Gość: on Leżeli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:11 W sumie każdy powód jest dobry żeby nie iść do szkoły na zajęcia. A tym bardziej żeby poleżeć sobie. Bo w szkole na przykład okazać się może, że ktoś zacznie wymagać... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Leżeli? 12.01.06, 14:12 Gość portalu: on napisał(a): > W sumie każdy powód jest dobry żeby nie iść do szkoły na zajęcia. Np REKOLEKCJE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:25 Ale Ty jesteś upierdliwe nasienie! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold Re: 12.01.06, 14:29 Gość portalu: on napisał(a): > Ale Ty jesteś upierdliwe nasienie! Napisz jeszcz eszatańskie buahahahaha Apage Satanas !!! :-D Bardziej upierdliwi są czciciele JP II Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Do mangold Re: 12.01.06, 14:30 Gość portalu: on napisał(a): > Ale Ty jesteś upierdliwe nasienie! Widzę, Mangold, że masz tutaj grono wiernego czytelnika-oponenta... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold Re: 12.01.06, 14:32 awersja napisała: > Gość portalu: on napisał(a): > > > Ale Ty jesteś upierdliwe nasienie! > > > Widzę, Mangold, że masz tutaj grono wiernego czytelnika-oponenta... : ) nooo tak mi troche erotycznie z tym nasieniem wyjechał...nie wiem co o tym mysleć....:-DD Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Do mangold Re: 12.01.06, 14:36 mangold napisał: > nooo tak mi troche erotycznie z tym nasieniem wyjechał...nie wiem co o tym > mysleć....:-DD Nic Tobie nie poradzę w tym temacie... ale raczej trzymaj się na dystans... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold Re: 12.01.06, 14:37 awersja napisała: > mangold napisał: > > > nooo tak mi troche erotycznie z tym nasieniem wyjechał...nie wiem co o ty > m > > mysleć....:-DD > > Nic Tobie nie poradzę w tym temacie... ale raczej trzymaj się na dystans... : ) a może mnie kocha?? i to nie tylko jak bliźni bliźniego ?? Czy mogę zabić te miłość ?? :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Do mangold Re: 12.01.06, 14:40 > a może mnie kocha?? i to nie tylko jak bliźni bliźniego ?? Czy mogę zabić te > miłość ?? :-DDDD Ale dziwna to miłość... tak z nasieniem już na pierwszym formum...? chyba, że znacie się już od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold Re: 12.01.06, 14:42 awersja napisała: > > a może mnie kocha?? i to nie tylko jak bliźni bliźniego ?? Czy mogę zabić > te > > miłość ?? :-DDDD > > Ale dziwna to miłość... tak z nasieniem już na pierwszym formum...? Wiesz...te katolickie obsesje.... chyba, że > znacie się już od dawna... Broń mnie panie Boze..buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Do mangold Re: 12.01.06, 15:11 Za ta aluzja kryje sie chyba czarna sukienka. Ale dopoki nie jest w seminarium powinienes byc bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektywka Do piwi77 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:20 Cześć kameleonie, obrońco pieniaczy. Ty jestes wciąż tym samym, tylko zmieniasz nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałka Do mangold i awersja Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:12 A weźcie się uspokujcie niezaspokojone pętaki i dajcie ludziom dyskutować. Na co trujecie o intymnych upodobaniach na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold i awersja Re: 12.01.06, 15:28 Gość portalu: Michałka napisał(a): > A weźcie się uspokujcie niezaspokojone pętaki i dajcie ludziom dyskutować. Na > co trujecie o intymnych upodobaniach na forum? Dyskutować ?/ Z nawiedzonymi nie można dyskutować, bo maja misje do spełnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałka Do mangold i awersja Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:34 Mangold, ale Ty jesteś arogancki. Cóż, przez takich jak Ty mamy tak jak jest. Czy musisz pieścić sie słownie z arogancja? I to publicznie? Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold i awersja Re: 12.01.06, 15:39 Gość portalu: Michałka napisał(a): > Mangold, ale Ty jesteś arogancki. Cóż, przez takich jak Ty mamy tak jak jest. a nie przez przykościółkowy PiS ?/ (PiC ??