jeśli nie? to w m.... i po krzyku.To my musimy zacząć ( niestety)
      wychowywać co poniektórych chwiwych becikowców.
    • Gość: Kaziu PIS rządzi !! Oto IV RP !! Brawo Jarek i Lechu !!! IP: *.spray.net.pl 18.12.05, 16:24
      jw.
      • zibi1010 [...] 18.12.05, 16:41
        • Gość: Shitkurski KURSKI LEŚNICZÓWKĘ, HOLEWIŃSKA CHATĘ... IP: *.spray.net.pl 18.12.05, 18:25
          ...średni szczebel juz się uwłaszcza... zaniedługo chyba góra zadba o siebie...
          • Gość: wit [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 18:47
            • Gość: filut69 no cóż widać dyplomy nie dają mądrości IP: *.chello.pl 18.12.05, 19:00
              Ja dla odmiany mam jeden Uniwersytetu Warszawskiego+ Studium Podyplomowe na SGH
              i wcale nie uważam że studia uczą mądrości. Mądrość życiową się nabywa z
              doświadczeniem i wiekiem.
              I myślę że mam go na tyle żeby nigdy w życiu nie zagłosować na:
              komucha
              narodowca
              złodzieja z Pissu
              oszołoma z samejbrony
            • Gość: polakoholik Re: KURSKI LEŚNICZÓWKĘ, HOLEWIŃSKA CHATĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:06
              > ja mam trzy tytuly magistra (1 z Polski i 2 z uniwersytetow w Kanadzie). Moj
              > ojciec i stryj sa doktorami odpowiednio chemii i medycyny. Moi koledzy z liceum
              > i studiow (z ktorymi utrzymuje kantakty) - wszyccy wyksztalceni i pracujacy -
              > murem popieraja Kaczynskiego.

juz to gdzies czytalam... pod kazdym niusem to wklejasz zeby nie zapomniec?
              "Spieprzaj dziadu", moze do tej Kanady?
            • Gość: mada Re: KURSKI LEŚNICZÓWKĘ, HOLEWIŃSKA CHATĘ... IP: *.jerzostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:12
              "Wicie" rozumicie nic wam te tytuły nie dały a pozostali wymienieni uczeni
              pewnie się wstydzą że ktoś chwali się pokrewieństwem.
          • Gość: XXL Re: KURSKI LEŚNICZÓWKĘ, HOLEWIŃSKA CHATĘ... IP: *.orange.pl 19.12.05, 07:10
            I to wszystko warte miliony :-)))

Jak ja lubię tekie wyceny robione przez "specjalistów" z Gazety Wyborczej.
            U nich to nawet kurnik w Pcimiu Małym wart jest 500.000 zł jeśli tylko
            należy do kogoś z PiS-u.
      • sqwind Re: PIS rządzi !! Oto IV RP !! Brawo Jarek i Lech 18.12.05, 17:28
        ZARADNA RADNA.Podoba mi się ta baba!
        • kolargolo to jedno z 8 mln mieszkan obiecanych przez PiS 18.12.05, 17:54
          To dopiero poczatek ;-)
          A poza tym wyklucza ja z PiS a mieszkanie zostanie i sprzeda je za 400tys.
          ciekawe czy roznica miedzy cena zakupu i cena sprzedazy sie z kims podzieli?
          moze z tymi co przyznawali to mieszkanie? IV RP = PRL
          • Gość: ale ćwok 8-letni? [...] IP: *.chello.pl 18.12.05, 18:02
          • piglowacki Ale „ciemny lud” jeszcze wierzy 18.12.05, 18:09

E.Holewińska: „Wśród większości radnych oraz mieszkańców mam opinię tej, która
            strzeże prawa. Właśnie dlatego wydelegowano mnie do szefowania komisji
            mieszkaniowej - stwierdza.”

Parafrazując: Wśród większości wierzących (w kwadraturę koła PiS) i ciemnego
            ludu PiS ma opinię tej partii, która strzeże prawa. Właśnie dlatego ciemny lud
            wydelegowano ją do szefowania ciemnym ludem.

A zza każdego zamysłu spoziera bolszewizm, retoryka w tą, a czyny w drugą
            stronę, prawo to jest dla ……, a nie dla ODNOWICIELI MORALNYCH z PiS, im
            wszystko wolno, cel uświęca środki, podstępy, kupczenie i matactwa, nieformalne
            układy, nikt obcy, wyłącznie swoi, stały numer z głośnym „łapcie złodzieja”, …

