Gość: ja IP: *.laski.edu.pl / 192.168.0.* 12.11.02, 08:07 Przeczytałem,że Warszawa będzie polem "pewnego wielkiego eksperymentu społecznego " i resztki włosów stanęły mi dęba - ile jeszcze eksperymentów będziemy musieli przetrzymać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: Nowy prezydent stolicy IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 12.11.02, 09:25 chyba lepiej być przedmiotem eksperymenty dokonywanego przez doświadczonego gościa z dobrym dyplomem, niż młodzieńców którzy na Warszawiakach i ich pieniądzach zdobywali doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Nowy prezydent stolicy 12.11.02, 09:47 Tego się obawiałem - ojcami sukcesu wyborczego okażą się różni Kamińscy i Walendziakowie. Jeżeli oni wylizą przy Kaczorku to nastepne wybory będzie miał przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
ildiavolo Re: Nowy prezydent stolicy 12.11.02, 09:54 Gość portalu: ja napisał(a): > Przeczytałem,że Warszawa będzie polem "pewnego wielkiego > eksperymentu społecznego " i resztki włosów stanęły mi dęba - > ile jeszcze eksperymentów będziemy musieli przetrzymać ? Ciagle musimy zyc w ciekawych czasach, eh..., a ja chce pozyc w "nudnych", bogatych, szczesliwych czasach. Skoro sie nie da, to zobaczymy co jutro przyniesie ;) Il Diavolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyny Re: Nowy prezydent stolicy IP: *.tele2.pl 12.11.02, 10:01 A mnie tam nic nie dziwi tyle rodzin nowych radnych jest do zatrudnienia w magistrcie, to trzeba starych zwolnić i cześć A korupcją jeszcze nikt nie wygrał i nie wygra nawet Kaczor. Apo za tym to tylko jedngo sie boję że po paszport będzie sie stało miesiąc, po rejestracje samochodu tydzień a podowódosobisty pięć dni i taki bedzie efekt eksperymentu Odpowiedz Link Zgłoś
aron_ Re: Nowy prezydent stolicy 12.11.02, 18:13 70 procent z 30 paru to wychodzi jak w morde dal ledwie 20 procent uprowanionych do glosowania.. wiec jakie to ogromne poparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornholio Re: Nowy prezydent stolicy IP: 212.94.252.* 12.11.02, 19:34 takie ogromne, ze wygral, a kazdy wiedzial, ktorego dnia trzeba glosowac. jak tlumy palantow wola sie kisic w fotelu przed telewizorem i gadac jakie wszystko jest zle w tym kraju, zamiast isc do wyborow, to jest 30pare, a nie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumbago Re: Nowy prezydent stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 22:57 Gość portalu: cornholio napisał(a): > takie ogromne, ze wygral, a kazdy wiedzial, ktorego dnia trzeba > glosowac. jak tlumy palantow wola sie kisic w fotelu przed > telewizorem i gadac jakie wszystko jest zle w tym kraju, zamiast > isc do wyborow, to jest 30pare, a nie wiecej. Widzę, że językiem swego idola już umiesz kwakać. Te palanty jak ich nazywasz, może wolały ręki nie przykładać do robienia z Warszawy Kaczogrodu, który Kaczor zacznie już za chwilę osmieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Nowy prezydent stolicy 13.11.02, 10:42 Gość portalu: lumbago napisał(a): ... > Widzę, że językiem swego idola już umiesz kwakać. Te palanty jak ich nazywasz, > może wolały ręki nie przykładać do robienia z Warszawy Kaczogrodu, który ... A kto to jest, jak nie palanty? Tupanie bałwana zawsze powinno się olać, dla niego każdy musi być dobry - Kaczyński, Balicki, Bujak, a nawet ktoś nieznany, zainstalowany przez obce państwo. Bałwan i tak nie ma na to wpływu, bo sam się pozbawia wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HenrykK Re: Nowy prezydent stolicy IP: *.cm-upc.chello.se 12.11.02, 21:55 Jeśli naprawdę będzie chciał Prezydent walczyć z korupcją to obawiam się, że go szybko zastrzelą. W Polsce korupcja jest wyssana z mlekiem matki, zarówno przez urzędników jak i obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumbago Re: Nowy prezydent stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 23:10 Gość portalu: HenrykK napisał(a): > Jeśli naprawdę będzie chciał Prezydent walczyć z korupcją to > obawiam się, że go szybko zastrzelą. W Polsce korupcja jest > wyssana z mlekiem matki, zarówno przez urzędników jak i > obywateli. A dlaczego nie zastrzelili go, gdy był prokuratorem generalnym? Bo tylko dużo kwakał, ale nie walczył. Nic nie robił konkretnego tylko słowne popisy. Mafia też już o tym wie, ze on jest dobry prezydent, bo tylko taki kwaczący. Więc spieprzaj dziadu (cytat z Kaczora) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Nowy prezydent stolicy IP: *.libre.retevision.es 12.11.02, 19:42 Madry warszawiaczek po szkodzie...pogadamy za rok, jak kaczory was urządza! Odpowiedz Link Zgłoś
maz_eeli Re: Nowy prezydent stolicy 12.11.02, 21:19 Ty sobie zgredzie nami, warszawiakami, gęby nie wycieraj! Młody nie jestem, ale krzepę jeszcze mam, zrozumiałeś? Inna sprawa, że po mężczyźnie tak nikczemnego wzrostu niczego dobrego się nie spodziewam. Będzie tylko sporo szumu, jak cały magistrat pójdzie do wymiany. I pewnie na tym skończy sie ta jego szumnie zapowiadana walka z korupcją. Bo niby jak ma to zrobić jako prezydent miasta? Juz więcej by dokonał w tej sprawie jako parlamentarzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy prezydent stolicy IP: *.sympatico.ca 13.11.02, 02:05 Gratulacje!!! Panie prezydencie ,czekamy z utesknieniem.aby w Warszawie-w calym kraju bylo tak jak Pan to widzi-jeszcze raz gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Nowy prezydent stolicy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 03:52 Gość portalu: gosc napisał(a): > Gratulacje!!! > Panie prezydencie ,czekamy z utesknieniem.aby w Warszawie-w > calym kraju bylo tak jak Pan to widzi-jeszcze raz gratulacje. Ja tez sie ciesze,ze Kaczynski wygral.Niech wywali tych nierobow, kolesi - szczegolnie z wydzialu porzadku publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Ze szczęścia zeszczałem się w gacie !!! 13.11.02, 08:24 Nareszczcie zrobimy porządek w ratuszu i w spółkach komunalnych. Najważniejsze są kadry !!!! Przecz z komuną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ildiavolo Re: Nowy prezydent stolicy 13.11.02, 12:06 Gość portalu: kicia napisał(a): > Ja tez sie ciesze,ze Kaczynski wygral.Niech wywali tych > nierobow, kolesi - szczegolnie z wydzialu porzadku publicznego. Jesli masz jakies szczegolne wiadomosci to podziel sie nimi i rozwin temat dla wyjasnienia. Il Diavolo Odpowiedz Link Zgłoś