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałka Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:44 Chyba jednak przez takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold Re: 12.01.06, 15:47 Gość portalu: Michałka napisał(a): > Chyba jednak przez takich jak Ty. a konkretnie czym zawiniłem ?? Nie próbuj wzbudzić we mnie poczucia winy...to nie bedzie łatwe bo nie jestem wierzący :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałka Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:51 Więc nie uwierzysz, jeśli Ci powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Smiało :-)) Posypie głowę popiołem i polece do 12.01.06, 15:54 Canossy...jak ten król co go kler przycisnął, bo sie klatwy wystraszył...nasze dziatki na to nie pójdą buahahaha Gość portalu: Michałka napisał(a): > Więc nie uwierzysz, jeśli Ci powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałka Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:58 Rób co chcesz. Tym sposobem określiłeś siebie. To jest dowód Twojego zacietrzewienia. Co było do udowodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold Re: 12.01.06, 16:00 Gość portalu: Michałka napisał(a): > Rób co chcesz. Tym sposobem określiłeś siebie. To jest dowód Twojego > zacietrzewienia. Co było do udowodnienia. :-D nie poznałem odpowiedzi na moje pytanie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałka Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:05 Trudno, jeśli nie rozumiesz...hm. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mangold Re: 12.01.06, 16:08 Gość portalu: Michałka napisał(a): > Trudno, jeśli nie rozumiesz...hm. nie rozumiem jeszcze paru innych rzeczy...np jak można kity ludziom wciskać wykorzystujac do tego celu szkoły i jeszcze brac za to kasę z budżetu państwa vide: katecheci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Do mangold Re: 12.01.06, 16:10 Gość portalu: Michałka napisał(a): > Trudno, jeśli nie rozumiesz...hm. czego nie rozumiem? że nie wiesz, iż się pisze upór, a coś takiego jak "upartość" nie istnieje w języku polskim, no rzeczywiście nie rozumiem takiej ignorancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awersja Do mangold - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:02 Wdać, że kochasz się we mnie a w e r s j a.......ale kochasz też g ł u p o tę oraz u p a r t o ś ć. Nie za dużo kochanek? Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Do mangold - 12.01.06, 16:03 Gość portalu: awersja napisał(a): > Wdać, że kochasz się we mnie a w e r s j a.......ale kochasz też g ł u p o tę > oraz u p a r t o ś ć. Nie za dużo kochanek? co to jest "upartość"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awersja Do ute_ute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:09 "Upartość" to jest cecha którą posiadasz (mangold). Jest to przeciwieństwo stanowczości. Upartość jest negatywną cechą, stanowczość jest pozytywną cechą. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Do ute_ute 12.01.06, 16:11 Gość portalu: awersja napisał(a): > "Upartość" to jest cecha którą posiadasz (mangold). Jest to przeciwieństwo > stanowczości. Upartość jest negatywną cechą, stanowczość jest pozytywną cechą. z mojego punktu widzenia jestem stanowczy..ale to moje SUBIEKTYWNE odczucie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczerazja Re: Do ute_ute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:21 No chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Leżeli? 12.01.06, 15:39 Gość portalu: on napisał(a): > W sumie każdy powód jest dobry żeby nie iść do szkoły na zajęcia. A tym bardzie > j żeby poleżeć sobie. Bo w szkole na przykład okazać się może, że ktoś zacznie > wymagać... Chrześcijańskiego oddania...Modłów...Klęczenia...Recytowania biblii na pamięć... Wiedzy z ostatnich audycji RM... Tak, tego będą niebawem w szkole "wymagać". A nauka? Niepotrzebna, religia to jedyna wiedza, jaką posiąść młody człek powinien... Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 14:11 a co ma piernik do wiatraka! jeżeli w budynku Ministerestwa była siedziba Gestapo (to prawda)to dlaczego od dziesięcioleci jest w tym miejscu budynek uzyteczności publicznej tej rangi? A ile jest innych budynków zbrukanych buciorami SSmanów, UBeków, NKWDzistów i innych im podobnych? Według rzecznika ministerstwa można by to skfitować stwierdzeniem, a ty znowu bez czapeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny SZATAN CORAZ BARDZIEJ AKTYWNY???? 12.01.06, 15:01 Najwiekszym sukcesem szatana jest fakt ze zdlolal przekonac tysiace naiwnych ze szatan nie istnieje. Ulubionym celem szatana jest mlodziez. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: SZATAN CORAZ BARDZIEJ AKTYWNY???? 12.01.06, 15:15 Tych tysiace naiwnych zyje przynajmniej mniej stresowo. Ci zas co nieomylnie wierza w istnienie szatana pewnie gryza paznokcie ze strachu, no bo co maja z tej wiedzy? No co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awersja Do piwi77 - pilne, kocham nicka mangold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:40 A ja kocham nicka mangold i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuuk tradycja wschodnia 12.01.06, 15:13 Kolejna genialna wypowiedź polityka, który kulturowo nie wyszedł jeszcze z Rzeczpospolitej Szlacheckiej, gdzie urzędy się dostawało a nie sprawowało. Odpowiedz Link Zgłoś
janborek5 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 15:13 cztery dzieciaki feministek i gejów przyszły robić zadymę .. smiechu warte ,że Wybiurcza to nagłaśnia Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 15:18 Trzeba naglasniac, bo to w tym kraju egzotyka. Zreszta niedlugo takie zachowanie bedzie karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Oby bylo karalne-czego szukaj pod ministerstwem IP: *.crowley.pl 12.01.06, 15:23 Oby bylo karalne-czego szukaj pod ministerstwem?? To nie park! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X A NIECH LEZA I KLACZA DOBRZE IM TO ZROBI IP: *.crowley.pl 12.01.06, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: A NIECH LEZA I KLACZA DOBRZE IM TO ZROBI 12.01.06, 17:01 to porada z "Podrecznika medycyny naturalnej" Dr. Mengele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 brawo mlodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:17 brawo - popieram tych ludzi. ja juz mam szkole za soba, ale i na uczelni niektorzy wykladowcy maja takie poglady, ze mozne z krzesla spasc. dobrze, ze sa jeszcze wsrod nich tacy, z ktorymi mozna podyskutowac i przedstawic im swoje poglady. niestety zdarzaja sie i tacy, ze jak im powiesz, e jestes za aborcja, to masz przechlapane u nich do konca. gimnazjalisci - walczcie dalej. mam nadzieje ze w koncu ktos wezmie po d uwage opinie mlodych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: brawo mlodzi! IP: *.crowley.pl 12.01.06, 15:25 ...a ty wiesz co to jest aborcja dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katechetka Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:22 Pytanie: czy nauczycielka od polskiego naukowca Kolumba już pracuje w Ministerstwie? W/g mnie to idealnie pasuje do obecnego kurnikowego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~koreczek Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:32 mam pytania: 1. dlaczego katolicy uzurpują sobie prawo własności do zaleceń typu : `nie zabijaj'??? Hinduiści (nieco starsza religia niż katolicyzm), buddyści zalecają może??? Wszak to wartości ogólnoludzkie, nie katolickie (wyjątek: okrutny judaizm i jego nie mniej okrutny syn islam) 2. dlaczego zakładamy, że `dzieci głosu nie mają'? Dzieci mają rozum i prawo do głosu, a ideałem wychowawczym nie jest wychowywanie w posłuszeństwie, karności - tylko nauczanie samodzielnego myślenia, rozsądku, asertywności, odpowiedzialności, zaradności, sprawiedliwości, kultury, tolerancji (kolejność ztesztą dowolna) 3. poza tym myślę, że tzw. pedagodzy (z nielicznymi wyjątkami) są zadowoleni z porządków w IV RP ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8632434 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.aster.pl 14.01.06, 14:44 media.wp.pl/kat,43236,wid,8147980,wiadomosc.html?ticaid=1e67 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:37 Martwi mnie stwierdzenie osoby która mówiła co przetrwalismy. Wartosci chrzescjańskie nie są złe ale ludzie tacy jak Rydzyk je niszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awersja Anarchisci czego chcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:50 Pod czarną chorągwia zburzyć chcą podstawy swiata anarchiści aby na jego gruzach wybudować n i c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangold Anarchisci czego chcą? Kto wyjaśni to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś
mangold W zanadrzu mam jeszcze parę innych ciekawych 12.01.06, 16:13 nicków :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: W zanadrzu mam jeszcze parę innych ciekawych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:18 Na przyklad uperty dokuczacz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uperty dokuczacz A czym Ci tak dokuczyłem, biedactwo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoldowaty Re: A czym Ci tak dokuczyłem, biedactwo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:33 Na dzisiaj dość. Amen. Miłych snów pajacyku. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Dobranoc, aniołki na noc... 12.01.06, 16:38 Matka Boska do serduszka, pan Jezus przy łóżku...papa bedę tęsknił :-)) Gość portalu: mangoldowaty napisał(a): > Na dzisiaj dość. Amen. Miłych snów pajacyku. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm co wiesz o anarchizmie? 12.01.06, 16:48 takim jak ty nawet liberalizm myli sie z libertynizmem a nawet libertarianizmem. zapisz sie do bibilioteki, czy cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Anarchisci czego chcą? IP: *.tele2.pl 12.01.06, 22:10 FA.prv.pl i nie musisz zadawać marnych pytań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Wartości chrześcijańskie są wspaniałe więc o co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:55 ... ten hałas? Czy zła jest religia, która mówi, że nie należy zabijać, zachowywać się chamsko, czerpać korzyści z krzywdy innych, bronić innych, pomagać innym? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wartości chrześcijańskie są wspaniałe więc o 12.01.06, 15:57 Gość portalu: jan napisał(a): > ... ten hałas? Czy zła jest religia, która mówi, że nie należy zabijać, > zachowywać się chamsko, czerpać korzyści z krzywdy innych, bronić innych, > pomagać innym? > Czy do tego potrzebna jest nauka religii w szkołach?? Każdy średnio rozgarniety człowiek dojdzie do tego sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm WC 12.01.06, 16:31 clym problem z WC polega na ty, ze chrzescijanie zwlaszczyli sobie pewien uniwersalny, humanistyczny zestaw zasad, uzurpujac sobie prawo do pouczania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: WC 12.01.06, 16:32 soulworm napisał: > clym problem z WC polega na ty, ze chrzescijanie zwlaszczyli sobie pewien > uniwersalny, humanistyczny zestaw zasad, uzurpujac sobie prawo do > pouczania innych. > Dodając do tego pare dogmatów zwalniających owieczki od myslenia co widać na tym forum:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: WC 12.01.06, 16:38 > Dodając do tego pare dogmatów zwalniających owieczki od myslenia co widać na ty > m > forum:-)) wiecej - myslenie jest dla nich wrecz grzechem! trzoda ufna ma byc, a nie dociekac. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: WC 12.01.06, 16:40 soulworm napisał: > > Dodając do tego pare dogmatów zwalniających owieczki od myslenia co widać > na > ty > > m > > forum:-)) > > wiecej - myslenie jest dla nich wrecz grzechem! trzoda ufna ma byc, a nie > dociekac. > Dziwie się że jeszcze klikaja zamiast na mszę lecieć...krzyżem poleżeć, bo tego zazdroszczą tym dzieciakom-samozaparcia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Do sulworm Re: WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:41 Mangolda znalazłes za kupla do wsparcia? Fe, ale wybór. Brr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Powinno być - Do soulworm Re: WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:43 Co nie zmienia sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Do soulworm i ute_ute Re: WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:49 Ale z Ciebie swinutch, na forum o kopulowaniu muwić? I to ma byc Twoja kultura, natrętny okazie? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Widze Mieciu że w szkole tylko na religii uważałeś 12.01.06, 16:51 "muwić" a fe...tak tylko bezmózgi piszą ..... Gość portalu: Mietek napisał(a): > Ale z Ciebie swinutch, na forum o kopulowaniu muwić? I to ma byc Twoja kultura, > > natrętny okazie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:57 To był test dla Ciebie. Poza tym obejrzyj swoje wszystkie posty, tam też są byki, paskudny cwany mugolku. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Do mangold Re: 12.01.06, 16:58 mugolku? harrego piotera czytujesz? bozia to widzi i ci minusy stawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Do mangold Re: 12.01.06, 17:03 dziwne, że mietek alisa arleta alis coś tam jeszcze nie przyczepił(a) się do tego postu: >papiwz w grobie niech lepiej uwaza, vide moja sygnaturka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Mieciowi juz sie wszystko pojeb**** 12.01.06, 17:05 ute_ute napisała: > dziwne, że mietek alisa arleta alis coś tam jeszcze nie przyczepił(a) się do > tego postu: > > >papiwz w grobie niech lepiej uwaza, vide moja sygnaturka :) > Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Mieciowi juz sie wszystko pojeb**** 12.01.06, 17:08 oczywiście miało być "alias" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: moze nie zna jezyka :) 12.01.06, 17:21 posdrafiam wschystkich polakufff to zna napewno > Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: moze nie zna jezyka :) 12.01.06, 17:25 mangold napisał: > posdrafiam wschystkich polakufff to zna napewno > > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: moze nie zna jezyka :) 12.01.06, 17:23 to jest wytłumaczenie ;) inaczej nasza arletka/miecio już dawno na zawał by padła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:05 No... ale nie do końca :) Miłych snów twrdogłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Twarde głowy mamy bo mohera nie nosimy:-)) 12.01.06, 17:06 Gość portalu: Mietek napisał(a): > No... ale nie do końca :) Miłych snów twrdogłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ortograficzne ?/ Nie sądzę,co najwyżej literówki 12.01.06, 17:03 ja chodziłem do normalnej szkoły a nie do salezjan np..:-)) Gość portalu: Mietek napisał(a): > To był test dla Ciebie. Poza tym obejrzyj swoje wszystkie posty, tam też są > byki, paskudny cwany mugolku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Ortograficzne ?/ Nie sądzę,co najwyżej literó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:10 Ale normalny nie jesteś, co widać, słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Ortograficzne ?/ Nie sądzę,co najwyżej literó 12.01.06, 17:11 Gość portalu: Mietek napisał(a): > Ale normalny nie jesteś, co widać, słychać i czuć. Czy normalnośc mierzy się długoscia modlitwy czy ilością kasy rzuconej na tacę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Ortograficzne ?/ Nie sądzę,co najwyżej literó 12.01.06, 17:12 Gość portalu: Mietek napisał(a): > Ale normalny nie jesteś, co widać, słychać i czuć. a norma jaka jest? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Do soulworm i ute_ute Re: WC 12.01.06, 16:52 nie pod tym postem sie plujesz, ale odpowiem: TAK, to moja kultura! KULTURA SMIERCI :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do soulworm i ute_ute Re: WC 12.01.06, 16:53 soulworm napisał: > nie pod tym postem sie plujesz, ale odpowiem: TAK, to moja kultura! KULTURA > SMIERCI :) > robaczku !! papiez się w grobie przewraca on tak przed tym ostrzegał :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Do soulworm i ute_ute Re: WC 12.01.06, 16:54 > robaczku !! papiez się w grobie przewraca on tak przed tym ostrzegał :-)) papiwz w grobie niech lepiej uwaza, vide moja sygnaturka :) Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: BRAWO UCZNIOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 12.01.06, 20:32 brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: BRAWO UCZNIOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 12.01.06, 20:32 brawo1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Do sulworm Re: WC 12.01.06, 16:45 choc arletko, ciebie wespre... nasieniem mym dywinalnym... poblogoslawiona badz.. Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Do sulworm Re: WC 12.01.06, 16:45 Gość portalu: Arleta napisał(a): > Mangolda znalazłes za kupla do wsparcia? Fe, ale wybór. Brr... >> Na dzisiaj dość. Amen. Miłych snów pajacyku. a już iść spać miałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoldopodobny Co to jest anarchizm, kto mi może wyjaśnić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:02 Śmiało mądrale, napiszcie krótko, co to jest anarchizm we współczesnymm polskim wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold A Ty przez ten czas napisz jak rozumiesz swoja 12.01.06, 17:04 wiarę?? Gość portalu: mangoldopodobny napisał(a): > Śmiało mądrale, napiszcie krótko, co to jest anarchizm we współczesnymm polskim > > wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoldopodobny Re: A Ty przez ten czas napisz jak rozumiesz swoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:06 Wierzę, że zmądrzejesz, niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: A Ty przez ten czas napisz jak rozumiesz swoj 12.01.06, 17:07 Gość portalu: mangoldopodobny napisał(a): > Wierzę, że zmądrzejesz, niebawem. Niebawem ?? A co bedzie niebawem ?? Koniec świata ?? Sąd Ostateczny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoldopodobny Do mangold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:12 Powtarzam, wierzę, że niebawem zmądrzejesz, bo teraz jestes jakis taki wsteczniak. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Do mangold 12.01.06, 17:14 Gość portalu: mangoldopodobny napisał(a): > Powtarzam, wierzę, że niebawem zmądrzejesz, bo teraz jestes jakis taki > wsteczniak. Wsteczniak ?? i mówi to obrońca wiary ojców buahahhaha pomyśl:może Bóg chciał żebym był ateista ?/ buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoldopodobny Re: Do mangold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:17 I jeszcze się stawiasz, cwaniaczku-podpuszczaczu? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold A jak ?? Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?? :-)) 12.01.06, 17:19 Gość portalu: mangoldopodobny napisał(a): > I jeszcze się stawiasz, cwaniaczku-podpuszczaczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoldopodobny Re: A jak ?? Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?? : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:28 Nic Ci nie zrobię :), sam to wszystko zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: A jak ?? Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?? : 12.01.06, 17:29 zaskoczy cie ciemnym wieczorem pod klatka schodowa i szybkim ruchem rozchyli poly plaszcza... zrozumiesz wtedy wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Czyli nie Mietek ale Miriam ?? 12.01.06, 17:31 soulworm napisał: > zaskoczy cie ciemnym wieczorem pod klatka schodowa i szybkim ruchem rozchyli > poly plaszcza... zrozumiesz wtedy wszystko... > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold a zreszta zwisa mi anarchizm...to po co mam się 12.01.06, 17:10 produkować?/ Chcesz- napisze coś na temat KK ?? Gość portalu: mangoldopodobny napisał(a): > Śmiało mądrale, napiszcie krótko, co to jest anarchizm we współczesnymm polskim > > wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoldopodobny Do mandold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:16 Mnie też zwisa anarchizm i kazda zadyma. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Do mandold 12.01.06, 17:18 Gość portalu: mangoldopodobny napisał(a): > Mnie też zwisa anarchizm i kazda zadyma. Dzieciaki leżały krzyżem żeby protestować..Ty to nazywasz zadymą ?/Pwiedz to górnikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwirek Do mangold, soilworm, ute_ute itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:34 Ech, jesteś poplątany, zapyziały arogant. Fe, śmierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Miecio -to Ty ?? To chyba schizofrenia..... 12.01.06, 17:35 Gość portalu: Kwirek napisał(a): > Ech, jesteś poplątany, zapyziały arogant. Fe, śmierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwirek Re: Miecio -to Ty ?? To chyba schizofrenia..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:38 Mangold, jeśli masz schizofrenie to się lecz, teraz można sobie w tym pomóc. Jaki Miecio? Zwidy masz TY? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Pogubiłes sie jełopie w osobowosciach :-)) 12.01.06, 17:40 Gość portalu: Kwirek napisał(a): > Mangold, jeśli masz schizofrenie to się lecz, teraz można sobie w tym pomóc. > Jaki Miecio? Zwidy masz TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwirek Re: Pogubiłes sie jełopie w osobowosciach :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:42 Pire..ol bąka a on brzdaka... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Boje się,że chłoptasia na złą droge sprowadziliśmy 12.01.06, 17:45 buahahahahahahahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm ziom, nie mozesz nas pokonac? dolacz do nas! hehe 12.01.06, 17:48 bedziemy razem nurzac sie w zgniliznie i zepsuciu. nie zapomnij przyniesc swiete obrazki! juz sie nam wyczerpaly... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Zostań z nami !!Zostań z nami !! Nie lękaj się !!! 12.01.06, 17:49 soulworm napisał: > bedziemy razem nurzac sie w zgniliznie i zepsuciu. nie zapomnij przyniesc > swiete obrazki! juz sie nam wyczerpaly... > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Zapomniałeś dodac -fe... :-D 12.01.06, 17:43 Gość portalu: Kwirek napisał(a): > Pire..ol bąka a on brzdaka... Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Miecio -to Ty ?? To chyba schizofrenia..... 12.01.06, 17:42 tak to schizofrenia... >Ech, jesteś poplątany, zapyziały arogant. Fe, śmierdzisz. (kwirek) >Mangolda znalazłes za kupla do wsparcia? Fe, ale wybór. Brr... (arleta) >Mangold, ale Ty jesteś arogancki. Cóż, przez takich jak Ty mamy tak jak jest. Czy musisz pieścić sie słownie z arogancja? I to publicznie? Fe. (Michałka) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Do mangold, soilworm, ute_ute itp. 12.01.06, 17:36 no pewnie :) chodź, wyliz mi wąwóz :) krzew higienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute_ute Do soulworm Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:45 Juz lece, paskudo. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Aleś Ty chętny Mieciu .....:-)) 12.01.06, 17:46 Gość portalu: ute_ute napisał(a): > Juz lece, paskudo. Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Do mangold, soilworm, ute_ute itp. 12.01.06, 17:37 Gość portalu: Kwirek napisał(a): > Ech, jesteś poplątany, zapyziały arogant. Fe, śmierdzisz. to "fe" to takie natręctwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modern Do soultworm, mangold, ute_ute itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:53 Ale z ciebie kreatura i obrzydlistwo. To o tym jest ten artykuł? To tak się dyskutuje na forum, pie..u? Be. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Do soultworm, mangold, ute_ute itp. 12.01.06, 17:54 Gość portalu: Modern napisał(a): > Ale z ciebie kreatura i obrzydlistwo. To o tym jest ten artykuł? To tak się > dyskutuje na forum, pie..u? Be. Sam tego chciałeś...fe..;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Do soultworm, mangold, ute_ute itp. 12.01.06, 17:55 my do ciebie z kupa na pojednanie, a ty "be" ? a to calkiem niezla kupa jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Dobranoc wszystkim ja juz po pracy buahahah 12.01.06, 17:59 no to miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Dobranoc wszystkim ja juz po pracy buahahah 12.01.06, 18:00 to ja tez sobie pojde, trzeba w koncu robic projekt :( ute_ute, mam cie na zielono. bywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Dobranoc wszystkim ja juz po pracy buahahah 12.01.06, 18:03 soulworm napisał: > to ja tez sobie pojde, trzeba w koncu robic projekt :( > ute_ute, mam cie na zielono. bywaj! na razie, też spadam, sama tu z nim/nią nie zostanę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Do soultworm, mangold, ute_ute itp. 12.01.06, 17:58 Gość portalu: Modern napisał(a): > Ale z ciebie kreatura i obrzydlistwo. To o tym jest ten artykuł? To tak się > dyskutuje na forum, pie..u? Be. miało być "fe"... ja do artykułu odniosłam się poniżej/powyżej, jak kto czyta, u mnie poniżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... PILOWANIE GALEZI, NA KTOREJ SIEDZA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 12.01.06, 18:32 ...na kapusty nie ma rady...nazucaja im sila katolicyzm...nie majac zielonego o katolicyzmie pojecia...bo sie nie przykladali do nauki...nieuki...a sama ciekawosc ludzkaprzeciez namawia do poznanawania wszystkiego co ludzkie ...protestuja...a czy wiecie jak powstala polska...a czy wiecie ,ze tolerancja w polsce nie miala miejsca swego czasu nigdzie indziej w europie...przyjda muzulmanie...to bedziecie protestowac ...psy niewierne...swiniojady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Mee..azbest czeka :-)) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 12.01.06, 18:52 ...moze poczekac ...sa wazniejsze sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ...OSZOLOMY... Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.avenel01.nj.comcast.net 12.01.06, 18:45 ...nigdy nie bedzie tak...ze bedzie proznia religijna ...zniszczysz katolikow...beda zydzi lub muzulmanie czy hindusi...i wowczas poznasz co znaczy...religia w ich wydaniu...jak sie tak domagasz bedzie ci niebawem dane... Gość portalu: marnad napisał(a): > Przetrwealismy Hitelra, üprzetrwalismy Stalina, przetrwalismy 27-letnie > jarzmo watykanskie, przetrwamy kaotlicko-narodowy faszyzm kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz popieram ich! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:42 to bardzo odważne i bardzo mądre dzieciaki! podziwiam determinacje i doceniam! szkoda ze kiedy jeszcze ja bylam w gimnazjum a potem w liceum nikt tego nie zrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:47 Kiedy znajdzie się ktoś-partia lub..... który oddzieli kościół od Państwa???????? Jest to chore , co robi PIS i inne partie w tej materii!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:49 Pamiętaj o radiu ma>>>>>>>[ryja] i jego fanach-tam nie ma półśrodków!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: Rydzyk, Jankowski & Co. wychowaja... IP: 129.81.192.* 12.01.06, 20:53 Czy ktos tego chce, czy tez nie - "Katoland" jest juz praktycznie faktem... p.S. Fakt, po co specjalny instytut - audycje Przenajswietszego Oyca Rydzyka i Ober Pralata Jankowskiego powinny byc zupelnie wystarczajace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszarda.witt Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 13.01.06, 00:22 Moze niekoniecznie taka forma protestu,ale swietnie,ze to mlodziez sama protestuje.Uwazam,ze szkoly,instytucje panstwowe maja byc wolne od wyznan,czyzby znowu przeginanie ale w druga strone....niczego sie nie nauczylismy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grze Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.stat.gov.pl 13.01.06, 08:25 pytanie - na czym ma polegać "katolicyzacja" szkół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joujej Bez przesady IP: 80.51.159.* 13.01.06, 13:35 Co to się dzieje... Możę niedługo zrobimy tak że rodzić będą się same kobiety albo odwrotnie?? To jest krygodne i bezkarne łamanie praw człowieka (prawo do wolności) ROBICIE Z POLSKI WIĘZIENIE!. Kaczyński = Hitler Rydzyk- wodzem narodu. Opamiętajcie się ludzie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maffinka Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: 212.160.102.* 13.01.06, 18:37 myśle , że Ci ludzie(uczniowie) mieli racje. Ministerstwo powinno brac pod uwage nasze opinie a ni wysluchiwac ich , a potem wyrzucać w błoto jak kawalek zużytej chusteczki.Młodziez w wieku 14-17 lat cały czas uważana jest za dzieci, a tak w rzeczywistości często mamy wiecwj rozumu od starszych!!!!!!!!!!! Co znaczy wprowadzenie wartości katolickich( czyli inaczej mówiąc moralności katolickiej) do szkół? znaczy mniej więcej tyle że wartości proklamowane przez osoby niekatolickie będą mniej ważne? przecież moralność katolicka w tym kraju dopuszcza do takich sytuacji kiedy wręcz wypada się upić na ślub, chrzest lub stypę a przecież to należy do sakramentów owego kościoła. Wątpie, aby jakiekolwiek "ukatolicznianie" szkół przyniosło dobre skutki... ludzie to przecież paranoja że trzeba się wypisywać z lekcji religii w szkołach, czy nie powinno być tak że chcący na nie uczęszczać powinni się właśnie na nie zapisywać???... Odpowiedz Link Zgłoś