mayaka 19.02.06, 17:21 O kaczorach ANI jednego O prawdziwym DONALDZIE TUSKU CIEKAWE TEMAT ZAKAZANY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek o kaczorach madre nie maja sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:30 tak samo jak debilne o Tusku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joal Re: Pelno debilnych tematow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.06, 19:30 przydałby się przecinek. Czy miałaś na myśli: >o kaczorach ANI jednego, O prawdziwym DONALDZIE TUSKU ... czy: >o kaczorach, ANI jednego O prawdziwym DONALDZIE TUSKU ... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pelno debilnych tematow 19.02.06, 22:20 mayaka napisała: > O kaczorach ANI jednego O prawdziwym DONALDZIE TUSKU > CIEKAWE TEMAT ZAKAZANY 1) Zdecyduj sie na czcionke. Uwypuklenie : ' ani', 'Donaldzie Tusku' i 'ciekawe temat zakazany' jest tu bezsensensowne, wiec irytujace i na dodatek moze wprowadzic w blad. 2)Postaw znaki interpunkcyjne w zdaniu. To ulatwi zrozumienie tego, co chciales(as) nam przekazac. 3)Jesli uporales(as) sie z punktami 1 i 2, mozesz ponowic próbe podzielenia sie z nami swoimi asocjacjami na temat forumowych topików. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Pelno debilnych tematow 20.02.06, 18:31 dziekuje kruliczku za wszystkie uwagi ale tu nie matura jezli dales taki wyklad to chyba zrozumiales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Pelno debilnych tematow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:39 "Kruliczku" piszę się przez "ch". Małe. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Pelno debilnych tematow 19.02.06, 22:39 Ja, jako mieszkaniec Warszawy, niewiele wiem o Tusku. Nie dal sie poznac tak, jak okraszony sukcesami byly prezydent Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Pelno debilnych tematow 20.02.06, 18:41 Nie znasz go i na niego glosowales ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Pelno debilnych tematow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:03 Tusk budził nadzieję. O Kaczyńskim wiadomo było wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Pelno debilnych tematow 20.02.06, 19:31 Kiedys jakies przyslowie bylo z nadzieją.. Ze jest czyjas matka.. Nie wiem czy nie chodzilo o HGWaltz.. Odpowiedz Link Zgłoś