„Z tym Wermahtem to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud uwierzy”.- J.Kurski
    • loppe W tego typu sprawach wyjaśniac sie będzie 18.12.05, 16:30
      wiarygodnośc PiS i Kaczyńskich. Nie jest problemem że cos takiego zrobił
      członek pis, problemem byłby brak prawej i sprawiedliwej odpowiedzi PiS na
      postępek członka
    • Gość: wampir Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.12.05, 16:35
      wyrzucic ta kobiete z komisji mieszkaniowej i zabrac jej mieszkanie,ktore
      podstepem "ukradla" ! ,jak mozna ufac takiej kobiecie! Trzeba pozbyc sie takich
      pasozytow z tronu wladzy,bo beda zrzerac zdrowe cialo jak rak !!!
    • Gość: p.bera Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:35
      rozumiemze to w ramach tej odbudowy moralnej polski, no to jak takie moralne
      standardy juz teraz wpraoadzaja to w pis-du z takim rzadem
    • Gość: Wojtek Brawo Prawo i Sprawiedliwosc! IP: *.server.ntli.net 18.12.05, 16:54
      Jeszcze tylko ta partia nie dorobila sie na krzywdzie ludzkiej. Niech teraz oni
      się nażrą u koryta! TKM!
    • gozal prywata przywodzi ten kraj na skraj upadku 18.12.05, 17:19
      jakby ta baba miała poczucie wstydu i zwykłą przyzwoitość, tak by nie zrobiła.
      ale rozumiem - póki dupa przyklejona do stołka, cycka miasto, jak się da.
      takich ja ona jet dużo więcej - w każdym niemal mieście, ba! na szczeblu
      państwowym też, do tego w każdej opcji politycznej.
      nie wystarczy tej trzody wykluczyć z pisu. co to da? ona się ludziom śmieje w
      twarz. przecież już jest do przodu o kilkaset tysięcy złotych, co co tem dla
      niej znaczy takie wykluczenie. należy w miarę możliwości pociągnąć ją do karnej
      odpowiedzialności za kłamstwo, łamanie przepisów i nieuczciwość. czy transakcję
      sprzedaży lokalu komunalnego można uniewaznić? jeśli są ku temu przesłanki
      prawne, należy tak zrobić i obciążyć opłatami za kłamstwo w sprawie domu -
      zaległy podatek, jednocześnie nielegalne zamieszkiwanie tam czy temu podobne.
      no i wyrzucić z rady miasta, a zwłaszcza z komisji mieszkaniowej.
      piję teraz (herbatę) na pohybel takim zwyłym chamkom jak ona!
      • Gość: Reytan Re: prywata przywodzi ten kraj na skraj upadku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:48
        Naczelny Architekt Miasta M.Borowski - podobno też juz sprzedał ..kamienice na
        Foksal!!!!Holewinska nie pierwsza i..nie ostatnia w Wawce,Zastepca Kaczora
        przyszedl z ..PKN Orlen!!!!drugu Skrzypek został ..BANKIEREM!!!/WicePrezes PKO
        BP!!..i wszyscy sie ustawiaja znowu do..Żloba!!!!!!!!i tylko bron Boze..nie
        tego maluśkiego od stajenki!/ tylko tego od KASIORY!!!!!!!
      • Gość: AWS BIS!!! Re: prywata przywodzi ten kraj na skraj upadku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:54
        czyli ..,rozwałka PiS w Wawce!!!juz niedługo wybory w Warszawie i
        kolesie/kolezanki sie popredce ..USTAWIAJĄ do KASIORY!!!!!!!!!
        Naczelny Architekt to kamienicznik!!,Wiceprezydent zostal Bankierem!Nafciarz z
        Orlenu został komisarzem po Kaczorze itd itp totalna prywata tak ajk za
        poprzedniech ekip bywalo..niestety NIC SIE NIE ZMIENIA!!! w tym kraju
    • Gość: pizzicato Re: Jak radna Holewińska dostała mieszkanie komun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:23
      Okazuje sie , ze na strazy prawa wciaz stoja ci co je lamia.
      Czy kiedys w koncu bedzie normalnie?
      Niech panstwo Holewinscy nie rzna glupa , a odpowiednia kontrola powinna sie
      wziac w pierwszej kolejnosci za urzednikow panstwowych
    • Gość: pr Re: a co na to panowie z PIS ? IP: *.cable.satra.pl 18.12.05, 17:25
    • milo_1 Brawo !!!! Prawo , prawem a sprawiedliwość musi 18.12.05, 17:32
      być po naszej stronie ;)))))))))
    • Gość: opt Prawo i niesprawiedliwość IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 18.12.05, 17:32
      Corka przy pomocy całej rodziny kupiła mieszkanie za 80 tyś i tera jest ciągana
      przez skarbówkę o wyjaśnienie dochodów.Jak widać ,gdyby skorzystała z PiS-
      orkowego sposobu ,to przy tak niskiej cenie poradziłaby sobie sama i fiskus by
      się nie czepiał.PiS ma się dobrze.
    • Gość: mee radna H. dostała komunalke.Brawo dla PiS umiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:37
      dbac o swoich, ladna IV RP. Skonczycie jak SLD.
    • galba A ja myślałem, że chodzi o ex-radną Piterę 18.12.05, 17:43
      I jej budzące niezdrowe zainteresowanie prokuratury mieszkanko.
      • sclavus Re: A ja myślałem, że chodzi o ex-radną Piterę 18.12.05, 18:24
        akurat jest o Holewińskiej... i o moralności kaczej...
    • malary31 a może prokurator? 18.12.05, 17:46
      fałszywe oświadczenie przed notariuszem i nadużycie obowiązków urzędniczych.
      Organizacje pozarządowe powinny napisać zawiadomienie o przestępstwie. Nie
      mozna być obojętnym.
    • Gość: Elekcik PiS (p-akowac i s-chowac) IP: *.w86-199.abo.wanadoo.fr 18.12.05, 17:56
      Ja Wielki(?) Elekcik postanawiam krasc madrzej niz komunisci!
      Nie nadarmo chodzilem przez 10-lecia w pochodach 1-Majowych!
      Bralem udzial we wszystkich 98% wyborach! Siedzialem cicho przez wiele lat!
      A pozniej przylaczylem sie do innych! Teraz my mamy wladze(puste kieszenie)
      -karajac komunistow - napchamy nasze konta! Brawo - juz mamy pierwsze rezultaty
      naszej pracy (konta , stanowiska , cieple posadki itd)! Tak trzymac ! ! !
      Berety (moherowe) na glowe - bo jest bardzo zimno ! A na sluzbe zdrowia
      brakuje nam czasu!
    • sumienie.lk Pani Holewińska to sztandarowy przykład... 18.12.05, 18:07
      Pisiorowego pojmowania i prawa i sprawiedliwości. A mówiąc wprost to po prostu
      złodziejka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka